Orkar inte blogga

Är fortfarande sjuk, usch. Har ont i halsen och den kliar och jag är jätte täppt i näsan :/
Igår jobba jag, på förmiddagen hade jag båda barnen och Grace kusiner, Ben och Laurie som är 15 och 12år. Dom var här för att fixa lite i trädgården åt Declan. Så jag fick agera BOSS :) Efter lunch var dom klara så vi lekte på trampolinen en stund innan Urs kom hem. Sen när hon körde hem Ben och Laurie åkte jag med. Sen åkte vi hem till Declans mamma och hälsa på hans syster från Amerika som är och hälsar på. Vi var där en stund och sen åkte vi hem till oss, och tog med Grace fyra kusiner. (Tur att bi har STOR bil) Sen lekte alla på trampolinen innan jag och Brian åkte och hämta Declan och när vi kom hem åt vi middag. Och sen körde Dec hem alla kusinerna med Grace. Och Urs lade Brian och jag åkte till Tesco. Sen när jag kom hem gick jag och lade mig typ. Tog en Lemsip och kolla DH i sängen innan jag somna :)

Sov till halv tolv i morse. Upp och baka kanelbullar :) Yummie, dom blev goda! :D Jag var klar vid halv tre, Vid två kom Urs och barnen hem. Vid tre åkte Urs och Grace iväg och jag hade Brian. Han bara skrek, ville inte vara på golvet, eller leka, eller i armarna, eller ute, eller i vagnen, han ville INGET. Vid fem kom Urs och Grace tillbaka och vi hade middag, innan vi gav barnen ett bad. Sen lade jag Brian och Urs lade Grace. Och nu sitter jag här. Ska nog hoppa i sängen snart, mår inte så bra. Och i morgon ska jag jobba HELDAG :/ Jag lär Dö! Och Declan är i London kommer inte hem fören i morgon kväll.

Puss


Kommentarer
Postat av: Your babe ;)

Självklart kommer jag ihåg det.. :) Det va en tokig kväll.. hehe.. Jag retas inte, jag bara gör det lite avundsjuk.. hehe. kanske är samma sak.. :)
Gumman.. jag ska förresten försöka komma till dig i slutet av augusti om det skulle funka? för då har jag inget jobb som det ser ut nu.. vi kan ju kika på det.. :) Puss puss!

2007-07-26 @ 19:46:46
Postat av: Jojjo

KRYA PÅ DEJ!
vad tycker du om min spontana morgonshopping?? =)
kramar!

Postat av: alexandra

Krya på dig :D

2007-07-29 @ 15:22:57
URL: http://aliza.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback