One day to go

Onsdagen lider mot sitt slut, sen kommer torsdag imorgon. Vad kommer sen?! Jo FREDAG, och jag flyger hem till Sverige :D:D
Ska bli najs att komma hem :) PUSS

Kan det bli bättre?

Tre dagar kvar på Irland :) Sen har jag Sverige, svenska och svensk mat i mängder för åtminstonde tretton dagar :D:D Jag ska njuta alla ord, och varende tugga. Det är något vist med svensk mat, specillt jul-maten, yummie!

SISTA VECKAN :)

Måndag morgon och verkligheten börja igen ;P
Upp tidigt och jag var trött som vanligt, men det gick ganska snabbt över. Declan åkte vid åtta och Ursula åkte inte fören nästan tio. Så fram tills dess vek jag tvätt och klädde mig, åt frukost och klädde barnen. Sen fixa vi julklappar till Ursula och Declan från mig och barnen. Efter lunch sov brian och jag passa på att stryka och kolla lite på Tv:n.
Ursula var hemma och hämta barnen vid halv tre. Hon var hemma högst en kvart :P Jag vek lite mer tvätt och prata med Stina, plocka ordning i mitt rum och sen gick jag till mahon point för att framkalla kort, vart något fel så det var en vit rand längst ner på kortena, så killen skulle fixa det och bad mig komma tillbaka om tio minuter. Så jag gick en sväng runt och kolla. När jag gick tillbaks var Britt där inne :) Grabben kunde inte fixa korten utan jag ska komma tillbaks en annan dag. Så jag och Britt hade följe hem, även fast vi inte bor åt samma håll, riktigt! hehe. När jag kom hem satte jag på middagen och sen kokm Ursula och barnen hem och vi åt (Declan hade prov på college så han var inte hemma) Efter middagen gick jag och barnen upp och fyllde badkaret, medan Ursula prata i telefon. Hon kom upp när barnen var rena ;) Vi tog upp Brian och Grace stanna i ett par extra minuter. Sen kolla vi på Emmerdale innan det var dax för barnen att sova. Jag fixa lite i mitt rum innan jag gick ner och kolla på TV.

Vid elva gick jag och lade mig och läste en stund innan jag släckte lampan och sov :) I morse var det upp igen. När jag hade plockat ur diskmaskinen strök jag tvätten som fanns. (Det här var innan åtta på en tisdag morgon, normal?! tvivlar ibland ;P) Declan åkte klockan åtta, jag gjorde Grace klar inför skolan. Sen åkte hon och Ursula vid halv nio. Jag hade frukost och prata med Stina, sen duscha jag innan jag klädde Brian. Satte även igång en maskin tvätt. Sen passa jag på att tvätta golvena i hallen och Tv-rummet. Sen kolla jag och Brian lite Tv  innan det var dax att göra lunch till honom. När den var klar och han satt upp kom Ursula och Grace hem. Brian åt sin lunch, och sen åkte vi till Midelton och mötte Declan på hotellet, där vi alla hade lunch :D Sen kom Stina och hämta mig där innan Ursula och barnen åkte hem.

Hemma hos Stina kolla vi lite film och vek tvätt och strök (nej jag är aldrig ledig, inte ens när jag är över hos Stina) Sen hade vi middag när Frank kom hem. Sen tog vi peggy till Ballincollig för att hjälpa Martin -Yvonnes bror, med vinflarrorna :) Stina skrapa bort etiketter och jag skar ut dem. Sen satte jag på dom och slog in vin flaskorna, och Keith -som var där för att hjälpa till och agera boss, vet jag inte riktigt vad han gjorde, flumma mest runt och stötte på alla brudar ;) Hehe, nej men han jobba lite han med. När han inte skällde på mig :P

Så nu är jag hemkommen, lite rikare :) Har vikt lite tvätt och lagt in i garderoben, tvättat bort sminket och gjort mig ordning för sängen. Ska snart lägga ner datorn och läsa lite innan jag ska sova. Endast två arbetsdagar kvar, för detta år :D

PUSS


Snö snö, underbara snö ;)

I fredags jobba jag, helt ensam :( eller nästan iallafalll. På morgonen tog jag barnen ner till dammen och mata ankorna (lyckades även förstöra min kamera, så har ni inte köpt julklapp till mig ännu vill jag ha en ny ;P) Vi var ute i en och en halvtimme innan vi gick hem och gjorde lunch. Sen sov Brian och jag fixa lite i huset medan Grace lekte. Sen kom Stina och Mary-ellen över en stund innan vi körde mina barn till Ursusulas syster, Helen. Sen åkte vi in till stan och lämna Mary-ellen hos Yvonne innan vi gick och blev sminkade. Sen åkte vi hem till mig och åt middag och drack vin :) Ursula kom hem med barnen när vi ätit färdigt. Jag och Stina gick upp på mitt rum och kolla på film och slappa lite innan vi skulle ut. Drack lite martini och gjorde ordning oss, behövde ju inte sminka oss så det gick ganska snabbt.
När vi var klara gick vi ner och kolla på alla juldekorationer som familjen satt upp, och granen var även uppe :)

Vi tog tio bussen in till stan och gick till Long Island och tog en drink, sen gick vi till Clancys för att säga hej till Michael. Sen till Bailey, där vi träffa tyska brudarna som vi dansa med ett tag innan vi gick över till Cubins och dansa :) Dom hade en snömaskin där inne så det snöa på oss och Stina och Pyret var lyckligast i stan :) Sen gick vi över till Michael igen när dom stängt och sa hej då innan vi åkte hem till mig och sov. Vakna vid fem av att min lur ringde, eller Stina vakna och väckte mig. Somna om iallafall, eftersom jag missa samtalet.


Gick upp vid elva, duscha och hade brunch. Vid halv ett åkte Declan iväg för att plugga lite så vi tog barnen till Mahon point och köpte dom sista klapparna, och sen åkte vi hem och gjorde Grace ordning för hennes simskola, Frank kom och hämta henne kvart i tre. Jag och Stina tog Brian in till julhysterin i stan :) Gick omkring och myste i all hysteri och köpte en och annan julklapp. Var hemma hos mig strax efter fem och Ursula hade middagen på till barnen.
Vi kolla lite film innan vi beställde Kines mat med Ursula och Declan. När vi ätit åkte vi på bio; We own the night inte riktig en film i våran stil. Men den var helt ok. Sen tog vi en sväng till stan för att kika lite. När vi var där inne tänkte vi "'Äh ska vi dra och dansa" Så vi åkte hem till mig och bytte om, sen åkte vi in till stan igen och gick till Cubins och dansa lite :D Hade jättekul, även fast vi bara drack redbull *hehe* Det fanns ju snö och julmusik :P

Var hemma vid halv tre och somna ganska fort för att sedan vakna tjugo över sju i morse av min telefon :) Det är något vist med natt och tidiga morgon samtal ;)

Idag har vi bara slappat hela dagen. Låg i sängen och kolla på Youtube fram till två innan vi orka ta oss upp och åka in till stan. Kolla runt lite och tog en sista kaffe på insomnia. Sen åkte vi hem och gjorde middag. Dom senaste fem timmarna har vi legar i min säng och kollat på Dh. Stina har åkt hem nu och jag ska nog snart sova. FYRA ARBETSDAGAR KVAR :) Sen bär det hem till Sverige.

PUSS

Fräscha klubben

Pyret och Stina :) Hehe!
Det är vi det, PUSS

Go´natt Sverige

Ska ännu en gång fångas av min bok en för en stund, innan det är dax för John Blund ;)
Puss & Go´natt


Fredrik

Nu vet jag inte vad du pratar om, mycket festanden ?! Nonsens, hehe ;)

Julkort :)

Har jag skickat idag :) Massa stycken, hehe. Hoppas dom kommer fram nu. Innan jag kommer. bara åtta dagar kvar :D Gud va kul det ska bli! Och jag och Stina flyger HELA vägen tillsammans. Blir superroligt :)

Var även på monkey maze i morse med barnen och Stina och Mary-ellen. Sen åkte vi hem till mig och gjorde lunch. Och efter det åkte vi till blackpool shoppingcenter. Brian somna i bilen påvägen dig, och sov i vagnen. Sen vakna han efter kanske 25 min, och vill INTE soman om (Han sover en timme varje dag, lite mer kanske) Men klockan är ju halv sju och han är jättepigg, så jag antar att ingen skada är skedd :P

Påvägen hem från blackpool körde vi förbi postlådan och posta mina julkort :) När vi kom hem var redan Stina och barnen hemma. Dom lekte med playdoh och vi hade kaffe och kladdis :) Ita var även över och prata lite, och tog ett break från studierna :P
Hon gick hem vid fyra och även Stina och barnen begav sig, så jag och mina barn softa lite. Declan hämta Ursula och när dom kom hem åt vi middag. Och här sitter jag nu :) Ska hoppa in i duschen snart, och senare kanske jag ska träffa Ita och ta en promenad med hunden.

I morgon är det jobb. Stina ska på julkonsert på Laurens skola sen är hon ledig, men ska med Yvonne och barnen och äta lunch. Sen kommer hon över :) Och vid fyra ska vi till Elizabeth Arden ståndet inne på Brown Thomas i stan och bli sminkade :) Gratist! Ska bli roligt. Bli fina inför kvällens utgång, kanske den sista på Irland detta året. Kanske blir en på lördag, vi får se ;)

PUSS

Förälskad

Helt klart, i filmen Festival. Världens mys film, älskar den! Det kallas kärlek :)
<3<3

Step up/surviving christmas och kladdkaka :)

Jobbade bara halvdag I tisdags :) Hade Brian fram till lunch, sen kom Ursula hem med Grace. Vi hade lunch och sen åkte dom till monkey maze. Jag passa på att städa mitt rum och baka pepparkakor.


Toni, det är supergott med kanel i varm o´boy. Du MÅSTE testa. Jag kan fixa en åt dig om du kommer över när jag är hemma ;)


Efter middagen åkte jag till Stina, där vi hade glögg :) Och såg på två filmer, Step up och Surviving Christmas. Sen åkte jag hem. Hade världens huvudvärk, tog två paracetamol och gick och lade mig när jag kom hem. Sov HELA natten tills det var dax att gå upp halv åtta idag.

När Ursula, Declan och Grace hade åkt hade jag frukost innan jag putsa fönstrena i hallen och TV-rummet. Och under soffan hitta jag mitt örhänge som varit borta :D Sen hoppa jag in i duschen och hann knappt mer än ut innan Stina och Mary-ellen var här. Jag skulle passa Mary-ellen medan Stina var och  klippte sig. Vi gjorde inte så mycket, jag vek lite tvätt och barnen lekte. Sen kom Stina tillbaks vid halv tolv. Jag låna Peggy och hämta Grace, eftersom det regna. Kom hem och fixa lunch till mig och Brian. Sen åkte Stina och Mary-ellen för att hämta dom andra barnen och åkte hem.

Efter lunch somna Brian och Grace kolla på Tv:n medan jag skura golvena i köket, hallen och Tv:rummet. Sen hade jag jätteont i huvudet så jag log lite på sängen innan Brian vakna. Sen satte jag på sängkläder i Graces säng. Sen vakna Brian och vi gick till affären och köpte grädde. Sen gjorde vi en kladdkaka :D

Och medan den grädda passa jag på att stryka. Sen kolla barnne på Tv:n och jag rev ost och skar sallad till middagen.


När Ursula kom hem satt vi alla framför Tv:n och myste. Vi fixa middag och när Declan kom hem åt vi. Sen har vi ätit kakan och druckit kaffe :) Nu sitter jag här och ska nog dra på en film tror jag. Ska ner till Ursulas syster, Helen om en timme och passa hennes barn en stund. Hon måste ta sin aupair, Sara till doktorn. Så hon fråga om jag kan passa barnen medan dom är där. Självklart ställer Pyret upp, det gör hon ju nästan jämt :P


Puss så länge!


Nio dagar kvar :)


Varm O´boy med kanel

Dricker jag just nu, och det är SÅÅ GOTT :)
Yummie, säger jag bara !!

Pepparkakor :)

Idag är det den 11Dec :) Och jag kommer hem om inte mindre än TIO DAGAR :)
Bakade ju pepparkakor med barnen i fredags, men det fanns deg kvar så jag har bakat några nu, luktar ljuvligt :P Tråigt att göra det ensam bara, och det är inte rikigt samma sak som hemma. Men det funkar ju, man får göra det bästa av situationen bara :D

Idag jobbade jag bara fram till lunch ;) Grace var i skolan så jag passa på att städa badrummet och lekrummet. Tvättade även fönstrena i lekrummet och köket, både inne och ute :) Sen strök jag lite. Och det var typ vad jag hann innan lunch.

I kväll blir det till att softa antar jag. Bara sitta och inte göra något :) I morgon kommer Stina och Mary-ellen tidigt. Stina ska klippa sig klockan tolv, så hon ska dumpa Mary-ellen innan dess. Sen kommer väl dom på lunch antar jag.

Mamma: Fick du mitt sms? Har du bokat tid? Vore snällt om du kunde göra det. Du vet ju när jag är tillgänglig så att säga :P

PUSS

Party, jobb och soft

I  Torsdags kväll åkte jag och Ursula och handla. Tog lite mer än en timme. När vi kom hem plocka vi upp varorna sen hoppa jag in i duschen, och sen satt jag vid datorn en stund innan jag gick och lade mig (ni trodde väl inte på att jag skulle sova tidigt? :P)


I fredags var det upp och jobba. Ursula och Declan åkte samtidigt och jag och barnen hade frukost, sen städa jag i köket. Och sen kom Stina och Mary-ellen, när jag höll på att göra pepparkaksdeg. Innan lunch gjorde vi inte så mycket alls, barnen lekte för sig själva och vi satt och prata. Stina hämta Lauren klockan tolv och när dom kom tillbaks hade vi lunch. Sen åkte vi med bussen in till stan. Gick till posten och till Pennyes innan vi gick till chokladkaffét och hade varm choklad med barnen. Sen åkte vi hem och baka pepparkakor :D Sen körde Stina barnen till Yvonne och jag fixa middagen. Sen när Stina och Ursula var hemma åt vi och sen gick jag och Stina upp till mig och chilla. Satt och prata en bra stund och drack vin innan vi börja göra oss ordning. Vid nio messa Anthony och fråga om vi ville komma på förfetst. Så han kom och hämta oss vid halv tio och vi åkte ut till han. Drack lite vin och så innan vi tog taxi till stan. Var inne vid tolv, gick till scotts och dansa. Mötte Dave och hans gäng. Vid två åkte vi hem till Anthony och grabbarna på efterfest.


I lördags var vi hemma vid elva ungefär, hjälpte Declan att få ordning på barnen innan han åkte en sväng. Vi åt frukost och sen skulle vi kolla på julkalendern, men det funka inte. Sega jättemycket, så vi sov en timme istället. Sen fixa vi ordning oss och åkte till Wilton shoppingcenter, för att kika in Pennyes, som öppnade där för ett par veckor sen. Kolla en snabbis och sen åkte vi till Lidl och kolla. Sen till stan och insomnia, tog en kaffe medan vi vänta på Ita. Handla även grejer till tacos i stan. Sen åkte vi hem till mig eftersom jag skulle jobba på kvällen. Stina körde Urs och Dec till stan medan jag stanna hemma och höll ställningarna. När Stina kom tillbaka gjorde vi middag och sen när vi ätit kom Ita över. Hon och Stina kolla på film medan jag hjälpte syrran med skolaarbeten. Sen vid halv tolv gick vi och lade oss.


På söndag morgon klockan åtta kom Ursula in och väckte mig, jag hade inte hört Brian, oops! Men det var lungt, jag tog med honom ner och vi myste lite innan jag börja fixa. Vid nio vakna Grace och vid tio kom Stina ner. Sen satt vi och myste allihopa i lekrummet framför TV:n när Ursula kom ner vid halv tolv. Vid tolv kom Declan ner, jag gjorde lunch till barnen och Declan innan jag gick upp till Stina. Jag skulle hoppat in i duschen, men Emo ringde så jag prata med henne en stund, men sen stängde Declan av strömmen för att fixa något så det bröts. Jag klädde mig och sen åkte vi till stan och tog en kaffe. Sen ströva vi omkring en stund innan vi åkte hem till mig och åt middag. Efter middagen åkte vi till stan och träffa en kompis, prata en stund innan Stina körde hem mig och jag softa lite, slog in paket och gjorde julkort, sen lade jag mig.


I dag gick jag upp halv åtta, men alla sov så jag gick och lade mig igen. I typ tio minuter, sen vakna dom. Gick ner och börja dagen. Grace som fortfarande när mamma och pappa åkte, hon vakna tio minuter efter att dom åkt.

Har tvätta massa idag, och bytt sängkläder i Graces säng, soppat golvena, städat lekrummet och vart och handlat. Ursula kom hem innan tolv. Vi åt lunch sen sluta jag. Gick in till stan och kolla runt lite, sen tog jag bussen hem. På eftermiddagen gjorde jag typ inget. Vid halv åtta körde jag Declan till stan och sen kom Stina över. Hon har åkt hem nu och jag ska sova.


PUSS och Go´natt ;)


Längtar..

10 dagar kvar :)

Måndag, och hela veckan :)

Jag fick sovmorgon, vilket nog var bra med tanke på när jag kom i säng ;) Ursula kom in halv nio med min ögonsten. Tog det ganska lungt fram till tio när Ursula gått, sen klädde jag Grace och mig själv. Sen gjorde vi en prinsesskrona till Grace. Sen hade vi lunch innan jag lade Brian. Strax efter kom Ursula när jag stod och strök. Sen sydde jag Ursulas örngott "We will have to keep you forever" ;)

Sen skulle jag haft Brian på eftermiddagen när Grace skulle iväg på genrep inför sin konsert. Men i sista minuten tog Ursula med sig Brian också. Så jag var ledig, gjorde inte så mycket. Declan kom hem vid fyra och åkte igen vid fem. Jag fixa middagen och när Ursula och barnen kom hem åt vi. Sen lekte vi lite med barnen och Stina kom över. KVART I SJU!! Hon var hos mig KVART I SJU, på en måndag, Och hon är ALDRIG så tidig, hehe. Ursula lade barnen och vi drack varm o´boy och tjöta skit. Sen kolla vi på "Friends" en stund innan hon åkte hem. Jag gick och lade mig typ direkt när hon åkte, läste lite innan jag släckte och somna.

I tisdags var det upp som vanligt, halv åtta. Jag var inte så trött faktiskt. Gick ner och skulle plocka ur diskmaskinen, som vi hade glömt sätta på dagen innan så jag fick sätta på den. Sen satte jag på en maskin tvätt och fixa lite. Vid halv nio åkte Ursula med Grace till skolan, och Declan åkte till jobbet. Jag och Brian tog det ganska lugnt, strök lite tvätt och myste. Sen hade vi lunch och efter det kom Ursula hem och hon lade Brian. Sen hämta hon Grace och när hon kom tillbaks satt vi och softa framför TV:n i ett par timmar. Sen gjorde vi tidig middag innan vi åkte iväg till Graces konsert. Grace var ju jättesöt på scen, väldigt blyg dock. Men jättesöt! :) Den höll på i en timme. När vi kom hem gjorde jag ingenting, softa innan jag gick och lade mig. Declan fixa även de trådlösa bredbandet på min laptop. Så nu funkar det och jag kan sitta vart jag vill och blogga :):)
image287Grace är nr. 2

