Sweeney Todd

Var ju på bio i måndags, som vanligt :) Vi såg Sweeney Todd, nya filmen med Johnny Depp. Det är en musikal, och den var verkligen superbra! Och Depp är HET som vanligt ;) Handlingen är en aning konstig, (men det brukar den ju vara när Depp spelar huvudrollen) Se den iallafall, ett tips!

image298
image299

Dagen

Sitter här efter en underbar dag. Vädret var jättefint så vi var ute och lekte på trampolinen och i träfgården i över en timme :) Jag hade jätteont i huvudet innan, men drack två koppar kaffe på raken, det och lite frisk luft verkade göra susen!
Har precis lagt Grace, Declan är på college och Ursula är på en removel. Så jag jobbar. Ursula kommer väl hem vid nio igen ungefär. Då ska jag nog gå och lägga mig. Behöver min sömn, eftersom till helgen lär det inte bli mycket av de. Ursula och Declan åker till Amsterdam tidigt lördag morgon, så jag måste gp upp med barnen. Sen ska jag ha dom fram till Tisdag kväll när Ursula och Declan kommer hem. Men jag är ledig HELA Onsdagen, så det är gött, då ska jag sova och inte göra något :)

I morgon kommer Stina över, och är det fint väder ska vi vara ute så mycket som möjligt. Kanske åker till lekplatsen, eller tar en promenad :) Vi får se. Det lär iallafall inte finnas mycket att göra hemma, eftersom jag redan har gjort typ allt. Det finns ingen tvätt att stryka, golvena är tvättade och lakanen är nytvättade.

Vad händer i Sverige? Det är sällan någon skriver till mig, Läser ni så skriv gärna hej! Kul och veta vilka som läser :)

PUSSAR

Sexy Lady

image297

Nyfrissad, förra veckan :)

Senaste tiden

Ett jävla tag sen jag sist skrev. Ovanligt för att vara mig. Men sånt händer, är ju som ni vet en ganska upptagen kvinna :)
Vad har hänt då? Jag har jobbat och träffat Stina, ovanligt hehe. Vi har tagit barnen till monkey och badet. Och i fredags när jag gick ner och skulle hämta bilen hos Ursula körde det upp en bil bredvid mig och stannade, de visa sig vara en gamal kompis, haha. Var så chokad, det var kul iallafall.
På fredag kvällen var vi ute, det var en bra kväll. Börja med Finskarna på Corks sämsta pub och sluta på Cubins, och vi var hemma när klockan var två.
På lördagen gjorde vi inte mycket. Grace väkte hos vid halv elva, men vi somna om. Jag var lite dålig, men Stina gjorde frukost till mig :) Sen var jag på topp, vi åkte in till stan. Träffade Harrirt och tog en kaffe. Sen gick vi och åt kina mat, innan vi åkte hem till mig och gjorde ordning oss. När vi var klara körde Declan oss till en förfest hos en svensk kille. Där var det trevligt, fem svenskar och en pollack, hehe. Jag och Stina tog bussen till stan vid elva, eller vi tog en taxi, orkade inte vänta på bussen.

Inne i stan var vi på varenda pub ungefär :P Slutade iallafall på The Lounge bar, en ganska tråkig nattklubb. Träffade Harriet med kille och Mr. Murphy with the lads. När dom stängde gick vi till donken, som vi inte gjort på superlänge. Sen åkte vi hem till mig och sov, var hemma vid tre.

På söndagen gjorde vi ingenting. Åkte in till stan och tog en kaffe och diskuterade våra liv. VAD SKA VI GÖRA? Stannar vi på Irland ett år till? Ska vi ta ett annat jobb isåfall, eller stannar vi hos familjerna? Om vi flyttar hem i Augusti, vad ska vi göra? Ta ett säsongs jobb och dra vidare igen? Eller ska vi börja plugga? Ta ett fast jobb? Att det ska vara så svårt!! Vi är helt kluvna :S Vad kommer vi hem till i Sverige? Vad finns på Irland om vi stannar?

Puss


onsdag

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag passa Mary-ellen I morse medan Stina klippte sig. Sen hämta hon Lauren och vi hade lunch. Sen stanna dom och lekte en stund innan dom åkte hem. Och jag tog med mina barn till Douglas för att köpa glass :) När vi kom tillbaks från det strök jag lite tvätt och sen kom Ursula och strax efter Renne. Vi hade middag och sen har barnen lekt fram tills nu, läggdags.


Ska inte göra någonting I kväll, ska snart byta om till myskläder och sen ska jag nog läsa en stund. Orkar inte göra så mycket, är helt slut. Värmen I mitt rum verkar iallafall vara fixad nu. Det är jättevarmt och skönt :)


Syrran har bokad min resa hem nu iallafall, kommer hem den 15-17februari för att gå på syrrans dop, eller det är hennes dotters dop. Ska bli så roligt att komma hem och träffa dom igen. Eftersom det bara är en snabbvisit och jag kommer att vara uppe I strängnäs (flyger dock till Gbg) kommer jag inte hinna med att träffa alla andra. Men ni har ju fortfarande chansen att komma på våran fest, 2 Maj :D


PUSSAR


Veckan har börjat..

Måndag morgon fick jag sovmorgon, fram till halv nio. UNDERBART! Gjorde mig ordning och sen åkte vi ut till Stina. Åt lunch där och sju sorters kakor, eller snarare sjutusen sorter :P

Var hemma vid två och Ursula åkte iväg med barnen och jag slappa hela eftermiddagen. Gick en kort promenad faktiskt! Sen åt vi middag när Ursula kom hem, och på kvällen var jag på bio med Stina. Vi såg I am Legend, den var Ok, ganska seg och långdragen.

Gick direkt i säng när jag kom hem, var så trött.


I morse var det upp halv åtta. Hade bara Brian på förmiddagen, Ursula var hemma vid elva. Sen hämta hon Grace och vi hade lunch när dom kom tillbaks. Sen baka hon och Grace och jag kolla på :) Brian sov och när han vakna måla han och Grace, hehe. Nu har dom åkt iväg och kommer väl tillbaks om en timme ungefär. Då ska vi göra middag och sen ska jag slappa hela kvällen. Kolla på Dh vid tio :) :)


PUSSAR

By the way, vet vad jag önskar mig i födelsedagspresent, en kokbok med Jamie Oliver :)

"Efterlängtad utgång" :P

Fredag är monkey maze-dag för mig och Stina, och barnen såklart :) Vi åkte dit efter lunch. På förmiddagen gjorde vi inte så mycket alls. Jag och Grace baka en äppelkaka, svingod :P


Sen var vi iallafall på monky maze. Var där i typ en timme, sen var Stina tvungen att åka eftersom hon skulle hämta Lauren. Så hon åkte och jag stanna med Grace, Mary-ellen och Brian. Vilket inte visa sig vara så lätt. Grace kom ner till mig när jag lekte med Bian och sa att Mary-ellen var fast någonstanns, så vi kröp upp alla tre i stora lekområdet. Men Mary-ellen var självklart inte där hon varit när Grace lämna henne. Med lite smått panik börja vi leta, hitta henne tillslut och jag sa "Nu åker vi rutshkana (stavas?) ner allihoppa." Vände mig om när jag satt mig ner med Brian, då var Mary-ellen borta. IGEN! Åkte ner och började leta igen, hitta henne i bollhavet.

Åkte hem till mig strax efteråt, Stina var påväg dit med Lauren.


När vi kom hem strök jag lite och barnen lekte. Sen körde Stina Lauren till ett kalas och kom sen tillbaka. Sen kom Ita över en sväng och prata och strax efter kom Ursula hem och vi börja med middagen. Efteråt åkte Stina in till Yvonne och lämna Mary-ellen. När hon kom hem till mig satt vi och prata jättelänge innan vi började göra oss ordning, för våran "efterlängtade" utgång. När vi var klara åkte vi ut till Wilton på förfest. Så vi aldrig kom ifrån, hehe. Så våran "efterlängtade" utgång blev aldrig av. Men vi hade allt trevligt ändå :P Stanna över natt där och åkte hem på lördag morgon.


Kom hem vid tio och då åt vi frukost, sen gjorde vi oss ordning för att åka och städa åt företaget Yvonne jobbar för. Massa lägenheter, som är helt nya och ska hyras ut. Första lägenheten tog ca. En och en halv timme :/ Dom andra gick GANSKA mycket snabbare. Vid halv två hämta vi även Mark som hjälpte till. Vid halv sex gav vi upp och åkte och käka kina mat istället :) Släppte av Mark på first Aid och sen hem till mig för att jobba.


När dom hade gått satt vi bara i köket och prata en bra stund innan vi ordka göra något. Gick sedan in i tv.rummet och kollade på en film. Kommer inte ihåg titeln, men det var bra! Sen gick vi och lade oss, halv tolv. Var helt döda :S

Brian vakna ett par gånger på natten, och vi fick nattligt besök halv fyra. HAHA :D
-Jag tyckte jag hörde Brian så jag satte mig upp i sängen och var påväg upp, när jag hörde att det var Declan som gick upp på toan, så jag lade mig i sängen igen och försöka somna om. Hörde att Declan kom ut från toan, men att han inte gick in i sitt rum. Vände mig om och där stod han, i mitt rum. Jävlar vad jag hoppa till, haha. Han log och gick ut. Visa sig att han hade gått i sömnen. Fan va jag och Stina garva!


Halv sju tyckte Brian var en bra tid att gå upp, så jag lade mig i extra sängen med honom och han sov lite till, typ tjugo minuter. Sen gick vi upp. Jag var jättetrött och låg typ och halvsov i soffan. Orka inte göra mycket alls. Stina kom upp halv tio och Grace kom strax efter. Vi åt frukost och sen kom Ursula ner. Och sen även Declan. Och vid elva var dom ute ur dörren.

Jag och Stina vila lite innan vi gjorde oss ordning för att åka iväg och städa de sista lägenheterna. Det gick ganska fort :P Lärde oss en läxa dagen innan, hehe. När vi var klara åkte vi hem till mig och åt lunch. Sen åkte vi till Douglas och kolla lite, tog en kaffe och slappa. Innan vi åkte hem till mig för att äta middag.


Efter middagen låg vi och kolla på Dh i min säng :) Fram till Stina åkte hem vid tio.

PUSSAR

Nyklippt..

Jo, då var man nyklippt idag, gött att få bort det. Började ju bli gött långt :P Så nu är det kort och fint igen, och nyförgat. Med ett par enstaka slingor.
Nu ska jag sova :) I morgon blir det jobb och utgång, Ringa Bård Stina? ;) Lördag blir det jobb åt Yvonne. Och på kvällen ska vi passa mina barn. laga lite gott käk och så :) Ringa över Ita kanske :P


Puss så länge..

Ingen som fått mina mail eller? om våran fest? Verkar inte som det är många som vill komma :( Men men Ni ska har sagt att ni ska försöka komma, BOKA NU!! Det tar snabbt slut vet ni. På Sas.se kunde man nu flyga för 640 mellan Gbg-dublin på fredagen som vi har festen :) Billigt och bra.

Ännu en dag..

Japp, ännu en dag avslutad. Eller inte riktigt ännu, men ändå :P
Har iallafall jobbat idag, gjorde inte så mycket. Skulle skura golvena, men sen kom det en snubbe som skulle fixa med våran värme, så jag sket i det. Eftersom han sprang in och ut. Så jag gjorde bara hallen och tv rummet. Får göra köket en annan dag. No harm lixom ;)
När jag slutade kom Stina och plocka upp mig och vi åkte till donken med hennes ungar, sen åkte vi till Dunnes och Tesco. Pyret och Stina har nu införskaffat sig deras första sak till deras nya hem; varsin läpptelefon. Skitcool :)
image296
 (våran är lite mer lila förgad)

Efter det åkte vi till Monkey maze med hennes barn. Sen körde Stina hem mig innan hon hämta Yvonne på jobbet. Vi har ätit och lagt barnen, och jag har kört hem mormor så nu sitter jag här och plinkar. Ska ut på en promenad med Ita och Paula senare, typ vid nio.

I morgon är det heldag som gäller, jippie :S Men vi överlever nog, Stina och Mary-ellen kommer antagligen över :) Lunch, och sen kanske bussen in till stan? Mjae, vi får suga på den karamellen :P

PUSS så länge

Fredrik

Låter superkul att du kommer :) Det här blir årets fest, som ingen vill missa :P
Puss o kram /P

Offe

Vore svinkul om du kommer :D:D Vem är din dejt? Nu är jag nyfiken ;) Tell me more! Lätt att hon vill med, VEM vill missa ett 21års party på Irland? Hallå?! :P KRAMAR <3

Pyret och Stina är snart 21, och..

..puben är bokad, tårtan är bakad och snart är strippan naken ;)
Vad snackar Pyret om?! Jo 2 maj, årets fest på Irland :D
Kommer du? ;) XX

Måndag :(

Varför är man alltid som mest död på måndagar? Även fast man tagit det lugnt? Jag var supertrött när klockan ringde, usch hatar att vara trött.
Fick iallafall gå upp och låtsas som att det regnar, hehe. Det gjorde det ju så det var inte så svårt. Nej men jag piggna faktiskt till efter en stund. Då flög jag fram. Fixa tvätten och sen städa jag badrummet. Gick även en promenad ner till posten med ungarna. När vi kom hem hade vi lunch. Och sen sov Brian. Jag slappa lite då. Sen kom Ursula hem och tog barnen ner till hennes syster. Jag var hemma och gjorde inte allt för mycket. Frös jättemycket :( Somna till i tio minuter under täcket. Det var skönt, sen kom Declan hem och jag satte på maten. Ursula och barnen kom strax efter. Vi åt och sen lekte jag med barnen. Vid halv åtta körde Declan mig till mahon point, eller jag åkte med honom eftersom han skulle ditåt. Skulle möta Stina klockan åtta. Så jag fick ströga omkring en stund, insåg då att batteriet till mig Mp3 var slut, så jag fick köpa mig nya. Stina kom vid åtta och vi skulle se en film, bestämde oss tillslut för "Dan in real life" Handlar om: En ensamstående pappa till tre döttrar. Dom åker på semester till farmor och farfar där hela släkten har samlats. Och inget blir som dom tänkt sig. Dan träffar en underbar kvinna, som tyvärr är upptagen. Hans bror har skaffat sig en underbar flickvän, som hela familjen snabbt tar till sig. Förutom Dan, hans familj börjar bli orolig för honom och hjälper honom en bit på traven. En varm och rolig komedi som bör ses :)

image294
image295

Idag (läs tisdag) Har jag jobbat, var jättetrött verkligen så jag orka inte göra något. Tog typ superlång tid på mig innan jag var påklädd och klar, gick till affären för det var allt jag orka. Sen myste jag med Brian framför Tv:n. Sen gick vi och hämta Grace på skolan. När vi kom upp dit hade Brian somnat, så när vi kom hem lät jag han sova en stund medan jag åt lunch. Ursula kom hem när jag var typ klar. Väckte Brian strax efter och gav honom lunch. Sen hängde vi mest runt innan vi åkte och bada med barnen. Passa även på att simma några längder. När vi kom hem gjorde vi inte så mycket, vänta på att Declan skulle komma hem typ, så vi kunde äta middag. Har suttit här sen efter maten. Jag fryser och är trött :/  Ska se på Dh i kväll, 9.55 börjar det. Så det blir till att sova sent idag med.
Ska krypa under täcket och läsa lite nu, PUSS

"Vi bor på landet"

I fredags var det jobb. Mötte Stina på monkey halv elva, eller hon kom strax innan elva :P Barnen hade roligt en bra stund innan det var dax att åka hem till mig och äta lunch. Efter lunchen somna Brian och Stina hämta Lauren. Mary-ellen passa även på att sova medan Grace kolla Tv:n och jag plocka ordning.
När Stina kom med Lauren väckte vi våra bäbisar och gick ner till dammen. Det var kallt men solen var framme. Mata ankorna sen lekte barnen en stund innan vi gick hem igen, tror Brian var lite kall :( När vi kom hem gjorde vi varm o´boy och Ita kom över :) Jag passa på att stryka medan ungarna satt still, hehe.

När Ursula kom hem och det var dax för mig och Stina att bege oss hem till henne kunde inte jag hitta min plånbok :( Leta i väskorna och bilen men den fanns inte. Jag gick in till spar (där jag var senast med min plånbok) Dom hade inte sett den. Så vi åkte till tesco och jag var på lite dåligt humör, pga plånboken. Men det gick snabbt över när vi kom in på Tesco, där vi skulle köpa middagsmat (frågan var bara vad vi skulle laga) Medan vi gick omkring och kolla hyllorna och flummar oss som mest med tanken att ingen är ju svensk ändå springer vi på Martin och Kristina som vi träffa i september, och även Bård är där (som vi mötte på planet i julas) Det var ju rena festen hehe. Prata en stund innan vi leta vidare, hitta slutligen lite mat att laga till. Började då resan hem till Stina på landet :P
När vi kom hem till henne tände vi brasan och satte på värmen ;) Öppna oss en flaska öl och gjorde förrätt. Sen spela vi spelet Stina gett sin familj i julklapp (Trivial Pursuit, Disney DVD) Sen laga vi middag, haha TUR ATT INGA GRANNAR FINNS DÄR UTE, vi flumma som satan. Ett gott skratt fick vi iallafall :) Vi kolla lite på TV:n innan vi spela Wii sport. Det var superroligt, Vi spela bowling, tennis och boxning. USCH mina armar alltså. Sen somna vi gott.

I lördags vakna vi vid halv tio, men somna båda om. Klokt beslut! Gick istället upp vid tolv och åt frukost. Tänkte sedan att vi skulle åka till Midelton och kolla läget, men det blev en trip upp till sängen istället, men ahlgrens bilar och varmvattenflaskor :) Kolla på tredje Harry Potter filmen med Lauren och Mark. När filmen var nästan slut kom Yvonne, Frank och Mary-ellen hem, som hade varit och handlat. Vi hjälpte till att packa upp, sen tänkte vi hoppa in i duschen men Yvonne insisterade på att vi skulle äta lite soppa först. Så det gjorde vi. När klockan var fem gick vi ut till Stinas rum och fräsha till oss :P Kom in vid sex tiden och hjälpte då Yvonne med att laga middagen. Franks kusin och hans fru skulle komma över på middag, vi hade pasta fiesta :) Det var supergott. Hade lite vin och bailey. Sen spela vi allihopa Trivial Pursuit, vi var killarna mot tjejerna med undantag för Yvonne som var med killarna. Men vi tjejer vann allt :)

Sen åkte Franks kusin och fru hem strax efter och vi gick och lade oss. På söndagen gick vi upp vid halv tolv ungefär, hehe. Hade lite frukost innan vi stressa iväg till Midelton, där typ allt var stängt. Men vi köpte lite saker iallfall som vi behövde. När vi kom hem åt vi söndags middag med Stinas familj. Efter det spela vi Trivial Pursuit, igen :) Jag och Stina var i ett lag och forlora BIG TIME, Haha. Sen åkte vi till Douglas och kolla lite, köpte en box som är randig, jättefin :) Sen åkte vi hem till mig och lämna min väska. Och Stina kollade en gång till i bilen efter min plånbok, Och hitta den :D:D Så den är ÄNTLIGEN återfunnen.
Åkte in och träffa Fader Ted, haha. Eftersom vi inte varit ute sen vi kom tillbaks till Irland så har vi inte träffat på honom. Det var iallafall roligt att se honom igen.

Efter en otroligt lugn och Trevlig helg somnade jag ganska sent, med tanken att "det här får vi göra om" PUSS


Torsdag HELA dagen :P

Idag har Stina varit här med Mary-ellen och Lauren :)
På förmiddagen städa jag undan här hemma, strök tvätt och sen gick vi på en promenad. Det ösregnar ju typ jämt nu så det är bäst att passa på så fort det blir uppehåll. Var ganska fint sen efter lunch men hann inte gå ut då. Städa barnen garderober medan vi vänta på Stina och gänget :P

Har ätit middag och när Brian var lagd gick Urs och Dec på en "removal" så jag passa barnen. Eller Brian låg i sin säng och Grace kolla på film i mamma och pappas säng så det var inte så jobbigt :) Senare ska jag kanske gå på en promenad med Ita, får se om hon fick. Hon hör väl av sig snart tror jag.

I morgon kommer Stina och Mary-ellen på lunch. Efter det ska vi ta barnen till Monkey maze. Sen ska Stina köra Mary-ellen till Yvonne och jag och Stina ska åka hem till henne så fort Ursula inte behöver mig längre. Så ska vi laga lite mat och mysa, eller det blir väl till att spela Nintendo Wii, som Mark fick i julklapp :D

Nu ska jag leta recept till i morgon, PUSS så länge

I'm Apple

You are an extravagant, impulsive and outspoken person; often with a bit of a temper. You are good at taking initiative and make a great team leader. You can take quick action in most situations. You enjoy travel immensely. You blosom with charm in presence of your partner.

image293

HUR SKA JAG NÅGONSIN KUNNA LÄMNA MINA ÄNGLAR?!!

Kommer ju aldrig gå :( Börjar sakna dom så fort jag tänker på att jag ska flytta hem till Sverige i Augusti. Usch va jobbigt :´(
image292
"Pyret, I really really like you" :)


Hur man upprätthåller galenskapen i livet:

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

3) När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!

4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha
pommes frites till det?

5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.

8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För
sexuella tjänster.

9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."

10) Använd inte punkt

11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.

12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har
svarat.

13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".

14) Sjung med på Operan

15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.

17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......

19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

Och det sista sättet att hålla uppe en lagom nivå av galenskap:

20) Skicka detta e-mail till alla i din adressbok, även om de har
skickat det till dig eller uttryckligen bett dig att INTE skicka
dem sådana här e-mail.

"A hell of a party" ;)

I och med att jag flyttar hem till Sverige första eller andra veckan i Augusti i år tänker jag inte resa hem till Sverige innan dess. Därför tycker jag att ni borde passa på att hälsa på mig :)

Och eftersom jag och Stina fyller 21 i april och 21 är STÖRSTA på Irland tänker vi ha "a hell of a party" Planeringen är i full gång. Ska nog hyra en pub i stan :) Har bestämt oss för att ha festen första helgen i maj, alltså fre 2maj eller lördagen 3maj, BOKA IN DET NU :P
Vore roligt om iallafall någon skulle vilja komma.. hehe

Hör av er om ni vill komma, pussar på er

Början på veckan :(

Usch vilka tråkiga dagar. Har varit trött och knappt orkat göra något, men ändå har jag hållt igång. Stina har blivit sjuk, så hon har inte varit här :( Och eftersom Declan fått sin nya bil kan jag inte köra ut till henne. Ursula vill ju hålla nere sina mil på sin bil så den får jag inte ta. Och Declans nya får jag inte köra, ännu :P Men snart så, hehe.

Vad har jag då gjort denna veckan? Hmm ingenting typ, slappat och gjort massa saker i huset, tvättat, städat och lite sånt. Igår kväll börja Desperate Houseviwes säs.4 :) Jag såg det och kan ju inte missa nästa veckas, det var superbra :D Som vanligt!

I morgon HOPPAS jag att Stina är bättre och kan komma förbi med sina barn, eller hon har nog bara Mary-ellen fram till lunch. Men känner jag mig lite smått uttråkad :( I morgon ska jag nog iallafall ta barnen till monkey på förmiddagen. OM det inte regnar så jag inte kan gå och hämta bilen. Aja vi får se helt enkelt!

Till helgen ska vi iallafall vara ute hos Stina, hela helgen hade vi tänkt. Hennes familj ska på opera på fredag kväll och kommer inte hem fören sent, så vi ska laga middag hemma hos henne och mysa. På lördag skulle dom ha Frankas kusin med fru på middag och vi fick mer än gärna vara med på det. Så det blir en hel helg på landet, vilket var EVIGHETER sen sist. Är ju alltid hos mig eftersom det är nära till stan och vi alltid går ut. Ska bli kul att spendera helgen med Fenlon familjen iallafall :D
PUSS


Varmvattenflaska

Eftersom värmen i mitt rum inte verkar fungera som det ska. Alltså elementet är glödhett, men rummet är SVINKALLT :( Iallafall så införskaffade jag mig en varmvattenflaska i helgen :) Den är varm och skön, rosa och mysig

image291

Back to reality

Idag var det tillbaks till verkligheten då :S Upp halv åtta. Plocka ur diskmaskinen, sen åkte Declan och jag satt i lekrummet med Brian och jag halvsov, medan han kolla på Tv:n. Sen när han åt frukost passa jag på att vika tvätt och stryka. Sen kom Ursula ner och Grace vakna till liv :P
Ursula åkte iväg vid tio och jag plocka ordning lite, klädde Brian och så. Sen gick jag upp med barnen och klädde på mig, och Grace klädde på sig själv, har blivit STOR flicka förstår ni :)

Sen tog vi en promenad i det vackra höst/vinter/vår/sommar ?! vädret. Fick användning för mina fina solglasögon som jag köpte på flygplatsen iallafall :) När vi kom hem gjorde jag lite lunch, och sen ringde Stina. Prata lite med henne sen lade jag Brian och en stund senare kom Ursula hem. Vid tre åkte hon iväg med barnen och jag gick ner till banken. Sen tog jag VÄRSTA omvägen hem för att ta en promenad, hehe. Det var skönt! När jag kom hem gjorde jag varm o´boy till mig själv, sen kolla jag lite på nätet innan Ursula och barnen kom hem. Sen kolla jag på Tv med barnen en stund innan middagen. Nu har vi ätit och jag bloggar, är otroligt kissnödig så jag måste sluta nu! Hörs en senare... kanske, PUSS

Lugnaste helgen, EVER :)

I fredags jobba jag som vanligt. Barnen var fortfarande sjuka så förmiddagen var ganska lugn, gjorde inte så mycket. Grace pyssla lite, och vi gjorde ett ljus :) Till lunch kom Stina och Mary-ellen. Sen lekte barnen medan jag och Stina hade kaffe. Sen gick Stina till affären med Mary-ellen och Brian, medan jag stanna hemma och fixa lite. Brian var så gnällig så jag kunde inte släppa ner honom typ.
Stina kom bara och lämna Brian sen innan hon drog till Yvonne med Mary-ellen. Jag fixa middagen och duka bordet. Sen kom Ursula hem, strax efter Stina och sen Declan. Vi åt och sen visste jag och Stina inte vad vi skulle göra. Men bestämde oss sedan för att åka på bio, såg Ps,I love you som är basserad på boken med samma namn av Cecelia Ahern. Har läst boken och den är jättebra! Filmen var också jättebra, verkligen sevärd :) Mysfilm helt enkelt, med Irländska kullar och grabbar med irländsk dialekt, yummie!

image290

Sen tog vi iallafall en vps innan vi åkte hem till mig och sov :) På lördagen gick vi upp vid tolv ungefär, gjorde oss ordning sen drog vi till stan där vi mötte Ita :) Åt lunch, tog en kaffe och kolla stan. Sen var vi på engelska marknaden och köpte middagsmat: Räkor & kyckling. Var även på supervalu och handla lite saker, gjorde en jättegod wok med massa gott i :)
Efter stan tog vi en sväng till Mahon point och kolla lite. Köpte lite saker på rean inne på La senza :P


Åkte sen hem till Sandra och kolla hur hon bodde. Var ett bra tag sen vi såg henne. Hon bodde iallafall jättemysigt. Bestämde att vi ska försöka ha en myskväll därute när Kevin ska iväg och åka skidor.
Efter lite snack och kaffe åkte vi hem till mig, eftersom jag skulle jobba lite. Urs och Dec skulle ner på hörnet och ta några glas, hehe. Lagade mat och drack rödvin, sen kolla vi på RENT. Som Ita köpt :):) Den är så OTROLIGT bra! Sen gick vi och lade oss, och på söndagen gick jag upp klockan nio. Skulle passa Brian; Urs, Dec och Grace skulle på ett-års-mässa för Urs pappa. Stina kom upp halv elva typ och vi hade brunch, sen kom dom och hämta Brian.

Vi lade oss och kolla på RENT, igen :) och jag passa på att sova lite till, hehe. Vid tre åkte vi till Kinsale, för att träffa två grabbar som Stina kände, eller hon känner den ena, han brukade dejta hennes familjs förra aupair, eller dejta och dejta. Iallafall han är trevligt. Så vi träffade han och hans kompis på en pub, tog ett par glas cola, hehe. Sen ringde mamma :) Sen var vi tvungna att åka eftersom vi skulle äta middag med min familj. Vi trodde vi skulle bli sena, men dom var själva sena. Så vi kom precis lagom. Efter att vi ätit kolla vi på DH innan Stina åkte hem och lämnade mig alldeles ensam :( Kolla lite på Tv innan jag gick upp och satte mig vid datorn och MSN, sen somna jag, PUSS

Första dagen

Upp halv åtta :( Men det vara bara Brian uppe. Städa lite I köket och gav honom frukos. Declan åkte när jag gick upp och Ursula åkte vid halv nio. Jag städa köket innan jag gick och duscha. Vid halv elva kom Gace upp. Åt frukost framför Tv:n. Sen kolla vi på film, Lazy town. Gjorde lunch och sen gick vi ner till affären och handla litt. När vi kom tillbaks måla Grace lite och Brian lekte. Jag passa på att vika lite tvätt. Sen somna Brian och jag gjorde köttfärsås till middag.

Bytte sängkläder I Graces säng innan Ursula kom hem halv fem. Jag strök och sen kom Declan hem. Då öppna dom sina julklappar, dom blev jätteglada och nöjda :) Sen åt vi middag och efter det har jag suttis I mitt rum, bloggat och frusit :S

Det är något fel på värmen I mitt rum. Elementet är glädhett, men rummet är svinkallt :( Men Declan ska fixa det.


Nu vill jag sova, klockan är inte ens nio. Men är trött och seg, vill ha FREDAG och Stina :D:D PUSS


Nyårsafton :)


På måndag gick jag upp vid tio och väckte mamma och Lasse. Hoppa in I duschen och åt frukost sen åkte vi till Trollhättans överby och kolla lite :) Köpte julklapp till Brian och sen två bar byxor och en tröja till mig :) Kom hem vid två då åt vi lunch. Sen gjorde jag mig ordning medan Mamma och Lasse slöa I soffan.

Halv sex åkte vi iallafall till Skara för att fira nyår med syrran, hennes familj en kompis till henne och brorsan :) Käka tre rätters och spela spel innan tolvslaget, sen gick vi ner till torget och kolla på fyrverkerierna och skåla in nya året. När vi kom hem till Mikaela igen körde vi singstar :) Var superkul, körde I lag. Sen vid två gick alla och lade sig, utom jag, Mikaela, hennes kompis och brorsan. Satt uppe och prata till halv fem, sen gick jag och lade mig.


På tisdagen gick jag upp vid elva och vi åt frukost sen åkte vi hem till mamma och jag börja på packa, Em kom över och snacka lite. Sa hej då och så.

Sen åt vi middag och spela spel innan vi vid två gick och lade oss. Kunde inte somna så jag läste en stund och sen somna jag. Gick upp halv nio I onsdags hoppa in I duschen och gjorde mig ordning. Sen packa jag klart innan jag ner till Ica och köpte vykort att skicka. Sen mötte jag Carro och sa hej då.

Kom hem och vi packa in I bilen, sa hej då till mamma och jag och Lasse körde ner till Bohus, vägde min väska och plocka upp ramona. Dom körde ut mig till flygplatsen och när jag checkat in vänta jag på Stina, som tillslut kom :D När hon hade checkat in tog vi en kaffe med hennes mamma, sen bar det av.


