Midsommar och allt som hör till ;)

Jo jag flög ju hem på fredag morgon, taxin kom 5,30 jag vakna 5,20, Ooops ingen vidare bra start på dagen. Tur var ju att jag hade packat klart allt dagen innan så jag hann ju :D Kom till flygplatsen checka in och kom upp till Dublin. Där gick allt väldigt fort, min väska var andra ut :) In på toa snygga till mig lite ;) och vidare till inchecket. Sen blev det frukost; Kaffe med smörgås med kycklingsallad yummie. Sen flög jag hem till ett REGNIGT göteborg :S
Iallafall, Em och Magnus (hennes kompis) mötte mig på flygplatsen, Det var så länge sen gumman, det var så roligt att se dig! Vi åkte till Bohus, dock körde vi en liten omväg, tack vare den bästa kartläsaren; Pyret :) aja till Lasse kom vi tillslut, där var det champagne välkomnande :) Sen gick jag och Em till affär´n i regnet. När vi kom tillbaks var det midsommar mat med sill och snapps :) YUMMIE Jag fick ta mest snappsar, vet inte varför har fortfarande inte listat ut detta mysterier, tihii. Iallafall sen lekte vi lekar och hade skoj.

Jag klanta mig lite under kvällen och såra vissa personer, och jag ångrar mig jättemycket! Hoppas verkligen att vi kan fortsätta som vänner!? Älskar DIG iallafall.

Sen då drog vi in till stan; Jag, Em, Magnus, Syrran Sandra och hennes kompis, Issa :D Vi skulle till vice versa som var stängt så det fick bli Wish bar som var otroligt roligt ändå :P Det var verkligen jätteskoj att dansa lite och festa i Sverige, men Cork slår nog iallafall Wish bar :P Vid halv fyra kom två väldigt onyktra, blöta, trötta med GLADA tjejer hem till pappa; syrran och jag. TACK för midsommar Sandra, det får vi göra om ;) På morgonen var det upp relativt tidigt, eller ja halv tolv iallafall :) Frukost och sen spela jag och lillbrorsan lite boll. Gud vilket fint väder vi fick helt plötsligt. Så HELA stora familjen; Mamma, pappa, ramona, mikaela, peter, theo, sandra, johan och JAG åkte till Bohus fästning och promenera och grilla korv, GUUUUUD va gott. Jag och Johan utforska lite, haha! och shiit va han skrämde mig :P sen sparka grabbarna boll och den bollen ser vi nog aldrig mer igen ;) Väl hemma var det stress för min del, skulle fixa mig för att åka till Stina i Borås :)

Hon hade grillfest, en VÄLDIGT lyckad sådan. Kom dit, fick en glas vin och sen börja festen. Vi grilla kött och lax GUUUD va gott! sen drack vi hel del, sen blev det lite sing star oxp, superroligt. Gud va vi garva och dansa. Vi en tre tyckte Pyret och Stina att typ VÄRLDENS bästa idé vore ju att gå och bada, tänkt och gjort. Roligt att cykla oxå, hehe. Vi bada och det var så skönt, sen cykla vi tillbaka och fortsatte festa lite, eller mest i duschen :) Sen en kopp tea på det innan sängdax ;) Vid typ fem. Stina din säng slår ALLT, superskön! Tack för den kvällen, DET GÖR VI OM.. I morgon :):):)

Söndag var det upp vid elva typ, frukost eller brunch. Sen åkte jag hem till mig igen. Väl hemma var vädret fint så jag, mamma o pappa bestämde oss för att ta en sväng med båten. Väl nere vid den öppna sig himmlen :/ Men bara för en kvart, sen blev det strålande solsken. Så vi tog en tur, bada jag halka på klippan och slog min bak AJ! Sen picknicka vi lite på ett berg :) Vi fiska lite oxå, jag fick en STOOR makrill :D Sen hem och spela lite tärning, men jag åkte in till Göteborg i stället :) Sen upp tidigt på måndag morgon, hem till Bohus. Vidare till Grästorp. Åt lite frukost sen hälsa vi på mormor o morfar, sen mötte jag Marie, och sen åkte vi till MariAnn och sen vidare till syrran. Shiit va mycket fika på en dag, och Kaffe :S Sen hem till Grästorp. Strax efter vi kom hem, kom Karro :D och sen Ronja och Gabriella :D:D Förlåt att det inte blev så länge, men jag kommer hem i September, tror jag. Då blir det mer, en dag var :) Saknar er massor! Kärlek till er! <3 Karro och jag drog ner till Göteborg för att försöka få tag på biljetter till Timberlakes concert, efter 40min i regn gav vi upp. Tog en smörgås på Condecco istället. Sen åkte vi till Bohus för att dumpa min väska. Sen stanna jag över natt.

Tisdag åka vi till IKEA :D:D Kulkul. Köpte lite reflexer till mina små änglar :) Sen åt vi korv och pizza slice. Hem till Bohus dumpa grejerna, iväg till Trollhättan shoppa lite, hem till Grästorp, stress stress stress, vidare till Skara (Fan vilken tråkigt väg) Snabbvisit hos syrran, tillbaka till Bohus, STRESS. Fixa, packa, platta, sminka, vin :) Sen kom Fredrik och hämta mig, mor och far. In till Göteborgm dumpa mor och far, vidare till Fredrik dumpa min resväska, in till stan. Till en Irländsk pub, åt supergod mat och drack massa gott. Frågan är HUR fan drack vi så mycket?! Va hände lixom?! Aja kom hem vid tre, halv fyra stupa i säng.
Flög hem på onsdag morgon 8Kg övervikt i Gbg :/ 616kr, 6kg i Dublin 40?, SURT! Iallafall Flyg ALDRIG med baksmälla, fyfan mådde så dåligt så jag kunde inte ens sova. Två timmar på ett flyg, med illamående, huvudvärk och svimkänsla är inget kul! fy fan va dålig jag var. I Dublin blev det tillslut bättre. Träffa någon kille där som jag fördrev tiden med i två timmar snacka vi om massa skit, han bodde i Dublin, men var ursprungligen från något annat land, men skulle till Portugal för där bodde hans familj eller något nu. Jag var ju fan bara trött :P Sen flög han och jag mekka lite mat, sen satt jag och läste och garva för mig själv, HAHA. Äntligen blev det dax för incheckning. Landa 14,00 i Dublin, flög 19,50 till Cork. Ganska sega timmar :S
Väl hemma i Cork kom min egna Stina och hämta mig, vi åkte till mig och satt och snacka lite tills hon åkte hem vid tolv eller något.

I torsdag jobba jag som vanligt, upp vid tjugo i åtta. Åkte ut till Stina och åt lunch, på eftermiddagen åkte vi till Monkey maze med våra barn. Sen middag och kvällen hmm, var jag nog hemma eller?! Nej just de. När jag var i Sverige träffa Urs en tysk aupair som bor i närheten av mig, jag åkte till stan för att träffa henne och hennes vänner. Det var sex tyskar och jag, GISSA VAD? Jo dom snacka TYSKA hela jävla kvällen, TACK OCH HEJ! Vi ses nog inte igen. Aamen människor, shysst lixom.... NOT! Jaja jag sörjer inte jag har Stina :)

Fredag var jag över hos Urs syster med barnen innan lunch, sen hem till oss göra lunch och sen städa jag lite, plocka ordning och gjorde inte så mycket innan Urs och Dec kom hem. Jag åkte till Stina typ direkt, slängde bara i mig en fiskfilé för jag höll på att dö av hunger, men skulle äta hos Stina. Så jag åkte till Tesco mekka lite saker till middag och sen vidare ut till Stina. Där åt vi först mat och sen spela vi spel med barnen tills dom skulle sova. Vi spela lite till sen kolla vi en halv film innan vi gick och lade oss.
I morse gick jag upp vid halv tio, vi åt lite frukost innan vi åkte på en liten sväng med Mary-ellen. Sen åkte vi till Carrigaline där Stina gjorde vecko handlingen och jag åkte hem till mig, för att jobba. Tog barnen till Mahon point, sen hem och baka och sen middag. Sen kom Stina med barnen en timme, innan det var läggdags. Men det tog en evighet innan dom somna, Tillslut somna Brian, men Grace ville bara ha mamma och pappa, vi ringde till dom, men hon ville ha hem dom. Tillslut somna hon. Och i morgon ska jag och Stina träffas UTAN barn, äta middag på stan och sen galavanta, fan va nice. Nu ska jag ta ett het bad och relaxa :) PUSSAR

Förlåt för min OTROLIGT dåliga uppdate..

Ber så hemskt mycket om Ursäkt. Men jag var ju hemma i Sverige för att fira midsommar, och hade inte tillgång till internet och sen jag kom hem till Irland igen så har jag helt enkelt inte haft tid, jobbat och slitit. Jobbar ikväll oxå :( Stina med så jag lär sitta här. Snart ska vi äta middag, PIZZA :) Till mig asså, barnen får pasta och korv (Brian kan ju inte äta pizza ännu och Grace tycker inte om pizza, sötplutt eller?!)
Skriver mer sedan om alla era förlorade dagar ;) Puss så länge

Pavag

Japp, nu ar jag pavag hem till Sverige. Sitter nu i Dublin har checkat in, sa nu ska jag nog ta och ata lite frukost, innan planet mot Sverige lyfter :D Kunde ju inte somna igar kvall, lag och laste till halv tolv, sen vakna jag vid ett, vid tva, halv tre, for att sedan forsova mig och vakna tjugo over fem, taxin kom halv sex, Shiit, panik typ! Men jag hann allt, utan problem, fick skippa sminket och frukost. Men hade tva applen med mig som jag at. Nu ar jag snart i Sverige, hoppas det ar fint vader?! I Cork blir det nog jattefint idag, himlen var bla och man kunde se solen stiga upp, bland molnen. I Dublin daremot regnar det, Usch trakigt tur att jag inte stannar sa lange :)
Fick en fet lon igar iallafall :) Fick min vanliga lon, plus extra for timmarna jag jobba forra helgen och forra veckan, nice som tusan! Nej om jman ska ata lite frukost, Kaffe vore ju gott. Funderar pa ett glas vin oxa :) kanske far vanta lite, Mor min om du laser, borja korka upp for jag ar pavag :D Love you!
Pussar

I morgon :)

Vid denna tiden imorgon befinner jag mig i Sverige, antagligen lite påverkad ;P Hehe, Midsommar är till för att firas, ordentligt! :D Det ska jag göra iallafall, kanske man ska förfesta på planet? ;) Tihii Planet lyfter från Cork klockan kvart i sju i morgon bitti, vilket betyder att jag ska upp klockan fem för taxin kommer halv sex, herremingud :P Får nog ta med en vinare så jag håller mig vaken, haha. Väskan är packad och kläderna ligger framme, nu väntar jag på att mitt hår ska torka så att jag kan platta det, orka göra det klockan fem på morgonen :S Typ lixom. Ska bli så roligt att komma hem, har ju inte varit i Sverige sen mars, det är ju görlänge sen, men så kan det gå! Trodde ju aldrig att jag skulle kunna vara "hemmifrån" så länge, fast nu är det ju Cork som är hemma. Det är ju här jag har alla saker, vänner: Stina :) och jobbet.

Känner mig så GLAD över att åka hem, och jag fullkomligt älskar hela grejen med att flyga. Stå i kön för att chekka in, vänta på att få gå på flyget, FLYGA, vänta på bagaget, chekka in, chekka ut. Allt är ju bara helt underbart! Speciellt när man vet att man ska få träffa så många människor som man saknar :) Klockan är snart tio och jag är inte ens trött, HALLÅ! jag har sovit mellan typ ett och fem inatt och sen typ mellan sex och åtta, inte riktigt men i runda slängar och jag är inte trött?! Jag ska upp klockan fem i morgon, men det rör mig inte, jag kan sova på planet mellan Cork-Dublin, det är ju morgon flyg, så lamporna är släckta så man kan sova. Sen är det i stort-sett bara "pendlare" som flyger med det tidiga, så det är nästan tomt. Ganska skönt! Bra start på morgonen :) Nu är håret snart torrt :) Ska platta och sen lägger jag mig nog och läser ett par timmar innan jag sover, i morgon uppdaterar jag nog från Dublin när jag väntar på att nästa plan lyfter. Är bara två timmar och då ska jag chekka ut, chekka in, så jag kanske inte hinner, Vi får se! Ha det super, vi ses i morgon, iallafall några av oss. PUSS

image211

Wedding Daze :)

Igår åkte jag då till Mahon point när jag slutat för att inhandla något till fredag. En superkort klänning fick följa med hem :) Så nu är jag redo, ska bara ta mig till Sverige först :P
Vid åtta åkte jag till Stinas gamla hus för att plocka upp henne, fick vänta i nästan en halvtimme. Hrm :P Sen gick vi på bio, Wedding Daze: med Jason Big, precis när han har friat till henne stannar hennes hjärta, han har lite svårt att glömma henne. Han friar tillslut till en helt främmande tjej på ett café. Väldigt roligt, skratta massa :) Klart sevärd! Förresten vi har sprungit på lite svenskt folk på sistone, en på Debenhams och en på bio :) Alltid lika paffa när någon frågar "är ni svenskar?" Haha!
Efter bion körde vi en VPS mitt i natten, var hemma strax efter tolv, men låg och tjattra en bra stund innan vi somna, för att sedan gå upp klocka fyra i morse :) Jag körde ju Stina till flyget, så snäll jag är :) Sweetiepie, Urs hade inte hört oss alls, varken inatt när vi kom hem, eller i morse när vi gick upp. Puh Tur :) Ses på lördag, gullet! Då ska vi visa svenskarna hur man festar på "Cork" vis :D

Jag var hemma klockan sex igen, då gick jag och lade mig lite till. Urs och barnen vakna vid tio i åtta :) Så hon slängde in Brian till mig, så fick han sin flaska. Sen låg vi och myste och Grace sprang runt och lekte, och åt lite frukost emellanåt ;) Vid halv nio gick vi upp. Så fixa jag lite tvätt i morse, strök och vek. Sen efter lunch åkte vi till Monkstown, för att hälsa på Euan och Nina, Grace har ju tjatat om att åka dit sen jag vet inte när. Dom första tio minuter var hon väldigt blyg, men sen gick dom in i lekrummet och lekte i nästan en timme. Kunde inte stanna så länge för Nina skulle hämta Jousha på skolan. Så nu är vi hemma igen, efter ett stopp i Douglas, för att kika lite och handla lite saker, dock bara mat. Hade ju hoppats på att hitta ett par vita tights till min klänning, den kanske är lite kort iallafall?! ;D Äh skitsamma. Nu ska jag ta och stryka lite till, sen blir det nog bara softa fram till Urs kommer hem till middagen. Och ikväll ska jag PACKA, för i morgon gott folk, kommer Pyret till Sverige :D Landar kvart i ett (svensk tid) Fan va nice, andas svensk luft igen ;)

Regnet är fortfarande kvar :/ Så tråkigt! Kan ju inte vara ute, det bara ÖSER ner :( Usch! I Sverige är det sol hoppas jag?! Annars blir det inget Sverige för mig, skojja bara klart jag kommer ! :P

Puss så länge


Kort, kort

Nu har jag vart och köpt mig en KORT klänning att ha på fredag, MIDSOMMAR :) Jag är Redo, är ni? Middag vankas snart, sen lägga Brian, Hämta Stina i Millbroke, Tesco; Köpa Gin och kanske Bio, eller hem till mig och slappa. I morgon ska jag, snäll som jag är :) Köra Stina till flyget klockan halv halv sex på morgonen. PUSS

Regnet kom tillbaks :/

Spöregn HELA dagen och en cranky Brian = Inte världens bästa dag. Brian sov en timme i morse mellan nio och tio, jag passa på att sova lite jag med :) Sen gick jag upp pch städa badrummet, Brian var vaken kanske 20min innan han börja bli cranky, han bara skrek och jag vet inte varför, försökte med allt! Vid tolv hämta jag iallafall Grace och vi åkte ut till Stina i nya huset :) Hade lunch där, Brian åt lite men sedan var han bara grinig, han somna tillslut en stund, men vakna en halvtimme senare och bara skrek. Påvägen hem somna han i bilen, och när vi kom hem var han lite piggare, men hade feber. Så han blev snart grinig igen. Urs var hemma så vi gjorde inget direkt, Dec är ju i London så det är ganska tyst i huset ;) I morgon jobbar jag som vanligt. Stina sover nog här eftersom hon ska till flyget tidigt på torsdag morgon! Blir ju lite närmare från mig, sen har hon en tanke om att jag ska köra henne klockan halv sex på morgonen, HA! :) Det är min gullunge de :D

Igår städa vi ju garaget jag och Dec, jag ville slänga allt. HAHA! "Använder ni det?, kommer ni någonsin använda de? Varför inte slänga de, eller ge bort de? Tar ju bara plats om ni inte tänker använda de" ;) Vi slängde några saker och gav bort en del, jag fick ett fotbad :) Eller jag fick det inte men dom tänkte lägga upp det på vinden ifall dom vill använda det om kanske fem år, så jag sa att om det står i mitt rum så kommer jag använda det :) Sen fick jag en kossa :D ett gosedjur asså, jättesöt!  Men vi höll inte på så länge, så vi är allt ifrån klara! Han var tvungen att ta ett break, Jag menar herregud! Börjar man med något så avslutar man det oxå, eller? Iallafall, han tog en öl och jag och Urs tog oss en gin&tonic var, så satt vi och prata lite innan vi gick och lade oss. Och nu ska jag nog ta mig ett fotbad :) MYSIGT! Två arbetsdagar kvar nu, sen kommer jag hem :D:D Längtar som tusan! Och DU, jag ringer dig på fredag kväll eller lördag, right?! Ses, PUSS

Jobb och dagen :)

Jobba idag då, var dödstrött i morse. Somna klockan tio igår kväll och gick upp vid halv nio i morse, dödstrött! Hur kan jag vara de?! Hade Brian bara, han sov och jag städa undan lite efter frukosten och vek lite tvätt, sen tog jag en dusch, när jag kom ut så hade han vaknat så jag tog upp honom i min säng så somna vi båda om :) Sov i typ en halvtimme, eller Brian sov nästan en timme till :) Jag fixa ordning mig och sen vek jag lite mer tvätt och fixa lunch, och sen strök jag innan Urs och Grace kom hem. Jag fick skjuts in till stan när jag slutat, kika runt lite. Köpte en present till syrran :) Ramona: Neccesärerna var slut, Sry! Fanns inga andra heller tyvärr.

Sen tog jag bussen hem, låg och läste fram till middagen typ :) Och nu sitter jag här, efter middag och allt. Ikväll ska jag hjälpa Dec i garaget, vi ska städa undan. Lägga upp saker på vinden och så. I morgon åker han till London så jag kommer ha bilen fram till torsdag nu, dag som natt :) Kanske ska åka till Stina i nya huset i morgon på dagen med barnen, får se hur länge jag jobbar. Grace är ju i skolan till tolv så, måste hämta henne för Urs är upptagen. Stackars Stina har ingen bil, lilla Peggy rasa idag. I spöregnet, stackars lilla Peggy hoppas hon repar sig, annars är det nog dax för Frallan att införskaffa en VOLVO, eller vad säger du Stina? Läste du din resedagbok förresten? Hälsa Yvonne att Keith är för kort och för ung ;) Tre dagar kvar nu, eller fyra så är jag hemma i Sverige :) Alla vänner som vill träffas när jag kommer hem, jag kommer använda min svenska lur från och med fredag, så det är bara att ringa, Irländska går naturligtvis också bra att ringa på.

Väderprognos: Vädret här varierar ganska mycket nu, det var regn hela förra veckan, söndag blev det faktiskt ganksa torrt och varmt på eftermiddagen. Men i morse hade regnet kommit tillbaka, de ÖSTE ner hela förmiddagen, sen kom solen och uppehåll. Nu är solen framme och lyser på oss frusna själar som vandrar på Irland ;) 19,4c

Pyret är perfekt (i min värld asså)

image210
PUSS!

HELG :)

Jo i fredags jobba jag ju hela långa dagen. Var hemma och städa på förmiddagen, tvätta, strök och så vidare. Efter lunch åkte jag till monkemaze med barnen och mötte Stina + barn. Lilla Mary-ellen fyllde två år så vi "fira" lite på monkey :) Sötplutt! Sen bar det av hemåt för att fixa middag och lite sånt. Efter middagen åt vi min supergoda toscakaka :) Det var det näst bästa sa familjen, Decs jordgubbstårta står fortfarande i topp :P Sen bar det av hem till Stina, där jag mötte "hennes" kusin, eller barnen hon passars kusin, Keith. Trevlig ung man ;) Balettdansös och väldigt duktig tydligen.

Jag och Stina skulle passa Mary-ellen och Lauren, så när huset var tomt åkte vi ner och hämta indiskt till oss, jag hade ju redan ätit så jag åt lite för att vara social bara :) När vi ätit bada vi barnen och sen hoppa dom i säng, vi kolla film på Tv. Sen hoppa även vi i sängen, ganska tidigt. Runt elva, men innan vi somna låg vi och flumma, jag skratta så tårarna spruta, Herregud! I lördags var det upp tidigt, runt nio-tiden. Frukost, och packning. Halv ettvar jag tvungen att åka, skulle klippa och färga håret, Blev superbra! Är jättenöjd :) Så nu är jag redo att åka hem på fredag :D

När jag var klar hos frissan åkte jag ut till Stinas nya hus, där det blev städning, bäddning och upppackning. Stressigt var det. Kändes lite som "Extreme home makeover" när dom springer runt, Fem timmar kvar, snabba på, familjen är snart här. HAHA :D Vid sex begav sig Stina och jag oss hem till mig för att jobba. Vi kom till ett ganska lugnt hem, Stina lade Brian så Urs och Dec kunde göra sig ordning, jag städa lite och sen hjälpte jag och Grace åt att städa lekrummet, innan det var dax för henne att hoppa i säng. Läste två sagor för henne och sen gick jag ner till Stina, då hörde jag Grace gråta, upp igen, prata lite, läsa lite till, sen ner igen för att gå upp fem minuter senare, lade mig i sängen bredvid henne läste en saga, prata lite, busa lite. Sen fick hon läsa en saga för sina teddysar :) Sen somna hon!

Jag och Stina beställde pizza, home delivering. Dom ringde tre gånger för att fråga efter vägen, HALLÅ! Skaffa en Gps elle!? Fick iallafall pizzan till slut, som inte var så god. Den slank ju ner lixom, men dom ringer vi inte igen! Sen slökolla vi lite Tv och drack rödvin :) Innan vi gick till sängs. Och Kära Brian vakna vid tre, och jag tog honom in i min säng, men han somna inte, och när han till slut gjorde det så skulle ha han ALL plats så jag skulle lägga tillbaka honon i sin egna säng, då vakna han :/ Gjord de tre gånger innan jag bestämde mig för att
"om han somnar nu så stannar han i min säng" Vid fyra somna han, och sov till sju. Bara att gå upp pch se glad ut, vek lite tvätt och strök innan Stina och Grace kom upp, vid tio åkte vi till Mahon point för att göra lite ärenden åt Yvonne och jag köpte mig en väska :D Sen hem till mig lämna barnen och åka till Stinas gamla hus, hämta lite saker och sen ut till nya huset för att börja städa, och packa upp. Kom hem för en timme sen ungefär, lite mindre. Och jag är helt slut efter denna helg! I veckan ska vi softa och spara pengar, och på fredag kära människor kommer PYRET till Sverige :D:D:D Jag vet att ni längtar, och det gör jag med :) MASSOR!

Nu ska jag sova, snart! Puss på kinden :)

Toscakaka :D

Nu har jag bakat en toscakaka, för första gången i mitt liv. Har bara ätit dom mamoo bakat förut och dom är syndigt goda! Sjukt goda, supergoda. Hoppas min blev lika god, det visar väl sig efter middagen :) Ska till monkeymaze med barnen snart, ska möta Stina och barnen. Har tvättat på morgonen och strukit, och bakat då :) I kväll ska jag till Stina och hjälpa till att flytta. Och i morgon ska jag klippa mig :) Blir nog färgning oxå, vill ju se fräsh ut till midsommar ;) GUD mindre än en vecka kvar, eller denna tiden nästa vecka sitter jag hemma i Sverige med min familj och firar midsommar, UNDERBAR känsla!
Petra jag mejlar dig senare om Grace, när jag hinner. Blev Adam glad för sitt paket? Fint papper va? tihii. Ville skicka något till honom :) 

PUSSAR

Nattsamtal :)

FIck ett samtal i natt klockan fyra, prata i 40min och sen kunde jag inte somna på en timme typ. Men jag gillar nattsamtal :) Dec kom och knacka på dörren efter tio minuter, oops jag hade väckt honom. Aj då trodde jag skulle få utskällning i morse, men han fråga bara vem ringer dig mitt i natten. HAHA.

Igår kom lilla Grace hem från sjukhuset, jag skulle precis åka till Stina med Brian. Men Urs tog med båda barnen för att handla mat. Så jag åkte själv till Stina (tur var väl det) fick hjälpa henne att packa och städa ur skåpena i köket. Sen skulle jag åka och hämta Dec på jobbet, jag hade bara kommit typ en kilometer från Stina när han ringde och sa att Urs redan hämtat honom så jag behövde inte komma hem än, så jag åkte tillbaks till Stina och åt middag med dom, sen åkte vi ut till deras nya hus. Stort och jättefint :D Men ligger ute i ingenstans typ, kosorna är hennes närmsta grannar ;) Det kommer bli superbra där ute Stina, haha. Mjölka kosorna på morgonen, nej skojjar bara. Iallafall vi städa ur köket och packa upp lite saker. Kylen var ju fan levande, Superäckligt, massa mögel och skit, och en gamal youghurt paket som var levande typ, USCH det var gross :/ Vi fick den ren iallafall :) Ikväll ska dom flytta mer och jag ska självklart hjälpa till. Frank sa att ska man flytta så är det Stina och Pyret man ska anlita ;) Man tackar!
Nu ska jag ta en ducsh. Later!

Nu sover han :)

Brian asså :) Stina har kommit över oxå, så jag slipper vara ensam. Urs ringde förut och kolla så allt var OK, hon tror dom får komma hem i morgon, Stackars min sötplutt. Hon är så duktig. Tar alla mediciner och gör allt hon ska. Hon ska inte BEHÖVA sånt här, hon ska bara springa runt och leka, och använda all sin energi till att trötta ut mig. Stackare. Hon är bara fyra år! Huset är ju lite tomt utan henne, bara jag och Brian. Men i morgon ska jag köra Dec till jobbet så att jag kan ha bilen :D Gött, slipper sitta hemma. Kanske bra, idag har jag städat garaget, så det är typ spotless. Tvättat mina gardiner, sopat överallt, lekt med Brian. Det finns typ INGET mer att göra nu. Jag bara städar och städar, kommer snart städa sönder huset.. typ :P

image209<3

Ska ta och läsa Stinas resedagboken nu, hon låna min dator förut när hon kom när jag lade Brian. Nu är hon iväg och köper något gott att knappra på :) Always we two!

Hugs and Kisses

Vaken bebis

Nu har Brian vaknat, dax att jobba lite :P

image208

Redo för fest :D

image207
Söta Moi :)

Nöjd :)

Nu är garaget städat och fint, duktig jag känner mig :D Har nog aldrig varit så rent där ute ;) Brian sover och jag slappar lite nu, fryser som tusan. Funderar på att lägga mig och sova lite jag med :) Eller kanske läsa en bok, han vaknar nog snart ändå.
Har inget att göra, usch hatar att vara uttråkad. Får väl ta och baka lite, haha. Min specialite :) Vet inte vad jag ska baka så det får väl bli något annat. Nu regnar det oxå tror jag, så jag kan inte ta en promenad :/ BORING! Vad gör du där du är uttråkad? Det är ju lite komplicerat när man har en 9månaders bebis att ta hand om samtidigt. Men vi får väl mysa lite framför TV:n, eller dansa HAHA. Hans krypning går inge bra iallafall, han står upp i krypställning och trycker sig bakåt, men har inte börjat krypa framåt än. Får väl öva lite på det kanske ;)

Nej nu ska jag kolla om det finns något på TV:n (tvivlar men) Kyssar o smek på rumpan ;)

RENT

five hundred twenty five thousand six hundred minutes
five hundred twenty five thousand moments so dear
five hundred twenty five thousand six hundred minutes
how do you measure? measure a year

in daylights,
in sunsets,
in midnights,
in cups of coffee,
in inches, in miles, in laughter, in strife

in five hundred twenty five thousand six hundred minutes
how do you measure a year in a life?

how about love
measure in love...
seasons of love...


Cute ;)

image206

Stoor städning

Jag och Stina kom iväg på bio igår; The hitcher såg vi. Den var BRA! Riktigt bra, en skräckis. Den var lite "åh men gud va dum du är. gör inte så" Ganska läskig, vi ville hem :)

Jobbar HELA dagen idag med, gick upp halv åtta i morse och Dec låg och sov, haha. Han skulle åka åtta hemifrån, försov sig lite ;) Jobbar tills Dec kommer hem i kväll vid typ tio eller nåt. Eftersom jag jobbar hela dagen, och städa överallt igår så finns det inte mycket att göra, utan bil dessutom. Men jag har startat mitt projekt "städa garaget" Har kommit halvvägs :) Är jag inte för duktig!? Men när jag är klar med det vet jag inte vad jag ska göra, hmm ideéer? Det är lite tråkigt att inte ha bil när man jobbar så här långa dagar, men idag regnar det iallafall inte så jag kanske kan gå någonstans senare eller bara sitta inne och slöa :P En film eller bra bok kanske, hehe.

Stina har ALLA barnen så hon kan inte komma hit heller, och ikväll ska dom till nya huset så det blir ensamt ikväll med :/ Så är det att vara aupair, i ett annat land dessutom. Men de löser väl sig, får väl städa Urs och Dec´s rum senare om jag blir riktigt uttråkad. HAHA Finns ju inte så mycket mer att göra, eller det finns det säkert om man tittar noggrant. Men sånt orkar jag inte :D

Nu ska jag snart äta lunch med min ögonsten :) Kyckling och något, men VAD? Puss


Lillasyster :)

SÄNDER MASSA KÄRLEK TILL DIG, ÄLSKAR DIG MASSOR! Och saknar dig som tusan, även fast vi har våra bråk och du är GANSKA knas :P

image205

<3<3<3<3<3 Puss o Kram syrran, snart kommer din ÄLSKADE syrra hem ;)

Lååånga dagar :/

Igår jobba jag jättelänge, sluta inte fören Dec kom hem runt elva typ. Då gick jag och lade mig, för att gå upp halv åtta i morse och börja jobba. Sen har jag haft Brian HELA dagen. Urs kom hem vid sex för att lägga Brian, och nu åkte hon igen. Så nu vätar jag på att Dec ska komma hem så jag kan sluta. Då ska jag och Stina gå på bio :D
Har haft fullt upp idag, i morse städa jag överallt typ. Skura alla golv på nedervåningen, plocka undan och damma, sen dammsög jag lekrummet, städa badrummet uppe och nere, sopa på övervåningen. Usch trött :l Men så kan det vara när man är aupair. Har även tvättat tre maskiner idag oxå, det var ju ioförsig mina kläder, eller det var några av Brians plagg oxå. Strök lite oxå, städa mitt rum. När Urs kom hem gjorde jag middag till oss; Ris, currysås och kyckling. Hon tyckte det var jättegott :P Pyret är mästerkock :) Och LÄTT bästa hemmafrun! ;) Gick även en promenad innan lunch med Brian, gick till posten och posta lite vykort, och sen gick vi till affär´n. Lite jobbigt idag, för jag har inte haft någon bil. Ganska tråkigt, och instängt. Hade ju kunnat ta bussen om det inte regnat. Tråkig dag, REGN REGN RENG, typ. Lite uppehåll bara. VILL HA SVENSKT VÄDER, Kan ni skicka lite?

Har noppat mina ögonbryn oxå, känner mig fräsch ;) Sen har jag piercat örat, haha. Eller inte riktigt, tryckte i örhängen i två gamla, igenvuxna hål. Brände lite bara. Så nu har jag sju hål igen, Lauren kommer bli överlycklig, HAHA :) Mindre än två veckor tills jag kommer hem nu. Jippie! Najs som tusan, SVERIGE SVERIGE fosterland. (Nej jag är INTE rasist!!)

image204

KRAMISAR

Deetoy

Alltid är de Grästorps egna Pyret, som övergett Sverige :)
Vem är du? NYFIKEN nu ju! Sägsägsäg ;P


Sköna bilder

Lägger upp några sköna bilder från de senaste ;)

image201


image204


image205


image206


image208

Skulle slutat jobba vid middag ungefär fem-tiden idag, trodde jag. Men ändrade planer. Klockan är snart halv tio och jag jobbar fortfarande. Min sötplutt var ju hos läkarn idag, och dom skulle göra några tester eller något, så hon ska stanna över natten. Så Urs var bara hemma och hämta grejer förut. Dec har prov idag, så han kommer hem om en timme typ. Så jag fick lägga Brian i kväll. Och i morgon börjar jag tidigt. Dec måste åka innan åtta :/ Så det blir tidigt och jag vet inte när jag slutar. Men så är det när man är aupair. En vanlig dag kan förändras väldigt lätt. Men sånt händer. 

Skulle egentligen gått på bio ikväll med Stina. Men de blev ju inget nu. Stina var oxå tvungen att jobba ikväll så det var ju bra :) Hehe, det är hon och jag. Inte nog med att vi ses när vi inte jobbar, vi ses även när vi jobbar, eller när hon jobbar och inte jag, eller jag jobbar och inte hon. Jag ska till Borås midsommar dagen, för Stina har grillfest :D Haha, vi kan inte leva utan varann helt enkelt! Eller hur bruden?! ;P

SNART MYCKET SNART, kommer Pyret till Sverige. ÅH jag längtar så mycket! Träffa alla igen, möta svensk sommar, ÄTA SVENSK MAT :) Dricka mjölk, SOLA, bada i sjön. Berget du och jag jonnatan ;) MIDSOMMAR, parta i Sverige, Dela vinboxar med mamoo ;) snacka skit hela natten med mamoo och frigolitpappa :P

Snackar jag mycket strunt eller? Svaret är nog MYCKET POSITIVT ;) Är det alltid Pyret, eller? Haha tror de. Visste ni förresten att musikalen "RENT" är OTROLIGT, grymt BRA. Se den! Om ni får chans. Musiken är helt underbar, träffar jag någonsin han som skrivit musiken ska jag ge honom en kyss och TACKA honom. Det är helt magiskt bra. På tal om film, eller musikal så var vi ju på bio förra veckan; jag och Stina. Vi såg "Paradise lost" Som vi trodde skulle vara superäcklig och ruskigt bra, men ack så fel det var. Den var bara äcklig, men inte som i läskigt utan som i gross. Storyn: Några turister lämnar sin buss i Brazilien för att söka upp en plats där det finns något att dricka. Dom finner en bar mitt på stranden, som nästan är tom, sånär som på ett svenskt par (!!)  Jo dom pratar tillochmed svenska, de bästa i filmen ;) Dom stannar över natt, dom vaknar upp på morgonen och inser att dom blivit rånade på allt; pass, pengar, väskor- barpersonalen har drogat ner dom. Dom fångas in för att donera sina organ. En läkare i Brazilien ligger bakom allt, hans plan är att droga ner amerikanska turister, ta deras organ medans dom lever.
Den var inte bra alls, de bästa var svenska paret som snacka svenska :D Mycket av det som sägs i filmen är på Braziliska och dom har inte textat, så man förstår inte det som sägs förutom det på engelska och SVENSKA förstås. Stackars Irändarna som inte kan svenska ;)

Slänger in en söplutt oxå, sen ska jag nog snart nana kudden :)

image207


PUSS PUSS Eran Pyret :)

Helgen och sovmorgon :)

I fredags åkte vi då till mobile; Jag, barnen och Stina + barn. Det var jättefint väder, men vattnet var lite kallt. Men jag bada ändå, barnen oxå. Tillochmed Brian :D Sötplutten. Vi var nere vid stranden för det mesta. Sen åkte vi tillbaks till mobilet och fixa middag :D Köttfärsås och makaroner, och vitlöksbröd namnam. Vart jättegott! Sen bada vi barnen och slappa lite i kvällssolen innan vi åkte hem. Brian somna redan innan vi åkte, Grace däremot var vaken när jag kom hem. Menmen jag fixa mig lite och sen åkte jag till Stina, som jobba fredag kväll. Vi gjorde lite tzatsiki och doppa morot- och gurkstavar, mumsigt! Vi kolla även på film, sen gick vi och lade oss vid halv två, vi var helt döda, vakna inte ens när Frank kom hem vid två :)


På lördagen vakna vi av Mary-ellen, gullet ;) Vi gick upp vid tio ungefär. Yvonne och Frank tog med Mark till nya huset och jag och Stina passa Mary-ellen och Lauren. Vi gjorde inte så mycket typ slöa, sen kom Frank hem och det var strul med bilarna, Stinas bil var på verkstaden och hon behövde en bil och Frank behövde komma in till stan. Så jag körde in honom, sen åkte jag hem till mig. Satt mest i solen och lekte med barnen innan Urs kom hem. Vi halv fyra åkte familjen utan Brian, till ett dop. Jag passa Brian så jag åkte till Dogulas court och fika med Stina och barnen. Innan vi åkte till lekparken i Carrigaline och mötte upp en finsk tjej, hon jobbar som gardener i Carrigaline. Hon ska stanna två månader. Vi var på lekparken en stund innan vi åkte hem och jag fixa middag till Brian. När jag lagt honom kom Stina över och vi laga middag till oss, och fixa ordning oss, drack lite vin. Innan Urs och Dec kom hem och Dec körde oss in till stan :D Vi gick till låte mig se nu, Jo först gick vi till Old oak, mötte Katarina (en tysk aupair) och hennes vän, Maria? Spansk tjej iallafall. Vi gick till en pub, men det var fullt så vi fick inte komma in. Så jag och Stina gick till The Raven och tog en teqila, sen vidare till Platos för lite dans och några drinkar, sen vidare till Crane Lane, där mötte vi en gäng grabbar från wexford? eller var det Waterford, anyway dom var trevliga. Vi gick till en nattklubb med dom, vet inte vad den hette. Iallafall sen efterfesta vi lite (kanske en timme) HAha, på deras hotell i stan. Innan vi GICK hem. Asså vi gick hem till mig, vi hade ju högklackat på oss, så vi tog av oss skorna och gick barfota, Stackars Stina skrapa i tån. Blödde massor. Vi var hemma vid fyra typ :D
 
På söndagen gick vi upp tidigt, eller ja vid halv tio-tio. Fixa oss lite och drog till Stina, jag mådde inte så bra, men hade med mig pringles och vatten i bilen :P Alltid jag! Väl framme hos Stina var jag på topp igen, typ. Vi passa Mary-ellen och Lauren. Åkte ner till Supervalu och gjorde veckohandlingen till Stinas familj. Sen åkte vi till Carrigaline, där Sandra och gänget hade en STOR hästtävling, vi stanna dock inte så länge det var så varmt. Så vi åkte till stan, men först skulle vi ha ett plåster till Stinas tå, för de gamla lossna typ. Så vi gick fram till ambulans mänenn som var på tävlingen. Stina fick lägga sig i ambulansen och bli omplåstrad :) Sen åkte vi till Pennyes i stan, köpte mig ett par skor. Det var behövligt! Sen kolla vi lite fler affärer innan vi åkte hem till Stina igen. Yvonne, Mark och Frank kom strax efter oss. Vi gjorde oss ordning lite, duscha och sånt. Sen åkte vi och käka kines mat :) Gott! Det skulle vara fest i Carrigaline, men det verka inte som det skulle bli så mycket till fest så vi åkte på en liten sväng i krokarna. Sen körde Stina hem mig.

Påvägen till Kines restaurangen blev vi stannade av polisen, Stinas tax är inte betald. Vi kom undan, men sen när vi var påväg från Carrigaline belv vi stoppade IGEN, vad är oddsen lixom? Iallafall han var värsta sur och sa att han kan ta bilen från Stina eftersom den är olaglig. Men det löste sig.

Jag har sovmorgon idag, börjar inte fören ett :D Så jag sov till strax efter tio :) GÖTT! Men jag har bara Brian på eftermiddagen, så det blir ganska soft! Skriver mer senare, eller en annan dag.

Kisses

Nu bär det av till stranden :D

Snart slutar Grace skolan, ska hämta henne klockan tolv. Och då bär det av ner till mobile homet och BEACHEN, med kidsen och Stina + kids :D Ska bli nice. Vädret är kanon! Vi ska vara där hela dagen. Fixa middag och se till att barnen somnar i bilen påväg hem :) Så Urs och Dec ska gå ut och äta ikväll. Tänk alla borde ha en Stina och Pyret, eller hur? Är vi inte för gulliga som frivilligt tar barnen och nattar dom, fast vi inte behöver :P Jag ska ju dessutom har Brian i morgon från 15,00-21,00 cirka. Sen bär det av in till stan med Stina på lite galvanting :) Ska bli najs ;) Var ju ett tag sen sist, hela fem dagar sen. Var ju ute i söndags :) tihii

tack o hej :) PUSS

Pixbox..

...är uppdaterat :D Chekka: www.Pyret87.pixbox.se


Helgen?

Jo ni kanske undrar vad jag höll på med hela helgen?! Har ju inte skrivit något om den ännu. I fredags var jag och Stina ute, först var vi hemma hos mig och förfesta lite ;) Roligt,roligt! När vi kom in till stan var det mindre kul, vi var först på clever´s och tog en teqila, och sen vidare till Old oak för en smirnof. Vidare till Cran Lane, där jag inte minns vad vi drack :P Sen skulle vi iallafall försöka gå till Soho, vi kom in, eller vi hade precis gått förbi vakterna när dom ändra sig och ville se ID, och eftersom det var 23 kom vi inte in :/ Det var pissregn ute så vi bestämde oss för att åka hem. Var hemma redan vid ett ;) På morgonen åkte Stina tidigt, för hon skulle jobba. Jag gick upp när hon åkte vid halv tio. Åt lite frukost och sen åkte Dec till jobbet för att plugga (!) Jag gjorde mest ingenting hela dagen. Passa bara barnen, det regna så vi kunde inte åka till Mobile home, som var meningen. Stina kom förbi en snabbis bara efter lunch :D Strax efter tre kom Urs och Dec hem, dom gjorde ordning lite för att åka till Mobile home, medans jag fixa barnen. När dom åkt, drog jag iväg till Stina. Och vi passa Mary-ellen till halv nio. Kolla lite film och så ;) Sen bar det av till Tesco för att skaffa mat och vin. Så hade vi vin och filmkväll :) Vi drack cirkus tre flarror vin, och såg cirka tre filmer. Den sista somna vi till, så vi stängde av den. Såg klart den på söndag morgon! Till brunchen :)

Sen lät vi mest dagen gå, vi var inne i stan elle? Minns inte, vet iallafall att vi laga middag, men åt oss mätta på förrätten, så vi satte oss i hammocken och öppna vinet :P Görmysigt i solen! Sen vid nio åt vi typ, sen blev det till att fixa ordning oss. Ita grannen kom över, hon hade nog ganska kul åt oss, HAHA. Jaja sen bar det av in till stan iallafall, med buss. Vi kom in och jag minns inte riktigt vad vi gjorde. Skulle möta Alan, (Killen som bor med Sandra ute i Carrigaline) Han var på någon pub, så vi gick dit. De visa sig att det var ett helt gäng med killar ;) Vi drog vidare bara Stina, Al och jag till Ad´brog eller vad puben heter. Där tyckte mina vänner (!!?) Att jag inte skulle ha något annat att dricka än vatten, så det drack jag. Eller jag kom på att det var VÄLDIGT varmt, så jag slängde vattnet på mig ;) HAHA Al och Stina skratta nästan så dom dog, Var det så kul!? :D Sen åkte vi hem till mig; jag och Stina och slagga gott ;)
Måndag var det maraton i stan och vi var där och kolla när Frank sprang i mål. Han vart jätteglad över att vi kom, tacka jättemycket. naw cuttie ;) Sen åkte vi på picknick i det gröna :D ALLTID VI! Sen vid åtta körde jag hem Stina och åkte hem till mig.

