Packat

Jag är packad och klar (nästan) inför imorgon :) När vi ska till Shannon för att flyga till Frankrike på söndag morgon. Ska bli så kul och skönt med lite sol och värme. Och kanske lite mindre jobb. Nu väntar jag på att Stina och barnen ska komma så under tiden ska jag och Grace baka, tror jag. Hon vill det så varför inte :) Vet inte vad bara, jag är sugen på negerbollar, men jag vet inte. Något nytt kanske? Hmm, jo kanske får väl googla de! :P
Hörs senare! Ska nog ut ikväll med Stina :D Och ikväll blir det hämtmat. Och vi tre tiden kommer Grace´s fadder och hämtar henne, för hon ska sova hos henne inatt, så då kommer jag bara ha Brian fram till halv sex-sex :) Gött!
Puss

Middag

Igår jobba jag på förmiddagen, gjorde inte så mycket. Gick och posta ett brev det var allt, sen städa vi badrummet och jag strök lite. Sen på eftermiddagen gick jag till affärn och sen kolla jag lite TV och storstäda mitt rum, så det är jättefint :)
Sen när Declan kom hem igår åkte jag till Stina :) Var där vid halv sju och åt middag vid halv nio ungefär, Det var jättegott! Sen satt vi och prata en stund innan jag åkte hem vid halv elva. När jag kom hem lade jag mig och läste en liten stund innan jag somna. I morse var jag faktiskt inte så trött när jag vakna. Gick upp vid åtta och när jag kom ner fråga Urs om jag kunde körs Dec till jobbet, eller jag var tvungen om jag ville ha bilen idag. Så jag fick gå upp och klä på mig, sen körde jag honom, och när jag kom tillbaka åkte Urs till jobbet. Jag käka frukost och sen duscha jag. Sen åkte vi till Monkey maze var där i typ en och en halv timme tror jag, sen åkte vi hem och fixa lunch. Hade lunchen ute idag :) för solen är framme emelanåt så det är inte så kallt, bara lite blåsigt. Det kom världens vindpust så vårat parasol som vi har till bordet flög upp i luften och över våran mur och in på grannens trädgård, så det ligger där nu :P Får be Dec gå och hämta de senare, kan ju inte lämna barnen ensamma här och om jag tar med dom kan jag inte få med parasolet tillbaka eftersom jag måste bära Brian.

Vet inte vad jag ska göra nu i eftermiddag, tänkte åka till Stina men hon visste inte om vi kunde komma för en timme sen och nu messa hon, och dom kan inte komma hit och det är försent för oss att åka dit. Så vi kanske åker till lekparken, Grace vill det! Jag vill inte det men har inga bättre förslag. Det finns inte så mycket mer och göra. Så det får väl bli parken eller baka kanske, hmm?!

Ikväll ska jag nog softa, lägga mig tidigt. Känner för en promenad just nu, men vet inte om jag orkar det senare :S Kanske borde börja packa ikväll oxå, åker ju på lördag. Lite svårt att veta vad jag kan packa ner bara. hmm Äh det får bli i morgon istället, eller en annan dag :)

Nej nu vill jag göra banankaka, vi har gamla bananer som vi borde göra slut på eftersom vi åker på lördag och jag är sugen på banankaka :) Så det får det bli! Måste bara pissa först. PUSS


Kalas :)

I eftermiddags efter att Ursula tagit barnen till parken passa jag på att städa lite i köket, sopa golven och torka bänkar. Vid tre kom Stina och hämta mig och vi åkte till mahon point för att fixa passkort, Vi ska nämligen få V.I.P -cards till Cubins, en nattklubb här i Cork :) Hoppas vi hinner få dom innan fredag så att vi kan gå ut, vi får se.
Efter att vi tagit korten åkte vi till Yvonnes jobb och lämna korten, sen åkte vi hem till mig. Strax efter kom Ursula och barnen. Sen var klockan fem och kalaset för lilla Brian börja :) Vi åt middag och tårta och barnen lekte i trädgården. Brian var lite till sig, hehe. Fick lite saker, inte så mycket. Lite kläder och sånt. Annars hände inte så mycket. När alla åkt hem lade Urs och Dec barnen och jag gick på en promenad med Ita. Och sen jag kom hem har jag gjort tre födelsedags-kort som ska skickas i morgon och nästa vecka.

I morgon ska jag jobba förmiddag, och på kvällen ska jag till Stina på middag :D Åker hem på kvällen, orkar inte gå upp vid sju för att åka hem. Bättre att komma hem sent och sova till åtta. Annars händer inte så mycket. Ronja ringde ikväll :) Det var roligt. Var ju ett tag sen jag prata med henne. Hon sa att hon skulle kanske komma och hälsa på mig om typ tre månader, vi får se. Vore ju superroligt. Men men miss you girl! Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle städa i eftermiddag, tror ni jag gjorde det? njae inte riktigt, men det ser ganska OK ut nu, hann plocka ordning lite förut innan Ita kom.

På söndag åker jag till Franrike :D :D Nice med lite sol & värme och bad. Blir väl dock kanske lite jobb oxå, men men inte så mycket, hoppas vi! Sen blir det nog till att bo hos Stina andra veckan, blir ju ensam annars. Ingen som kunde komma över :S

Ska man sova nu kanske!? Var ju DÖD i morse när jag gick upp :S Usch, varför är jag ingen morgonmänniska? Önskar jag bara kunde stutsa ur sängen när klockan ringer på morgonen, men icke! Jag ska snozza i minst en halvtimme innan jag orkar sega mig ur sängen :/ Blää! Hatar tidiga mornar...

Stoooora PÖSSAR ;)

Helgen

I fredags jobba jag som vanligt, gjorde inte allt för mycket. Skura badrummet på övervåningen, så det skinner :) Sen var vi bara ute och lekte i trädgården, för det var SOL. Vid två tiden kom Stina med tjejerna över och vi satt bara i trädgården och sola medans barnen lekte.
Hon åkte hem vid fem och strax efter kom Ursula hem och vi gjorde middag. Efter middagen satt vi ute och drack te i solen. Sen gav vi barnen ett bad och efter det gick jag ner och lade Brian medans Ursula lade Grace. När Brian somnat och jag vänta på Stina passa jag på att sopa och skura alla golv på nedervåningen. När jag höll på att skura så kom Stina. När jag var klar satt vi i hammocken medans golvena torka. Sen åkte vi till Tesco och köpte Choklad och vin :) Och sen satt vi och spela spel och drack vin fram till tolv. Och sen gick vi och lade oss.

På lördag morgon vakna jag tjugo i åtta, men somna om och Ursula ringde mig tio i åtta *Oops* Sprang ner och fick springa upp igen, för jag glömde mina glasögon! Ursula gick upp och duscha sen åkte hon till jobbet och jag gick in i lekrummet och börja städa. Tog ut alla leksaker ur ALLA lådor och slängde en massa små-skit. När klockan var halv tio kom Stina ner, tur det annars hade jag suttit där längre. Vi käka frukost och sen duscha jag. Sen åkte vi till stan och hämta Declan, som hade kommit tillbaka från America. Väl hemma fick barnen presenter och jag med :) En ny parfym, Escada -sunset heat. Var behövligt, för den jag hade var nästan slut. Sen tog jag och Stina med oss barnen till Barrys och käka lunch, så att Declan kunde få sova lite. Efter lunch åkte vi till lekplatsen i Monkstown Vi var hemma vid tre och Declan sov fortfarande, så vi fyllde upp poolen och barnen lekte lite i vattnet, eller mest Grace, Brian tyckte det var lite kallt tror jag. Strax efter att vi kommit hem kom Ursula och sen kom Declan ner. Vi satt ute i solen och myste en stund innan vi bestämde oss för att åka till mobile och grilla. Så vi åkte vid halv fem och köpte kycklingvingar att grilla och lite grejer till att göra potatis-sallad. Sen hade vi med oss revben som min familj hade hemma. Vid sju börja vi grilla, och det var SUPERGOTT, yummie yummie! Vi drack några öl och när vi ätit färdigt gick vi in och satte oss, sen gick vi ner och bada. Det var lite kallt, men inte så farligt. Sen gick vi tillbaka till mobile och satt och prata en stund innan vi gick och lade oss.
image235
Det var supervarmt i vårat rum så vid typ halv ett fick jag gå ut. Hade jätteont i magen och mådde illa. Så jag lade mig på soffan och sov. Stina kom och väckte mig vid halv tio på morgonen. Vi gjorde ordning oss och sen åkte vi hem till henne eftersom vi var bjudna på middag vid halv två. Vi var där klockan tolv och då åkte Yvonne och Frank och handla och jag och Stina passa Mary-ellen och Lauren. Vid kvart i två kom Yvonne och Frank tillbaka.
Efter vi hade packat upp allt börja vi med middagen. VI åt väl halv fyra ungefär. Sen åkte jag och Stina och Lauren till Cobh Ett av världens största kryssningsfartyg hade lagt till där, så det var lite jippon; ansiktsmålning, marknad, hoppborg m.m. Vi var där i två timmar ungefär och vädret var superfint! Sen körde dom hem mig och åkte sen hem till sig. Jag satt ju här en stund och var ute och gick med Ita sen gick jag och lade mig vid elva.

Igår jobba jag ju som sagt och jag var ute och gick med barnen och sen gjorde vi björnbärs-paj. Den blev jättegod! På eftermiddagen körde Ursula mig till Mahon point och jag gick runt där ett bra tag innan jag gick hem. Tog en halvtimme ungefär. Väl hemma fixa jag lite med middagen och sen duka jag bordet. Ursula kom vid kvart över fem halv sex. Och sen kom mormor och precis när vi satt oss ner för att äta middag kom Declan hem. Vi åt och efter det hjälpte jag syrran med en sak innan jag åkte på bio med Stina :)
Vi såg knocked up, en Bra film, rolig och bra historia. Bra skådespelare. Lite väl seriös för en komedi. Eller vad ska man säga, inte seriös men handlingen var lite för seriös för att vara komedi. Lite djup sådär. Äh se den själva! :) Jag rekomenderar verkligen.

image232
 
image234


image233

Idag har jag jobbat, dock inte så mycke. Ursula har varit hemma. Men hon kom inte upp fören strax efter nio, då hade jag redan varit uppe en timme. Strukit och lite sånt. När hon kom ner gick jag upp och duscha och tog på mig, när jag kom ner åt jag frukost sen gick jag till affären med Brian, sen när jag kom hem lade jag honom. Och sen har jag inte gjort så mycket. Vi hade lunch för en stund sen. Och jag tror Ursula ska ta med barnen till parken snart, och jag behöver nog inte följa med. Då ska jag passa på att städa mitt rum. Och vid fem ska vi ha lite kalas. För Brian fyller ett år idag :) Stora grabben! Stina och barnen kommer nog över, hoppas jag. Sen kommer mormor och farmor och farfar och gudföräldrarna. Så vi ska bara fira lite. Ingen idé att ha så stort, han förstår ju inte så mycket ändå. Har gjort äpplemos idag också, massa så jag har ett tag :)

PUSS

björnbärs-paj

Var ute och gick en promenad med barnen förut, vi var ute i nästan en och en halv timme :) Hitta en MASSA björnbär så vi plocka några och satte på ett strå, men sen blev strået förstört, så vi lade bären i Grace´s juice-cup. Och den blev full, så vi gör paj. Plocka massa, hennes glas blev fullt så vi fick lägga några i Brians lock som hör till hans nappflaska :) Ska bli yummie. Ska gå till affären nu och köpa grädde, Vet att Declan kommer vilja ha det till pajen. Så jag får vara snäll :) sen vill jag oxå ha grädde, faktiskt :P

puss så länge

jag sitter ju här och dricker rödvin ;)

En vanlig söndag, jajemen! Det är Pyret de. Nej jag ska snart sova. tror jag Men det är ju väldigt gott. Gratis är ju gott. Det var faktiskt så att Ursula ville att jag skulle avsluta flaskan åt henne, det var ju bara ett glas kvar så jag offra mig. Tyckte jag förtjänade det faktiskt, efter en låååång dag i solen. Underbart! Har nog fått lite färg idag :D

Gud va jag svamlar, hehe. Sry! Btw, mamoo jag har fört över pengar till dig idag. Hoppas det räcker. Du kan väl slå en pling i veckan? Du skulle ju ringt i helgen sa du :( men det är Ok. Har funderat förresten (kors i taket) och jag skippar nog att gå en kurs, är superbra för CV:et och grejer men jag har egentligen inte råd, och är inte så sugen längre. Tror jag :S

Petra mm precis jag får komma till dig, tyvärr är jag pank :S Tycker faktiskt att det är ganska tråkigt att ingen kommer, men så är det väl när man flyttar. Vill man träffa någon så får man se till att det händer. Man får ta saken i egna händer så att säga ;) De löser sig, jag går ju inte under jorden. Jag har ju Stina :D

Nej nu ska jag göra något som jag hade tänkt jag skulle göra klockan nio, men sen gick jag ut och gick med Ita så jag tänkte göra det klockan tio, men sen kom Urs med ett glas vin och nu är klockan elva och jag ska gå upp, borsta tänderna och SOVA. Jobb i morgon igen. PUSSAR, och glöm inte säga hej! :P

Full rulle :D

HELA helgen kan jag lova, men jag ska hålla er på sträckbänken tror jag och inte berätta något fören i morgon :) Kan ju berätta att jag spenderat den med Stina Va trodde ni?! och att det har varit superfint väder och helgen var UNDERBAR. Lite blöt, lite öl, god mat, och massa strunt ;)

nyfiken?
/PUSS

Lycka!


" Saknar dina morgon sms :S Du får ta och skicka några igen.. :P
Annars ser du ut att må gott over there! :) "

Toni DU är guld värd :) Du anar inte hur glad man blir av att läsa något sånt, visste inte ens att du hade adressen till min blogg, eller att du läste :) Kan inte lova några morgon mess, men håll ut :P Jag vet att du uppskatta dom, PUSS


Äpplemos och havregrynsgröt :)

image230
Igår kväll efter att Brian somnat kom Ita över och vi tog en promenad med hennes hund. Sen när jag kom hem satt jag och kolla på Tv:n i typ en timme, sen gick jag och läste en stund innan jag somna. Gick upp tjugo i åtta i morse, Åh gud va trött jag var. Var jätteseg hela morgonen. Jag åt frukost vid halv tio (hemma-gjort äpplemos, och havregrysgröt) Inte illa de, by the way jag gjorde äpplemoset i morse, alldeles ensam, Pyret är OCH kommer bli världens BÄSTA hemmafru, näst efter mor min alltså :) Sen var det snabba ryck, in i duschen, packa väskorna för att sedan åka till Stina. Vi kom dit och barnen lekte lite ute innan vi fixa lunch. Sen gick barnen ut igen och jag lade Brian, somna faktiskt för en kvart jag med :P Sen gick jag upp och vi satt i solen och myste innan jag väckte Brian för att sedan åka till lekparken. Barnen sprang runt nästan helt själva, Brian kröp omkring och kolla allt  :) Sötis! Så det var inte så mycket jobb för mig och Stina, vi satt mest i solen och prata. Sen åkte vi hem vid halv fem, och jag när jag kom hem duka jag bordet och börja fixa middagen. Sen kom Urs och vi åt.

Efter middagen satt Urs och barnen framför datorn för att prata med Declan. Så jag gick upp på mitt rum en stund, lade mig på sängen, och OJ va trött jag är, helt slut. Sen gick jag ner och slö-kolla på Tv:n innan jag lade Brian. Och nu sover han, och jag har slutat :) Men i morgon är det en ny dag. Som ska spenderas med Stina och barnen :D Vi får väl se vad vi ska hitta på, kanske stranden om det är fint, eller monkey maze eller något sånt.

I morgon kväll ska jag och Stina vara här iallafall. Eftersom jag måste jobba lördag morgon/förmiddag. Så vi ska nog bara softa, kanske dricka lite vin. Sen på lördag vet jag inte om jag ska jobba kvällen, ska jag det så softar jag och Stina här, annars åker vi hem till henne och softar. Ska nog ta Lauren på bio på söndag, så :)

Sen om en vecka åker jag till Frankrike :) nice ska det bli, med lite SOL. Har ju varit ganska fint väder här idag, väldigt varmt i solen faktiskt. Men jag vill ju kunna sola och bada i havet. Sen är jag ensam här en vecka. Ingen verkar komma över alla är upptagna eller panka så det blir väl att jag sover ute hos Stina under veckan, tråkigt att vara ensam i huset. Och eftersom Stina jobbar kan hon inte bo hos mig, så vi får väl se. Det är ju tre veckor kvar, eller kanske två ?!

Mamoo, njae jag har inte klippt mig igen, sist var innan Grace kalas tror jag. Och då färga jag det också. Jag ska fixa håret nu igen innan vi åker till Frankrike. Blir nog nästa lördag, dagen innan vi åker :) Åker ju upp till shannon på lördagen när Ursula har slutat jobbat, sen flyger vi till Frankrike på söndag morgon, ska bli så skönt att få komma iväg :) Få lite SOL. Sen är jag ju ledig en vecka, ska bli jätteskönt. Har ju varit ganska mycket jobb nu i sommar. Men när skolan börjar blir det lite mindre, kommer ju bara ha Brian då mån-tis-ons morgon/förmiddag. Kommer nog jobba två kvällar i veckan också, för Urs ska ta en kurs på måndagar och Declan har ju college på onsdagar, tur att han bara har en dag i veckan nu iallafall och inte två som innan sommaren. Love you! Hälsa alla, snart fyller Lasse och Mattias år va?!  KRAMAR
image229
Over and out
/Pyret

FOTA

Idag var vi FOTA. Åkte vid kvart över elva i morse, och kom inte hem fören fem. Så nu har vi haft middag och jag slappar lite :P
Stina och barnen var med på FOTA, det var jättetrevligt. Vi hade med oss lunch och picknicka lite bland djuren. Och vädret var KANON, shiit det var jättevarmt och skönt, soligt och blå himmel hela dagen :D Har nog fått lite färg, eller jag vet inte ;) Ska ut och gå med Ita senare, när jag lagt Brian och så. Trevligt i det fina vädret!

I går kväll kom Stina hit :) Jag gjorde mikrokola till henne, Mmmm va gott det var! Vi satt bara och tjöta en massa hela kvällen, sen åke hon hem vid strax efter elva. Sen låg jag och läste i nästan en timme innan jag somna, och i morse behövde jag inte gå upp fören åtta. Urs gick och lade sig och sov i två timmar. Så väckte vi henne sen. Så vi städa badrummet på nedervåningen, och byggde ett hus, och busa lite :)



image228

Visst är dom fina djuren :)
Nu ska jag lägga Brian, hörs sen eller i morgon! Sussa sött, det ska jag. PUSS

Party pics :)

Kom på att det var ett bra tag sen ni fick se några biler på eran älskade Pyret, så därför slänger jag in några från helgen :) Heja London!

image223

image222

image224

:)

Igår kväll gjorde jag ingenting. Softa mest framför TV:n och gick och lade mig för sent, märkte jag i morse. Usch var jättetrött klockan åtta när det var dax att börja dagen. Måste erkänna att det är lite skönt nu när Declan inte är hemma, för Ursula går upp med Brian varje morgon och då plockar hon ut diskmaskinen och gör hans flaskor. Så då slipper jag göra det :)
Klockan nio kom Ursulas syster, Judy och lämnade Aeofa. Och strax efter åkte Urs till tandläkaren, så jag var ensam med alla barn. Gjorde inte så mycket, strök tvätt och sen när jag var klar lade jag Brian och han sov i nästan en timme. Så jag softa, för Grace och Aeofa lekte för sig själva. Strax efter elva kom Urs hem, och sen gjorde vi pannkakor till lunch jag fick visa Urs hur man gör. Och nu gör vi ingenting typ. Ska nog åka till stranden och leka lite.
Vi åkte till stranden, eller vi åkte till mobile, och skulle gå till stranden men det var för kallt och sen var det en MASSA tång på stranden. Så vi satt i mobile och jag och Urs spela spel :) Det var roligt! Var där i typ två timmar innan vi åkte hem. När vi kom hem kolla jag på 7th heaven och sen åkte jag och Grace till Chippern och köpte pommesfrites och hamburgare till middag :D Och nu har vi ätit och jag sitter här. Och saknar Stina! Ska snart jobba lite, ska lägga Brian om en kvart ungefär. Sen hoppas jag att Stina kommer hit, vi kanske kan gå på bio :) Eller bara hänga runt här. Vi får se, hon kanske inte ens kommer :(

På fredag hade jag och Stina tänkt att gå ut och sen ha en "mysig hemmakväll" på lördag, eftersom jag trodde att dom skulle ut på lördag. Men idag när jag fråga Urs så sa hon att det är nog bara hon som ska ut. Declan stannar nog hemma. Det är ju ganska bra, då behöver jag ju inte jobba på kvällen. Men sen sa hon oxå något jag inte ens tänkt på att jag måste ju jobba HELA lördag förmiddag, eftersom Declan inte kommer hem fören ett-två på lördag och Urs börjar jobba klockan nio så jag måste gå upp vid åtta. Så det blir nog ingen utekväll på fredag. Kanske sitter hemma med Urs och spelar spel och dricker vin, eller jag och Stina kan ju iallafall dricka lite ;) Det är ju bra för vi sparar pengar. Kan ju även HOPPAS på att jag får liiiiite extra för den här veckan. Hjälper ju faktiskt till med att lägga Brian varje kväll denna veckan, och jag jobbar hela dagarna. OCH i morgon ska jag gå upp med barnen lite tidigare, eller typ vid sju halv åtta, så att Urs kan gå och sova lite till. Aja hoppas kan jag, vi får väl se i slutändan.

Nu väntar jag på att Stina ska höra av sig och komma hit! Behöver ju prata med henne om några SMS jag fick igår, som innehöll överaskande saker ;) Bara positiva självklart, vad kan jag säga en överaskad GLAD Pyret somna igår kväll iallafall med ett leende på läpparna! Dax för Brian att sova tror jag, later

puss o kram, skumbanan :P


Måndag :)

I morse fick jag sovmorgon! Urs sa att hon skulle väcka mig när hon behövde mig, så jag satte min klocka på tio i åtta, så att jag inte skulle vara helt väck! Somna om, såklart! Urs kom in och väckte mig kvart i nio :) Så det var skönt att få sova ut. Hon tog in barnen till mig och sen hoppa hon in i duschen, vi gick ner när hon var klart och jag åt frukost. Sen åkte hon och Grace till banken och allt annat. Jag vek kläder och sen somna Brian tjugo över tio och jag börja stryka. Var klar klockan tolv, Fatta mycket tvätt eller. Urs och Grace kom tillbaka och hade med sig Kiera och Emmet. Vi käka lunch och sen har jag vikt lite mer tvätt och barnen har lekt.
Jag har typ slutat för dagen, ganska soft! :D Ikväll ska jag ju jobba igen, måste ju hjälpa Urs att lägga barnen. (Jag förstår inte att det ska vara så svårt att lägga sina barn, Hade du någonsin hjälp mamoo? Du hade ju SEX BARN. Här är allt så komplicerat när det kommer till barnen. Föräldrarna verkar bara se problemen i detta land. Man kan ju fråga sig VARFÖR dom har skaffat sig barn?)
Men jag ska iallafall jobba ikväll. Jag och Stina ska nog bara ta en kväll off tror jag. Vi får väl se när det lider ;) I morgon ska jag jobba igen, tidigt! Och Aeofa kommer vid halv nio, och Urs ska till tandläkaren så jag får ha alla tre ungar, men bara en timme eller så. Sen vet jag inte om jag behöver jobba eftermiddag. Vi får väl se.
Nej nu ska jag ta och föra över pengar till mamoo.

Kisses

Redan söndag

Oj va länge sen jag skrev här, Sorry till alla er som läser.
I onsdags åkte jag då iallafall till Stina efter att Declan kommit hem. När jag kom dit fick jag sätta mig ner och kolla på film med Mary-ellen så att hon somna. När hon somnat kom Stina och Lauren tillbaka med maten. Vi åt kinesiskt. Och drack rödvin :P Efter tre flaskor (mellan mig, Stina och Yvonne) och en film (Men in black 2) gick vi och lade oss. På torsdag var det upp tidigt för att åka hem, skulle vara hemma innan åtta så det var bara att åka. Var hemma kvart i åtta så det var bra. Fixa diskmaskinen och flaskorna till Brian. Sen körde jag Ursula till jobbet. Sen när jag kom hem åt jag frukost. Och fixa baguetter (för jag och Stina skulle ta våra barn till FOTA) Sen hoppa jag in i duschen och fixa mig, sen åkte vi till Glanmire och mötte upp Stina med barn, åkte till FOTA, ut ur bilen, packa vagnarna och PRECIS när vi börja gå från bilarna börja det regna. Vi vänta några minuter för att se om det skulle avta, men NOPE inte denna gång. Så vi åkte hem till mig för att äta våran lunch. Kom hem till SOLSKEN (vad är det med vädret på Irland?) Iallafall vi åt lunch och barnen lekte lite, sen åkte vi till Planet. Vilka traffik köer det var, Shiit! Och irländarna är ju helt otroliga, så kassa bilförarare alltså. Byter filer härs och tvärs utan att blinka, kollar ALDRIG över axeln utan bara kör. Dom är LIVSFARLIGA! Jag kommer dö på vägarna här borta.
Iallafall påvägen hem var det lika mycket köer, jag var hemma kvart i sex, det tog alltså en timme från stan, vilket brukar ta ca. tio minuter. Ok att jag tog den långa vägen, men det ska ändå inte ta så lång tid, utan köer vill säga. Iallafall kom hem och vi åt middag. Sen lade Declan Brian och jag och Grace kolla på Tv:n. Sen lade han Grace och jag satt och kolla på Tv:n lite till innan jag vid halv tio gick och lade mig för att läsa fram till halv ett då jag somna :P

I fredags var det upp som vanligt klockan åtta. Declan körde Ursula till jobbet och jag hade frukost i lugn och ro. (så mycket lugn man kan ha med två barn omkring sig) Och Brian var så otroligt grinig, och trött. Men ville INTE sova överhuvudtaget. Jag och Grace baka äppelkaka, medans Brian bara skrek. Gud och jag var på dåligt humör. Tillslut efter typ två timmar, så tog jag upp Brian och han somna på två röda. Och jag hade försökt och försökt. Men tillslut vann jag :P
Och precis efter kom Stina med tjejerna. Vi gjorde pannkakor till lunch :) Yummie! Sen åkte vi till badhuset med barnen. Efter det åkte jag hem till mig och Stina till sig. Strök tvätt när jag kom hem och flöt mest omrking med barnen ;) Innan vi åkte och hämta Ursula. När vi kom hem börja vi med middagen och sen kom Decs mamma och pappa och systerbarn. Strax efter kom Dec hem och Urs bror med barn kom. Så halva släkten var här typ. Vi käka middag och sen min äpplepaj innan jag hoppa in i duschen. Sen kom Stina och vi börja dricka ;) Sen tog vi bussen in till stan. Gick till Old oak och var där hela kvällen. Träffa en gäng killar som var på besök från London, en av killarna skulle gifta sig. Riktigt trevliga prickar, efterfesta på deras hotell efteråt och var hemma tjugo i sex på morgonen. Haha superkul kväll!

I lördags vakna vi av att Grace knacka på dörren. Vi gick upp och gjorde frukost. Sen satte vi på en film och somna ;) Sov en timme innan vi gick upp och fräsha te oss :P Åkte till blackpool och kika lite, käka middag och sen åkte vi till stan och tog en kaffe. Innan vi åkte hem till mig och packa för att åka till mobile. Åkte ut dit och softa, såg två filmer och snacka lite skit, hehe. Sen somna vi och vakna i morse :P
Softa verkligen, satt och läste typ en halvtimme, sen gjorde vi frukost och kolla en film. Duscha efter den och sen åkte vi till mahon point. Men det var inge roligt så vi åkte till stan och tog en kaffe, innan vi åkte hem till mig. Strax efter kom Urs och barnen hem (Declan åkte till America i morse, kommer hem nästa lördag) Stina åkte hem och vi åt middag. Sen lade jag Brian och Urs lade Grace sen har jag suttit här. Ska snart ta och packa upp min väska och softa lite framför Tv:n eller något :)

Nej nu ska jag göra något annat för en stund! I veckan blir det hårt arbete :)
Lots of LOVE
Pyret

Blogga?

Orkar inte, har ingen inspiration :S Har jobbat idag. Vi var på chuckies i två och en halv timme i morse; Jag, Urs och barnen. Sen var Urs brors fru där med deras barn och Urs syster med barn. Så vi var ett gäng. Sen efter lunch har jag mest SOFTAT. Har ätit middag nu, och ska snart dra till Stina. Väntar bara på att Dec ska komma hem så att jag kan åka. Tänkte ta hans bil! tihii. Men måste kanske packa om jag ska sova hos Stina. Vet inte om jag ska, men kanske. Aja nu kom Dec. Ska vika mina kläder och sen dra.
KYSS

Petra

Yeah I know that You know. Men du är nog den enda som fattar :S Men det gör ju så ont. Tur var det att det gick över, efter ett par timmar iallafall :P Vad har VI gjort för att förtjäna det?! Love you sis, KRAMAR

Waitress och REGN :/

Igår var jag och Stina på bio :) Såg på Waitress en rolig och söt film, precis som paj :P Ibland var jag dock bara så frustrerad! Kanske ska baka paj? ;P

image220

image223
Idag har jag jobbat, åkte till Stina i morse. Var där strax efter tio och stanna över lunch och var inte hemma fören nästan tre. Vi gjorde inte så mycket, barnen lekte mest för sig själva och vi softa och laga mat! Sen när jag kom hem åkte jag, Urs och barnen till Douglas court och kolla runt lite. Jag köpte en bok :) My friends child verkar vara bra, så det hoppas vi på, kosta bara ?3,99 Så det var inte så mycket.
Nu har vi kommit hem och väntar på att middagen ska bli klar. Dec blir sen, som vanligt :P Så vi äter väl innan han kommer hem. Sen efter middagen ska jag byta sängkläder i min säng, och duscha sen bara softa hela kvällen, men en bok :) och kanske en snickers?! Vi får väl se, hehe. Kanske ska ta och ringa mor min idag oxå.

Det bara regnar, djävla Irland!! Usch, regn regn regn. En HEL sommar, ok ni har typ samma väder i Sverige denna sommaren. Men FAN va trött jag är på regnet nu alltså! Vi har ett mobile home som vi knappt nyttjat denna sommaren, förra sommaren bodde min familj typ där! VILL åka till stranden och sola och bada. Kunna ha grillkvällar och bara softa med en Millers i handen :) Lär ju inte hända i år iallafall. Hösten börjar komma nu, och sommaren har knappt hunnit starta! Djävla regn :/

Kyssar

update

Fick tag i Stina till slut. Så vi möttes i stan. Jag gick in, det regna lite men det var inte så farligt. Hon köpte tre kjolar och jag köpte ingenting. Sen gic vi till choklad-cafeét och fika innan hon körde hem mig. Ikväll ska vi på bio, hehe. Vi träffades ju alldeles för sällan vi två, eller?
Mamoo fick du mitt sms? Ringer du Telia är du gullig ;)

I morgon ska vi ut till Stina och barnen, Grace är överlycklig :) Vi ska nog ha lunch där ute, hehe. Fisk och mos, som vanligt! :D Sen är jag nog ledig i morgon eftermiddag, blir väl softa då tror jag. Kanske ta en promenad, eller något. Men ni känner ju mig, hehe. Kanske ligger och läser istället. Igår läste jag ut min bok Never say never, med Melissa Hill. Den var superbra! Kunde inte lägga ifrån mig den. LÄS om du får chansen. Så nu ska jag börja på en annan bok, får se vilken. Hmm!

SÅ vad ska jag göra fram till Stina ringer, hmm? Typ en halvtimme, timme kvar antar jag. Så kanske börja på min bok, eller..
Kommer väl på något! PUSS

Stan med Stina

Ska snart dra mig in till stan för att möta Stina och Mary-ellen. Jobbade morgon och förmiddag idag, hade mest bara Brian. VI gick en promenix ner till dammen och mata ankorna sen gick vi till posten och köpte frimärken och sen kom vi hem och hade lunch, med Urs och Grace. Sen har jag strukit lite tvätt och plockat ordning, och snart ska jag möta Stina. Väntar bara på att hon ska höra av sig och säga att hon är påväg in till stan, tar ju sin lilla tid för den bruden :P
Hon messa för en timme sen och sa att hon skulle in, hon skulle bara ha lunch först, ok det tar en halvtimme in till stan för henne, men borde hon inte vara påväg?! Aja får väl ringa och efterlysa henne om en kvart, hehe. Puss

My bitch is back in town ;)

Stina is back. Vi har varit på stan och snackat lite, tog en miller och två :P Sen satt vi vid river-lee och snacka lite. Nu har hon åkt hem till sig. Och jag fick sprit från henne :P Sen har jag shoppat idag; tre kjolar, en klänning och två linnen. Allt på rea gick på 12? tillsammans. Inte illa va?!

Nej nu ska jag sova, hörs i morgon! PUSS

Party :D

I fredags försov jag mig, oppps! Inte så bra, dock bara för en kvart. Tur att jag inte behövde köra Dec eller Urs till jobbet. Dom åkte fem minuter efter att jag gått upp. Så jag käka frukost och gjorde mig och barnen ordning för att åka till Ita. Vi var där vid tio ungefär och stanna hela dagen lång. Runt halv tre kom Helen och Ursulas bror, David och lämna hans två barn, Ashley och Nieve. Så det var sex ungar och jag och Ita. Sen kom Helen och David tillbaka vid två och vi åkte hem. Jag körde även hem Ita för det regna. Väl hemma kom jag på att det var MASSA stryktvätt, så jag ställde mig och strök. Häll på i en timme.
Uppe hos Ita lekte barnenn hårfrisörska, så Grace, Emmet och Kiara klippte varandras hår, inte så bra. Det är ju ganska mycket borta om man säger så. Föräldrarna var inte så glada. Men varför lämnar man en sax framme i lekrummet?! Speciellt när Kiara och Aeofa klippte varandra för ett par veckor sen, HALLÅ?!
Aja strunt samma, det växer ju ut! Grace får leva med tofs nu i en månad eller så!

Iallafall efter att jag strukit i en timme, åt vi middag och mitt i maten kommer Declans mamma och syster med två barn. Jag åt upp och sen gick jag och duscha, fixa ett kort till Alan och sen fixa jag mig själv. Åkte vid halv åtta, och jag skulle vara hos Sandra runt sju :P Sprang in på Tesco och sen åkte jag till Sandra. Var lite sen, typ en timme. Men det var lugnt, tur det ;) Vid tio tiden kom födelsedags barnet, som var överaskad :D Det var en otroligt lyckad och trevlig kväll, vi spela biljard och snacka och drack väl mest :P

Sen igår gick jag upp vid tio, hoppa in i duschen en snabbis och sen drog jag mig hemåt. Efter en promenix med Sandra. Var hemma vid elva, och Dec och Grace åkte strax efter. Jag hade ju lite tur att Brian inte hade sovit ännu, så han somna direkt typ, så jag kunde sova lite jag med. Sen åt vi lunch och strax efter två kom Declan och Grace hem. Jag gick och satte på DH på mitt rum, men somna ganska fort, och sov fram till halv sex ;)
Jag gick upp och åt en toast, för jag var utsvulten. Sen duscha jag och satt lite vid datorn innan jag och Dec åkte och hämta indiskt som vi beställt :) Yummie yummie. Det var supergott! Sen slängde jag på en film och efter den läste jag lite innan jag somna.

Gick upp vid halv elva idag, hade lite frukost. Och nu sitter jag här. Familjen har åkt iväg till FOTA med barnen och jag ska softa idag. Stina kommer snart hem :D Hon landar vid halv två sen ska hon hem, packa upp, sen ska vi ses! Ska ta igen tiden vi missat. Blir nice. 

PUSSAR

Jag har ont i benet :(

Fy fan säger jag bara! Gör ont som tusan, vet inte vart jag ska ta vägen, och jag känner nu att det sakta men mycket säkert börjar smitta av sig på andra benet oxå, så snart kommer jag ha ont i båda benen. Asså det gör så ont att jag skulle vilja hugga va benen, för att slippa smärtan. Och de värsta är att jag kan inte somna när jag har så ont. Usch och jag som ska jobba i morgon, lär ju vara dödstrött! :S

Ska spendera hela dagen uppe hos Ita i morgon, tidig morgon till eftermiddag. Blir till att äta lunch där. Trevligt! Ska kolla om inte Britt och hennes barn vill komma över oxå. Låter ju nästan som att jag har mina egna barn och vi ska träffas, typ mamma träffar med våra små änglar :P haha, men dom är ju mina egenligen :) Förresten gav Brian ägg idag, han ville inte sluta äta. hehe. Sötplutt!

Och jag saknar Stina! Jag dör här snart, det är tråkigt utan dig! Lämna mig aldrig :P Blir ju fan mentalt störd här, träffar barnen dag ut och dag in. Var så otroligt trött på Grace idag, orka inte med henne. Vi hade lite bråk och hon sa "I´m not talking to you anymore" sen prata hon med mig minuten efter iallafall då sa jag de: "I thougt you weren´t talking to me anymore" Då sa hon "I mean after lunch I´m not talking to you anymore" Vad kan jag säga, jag älskar den ungen! Men ibland, för en sekund sådär vill jag bara försvinna ;) Jo det kallas kärlek på hög nivå <3 ett år till, HUR ska jag kunna lämna dom?!
Nej det tänker vi inte på nu, Den stora fråga är HUR ska jag och Stina någonsin klara oss utan varann? ;)

Det gör så ont, la la laa. Vet inte vad jag ska göra. aj aj aj. Ni fattar inte hur ont det gör! :S

XX

Thats life, just get use to it :)

We have to take our clothes off
We have to party all night
And we have to take our clothes off
To have a good time

Klockrent!

"I think we might be on to something here"
;)

Hemtelefonen

verkar inte funka nu igen, Vet inte vad felet är, eller vad det beror på. Declan gräver i trädgården för att hitta svaren ;) Men om ni har skype, just let me know! Så kan vi riniga, för jag har skype nu. Telefon tillochmed, inget headset här inte :P Ska snart åka till Nina. Så kommer vi tillbaka och äter lunch och sen åker vi till Ita och barnen :) Pussigull!

Nej

Nu ska jag gå och köpa top up till mig och till Stina :) Sen ska jag ta en dusch och sen blir det promenix med Ita. Syns i morr´n :) sov gött, och dröm om söta flickor och pojkar, tihii! PUSS

Jo det är jag, eran alldeles egna Pyret :)

image219

Dagen i allmänhet och gårdagen :)

Igår kväll då lova jag Urs att jag skulle hjälpa Dec att lägga barnen för att hon var tvungen att åka till hennes bror.
Men sen lade hon Brian och Dec hade Grace och Ita kom över och ville att jag skulle följa med på en promenad med hennes hund. Så jag gick, för Dec sa att det var OK. Sen ringde Urs och var lite arg, för att jag gått och hon behövde åka och båda barnen var vakna. Oops! Men jag kom hem fem minuter efter att hon ringt, så hon kunde åka och Dec lade Brian och jag och Grace kolla film Happy feet och pussla :) Sen kom Ita över och Dec tog över Grace och lade henne. Och jag och Ita åkte på bio med Nina och Britt :) Vi såg Evan almighty, en bra film. Ganska rolig på vissa ställen, dock är den lite orealistisk på vissa ställen, men ändå värt pengarna :D Efter filmen körde jag hem Britt och sen åkte jag och Ita hem till oss, hon bor ju på andra sidan gatan :P

I morse var det upp klockan åtta för att köra Dec till jobbet. Efter det vek och strök jag tvätten som fanns. Sen tog jag och Ursula barnen till chuckies, var där när klockan var halv elva och åkte inte fören strax efter tolv. Åkte hem och åt lunch, sen så gjorde vi mest ingenting hemma. Innan vi åkte och hämta Ursulas mamma vid två, körde henne till boule-class. Sen spendera vi eftermiddagen på mahon point, tänkte köpa en massa saker, ville köpa en massa saker men klok (!?) som jag är kom jag hem tomhänt ;) Åkte och hämta Dec efter jobbet, sen hem och käka middag och nu har jag softat i solen och skrivit tre vykort som ska postas i morgon (om jag får tid) Sitter just nu och väntar på Ita, vi ska ta en promenad i det fina kvällsvädret :)

TACK tack tack takt tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack TACK
Mamma och Ramona (Lasse m.familj!?) för godiset som jag fick på posten idag. Det var supergott! Dock är jag den enda som gilla lakriset i familjen, mer till mig :) Grace och Brian ÄLSKA bilarna, hehe. Love you ALL! Puss & Kram
TACK tack tack takt tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack TACK

I morgon ska jag ta och åka till Nina på förmiddagen och på eftermiddagen åker jag nog till Ita och barnen, kanske Britt och hennes barn kommer oxå, ju fler desto roligare. Och på fredag ska jag på FEST. Dom ska ha överraskningsparty för Alan som fyller år. Ska bli kul :) Får ju göra passa på nu när Stina är ute ur landet, HAHA. Skojar bara, Saknar henne! :( Kom HEM! Snart ses vi, och nästa vecka ska vi spendera tiden tillsammans! Förstått?! Pyret och Stina gifta i fjorton år eller? Nope bara vänner ;)

Puss o Kram alla, nu ska jag bättra på solbrännan ;)

Jobb och BIO

Idag var det jobb som gällde, som vanligt ;) Körde Dec till jobbet i morse och sen när jag kom hem vek jag tvätt och strök. Sen städa jag köket. Torka av alla bänkar och plocka undan massa skit. Sen åkte vi till Monkstown och hälsa på Nina och barnen. Grace och Euan var jätteblyga mot varann, det tog en halvtimme innan dom börja leka. Grace gick inte en meter från mig. Sötplutt! Sen åkte vi hem så vi hade lunch hemma runt ett. Och när Brian åt passa jag på att sopa och tvätta golvet i köket. Sen strax efter två kom Urs hem. Och en stund senare kom även Dee med barnen. Urs hade varit inne på Pennyes idag och köpt massa kläder till barnen, och tre kjolar till mig :D:D Dom har utförsäljning på alla sommarkläder.

Sen gick Urs och Dee och barnen ut på en promenad. Och jag försökte jag få Britt att hitta hem till mig, efter en timme hitta vi varann, men inte hemma hos mig. Så vi åkte in till stan för att lämna bilen till Dec. Och jag var HELT lost inne på hans jobb :P Sen gick vi till stan och fixa saker och Urs innan vi tog bussen hem. Och när jag kom hem åt vi middag och nu sitter jag här. Ska nog snart gå på promenad med Ita och hennes hund. Sen om en timme ska jag på bio med Britt och Nina.

Puss & Kram

Helgen med och utan Stina

Ok, jag åkte upp till Dublin i fredags. Det tog sin lilla tid, men efter fyra LÅÅNGA timmar var jag äntligen uppe :) Stina mötte mig på buss-stationen tog en stund innan vi hitta varandra dock, men efter ett tag så ;) Trodde nästan att vi var i olika städer jue :P Iallafall vi gick till en pub där familjen Järnfors vänta på oss. Beställde ett glas vitt och chilla lite, innan vi gick till restaurangen där dom bokat bord för oss. (först bytte jag om, för det var SOLSKEN i dublin och jag hade långbyxor)
Restaurangen var jättemysig och det var dans och musik till maten. Vi åt lax som huvudrätt och det var JÄTTEGOTT! Yummie! Vi hade även vin till maten och sen hade jag baileys coffe, medans dom andra hade irish coffe. Haha tror jag och Stina vart lite fulla för vi var ganska flum, hehe. Jag bytte tights vid matbordet, gud va vi skratta :) Sen gick Stinas familj tillbaka till B&B:et och jag och Stina testa på natt-livet i STORSTAN ;) Gick till en nattklubb och hade varsin cider. Och vakten spana in oss ganska mycket. GIck ju förbi oss typ tio ggr ;) HEHE. Var inte någon superbra nattklubb så vi tänkte gå någon annanstans, men eftersom vi inte hitta så bra i stan eller visste vart vi skulle så strunta vi i det och gick hem istället och SOV! I världens typ trångaste säng, hehe.

På morgon var det upp tidigt och äta frukost. Sen vidare till flygplatsen, för att dumpa familjen Järnfors. Lämna dom vid nio och sen åkte vi tillbaka till stan för att shoppa lite. Köpte mig ett lip-gloss på H&M (som för övrigt är superkasst i Dublin, H&M asså. Lip-glosset var HELT ok) Sen köpte jag mig en bok Don´t tell mummy och sen köpte jag ett par skor på Pennyes. Sen köpte vi lite lunch och satte oss i en STOR park som ligger i centrum. Jättemysigt i solen. Sen åkte vi faktiskt ner mot Cork igen. Men eftersom Stina vägra lyssna på mig så tog vi fel väg och fick åka den LÅÅÅNGA vägen hem. Vi åkte från dublin 14,30 (Ok det tog en EVIGHET att komma ut från stan, eller iallafall 20min) vi var hemma hos Stina när klockan var 19,30. Asså det tog FEM timmar hem, skulle tagit TRE den korta vägen. Det var ioförsig ganska mycket traffik, men ändå.

Hemma hos Stina packa vi ut lite och packa in lite. Sen åkte vi till deras gamla hus och hämta grejer sen hem till mig, men bara för en halvtimme. För vi var tvungna att åka till nya huset igen och lämna sakerna vi hämta i Millbrok. Så vi var hemma runt halv tolv. Var inne på Tesco en snabbis för att köpa middag, eftersom vi inte hade ätit något sen lunch. Vi åt framför Tv:n och sen gick vi och lade oss vid halv ett och Stina gick upp igen vid halv fem för att fixa sig. Jag gick upp vid fem för att säga hej då till henne. (skulle ju till Malaga) Sen gick jag och kade mig igen. Vakna vid halv tolv och gick upp. In i duschen och sen åkte jag till Britt (aupairen som jag filmades med) Var där en timme ungefär innan jag åkte ut till familjen som var i mobile homet.
När jag kom gick vi ner till puben för ett glas sen gick vi hem och softa. Vi hade barbeque till middag, dock var det lite kallt ute så vi kunde inte äta ute. Sen lade dom barnen och jag och Dec kolla på "Happy feet" Sen vid kolla vi på film när barnen somnat. "The winds that shakes the barley" Inte så bra film, VÄLDIGT seg och jag fatt knappt något. Irländsk historia är inget för mig. Vi såg inte klart den för efter typ en timme gick strömmen så vi gick och lade oss.

Idag gick jag upp vid tio och satt en stund i solen och läste. Sen åkte jag och barnen och köpte tidningen sen hade vi lunch. Sen satt jag mest och sola och läste. Men det börja regna. Sen kom Urs systrar med deras barn och vi gick ner till stranden när solen kom tillbaks. Byggde sandslott med Grace. Och sola. Men sen börja det regna så vi packa ihop ganska fort, och precis när vi börja gå upp till våran vagn börja det ösregna och det åska. Väl i vagnen var vi väldigt blöta. Vi börja packa in i bilen efter en stund och sen vid sju åkte vi hemåt. Och vi var hemma runt åtta och jag har duschat och packat upp. Ska snart ta och sova tror jag. Upp tidigt i morgon!

Varför är det ingen som kommenterar längre? :´( Ni har väl inte slutat läsa? Förresten ni har väl inte glömt erbjudandet att komma hit och hälsa på? Bäst att ni passar på eftersom jag inte kommer hem till Sverige fören tidigast nästa år, tänkte stanna över jul och nyår och komma hem i februari eller mars. Och jag kan inte lova att ni får bo hos mig när familjen är hemma. Så ta tillfället i akt :) Vore superkul om någon kom. PUSS

Dublin

..here I come :D Ska bli så kul. Inte så lockande dock att sitta på bussen i fyra och en halv timme. Men väl framme väntar ju Stina :) Har med boken och musiken, så jag överlever ;)
Fixar just nu lunch, eftersom vi ska väcka Dec kvart över tolv. Och jag vill ha ätit innan, eftersom Grace inte äter annars. Stackars Dec kom hem sju i morse, han jobba över så länge. USCH! Så han gick och sov på en gång.

Kyssar och Smek på er därute :P

Ramona!

Jag hann ju tyvärr inte skriva klart igår, vi åkte till stranden istället :) Just nu hinner jag inte fortsätta på förra inlägget, ska försöka hinna med det i kväll (för i morgon åker jag till Dublin) Tänkte bara svara Ramona: Jaså vad är det för kille? :P En bomb, VA? Oj, men det kan ju vara farligt. Vart hitta dom den? Det är väl inte så coolt, men något som är coolt är att din syrra har blivit Tv-stjärna :D Trodde du aldrig om Pyret va?! ;) Och ja, jag har pratat med Stinas mor, hon tar med färg och skickar när dom är i Sverige, dom flyger hem på lördag. Så det löser sig, hoppas vi :) Love you sis! Ta hand om dig, och hälsa Mamma och Lasse :) PUSS 

Trodde ni aldrig va?!

Japp, då har man blivit film-stjärna :)


Ojoj Länge sen nu

Vad händer då? Jo förkylningen har släppt till en början :D
I torsdags hade jag barnen hela dagen var DÖD på morgonen :/ Men piggna till efter en stund, Urs åkte till jobbet och jag och barnen gjorde inte allt för mycket. Vi softa mest på förmiddagen, Stina kom över efter att hon färgat håret :) Efter lunch åkte vi till Ita hon hade även Jack och Aeofa. Men vi såg inte mycket av barnen :) Det regna ena minuten och andra var de strålande solsken, så barenen sprang ut och in hela eftermiddagen. Sen åkte vi hem, precis när jag parkat och öppna dörren, kom Urs hem från jobbet perfect timing ;) Så vi laga middag och käka, sen lade vi barnen och Dec kom strax efter. Chilla lite innan jag gick och lade mig.

Och i fredags var min förkylning borta :D Dec körde Urs till jobbet så jag slapp :) Tog god tid på mig att äta frukost och allt, sen åkte vi över till Ita innan lunch, hem igen för att äta lunch. Sen på eftermiddagen åkte vi ut till mahon point och kika runt lite. Kom hem vid fyra, då strök jag lite, sen åkte vi och hämta Urs på jobbet.
Väl hemma åt vi middag och sen åkte Dec till B&Q med Grace och Urs lade Brian, jag tog en dusch :) När Ben och Laurie var över på tisdagen hitta vi ett geting-bo i en av buskarna, så Dec köpte spray för att döda dom på B&Q Och vem tror ni fick spraya? Jo Pyret, Dec våga inte hehe. Han var rädd för att bli stucken. Sen fixa vi i trädgården, Dec klippte gräset och jag och Urs städa ordning, tvätta bord och sopa lite :) Sen gick jag och lade mig.

På lördag morgon behövde Dec min hjälp så jag gick upp 9,20. Fick börja med att göra Brians flaskor, sen städa köket. Sen när jag åt frukost kom Dec och barnen hem, Dec hade varit och klippt sig. Vi åkte ner till CAB för att hämta våran lånebil, som vi ska ha till januari. Sen var det meningen att vi skulle åka till tippen aå jag börja bära fram alla säckar till framsidan, så det bara var att slänga in dom i bilen när Dec kom hem. Han kom när jag satte ner den sista säcken på framsidan, och sa "Vi åker inte idag" Han hade visst glömt av att hans mamma fyllde år, så vi åkte till Mahon point istället för att köpa en present till henne. Sen gick vi till donken och åt lunch. Sen fick jag rusa, eftersom jag skulle klippa och färga håret hos Urs, Så nu är det lite kortare, lite tuffare, lite mörkare, lite snyggare ;) Är nöjd som tusan! :D
Sen gick jag hem och de börja regna :/ Hem och bytte om innan jag tog bussen in till stan, köpte en present till Grace och sen åkte jag hem. Regna som tusan, jag var blöt när jag kom hem. Även fast jag änvände mitt paraply. Iallafall väl hemma gjorde jag inte så mycket. Efter middag och läggdags börja jag och Urs att baka tårtorna inför kalaset på söndagen, gjorde tre stycken :)

Sen hade vi lite vin innan vi gick och lade oss. På söndag gick jag upp vid halv tio, hade frukost och sen börja all förberedning; Quaccan skulle göras, bullar skulle upp, mat skulle hämtas, bord och stolar skulle hämtas, ballonger skulle blåsas, barn skulle kläs. Vid tolv hade vi lite lätt lunch, sen hoppa jag in i duschen och gjorde mig ordning, när jag nästn var klar kom Urs och fråga om jag kunde åka en sväng med Brian så att han somna. Jag fixa klart mig sen åkte vi, han somna på momangen :) Hem igen där folket börjat komma. Satt i solen mest :D Sen kom de allt fler och fler folk, alla tyckte tårtorna var supergoda :D Sen kom Stina med familj en sväng. Sista personen gick runt tio, och då hoppa även Grace i säng. Sen satt jag, Urs och Dec och prata en stund innan vi gick och lade oss runt tolv. Efter en lyckad dag/kväll. Vi hade verkligen tur med vädret, det var underbart hela dagen :)

I måndags gick jag upp strax innan åtta. Och körde Dec till jobbet, Brian åkte med. Grace och Urs var hemma och sov. När vi kom hem strök jag lite och vek kläder. Vid tjugo över nio vakna Grace och Urs. Vid tio tiden åkte Urs och Grace iväg och jag var ensam med Brian fram till ett. När Urs och Grace kom tillbaka åkte vi till stranden :) Det var jättefint väder, så det var underbart! Alla Urs två av Urs systrar var där med sina barn, Hennes ena bror med barn och hennes systers man med barn. Så det var fullt med barn :) Synd bara att vi missa Stina med familj precis. Men vi hade en bra dag där nere. Vi hade med Brians flaska och pyjamas, så vi mata honom på stranden innan vi åkte hem vid sju, så somna han i bilen. Väl hemma grilla vi :) Hamburgare och revben. GUD va mycket jag åt, jag var jättemätt sen, men GOTT var de! :D

I tisdags gick jag upp tidigt, igen. Körde Dec till jobbet och sen hem. Gjorde inte så mycket när vi kom hem. Urs kom upp ganska fort, så skulle hon iväg och skulle ta Grace med sig, men hon tog med båda till slut, så jag blev ledig en stund. Somna om :) hehe Sen kom dom hem runt lunch, och efter lunch åkte vi till stranden igen :) Var där hela dagen som i måndags. Dec´s syster med barn var med i tisdags oxå. Det var jättevarmt och skönt! På kvällen gick jag och lade mig tidigt. Och i onsdags (igår) åkte vi till stranden igen, men det var inte lika fint väder. Så vi stanna inte så länge. Började regna när vi åkte :/ Iallafall vi kom hem och bada barnen sen kom Urs mamma över på middag och sen fixa jag ordning mig för att åka till stan.
En kille på Declans jobb har en tysk aupair, som kom i måndags. Och det har varit ett film team med henne denna veckan för dom gör en dokumentär om tyska aupairer på Irland. Så igår ville dom filma henne ute på puben med en annan nationalitet, så killen fråga Dec om jag ville ställa upp. Så det gjorde jag, så snart kan ni se mig på tysk TV, inte illa va ?! :)

Iallafall vi åkte in till Old oak och dom filma lite då och då. Alla kom fram och fråga vad är det som händer, och vad vi filmades för ;) Lite småkul. Synd att man var så trött bara :/ Åkte hem strax efter elva. Hade jag inte blivit filmad och varit så trött hade jag velat stanna, för det var ett band som spela (minns inte deras namn) Men dom är superbra. Spelar irländsk musik. Var hemma strax efter halv tolv och stupa i säng.
Och i morse var det upp klockan åtta igen. Men det var ganska soft på morgonen, för Dec jobbade över till halv tre inatt, fatta eller? Han slutar vid fem annars. Men det är några viktiga kontrakt som ska skrivas under så det är övertid. Som inte är betald, jag hade blivit pisst! Men iallafall så han kom uppv vid nio, tillsammans med Grace och Urs åkte till jobbet. Så vi åt frukost och sen körde vi Dec till jobbet vid tio tiden. Väl hemma tvätta jag mina kläder. Sen åkte vi till Glanmire, stinas gamla hus för att mata deras katter. Hem igen och åt lunch, sen åkte vi till B&Q och sen till mahon point. Och sen åkte vi till parken och var där en timme ungefär. Brian ramla ur gungan, shit trodde mitt hjärta skulle stanna :/ Inga skadar som tur var, bara en bula i huvudet. Puh!

Sen åkte vi hem och fixa inför middagen, sen kom Urs och vi käka och nu håller hon på att lägga Grace. Brian har hon redan lagt. Dec jobbar över idag med. Jag ska snart ta och packa och sen ska jag ta en dusch och slänga på en film. Och imorgon åker jag till Dublin och Stina :) Miss you girl! Äntligen ses vi, dock bara en och en halv dag. Men ändå :D Puss o Kram