Still sick :S

Fortfarande sjuk, usch och BLÄ! Hatar att vara sjuk, speciellt förkylning. Näsan bara rinner och man måste snyta sig varannan minut. Igår låg jag i typ två timmar innan jag kunde somna, bara för att jag var så snuvig och tätt i näsan. Fyfan! :(

I morgon är det nya tag, Ska baka kanelbullar, yummie! kommer ju äta alla, typ. Hehe. Gjorde kokostoppar idag, smarrigt! Puss

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej hej lilla gumman,har jobbat klart för denna gång så jag skall sätta mig och skriva till dig.För det första så måste jag ge dig mycket stort beröm för det du gör nere på Irland ,du är så energisk på alla sätt,du ställer upp helhjärtat på din familj nere på Irland.Wooh vilken snygg bakgrund du har gjort på din blogg helt underbar du kan verkligen få till det.
Sen vill jag bara säga att det är simpelt av den som skriver massa skit på din blogg till olika personer LÄGG NER väx upp.
Vädret här är som vanligt Regn Regn men det är ju en svensk sommar...hoppas ni har det bättre väder där nere..det får bli solarie så man får lite färg.
Skall skicka ner lite filmer till dig hoppas du gillar dom.Du får ha det så
bra jag ringer dig på torsdag sköt om dig samt Krya på dig från din förkylning.Lasse hälsar så gott Bamsekramar från Mamma Lasse Love you.

2007-07-25 @ 11:08:28
Postat av: X-mamma

oj vad trist att behöva gå till svars på din blogg Pyret.Ville bara tala om för personen som kallar sig din far..att JAG vet sanningen..Jag har LÄST svaren som Grästorps kommun har skickat till den som han
har sina barn tillsammans med..SÅ jag vet faktiskt vad både han och kommunen har skrivit..Men kanske ljög han då när han skrev vad han skrev ..vad det det han menade kanske..????
Kramar från X-mamma

2007-07-25 @ 18:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback