Måndag :)

Igår kväll satte jag på ett dh avsnitt, sen gick jag och lade mig och läste en stund innan jag nana.
Idag har jag jobbat. Jag och Brian var hos Malin och lekte med Ais och Ella i morse, var inte där så länge dock. Brian var inte riktigt på humör. Kom hem och åt lunch med Ursula, sen var vi ute och lekte en stund innan Ursula åkte och hämta Grace. Åkte nästan lika snabbt igen, skulle på check up med Brian. Jag och Grace bakade negerbollar innan Judy kom och hämtade henne. Hon har börjat dansa balett (typ mest lek inte så mycket allvar) på måndagar.

Jag gick över till Ita en stund och sen åkte vi till Mp för att lämna in min klocka på NEXT, armbandslänken har gått sönder, eller en sprint har lossnat. Kom sedan hem och åt lite negerbollar :) Sen kom Ursula och Brian, vi gick ut och lekte lite på trädgården. När Grace kom hem gick vi upp och storstädade hennes rum. Hon hade MASSA skit under sin säng, papper och bös. Nu är det iallafall skinande rent :) Vi åt middag och nu sitter jag här. Ska nog kanske iväg på bio med Stina senare. Får se hur länge jag behövs. Declan är i england sen igår kväll, han kommer hem sent i kväll. Sen på onsdag fm åker han till Grekland och kommer hem Sent på fredag kväll/natt eller lördag morgon. Så det blir ganska mycket jobb i veckan!

I helgen vet jag inte vad vi ska hitta på iallafall. Kanske inte gör så mycket på fredag eftersom jag kanske behöver jobba lördag morgon om inte Declan kommer hem. Sen får vi väl se om vi åker till Mallow eller går ut på lördag. Eller förresten jag skulle ju på date på fredag, haha med Itas byggarbetare :p Riktig söting!

Nej nu ska jag ta hand om mina barn, de är uppe och leker och jag är i mitt rum. Ursula kollar på Tv där nere. PUSS

Vi har för bråttom i vår hektiska värld för att vi skulle ha tid att stanna och tänka på livets grundläggande frågor, såsom:


- Varför beställer folk en dubbel osthamburgare med stor pommes frites och cola light?
- Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?
- Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åtta pack?
- Varför är inte ordet förkortning kortare?
- Varför står det på hundmats burken "ny bättre smak", vem har testat detta?
- Varför finns det inte kattmat som smakar mus?
- Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
- Varför tvättar vi handdukarna, händer är väl rena när de torkas?
- Hur har man fått skylten "gå inte på gräsmattan" ut till mitten av gräsmattan?
- Har arbetarna på Lipton kafferast?
- När jag köper en ny bumerang - hur blir jag av med den gamla?

JA, VARFÖR gott folk? :p

Kladdkaka, god mat och INGET Vin :p (och solsystemet förstås)

Sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket.

I tisdags var det jobb som vanligt. Grace var ledig från skolan så vi åkte på utflykt till stranden I Youghal. Hade picknick med oss och sen lekte vi på stranden :) Påvägen hem körde vi ut till en pir och kollade, var inte så mycket att se egentligen, bara en massa båtar. Folk åker tydligen dit och fiskar. På kvällen satt jag hemma och gjorde inte så mycket, kollade på Dh och sen gick jag och lade mig.


I onsdags var jag och Brian nere hos Malin och lekte lite. Carina var där med hennes barn oxå. Dem bakade en kladdkaka som blev syndigt god ;) Sen gick vi hem och hade lunch med Ursula. På eftermiddagen åkte vi alla ner till biblioteket och lånade böcker.

På kvällen var det kurs för min del och efter den gick jag hem. Vi var alla för sjuka för puben. Fast jag kände mig ganska pepp efter min kurs :p Ingen annan dock.


På Torsdag morgon var Malin och Carina över med barnen. Jag hade bakat scones som vi åt och drack kaffe medan barnen lekte :)

På eftermiddagen kom Stina och barnen över en liten stund. Stina och Mary-ellen var ganska sjuka så dem kom bara för en kort stund. Barnen var glada att se varandra iallafall :) När dem åkt hem gjorde jag och barnen inte så mycket.


På kvällen låg jag och läste ett par timmar innan jag och Malin pallrade oss ut på en promenad. När jag sedan kom hem gick jag och lade mig och läste lite till.


Fredag morgon åkte jag och Brian och simmade :) Han ÄLSKAR vattnet, han är som en fisk, hehe. Precis som jag var när jag var lite (eller är förtfarande :p)

Efter lunch kom iallafall Stina och Mary-ellen med maränger, yum! Jag och Grace bakade en kladdkaka som blev ganska misslyckad :( Men men tror min ugn är lite sönder eller nåt.


Vid halv fyra åkte Stina och barnen hem till sig och jag lärde Grace allt jag kan om solsystemet :) hehe, ok Jag tog lite hjälp från internet :p Jag ritade iallafall upp solsystemet och hon målade in det. Satt I nästan en timme med detta, sen stressade jag runt en timme innan Urs och Dec kom hem. Fixade med middagen, strök, städade undan och sånt. När middagen var avklarad kom Yvonne och hämtade mig och vi åkte ut till Stina. Yvonne och Frank skulle ut och äta, när dem hade åkt satte vi oss och kollade på film med barnen. Stina asgarvade till Kung Fu panda. Den var ganska rolig :) Sen såg vi på "Mister Magouries Magical Toystore" eller något sånt hette den iallafall. Den var bra. Lauren somnade men jag och Stina kollade glatt klart på den :) Sen kollade vi på Tv:n en stund innan Stina åkte iväg för att hämta Yvonne och Frank. Jag gick och lade mig innan dem kom tillbaks.


Vaknade kl. Tio på Lördag morgon av att Stinas pappa ringed. Men dem lade snart på och vi somnade om igen, sov till strax efter ett haha :) Ganska skönt! Åt lite frukost medan resten av familjen åt lunch. Duschade och drog oss sedan in till stan där vi kollade runt men hittade inget roligt, förutom mat. Åkte hem till mig eftersom jag skulle jobba. Kollade på lite film med barnen sen lade jag Brian och Urs och Dec åkte. Stina spelade lite Wii med Grace, sen kollade hon på film medan vi lagade mat till oss. Stoppade om Grace innan vi satte oss till bords. Åt så vi sprack :p


Jag hade sedan ett fotbad och Stina satt vid datorn. Sen satte jag mig vid den andra datorn och vi var otroligt sociala mot varandra ett par timmar innan vi gick och lade oss :p När Ursula och Declan kom innanför dörren var det med buller och bång, haha och dem klagar på oss :p


Brian vaknade sedan klockan åtta I morse, inte så farligt :) Gick upp med honom och åt frukost. Sen kollade vi på Tv:n och lekte lite innan Grace kom ner strax efter nio. Framåt tio letade även Stina sig ner. Strax efter elva väckte vi Urs och Dec, sen drack vi kaffe medan barnen lekte med dem.


Låg sedan och läste ett par timmar innan vi orkade ta oss till duschen, gjorde oss ordning och sedan åkte vi till Blarney och käkade kinesiskt, yummy :) Kom hem till mig runt kvart I sex. Åt jordgubbar och grädde och drack kaffe. Sen åkte Stina hem till sig. Jag har hoppat I min pyjamas och kollat på Tv:n med barnen. Nu sitter jag här och ska nog snart slänga på ett avsnitt av dh :)


Hur har eran helg varit?

PUSS


Utmaning

Regler för utmaningen:

*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.


Grace, Mark och Lauren på Fota


Jag utmanar alla :)


Stranden, picknick och massa annat :)

Jag hade tänkt att göra det igen, men det är ingen idé. Jag kan inte alltid be om ursäkt. Det händer massa här, därför skriver jag så sällan.Vad har hänt då?

 

Jo jag har börjat en kurs i ”skincare & Make up application”. Den är bara fem veckor lång, har redan pågått tre veckor. Är jätteroligt, vi är fem tjejer i alla åldrar mellan 20-50.

Vi går fortfarande på puben varje onsdag, men Seaumus har lämnat oss. Numera är det Tim som gälller :) Riktigt bra snubbe, sjunger mest gammal rock.

 

Jag och Stina har varit i Mallow ensamma, vi satt i pyjamas HELA helgen och kollade på ”Little Britain” Malin joinade oss efter halva helgen. Vi har även varit där allihopa och myst.

 

Vi har heft en hel helg hos Stina. Ätit MASSA söndags middag :p

Jag har jobbat och en söndags morgon fick Stina brillianta idén att vi skulle åka till stranden med barnen. Haha slutade nästan på en bondgård. Vi körde lite fel när vi skulle dit, så vi kom till en gård med typ världens största traktor, svenska mafian satt och grät av skratt och mina stackars barn satt i bilen och fatta ingenting. Vi kom iallafall fram till stranden, där var det svinkallt och blåsigt men barnen hade kul :) Sen hade vi picknick i bilen med värmen på.

 

Vi har varit och bowlat :) Det var superkul. Jag vann första omgången, sen kom jag trea.

Vi har varit på bio, såg ”slumdog millionaire” Den var superbra! Verkligen sevärd. Har även sett ”yes man” och ”Role Model” Riktigt roliga filmer :)

 

I fredags fyllde Ita år, då var vi ute och åt, jättegod mat :) Sen gick vi till puben och dansade. På lördagen var vi på stranden och myste i solen, sen hade vi lite picknick i peggy innan vi gick ut och dansade, hade jättetrevligt, blev lite sent haha.

I söndags var vi på ett barn disko för Laurens skola, Grace var med och hon hade jätteroligt. Vi dansade i två timmar :) Somnade ganska tidigt i går kväll. I kväll har jag varit ute och gått med Ita och kollat på Dh. Fick ju säs.2 & 3 i julklapp har redan kollat på 2:an så kollar på tredje nu.

 

Vad händer där hemma? Puss


Sötaste gud dottern, EVER :)