I onsdags skura jag golvena innan nio på morgonen. Jag är så snabb, hehe. Sen gick jag ner till posten och posta ett paket åt Ursula. Jag hann komma ut genom dörren och låsa innan regnet kom. Men det var bara att sätta på regnskydd på barnvagnen och börja traska. Den höll inte i sig allt för länge, men jag var ganska blöt när jag kom till posten. Sen gick jag ner till Ursula och hämta bilen, där fick jag låna hårtorken och fixa mitt hår :) Vilket var bra, såg ju ut som en dränkt katt typ :P


Åkte ner till mahon point, skulle möta Stina. Men påvägen till posten ringer hon och säger att hon inte kan komma. Men jag sket i det och åkte dit iallafall. Kolla runt lite och framkalla kort. Sen åkte  jag och hämta Grace i skolan. Men först hem och öppna för Stina och Mary-ellen, som följde med mig att hämta Grace. När vi kom hem hade vi lunch och sen åkte vi ner till Douglas och kolla lite. Sen fika vi innan vi åkte hem Jag kom hem och vek tvätt, plocka ordning och satte på sängkläder i Graces och Brians sängar, sen satte jag på middagen. Declan var hemma tidigt, för en gång skull. Redan halv fem, eller nästan innan. Sen kom Ursula kvart i fem. Jag fixa ordning mig lite innan jag åkte ner till Stina på middag. Kom dit strax efter sex, och fick ta över hennes strykning. Sen när Yvonne kom hem laga middag och sen åt vi. Jag skulle åka hem efter middagen men dom övertala mig att stanna och ta ett glas vin. Så det gjorde jag. Hade även glögg och julslädar (Ahlgrens jul-edition)
Gick och lade oss ganska tidigt. Det var nog bra. Eftersom i morse var det upp halv sju, för att köra hem. Jag var hemma kvart över sju. Gick upp och bytte om, sen läste jag lite innan jag gick ner med Brian. Plocka ur diskmaskinen, sen strök jag lite tvätt. Sen åkte Ursula och Declan till jobbet. Jag hade frukost med barnnen sen gick vi upp och jag fixa mitt hår och klädde Grace. Sen gick vi ner till Ursula och hämta bilen. Körde hem mormor innan vi åkte till mahon point. Mötte Stina och M-e där, vi gick runt och kolla lite. Stina köpte massa julklappar. Sen åkte vi hem till mig och åt lunch :)

Sen åkte vi till monkey maze med barnen, Brian somna påväg dig. Så han sov mestadels av tiden vi var där. Men när han vakna var han allt pigg! Vid åkte hem strax efter halv fyra. Kom hem och Stina drog på en gång typ. Jag satte på middagen, sen vek jag tvätt och strök. Plocka ordning i huset och sånt. Sen kom Ursula hem och strax efter även Declan, vi hade middag och nu sitter jag här :) Ska åka med Ursula och göra vecko-handlingen snart. Sen blir det en dusch och sova tidigt, hehe. Eller hur!?

15 dagar kvar :)


PUSSAR
 

Sup och svälj, trevlig Helg =)

I torsdags var det bad igen med ungarna :) Det var jätte trevligt. Lite kallt dock, men i slutet var barnpoolen öppen så vi hoppa allt i där en stund. Sen åkte vi hem till mig och lagade lunch.

Efter lunchen gjorde vi inte så mycket softa mest hemma hos mig, sov typ lite när bebisarna sov :) Sen hämta Stina och Mary-ellen Lauren i skolan och jag åkte till Douglas med mina ungar för att handla lite saker. När jag kom hem strök jag lite tvätt, sen kom Stina och barnen tillbaka och dom lekte lite innan Lauren hade sin balett.

På kvällen åkte Ursula och Declan på mässa, så jag passa barnen. Lade Grace och sen satt jag vid datorn.


I fredags kom Stina och Mary-ellen över och vi gjorde tomatsoppa och pannkakor till lunch. Sen skulle vi åkt till stan med bussen, men det regna så vi gjorde varm o´boy till oss och barnen. Var hemma och gjorde typ ingenting på hela dagen. Tjugo över fyra ringde Yvonne och sa att Stina kunde komma med Mary-ellen redan då, så hon åkte och jag fixa middagen lite. När hon kom tillbaka gjorde vi typ ingenting fram tills Ursula kom hem. När hon kom hade vi middag och sen lekte vi med barnen en stund innan vi åkte ner till tesco och köpte lite slö :P Hem till mig och blanda drinkar och duscha. Vid tio var vi redo att "hit the town" :) Tog bussen in till stan och gick till scotts på toabesök och en drink, sen gick vi till Crane Lane där vi vart uppraggade av massa folk. Det var en kille som tyckte att vi kunde bli aupairer åt hans barn, hans fru tyckte inte det var en bra idé. Kan inte förstå varför :P


Sen såg vi en kille som vi trodde vi träffat förr, så jag gick fram och fråga, det var inte hann. Så vi gick, vi hann utanför dörren och han var efter oss. HAHA visa  sig att det var en kille som vi träffat förr, men inte den killen vi trodde det var. Vi gick iallafall med honom till en pub där hans kompiar var, trevliga grabbar. Vi gick med dom till en nattklubb kallad "The Bodega" (jag vet som i pistvakt) Stället påminde typ om en enda stor hemmafest. Det var ok, men det var VÄLDIGT knepig musik. Men det funka väl, hade ju rätt så bra umgänge. En av grabbarna dansa som tusan med mig, svängde runt mig och grejer, hehe.

När dom stängde ville grabbarna att vi skulle med dom på efterfest så vi gjorde det. Men först skulle jag träffa Ted - konstiga, gulliga helt oförståliga Ted :P Men det gick bra vi sa hej och prata lite. Sen drog vi till Glanmire, hem till grabbarna. Det var hemskt väder ute, regn och kallt. Så vi var ganska frusna när vi kom hem till grabbarna. Men vi tinade så småningom.


På lördagen ringde alarmet klockan tio, och det var dax att ta sig upp. Sov typ ingenting under natten, så vi var ganska döda när vi kom hem till mig. Duschade snabbt och tog oss varsin toast. Sen drog vi iväg till Ballincollig, för att hämta Stinas "kusin" Ketih. Var där halv ett, åkte till ett ställe i midelton, där han skulle ta ett kort på ett bröllop. Tog kanske tjugo minuter, sen åkte vi tillbaks till Ballincollig för att skriva ut bilden, skära ut den och sen sätta fast den på vinflaskor. Inte bara en vinflaska utan 200! Jag, Stina, Keith och en annan tjej jobbade flitigt. När vi var klara drack vi kaffe innan vi körde Keith till Midelton, igen - för att lämna flaskorna. Sen körde vi hem honom till Ballincollig igen. Sen till Tesco för att fortsätta hem till Stina. Vi var hos henne vid halv sju på kvällen och hade suttit i bilen sen tolv på förmiddagen. Vi var trött och hungriga. Hade inte ätit något på hela dagen mer än en toast vid elva. Vi åt middag och sen åkte Yvonne och Frank iväg. Vi kolla på Tv:n med tjejerna när vi var klara med middagen. Jag somna, och vakna efter kanske en halvtimme. Stina var tvungen att hämta Mark i stan så jag och Lauren satt och myste lite medan hon var borta. När Stina kom tillbaka drack vi vin och åt Doritos :) Kollade på "There´s something about Mary" Var verkligen superlänge sen jag såg den. Alltid lika bra. Stina somna lite, hehe. När filmen var slut vid tolv gick vi och lade oss.

På söndagen vakna vi vid tolv, gick upp och åt frukost sen tillbaks till sängen igen. I typ en timme, jag sov lite till :P Sen duscha vi och fixa oss innan middagen och sen åtke vi in till stan. Först hem till mig, lämna min väska och hämta Ita. In till stan och drack varm choklad och kaffe. Mötte även Dace, en kompis till Stina. Sen åkte vi hem till mig och softa lite, lekte med barnen. Sen åkte vi till stan. Eftersom vi båda hade dejt :P hehe, min var ju dock SEN som jag vet inte vad. Men men det var allt trevligt ändå. Var väl hemma vid två eller något.


PUSS


Nedräkningen har börjat

17dagar kvar, sen har ni lilla Pyret i Sverige igen :D