Först till Dublin, vänta där I fem timmar :/ Vi käka middag och drack kaffe :) eller jag spillde ut kaffet på våra väskor, hehe. Kom ner till Cork vid halv tio. Declan hämta oss och vi åkte hem till mig. Stina tog sin bil hem och jag prata lite med Ursula och Declan innan jag packa upp och sen gick jag och lade mig.



Julafton

Gick jag upp tidigt, eller vid nio iallafall. Hoppa in I duschen, slängde I mig lite frukost och sen åkte jag och Ramona till Emo och hämta henne och Annie, åkte vidare hem till mormor och morfar för att lämna julklappar och hälsa god jul. Fika lite och sen körde vi hem Emo och Annie. Påvägen hem till grästorp åkte vi förbi Bodil och sa hej. Sen bar det av hemåt där Lasses barn: Sandra, Mattias, Johan och Mattias flickvän, Linda hade kommit :D Vi åt julmat I mängder sen kom Emo, Mattias och lilla Annie. Sen softa vi framför Kalle :) Efter det kom tomten. Vi dela ut julklapparna och öppnande dom fort efter :) Jag fick massa saker som jag ville ha; en plånbok, innetofflor, rött nagellack, skärp, scrap-saker, en skiva, halsband, en röd halsduk och massa mer. Efter julklapparna körde vi lite sällskapsspel vilket var trevligt. Sen vart det lite strul, gick och lade oss vid halv ett eller så. Fredrik kom över vid två och sov över.


På morgonen försökte jag väcka honom en säkert två timmar, haha. Han var lite slö :P När han väl piggnat till körde jag hem honom, och sen körde jag och mamma till Skara för att plocka upp Ramona innan vi skulle till Petra. Var lite segt att sitta I bilen så länge, men det funka. Sov lite, en körde jag sista 15milen eller nåt. Väl hos Petra öppna vi julklappar och drack glögg och åt pepparkakor :D Sen åt vi middag, någon fisk-saffran sås (typ) och pasta, Det var supergott iallafall. Sen kolla vi på Tv:n innan vi gick och lade oss.


På onsdagen gick jag upp vid nio eller något, typ. Jag och mamma åkte in till stan och handla lite. När vi kom tillbaks till Petra var det dax att gå över till Barbro (petras "svärmor") Vi åt julmat I massor och sen hade vi sju sorters kakor till kaffet :) Sen bada vi bastu och drack öl innan vi gick hem till Petra igen, jag hoppa in I duschen och värmde mig lite sen kom Barbro och Per-johan över och vi spela spel och drack rödvin. Väldigt trevligt var det. Hade även lite ostbricka innan vi gick och lade oss.

På torsdag var det upp tidigt, skulle åka hem till grästorp. Åt bara lite frukost sen drog vi I stort sett.

Var hemma I Grästorp strax efter två, var bara inne och packa om och duscha, sen åkte vi till Vara. Jag och Ramona gick till våran kusin och hälsa på eftersom han hade blivit pappa dagen innan, en lite Elin :) Mamma var på behandling, och  kom och hämta oss när hon var klar. Vi åkte till ungdomsmottagningen, där det var massa kö. Satt där I 45 min innan jag skulle till optikern och kolla mina ögon. Sen gick jag tillbaks till ungdomsmottagningen och det var inga folk där typ. Så jag kom in ganska fort. Sen åkte vi hem och jag drog typ på en gång. Eftersom jag hade dejt I götet :P hehe. Jag och Fredrik var och åt på bamboo (eller hur det stavas?) Det var svingott iallfall. Åkte hem till Fredrik och kolla på film innan vi somna.


På fredagen åkte jag hem, körde vägen via Uddevalla för att hälsa på jobbet. Började jobba så fort jag kom innanför dörren typ, alltid jag! Stannade på middag sen körde jag hem. Var hemma sju, och skulle iväg till Marie på fest. Skulle vara där vid sju typ, haha. Gjorde mig ordning iallafall och sen kom Carro över och vi försökte få tag I skjuts, gick till slut, TACK SONJA! :) Var där kanske vid nio, hehe. Vi körde lite singstar var superkul. Gick ner till Bistro och kolla lite oxå. Var ju inget kul där men det funka väl. Gick tillbaks till Marie efter kanske en timme fest lite mer innan vi åkte hem. Var hemma vid typ tre. Åt lite ostmacka innan jag gick och lade mig.


Vakna vid halv tolv på lördagen. Städa och tvätta fram till tre då kom Lella och Bella och hälsa på :) Var jättelänge sen sist typ. Dom stanna I en timme ungefär, sen städa jag klart och duscha innan jag åkte till Mikaela och Peter I Skara. En timme I buss :( jävla tråkigt asså. Hemma hos mikaela laga vi middag och sen kolla vi på "hajar som hajar" med barnen. Träffa My för första gången typ ett och ett halvt år. Det var jättekul att se henne igen :D Kolla även på "2fast 2 furious" och "järngänget" sen gick vi och lade oss. Jag gick upp klockan halv åtta på söndagen, eftersom min buss gick tio I nio. Var ganska trött men det fick ju gå. Sov på bussen hem. Mamma plocka upp mig när jag var påväg hem, och vi åkte ut till en som dom rider hos med jobbet, så hon hade två ungar med sig. Sen när hon skulle tillbaks med ungarna till jobbet gick jag av hemma. Gjorde mig ordning och gick till Sonja och Mats :) Har inte sett henne sen förra oktober, shit asså. Det var kul att ses iallafall. När jag kom hem åkte jag och Ramona och hennes kompis, Anna till Trollhättan och jag köpte julklapp till Ursula och Declan. Sen körde jag ner Ramona och Anna till Bohus. När jag lämnat av dom körde jag hem. Och när jag kom hem laga jag och mamma mat tills Lasse kom. Vi åt och det var jättegott :D 

Sen spela vi skippo och drack lite vin innan vi gick och lade oss. Somna sen ganska fort efter en trevlig dag :)


Hemresan :D

Torsdagen innan jag åkte hem var det jobb. Inte så jobbigt dock, Barnen var sjuka så vi satt inne HELA DAGEN. Gjorde typ inget, Brian ville bara vara uppe i armarna. Så jag gjorde inte så mycket jag heller. Ursula och Declan kom hem och efter middagen så packa jag lite. När barnen somnat åkte Ursula och Declan iväg och handla, Stina och Ita kom över. Vi drack lite vin och vägde våra väskor. Sen kom Ursula hem och hon noppra mina ögonbryn. Ita gick hem vid halv elva. Jag och Stina gick och lade oss strax efter, men log och prata en bra stund innan vi somna. Sen vakna vi halv fyra av min telefon (trodde det var alarmet och att det var dax att snart åka hem) Men OJ va besvikna vi blev när det visa sig vara en full Dennis som undra om vi var ute, sorry grabben! Vi somna om och vakna kvart i sex. Stina hoppa in i duschen och jag bytte sängkläer i min säng eftersom Renee skulle sova i min säng när jag var borta. Sen klädde jag mig och fixa mitt hår, var nästan klar när taxin kom. Så det vara bara att stressa iväg.

Kom till flygplatsen och checka in. Sen hade vi tänkt att äta frukost innan vi flög upp till Dublin, men tyvärr hann vi inte det. Så det blev en redbull och lite jelly snakes :P Funkar ju klockan sju på morgonen, eller?!"
Mötte en svensk kille på planet, från Karlstad men bor i Cork för tillfället. Uppe i Dublin gick vi och hämta våra väskor , sen gick vi och åt frukost med svenska killen. Sen checka vi in och gick i lite affärer innan vi gick bort till våran gate. Nästan där ser vi att planet är försenat en halvtimme :/ Mötte även en annan kille från Karlstad borta vid gaten, så jag, Stina och grabbarna gick och tog en öl medan vi vänta på vårat plan. Satt och snacka och sen var det dax att ta sista flyget hem :D:D När vi lyft och vi var påväg tog vi ett glas rödvin jag och Stina :)
Landa i Sverige trötta, glada och sena. Men våra mammor stod allt där och vänta :D Jag och mamma åkte hem till Lasse. Medan Stina och hennes mamma, syster och lillebror åkte till IKEA. Hemma hos Lasse käka vi middag innan jag och mamma körde hem till Grästorp :) Åkte in en snabbis på överby i Trollhättan oxå. Hemma var Ramona och slog in julklappar. Jag slog in några jag med, sen baka vi julgodis :) Innan jag gick bort till Emelie. Vi prata lite och så sen gick vi över till Caroline för att träffa Offe, dom var ett gäng som satt och prata lite. Träffa Peter som jag inte sett på jag vet inte när. Det var trevligt :) Senare på natten kom även Gök som jag inte sett sen förra julen. Han hade köpt med sig mat till mig och Em :D Gulleplutt!
Gick hem till Peter och städa lite på natten, sen sov jag typ tre timmar den natten, bra start i Sverige :) På lördagen städa jag iallafall hemma hos mamma. Hjälpte henne att handla all julmat oxå :)

Sen efter lunch åkte vi till Lidköping där jag träffa Ronja :) Vi handla dom sista klapparna, sen var vi och åt pizza :D:D SUPERGOTT! Påvägen hem körde vi in till Bella och sa hej. Köpte även en jullgran som vi slängde på taket, eftersom bilen var full :) mamma, lasse och ramona och jag :) Vi kom hem helskinnade iallafall, jag körde ju :P Det var i stort sett bara hem och vända, eftersom jag och Ramona skulle på glöggfest hemma hos Em. Gök kom oxå förbi och även Carro :) Och efter en stund även mamma och lasse. Vid typ tolv fick Carro för sig att vi skulle åka till Sand, sagt och gjort! Det var riktigt trevligt :) Var hemma vid halv fyra tror jag. Och på söndagen tog jag sovmorgon! Gick inte upp fören nästan två, hehe.
Gjorde inte så mycket på söndagen, hann knappt äta upp min frukost fören vi skulle äta middag :P Sen gjorde jag mig ordning och vi hjälptes åt att göra ordning lite hemma. Mikaela, Peter och Theo kom vid typ fem, och vi gick ner till "spökslottet" i grästorp. Mötte Em där och vi gick spökslingan, SHIT va rädd jag var. Man går ensam och det är skitläskigt, skaka när jag kom ut :P Men det var kul, sen åkte jag och Ramona till Emo för att jag skulle låna en laddare av henne, det sluta med att jag låna en telefon :P Hon hade inte en sån laddare jag behövde. När vi kom hem kolla vi på bingolotto och åt lite kex och ost. Mikaela och Peter stanna över natten. Det sluta med att jag, peter och mikaela log och sov i soffan, hehe. Sen spela jag, mamma och lasse lite spel innan vi gick och lade oss.
 

På natten kom Fredrik över och prata lite :) Trevligt att ses, var ju ett tag sen. Sen somna jag