Igår jobbar jag, Urs och jag åkte ju till stranden med barnen :D Idag har jag jobbat, hela eftermiddagen satt jag i solen på baksidan, när jag slutat alltså :) I morgon ska jag och Stina åka till FOTA med barnen, hoppas nu det inte regnar :( Nej det gör det nog inte :D:D Ska bli roligt! SÅ mycket enklare, lättare, roligare att jobbar när man har tillgång till bil, för då kan man ta med barnen till massa roliga ställen! Nej nu ska jag sluta för idag. Slänger in en bild på mig och Stina, syrran skicka självporträtt ;) Shyrre lixom

image200
Jag & Stina :P

Bra morgon!

Har varit ute och gått i en timme med Brian, och städat badrummet, strukit kläder och vilat lite ;) Nu ska jag hämta Grace på skolan. sen blir det lunch. Och i eftermiddag vet jag inte vad som händer. Är fint väder så kanske stranden eller något. Igår åkte ju jag och barnen till mobile vid halv två och var inte hemma fören halv åtta. Vi var på stranden typ hela tiden, jag bada i havet som var JÄTTEVARMT, underbar dag! Stina och barnen kom även dit och Urs syster med barn. Nej nu får jag gå, Brian är otålig och Grace slutar snart! Tjiing

Mamoo

Göken undrar om han får komma med på midsommar? Till bohus ;) Hehe
Ringer du någon dag eller? Allt bra? Jag mår toppen :D Lång helgen är slut, jobba i morgon. Men men så är de. Em hämtar mig på flyget nu, så ni slipper OK?! Så ses vi hemma i Bohus, eller vart ska vi vara? :P
Love you KRAMAR

Bankholiday = PARTY

Idag är de Bankholiday, vilket betyder att vi är LEDIGA. Så igår söp vi till och åkte in till stan, HAHA :D Hade super kul. höll på att dö av skratt typ hundra gånger. Ramona skicka självporträtt på mig, Stina och Harriet. ÄR vi inte lika? :P

image194 
Jag ;)

image195 Stina :)

image199 
Harriet :)

Idag är vi trött och sletna efter tre dagar med Sprit ;) Var inne i stan förut och kolla på maratonet. Såg när Frank gick i mål, sen gick vi mest runt och njöt i solen. Bestämde oss för att gå och handla lite mat och sätta oss i gräset ;) Blev grillad kyckling, baguetter, coleslaw och potatis salad :D Supergott. Så nu är vi JÄTTE MÄTTA, Usch. Och Trötta! Slöar lite nu och sen händer nog inte så mycket mer idag.

I lördags åkte ju familjen till mobile, så har haft huset för oss själva hela helgen. Åkte till Stina vid fyra i lördags, för hon passa Mary-ellen. Vi åkte därifrån vid halv nio, in till Tesco handla mat, vidare hem till mig och laga mat. Och se på film. Precis när vi kommit hem typ texta Dec;

D -
Turn down the music. I can hear it in the mobile.
P&S - The neighbours just told us :P
D - Police are on the way.
P&S - Thanks we love men in unifrom ;)
D - As long as they do not hand cuff ye
P&S - They will!
D - But to what

P&S - The stairs..

D - O that ok

P&S - Is it ok? Have you tried it?
D - Only when Urs misbehaves
P&S - Shame on you Declan Lynch!
D - Ya but it´s good fun! 

HAHAHAH ;D

Nu ska jag sova, PUSSIGULL

Vin och filmkväll :D

Ikväll sitter jag och Stina hos mig och dricker vin :D Och ser på film. Har sett en musikal och en dålig skräckis. Nu ska vi se world trade center filmen, och dricka mer röd vin :P Sen ska vi nog sova, kanske. Polisen var ju påväg hit för typ fem timmar sen, så vi får väl vänta ett tag till ;) Grr killar i uniform, getingar ;)
Stina går och städar nu, duktig flicka! Jag sitter här :P Bra jag är. Visste ni att röd vin är GOTT!? supergott :D Testa det när ni får chans. Jag är flum, nästan lite full. Tihii. Åh jag LÄNGTAR till den 22juni. Då kommer jag till Sverige. Parta eller? Ngn? Alla? :D Borås den 23, PARTY PARTY grillfest hos Stina, haha. I´m NOT joking. Ska du me´ Sandra, syrran? PUSS nu ska jag se på film! men gullet ;)

hej hopp gummisnopp ;)

Nu ska jag ata glass och chokladsas, med Stina. Bloggar mer senare. Typ nar jag ar hemma eller nat. Stina ar ju sa jobbig. Sa har far jag inte sitta mer. ALLTID hon! Anvander alltid min dator hemma, men jag far inte anvanda hennes. Sa gullig ar hon, Love you girlie!

XX

Göken :)

Jag vet, hehe. Du är så söt också, sötplutten. DU SKA MED på fest i Borås dagen efter midsommar, OK? Du och jag, och ngr fler :D PARTY PARTY! PUSSPUSS

Ikväll ska vi supa :)

Jag och Stina. Och Sandra tror jag :D Sitter här och väntar på Stina (OVANLIGT!!?) :P Dricker martini;VÄLDIGT god dryck ;) Barnen sover nästan, så vi får vara lite tysta, men det vet ju jag och Stina hur man är, tss! Idag var vi på mahon point, och sen åkte vi till blackpool köpcenter och åt lunch på donken och sen åkte vi till parken. Jag köpte mig ett par högklackade pumps :) Stina likaså. När man talar om trollen, nu kom hon!

PUSS!