Dan fore dopparedagen :D

I natt, eller ska man saga morgon (03.19) ringde min mobil :I En kompis, vi prata en timme. Sen somna jag om. Och kl. 7.50 i morse kom min hostmum in till mig, hon hade glomt att pappan inte var dar pa morgonen, sa hon behovde hjalp med att mata lillkillen, sa jag mata honom i min sang. Sen gick jag upp ur sangen vid halv nio. Har jobbat hela dagen da, till 17.00. Jag har tvattat mina klader idag oxa :D Duktig!!

I morgon ska jag jobba hela dagen oxa. Till 17.00. Far se vad som hander efter det. Harriet har sin hostpappas hus i helgen, i Douglas sa vi kanske ska dit i morgon :D Jobbar i kvall oxa. Sitter har och vantar pa att pappan ska komma hem sa jag kan aka in till stan och traffa Sanna & Danskarna :) Kommer nog missa bussen som gar om tio minuter. Da far jag ta den kl. 9 is :(

I morgon ska jag ga upp tidigt, och kolla pa julkalendern, den borjar i morgon jippie. Far ju inte missa den iar, sa nu far jag ga upp tidigt varje morgon sa jag hinner se den innan jag borjar. Annars far jag se den pa dagen. Mm mysigt med jul. Synd bara att man inte ar i Sverige, for dar ar det kallt, och sno forhoppningsvis! Assa det ar konstigt att man saknar Julen sa mkt eller att den kanns sa betydelsefull nu nar man ar pa Irland. Alla vi svenskar har ar typ helt, A vi maste se julkalendern, Jag vill baka lussekatter, Ah vi maste ju ga Lucia-tag. Haha san ar jag inte i vanliga fall i Sverige, Eller jo nar jag var liten. Men...

Nu maste jag Verkligen borja med julshoppingen, fan har ingen aning om vad jag ska kopa?! Det ar ju ingen som skickat sin julklapps-lista till mig :(

Nej nu ska jag dra mig! Pappan har inte kommit an men, wtf

Vaderprognos: Regn, regn, regn och rusk! Typ halv storm ute, men 12.3 grader. Assa April-vader varje dag.

X Pyret

Jul-shopping

Hmm idag har jag da jobbat, Gick upp som vanligt vid 8.15 sa jag var nere vid typ 8.30. At frukost och plocka ur diskmaskinen! Och vid nio hade alla akt, sa jag var ensam med lillkillen. Vid 9.20 ville han ha mat, Sa jag mata honom, han tog halva flaskan innan han somna. Jag satt och kolla pa Tv:n i typ tio min innan jag gick upp. Lade honom pa sangen och loggade in pa MSN. Sen satte jag pa radion pa Rixfm, pa natet assa :D fatta va gott det var att hora Svensk radio, underbart! 
 
Iaf strax efter det vakna lillkillen igen och ville ata resten av flaskan hehe. Sen fick han ligga pa sangen i mitt rum, medans jag stada :) I mitt rum assa, sa nu ar det rent, Nya sangklader och nysopat golv, nydammat oxa :D Jag ar sa duktig, ler

Sen blev lillkillen less pa att ligga stil, sa jag fick ga runt och bara pa honom, sen somna han efter ett tag. Forsokte ringa mamoo, men hon jobba :( Men hon ringde senare sa jag fick prata med henne iaf :)

V
id tolv gick vi och hamta lilltjejen pa skolan, och nar vi kom hem sa gjorde jag lunch, fishfinger-sandwich :P Sen var det dags for mat at lillkillen, igen! Sen kom mamman hem runt halv tre. Sa da var jag ledig, tankte aka in till stan och kopa julklappar, Jag kopte faktiskt en julklapp, till MIG :D eller A, hehe. Lillkillen ska dopas pa lordag sa det ar ju dop, och jag hade verkligen inget att ta pa mig, sa jag var inne och kopte en klanning, JATTEFIN! En svart, utan axlar. Sen kopte jag en vit cardigan som jag kan ha ifall det blir kallt. Sa kopte jag ett passande halsband och orhangen, svarta och vita parlor. Sa jag tankte att jag kunde ha dessa kladerna pa julafton :D Kommer bli saaa sot :P

Kom hem vid fem sa da satte jag mig har vid datorn, sen testa jag mina nya klader och sag om det passa ihop och ifall mina skor passar till. Och det gjorde det :) Sen har jag atit middag och suttit har lite till.

I morgon ska jag jobba hela dagen. 8.30-18.00 Efter det vet jag inte vad som hander. Sanna jobbar, vet inte med dom andra tjejerna, Harriet ar nog ledig iaf. Johan aker hem till Sverige pa fredag morgon sa han aker till Dublin redan i morgon.

I gar var jag Sanna och Lisa pa puben. Vi gick till Scotts, en fin liten pub i stan. Nar vi skulle bestalla sa ville dom se leg sa vi visa vara leg. Men da sa han att det maste var pass eller korkort. Men vi sa att detta var vara Id-kort i Sverige, som funkar overallt annars pa irland! Men he, de skulle inte funka. Sa tog jag fram mitt korkort och sa: Detta ar mitt svenska korkort som jag aven anvander har pa Irland nar jag kor bil, da fick jag kopa cider. O Lisa hade med sitt pass, men stackars Sanna som dessutom ar aldst fick inte kopa alkohol. Assa knas-bar!

Vaderprognos: I morse var det ca.8grader men det har stigit och varit upp till 12 idag. Kom lite regn pa fm, annars uppehall. Lite gratt och mullet pa em. Blasigt, men inte sarskilt kallt.

Puss Pyret

Sen kvall

Igar kvall var jag ledig, sa jag och Harriet drog bort till Douglas hem till Johan och sag pa film, Dr T and his Women, tror jag den hette. Iaf den var ganska bra :D Efter filmen satt vi och prata och vi gick inte hem foren halv ett. Var hemma vid ett och somna strax efter det. Var ju ledig fram till lunch idag sa jag akte in till stan en stund och kolla lite. Sen har jag jobbat sen ett, ska jobba kvallen idag. Sen i morgon vet jag inte hur det blir. Far se. Maste borja kopa julklappar nu iaf. Blir inga stora paket fran mig i ar, tyvarr! Men far ju inte plats i resvaskan, far ju bara ha med mig 15Kg hem sa!

Vaderprognos: Ca 10-11grader. Soligt pa fm och bla himmel. Lite regn vid tva-tiden annars uppehall. Lite blasigt pa Em.

Puss o Kram



Oj

Oj, va tiden gar fort, nu har jag varit har i fyra veckor och en dag. Och det kanns super bra :D Trivs som bara den. Men jag far allt erkanna att jag saknar er dar hemma lite. Men jag kommer ju hem om tre veckor :D Ska bli gytt, hehe

Har jobbat idag da, typ sen 9.30 till 17.30. Ska nog ivag och traffa Johan och Harriett senare, vi far se om det.. hehe

Har inte hant sa mycket mer. Min hostpappa har kopt en Webcam, sa nu kan ni dar hemma se mig :D Om ni vill assa.

Vaderprognos: Bla himmel och varmt, 9-12grader. Vackert regn foll mellan 12.35-12.40 Lite blasigt pa Fm, men inte kallt.

Puss Pyret


Usch

Fan varfor kan vi inte bara halla oss till en sak!? Igar var vi javla bakis, sa vi tankte ta det lugnt igar och inte dricka, Men alla tjata sa mkt och sen sa drack vi iaf, Dock inte sa mkt. :) Sen skulle vi in till stan, men missa sista bussen in. Tack vare Johan! Sa vi tankte ta en taxi, men angra oss sen for vi blev sa trotta. Sa vi gick och lade oss. Gott som fan.

Sen sov vi typ jatte lange idag :) Sen stada vi upp hemma hos Harriet. Sen blev det promenix med hunden. efter det tog vi det lugnt i en timme eller tva, hehe. Sen akte vi och kaka sen var det bio; Santa clause 3, the escape Santa. Ingen bra film, eller den var val bra. eller det var sa har, vi trodde det skulle vara varldens typ "jul-film" och att det skulle vara sa har mysig julstamning, men icke! Sen var den konstig. Sa den var inte kanske vart pengarna. Vi ska ga och se The Holiday nar den kommer ut istallet 8dec :D

I morgon da, jobbar jag 9.30-12.00 underbart sovmorgon :) Sen ska vi nog till Johans B&B och se pa film jag o Harriet. Bara slappa!

Vaderprognos: Blasigt, kallt. Regn pa em. Annars ganska fint, Lite molnigt. Kanske 8grader i snitt

Puss och God natt

Party

Gud va vi alltid ska skamma ut oss, haha. Igar skulle jag , Harriet och Johan traffas hemma hos Harriet. Vi hade tankt laga middag och se pa film. Men jag var tvungen att jobba over, sa jag at middag hemma. Sen tog jag bussen till Harriet. Vi skulle inte vara hemma, for Harriets kompis, Robin hade ordnat en overraskningsfest for hennes kille som fyllde 21. Sa vi var bjudna dit. Och vi gick dit, nastan helt nyktra.

Iaf vi skulle vara nyktra, eftersom vi ska ut i kvall! Men det var grattist i baren, trodde vi. Men Johan kan ha betalt allt oxa, hmm Pinsamt  Jag traffa nagra irlandare, som var trevliga. Dom bjod i baren. Barntender var jatteknas, vad vi an bestallde shot eller grogg sa fick vi baileys. Fy fan va jag har matt daligt idag! Har blivit battre nu, sa jag ska snart aka till Harriet sa ska vi laga middag, Jag ar skithungrig!

Johan sager att jag och Harriet skamde ut oss igar, inget minne av det, haha! Den ar nagon som har gjort smorgasar hemma hos Harriet i natt. Jag, Johan och Harriet sov dar i natt. Och ingen av oss kommer ihag att vi har gjort smorgasar eller atit, Wierd

Nu ska vi iaf ut ikvall med. For vi hade ju planerat det hela veckan, men sa sop vi igar oxa. Men dom andra tjejerna var inte med igar sa dom vill fortfarande ut ikvall. Vi ska med, men det blir nog en nykter kvall! :)

Skulle ju gatt pa stan idag och kopa julklappar, men jag palla inte riktigt det. Vi akte alla in till stan, men efter typ 30-40min sa tog jag bussen hem. Madde inte allt for bra =P

I morgon blir det nog en lugn kvall, men Bio! Eller vi kanske gar pa dagen. Vi far se!

Puss Pyret


Misslyckat

Igar var jag barnvakt, igen. Men Harriet och Johan kom over. Harriet hade bakat cheesecake, svingod! Sen sag vi en film, Amelie en jatte konstig men bra film. Den var fansk. Lite svar att forsta ibland men Harriet har sett den typ tio ggr, sa hon forklarade lite :) Vid typ tolv gick dom hem.

I morse kom Harriet och Euan hit, en av killarna hon passar. Vi mala och gjorde massa roligt ihop. Sa skulle vi gora pannkakor till lunch. Blev misslyckat som fan. Vi vaga inte ata, assa det var typ ngt fel pa mjolet, det stod att det var mjol, men det lukta jatte konstigt och smaka inte mjol. Sa vi slange pannkakorna, for dom smaka inge bra!

Lilltjejen har varit jatte jobbig idag, skrikit och hallt pa. Nu sover hon en liten stund, hon var trott sa hon. Och jag tror att hon ar det. Hon ar tre ar och vaknar vid typ sju pa morgonen om inte tidigare. Sen ar hon vaken hela dagen till halv atta typ. Hon sover aldrig middag. Sa undra pa om hon ar trott. Sa jag later henne sova en liten stund till sen far hon allt vakna.

I kvall ska vi till Harriet. Hon ar ensam hela helgen, sa jag och Johan ska dit. Sa ska vi ata middag ihop och se pa film eller nagot. Vi far val se! Sen i morgon borjar julklapps handlingen :) Och pa kvallen ar det Party. Da ar alla lediga typ :)

Vaderprognos: Regn hela dagen i stort sett. Lite blasigt, inte jatte kallt ca,10-11 grader. Just nu ar det uppehall!

Bilder pa vad vi gor
www.harriet.pixbox.se

Puss pyret


Hångla dig frisk


Håll humöret uppe med kyssar och vitaminer
Slipp höstdeppen genom dofter, kyssar och vitaminer.
  Med fyra enkla knep kan du bli lyckligare när löven faller.
   1. Hångla! Kyssar stimulerar oxytocinet, hormonet som gör dig avslappnad och lugn. Och kyssar på bröstvårtorna frigör ännu mer av må-bra-hormonet.
  2. Ät vitaminer. Har du lite brist på B-vitamin kan du känna dig både nedstämd och irriterad. Ta extra B-vitamin och ät mycket fullkorn, spenat och kyckling.
  3. Dofta dig lycklig. Essentiella dofter kan ha en positiv effekt på hur du mår. May Chang-olja gör dig lycklig och lavendel har en lugnande effekt. Droppa i badet och mixa med lite geranium och apelsin.
  4. Välj rätt sängfösare. Forskare har upptäckt att Dry Martini innehåller fler antioxidanter än andra alkoholsorter och den bör vara skakad, inte rörd. Precis som Bond gillar den.
  









Källa: Aftonbladet.se

En dag i Monkstown

i morse gick jag upp 8.15, aven fast jag var ledig :) Bra va ?! Borjar inte foren typ om en timme, eller tva. Men jag skulle aka med mamman nar hon lamna lilltjejen sa skulle jag kora ner till Monkstown efter det. Sanna, Harriet och Lisa bor dar. Och jag skulle traffa Sanna och Harriet idag :) Sa da fick jag kora for att jag ska hitta dit, har aldrig varit dar innan!

Kom dit vid typ 9.30 i morse, Da fick jag vanta nagra minuter pa Sanna. Harriet var tvungen att kora lillkillen till skolan, sa hon kom hem till Sanna senare. Vi gjorde inte sa mycket, snacka typ :) Och drack tea. Vid typ tolv gick jag och Harriet hem till henne. Jag skulle folja med henne och hamta lillkillen. Sa akte vi hem till henne och at lunch, pasta och korv. Sen lekte vi med lillkillen en stund innan det var dax att hamta stora killen pa skolan. Hans skola ligger i narheten av dar jag bor, sa Harriet slappte av mig. Och nu sitter jag har!

Tack, mamoo! Men fick jag nagra tider da? Jag ringer hem i kvall sa kan vi prata, hann ju inte prata sa mycket igar!

Vaderprognos: Vindstilla, ca.11.6 grader just nu. Uppehall hela dagen. Men inte soligt, lite ratt.

ikvall ska jag bara vara hemma. Ska jobba sa, men typ bara till halv nio eller sa. Men jag stannar hemma iaf. Kan ju inte springa ute varje dag *hehe*

Pyret

Trosor och vykort ;)

Idag har jag inte gjort sa mkt, hade lillkillen fran 9-13.00. Da gjorde vi inte sa mkt, lekte lite :) Eller a ni fattar. Sen strax innan tolv, gick vi o hamta lilltjejen fran skolan. Sen vid ett kom mamman hem. O vi at lunch. Efter det var det dax for lilltjejen att aka till dansen. Sa mamman tog med lillkillen dit. Sa jag var ensam och ledig :) Sa jag akte in till stan och gjorde nyttiga saker: Lamna in mina stovlar for omklackning, kopte vykort och frimarken, kopte trosor pa Penneys :) Sen tog jag en kaffe med Mark. Sa ringde mamoo :D

Efter
det skulle jag ta bussen hem, sager bara javla traffik! Satte mig i bussen 17.16 var hemma 18.00, brukar ta tio minuter. Men det var sa har: Efter typ en kvart att jag satt mig, fick vi byta buss, for bussen vi satt pa kunde inte kora, det var sa mkt traffik. sa vi fick ta en annan buss som kunde ta en annan vag. Men det var sa javla mkt traffik att det tog 30min hem :( Paminn mig att aldrig aka fran stan den tiden igen, ok?!

Sen var det middag: Lassagne, sallad och pommes. I sverige skulle vi bara haft sallad till, men inte har, knappa irlandare :) Sen fick jag passa lillkillen lite nar mamman lade lilltjejen och pappan gjorde sig ordning for att aka till dublin. Han kommer hem torsdag kvall igen. Vid halv atta korde mamman mig till stan dar jag skulle mota upp tjejerna+Johan. Vi mottes pa Old Oak, en bar i stan :) Jag drack faktiskt ingenting, Mamoo ;)

I morgon sa ar jag typ ledig fram till em, sa pa morgonen ska jag folja med nar mamman lamnar lilltjejen pa skolan, sen ska jag kora ner till Monkstown, dar Sanna, Harriet och Lisa bor. Ska traffa Sanna och Harriet pa fm. Sen vet jag inte vad som hander. Pa kvallen kanske vi ska se pa film! aterstar att se :)

Vaderprognos: Vackert regn foll pa morgonen, annars uppehall hela dagen. Relativt varmt upp till 11 grader ca. Fint hostvader, skulle man kunna saga ;)

Nej, nu ska jag skriva vykort och se pa Greys anatomi, som jag har lanat av Sanna! :) Sen blir det natten!

God Natt Pyret

Måndag 20/11

Idag har jag verkligen haft en slapp dag. Borja dagen med att ga upp vid 9.00 :) Sen at jag frukost, o typ passa barnen, nar mamman duscha. Sen vid 10.30 akte mamman och lilltjejen ivag, sa jag hade lillkillen. Jag mata honom, och titta lite pa Top 20 pa VH1. Efter det tog jag hand om tvatten sen sopa jag och tvatta golvet i koket. Efter det tog jag det bara lugnt och lekte lite med lillkillen :)

Sen kom mamman och lilltjejen hem sa da at vi lunch, Kycklingbaguett :) Sen var jag typ ledig da. Sa da titta jag lite pa film och slappa i mitt rum. Sen gick jag ut pa en promenad. Nar jag kom hem efter den tog jag en dusch. Efter det var det middag. Och nu sitter jag har. Vi kanske skulle te Bierhouse ikvall, men jag vet inte hur det blir. hmm hade varit kul men.

Har skrivit onskelista idag :) stolt och skickat ivag till min familj. Sa jag hoppas ni laser den nu. Och koper mig allt pa listan hehe :P

Fick post idag :):) Ett kort fran Petra, Abbe och Adam. TACK SA MKT! Kortet var jatte gulligt ;)

Vaderprognos: Relativt fint vader. 9.6grader i morse. Sen har det varit upp till 10.9grader. Soligt och ganska varmt. Det foll lite fint regn pa fm. Annars uppehall.

Puss Pyret


Tacos och Blarney :)

FAN Jag hade skrivit super mkt, sa rakade jag ta bort allt! Javla skit, Irriterad som fan.

Hitta precis en super bra knapp, läs texten här:

Igår var jag ute o körde med pappan, Det gick jättebra. Vi körde typ till centrum, eller inte in. Men det var mkt traffik där iaf. Familjen har en jätteliten infart till deras hus, o jag har bestämt att jag ALDRIG ska backa in där, för typ man får plats med en bil. O jag vill ju inte krascha deras bil. O när vi kom till huset när vi hade varit ute en stund, typ 30-40min. Så säger han: Då ska vi se hur det går for dig att backa. Så det var ju bara att backa in. O det är ingen liten bil. som min Opel i Sv, Utan en stor. Det gick superbra! Jag klara det på första försöket, jävligt stolt! =P

Efter det gick jag till Douglas, där jag skulle möta dom andra. Vi gick in o handla mat, Jag, Linnea, Ellinor, Johan och Harriet. Vi handla massa tacos, o vi åt massa tacos men inte allt :) Vi lagade maten ihop, o när vi stod där i köket så tänkte jag, Fan va bra det har känns, det känns lixom, Jaha nu ska vi typ ha en "tjejkväll" i sverige. Asså det kändes så svenskt. Johan var ju med så det var inte riktigt tjejkväll, men en del tjejsnack iaf hehe, stackars Johan. Vi hade jätte trevligt. Vi prata hur mkt som helst, Jag o Harriet mest så klart, sen Johan :D Linnea var jätte trött. Tiden bara gick, vi möttes upp och handla vid 17.00 när vi titta på klockan nu var hon 00.00, Shiit va tiden hade gått. Vi börja duka undan sen gick alla hem, för alla var trötta efter fredagen. Jag stanna för jag skulle sova hos Linnea, Så jag slappa gå hem mitt i natten, är inte super långt men orka!  Vi låg o prata te 02.40 sen somna vi.

Jag gick upp vid 9.30. Stackars Linnea hade ju hand om lillkillen, eftersom hennes hostparents är borta denna helgen. Han hade vaknat vid 06.00. Men hon hade fått honom o sova lite till. Så hon gick upp vid typ nio tror jag. När jag gått upp ringde jag Harriet, för vi skulle till Blarney. Hon skulle hämta mig vid elva så jag o Linnea åt frukost o plocka ordning efter dagen innan. Sen vid elva kom Harriet. Hon, Jag o Johan skulle te Blarney. Sanna, Søren o Sannas föräldrar skulle med oxå. Vi åkte till en borg, där det finns en sten som man kan kyssa, man typ hänger ut från borgen.
http://www.blarneycastle.ie/pages/stone
Det var en man som bodde där för jätte längesen, han pratade tydligen ganska mkt, så man ska kyssa stenen for att typ få den egenskapen. Jag o Harriet behöver ju verkligen den! :D

Efter det åkte jag, Harriet o Johan o hyrde film. Sen gick vi till hans B&B och såg på Davinci koden. Det var en bra film, men lite svårt att hänga med ibland. Men sevärd! Efter filmen så snacka vi lite, sen körde snälla Harriet hem mig, TACK! Efter jag kom hem har jag pratat lite med min hostmam o sen ätit middag, som dom sparat till mig :) kyckling, roasted potatis, brun-sås o morötter =P Och sen har jag suttit här!

I morgon ska vi nog te Bierhous, det är en av dom svenska killarna som har en tävling dar varje måndag och han ville jattegärna att vi skulle komma dit, och man ställer ju upp :) Så det blir nog så. På dagen ska jag ha barnen en stund. Så det blir inte sa mkt jobb i morgon :) sköna måndagar

Väderprognos: Regn, v
äldigt mkt regn. Ingen bra dag att åka till Blarney på, men va fan! Har väl varit ca. 6-9grader idag, skulle jag tro. Kanske 3 i morse. Det har börjat bli kallt på morgnarna nu. Det var frost på  bilarna i torsdags. Blåsigt som fan oxå, och kallt idag!

Puss hej
Pyret






 

Jag hoppas iaf att jag inte drack mer an du minns..

Gardagen, var Toppen! Vi hade sa javla kul! Jag o Harriet satt o pimpla vin inne pa mitt rum, innan vi akte in te stan o traffa Sanna, Linnea, Ellinor o Johan pa Old oak. Dar drack vi annu mer, haha
Sen gick vi till Qube, men dar fick vi inte komma in. Dom sa ngt om att vi var for fulla :P Iaf vi gick till Cubens is, Dar kom vi in. O dar dansa vi garnet tills Harriet skada foten, men jag, sanna, johan o soren fortsatta dansa, Det var svinroligt, verkligen!

Nar cubens stangde, sa gick sanna, soren o danni hem till sig. O jag, harriet o Johan gick te Donken, javla langt sen at vi. Harriet bestallde en meny, o sa tyckte hon att det belv sa dyrt, Sa hon sa:
- men varfor kostar det sa mkt?
- Da sa dom: jo for att du fick en stor meal,
- Bestallde jag det?
- Nej!
- Sa ni gav mig det bara for att jag ska betala mer, nar jag ar full?
- JA precis!
- Ok! Harriet betalar o vi gar o satter ossU go girl! 

Sen skulle vi fixa taxi, o gissa vem som fixa det? Pyret ofcourse =P Sa vi akte te mig o johan hem te sig. Vi var hemma vid fyra. Somna ganska fort, Sen vakna vi vid nio i morse. Tog en buss in te stan vid elva. Vi skulle te Pennyes, Harriet madde inte sa bra, Hon minns inte riktigt kvallen i detalj. Iaf inne pa pennyes:

H:
assa vi drack ju inte sa mkt igar
P: Nej, assa (rablar upp vad jag drack) Hoppas jag inte drack mer an det jag minns!
H: Jag hoppas jag inte drack mer an du minns! ASG

Sen motte vi johan o linnea, Jag kopte ett par hotpants, en vaska o ett par innetofflor i flece. Sen tog vi bussen in till mig, o nu har Harrie akt sa jag ar ensam. Men senare sa ska vi motas i Douglas, tjejerna + Johan. Vi ska laga mat o chilla hemma hos Linnea :) Jag ar ledig till mandag morgon, eller kanske tisdag morgon. Det beror pa :P Men jag ska jobba tisdag kvall, onsdag morgon-dag, onsdag kvall, torsdag morgon-dag. For pappan ska pa affars resa eller ngt sant. What ever :)
Sa jag att vi ska aka te London, skulle ju aka te Dublin innan jul, men det blir nog London is. Om det inte ar for dyrt. najs :)

Pussar Pyret




Fulla som Aggbullar =P

Idag var det da jobb hela dagen som gallde, det har funkat bra, Lillkillen borjar bli battre, sa han har varit lite mer vaken idag. Lilltjejen daremot har inte blivit battre, hon somna vid lunch :) Sen nu pa em har hon typ halvslummrat inne i lekrummet. Men det ar bra att sova nar man ar sjuk! Iaf nar Lilltjejen inte sovit har vi lekt, med hennes scooter, sett pa Barney borjar trottna pa den filmen :s Sen har vi malat, lekt med playdoo, o bakat Agg och Mjol. jatte gott :P Vi var o handla forut oxa, mjolk o baguetter till lunch :)

I kvall ska vi ut, ska bli kul, jag o harriet ska ju bli fulla som aggbullar, eller forlat eggbuns :P far se hur det gar. Sen ska hon sova har i natt sa ska vi in tidigt i morgon o ga pa Penneys ;) Sen ska vi hem till Linnea i morgon kvall. blir val att jag sover dar. Sondag blir det nog slappa, eller...

Ska ut o kora med pappan i morgon oxa tror jag, maste ju ova lite till. Sen far Irlandarna akta sig hehe.

Igar kvall var vi pa puben, Jag, Linnea, Ellinor o Harriet. Linnea o Harriet var lite sena sa jag o Ellior gick o satte oss innan dom, pa ngn pub. strunt samma vilken, Iaf det kom fram en kille till oss o fraga om han fick sla sig ner? Han var irlandare. Vi sa ju JA saklart, kan ju inte saga nej har riktigt. Sen kom Harriet o Linnea o vi prata lite. Irlandaren, Mark sa att idag (fredag) skulle hans vanner komma hit o dom skulle ut o festa, han fraga om vi ville hanga pa. Vi skulle horas idag, sa han fick mitt nummer. Tror ni han har ringt? Jo sjalvklart, o saken ar den han var jatte trevlig, men a jag vet inte. Vi vill inte direkt parta med han kanske. A ja vi far se senare. Jag sa att jag skulle hora av mig.

Pa puben vi var hade dom live-musik. En kille som spela gitarr o sjong :) Det var bra, men han hade ingen utstralning. Sa efter en stund gick vi till Donken o synda haha. SLEM haller med dig, Mcfeast ar bast! Igar fick jag ta en QP, men den var ganska god oxa. Brukar alltid ata Mcfeast, md undantag att jag tar nuggets ibland. Men nu blir det andra bullar, =P Far vanja mig av med den.

Love Pyret


Da var det spikat :)

Har jobbat hela dagen, borja i morse kl. 8.30. Jag lekte lite med lilltjejen o vi sag pa Tv. Jag mata lillkillen o sa. Sen var det lunch, gjorde pasta :) Sen gick lilltjejen ivag o jag plocka undan o borjade forbereda middagen. Lillkillen ar sjuk sa han sover mest. Iaf efter en kvart sa borja jag undra, var lilltjejen var?! Gick in i lekrummet, ingen dar. Tv-rummet, ingen dar. Sa jag gick upp, da hade hon somnat i sin sang :) Jag lat henne sova, tror hon borjar bli lite sjuk hon med. Sen tog jag hand om tvatten o stada lite. Sen vackte jag tilltjejen. Vi gick till affaren en snabbis, sa vi kom ut iaf lite. Det har varit jatte fint vader idag :D

Sa det har varit ganska lugnt idag. Har lagat middag idag. Gick super bra, O dom tyckte det var jatte gott! Super bra ju :D Ska laga middag i morgon oxa.

Ska snart in te stan. Vi ska te ngn pub, vi ska motas kvart i atta sa far vi se vart vi tar vagen :) Jag, Linnea, Harriet, Lisa, Johan o Ellinor. Tror jag det blir :) Iaf jag o Linnea =P Ska ta en ol eller tva hihii

Fick mail fran min Alskling idag, igen :) Ar sa roligt att fa. Saknar dig Ronja, supermkt!

Pussar Pyret


sovmorgon :S

Brukar ga upp vad halv nio, eller da ska jag vara pakladd o komma ner, sa aven idag. Jag vakna vid 8 nar klockan ringde, sen tryckte jag pa snoze. Trodde jag Vakna o kolla pa klockan 9.17 Shiiit, Panik! Jag hoppa upp ur sangen o slangde pa mig klader, o sprang ner. Som tur var, att mamman var ledig idag, o lillkillen har blivit sjuk sa hon skulle till lakaren med honom. Sa jag behovde inte jobba morgonen. Puuh

Sa jag skulle ta lillkillen vid typ halv tva, nar dom andra skulle ivag o bada. Sa nar mamman akt i vag med lillkillen till lakaren, strax efter att jag kom upp. Sa at jag frukost, sen tvattade jag mina klader. Sen tog jag en dusch, slappa lite. Innan dom kom hem vid lunch. Rakade ju aven farga mina klader Fan inte bra, men men det far ga. Det var ju bara tva trojor sa det ar lugnt. Och som om inte det skulle vara nog, sa igar kvall nar vi varit pa Bio, nar jag kom hem gick jag pa toa.. och va hander da? Jo min gylf gar sonder, Sorry Mamoo men du far sy pa jul :) Sa nu har jag ett par byxor mindre att anvanda o tva trojor mindre.

Bion var iaf ROLIG. Vi sag Borat den var bra, men som jag o Harriet sa, vi blev lite besvikna, trodde ju att man skulle sitta o skratta hela filmen, men det gjorde vi inte.. Men det basta var ju att dom parkerat pa retard-platsen HAHA Bara jag o Sanna som fatta :D Det var ju bara jag, Harriet o Johan som skulle gatt, men Lisa o Sanna dok oxa upp :D Ju fler desto battre. Och till helgen ska Harriet bli full som en Aggbulle haha :D

Assa Sanna o Johan tyckte inte det var bra att jag o Harriet traffats, haha dom tycker vi pratar for mkt. Eller iaf Johan. Jag o sanna pratar ju typ lika mkt, haha :) Trevliga vanner jag skaffat mig. Shiit va vi garva igar, efter filmen. Vi stod o snacka, utanfor salongen for vi skulle inte at samma hall. Iaf vi snacka typ girl-stuff o Johan ar ju kille. haha Det var kul!

Idag har det inte hant sa mkt, jag passa ju lillkillen forut. Han sov nar hon akte, sen typ en kvart senare vakna han, nar jag skulle vacka honom for att mata honom :D Iaf han at lite, sen somna han i min famn, sen somna aven jag hehe :) Sen vacktes vi av min mobil, Mamman ringde o kolla sa allt var OK. Sen somna lillkillen om, men inte jag. Jag kolla lite TV. O nu har mamman kommit hem med lilltjejen. Sa jag ar ledig o sitter har.

I kvall, sa ska jag vara hemma. Ar inte 100 pa om jag ska passa barnen. Mamman o pappan kanske skulle ivag o kolla pa ngt, typ nar barnen somnat. Sa det ar lugnt. Har inga planer for i kvall iaf. Men i morgon ska vi nog te Puben, o fredag vet jag inte om Linnea skulle ha middag, annars blir det utgang. Eller sa blir det utgang pa Lordag :D

Vaderprognos: Regn, regn, regn hela dagen lang! Mellan 9-11 grader. Lite vindpustar, nu ar det morkt 17.36 =/ Vintern ar pavag

I morgon blir det lang-dag, ska ha bada barnen fran 8.30-17.00-17.30 Ska aven laga mat i morgon. Far se hur det gar. Hmm tror det gar bra, eftersom jag ar PYRET ;) Aven fredag blir lang-dag. Men lordag-sondag ar jag ledig :D Men sen borjar det ju om igen, hehe

Maste borja med julklappar snart, vad vill ni ha? Jag vet knappt sj vad jag vill ha. Hmm En digital kamera iaf, en bra sadan. Garna med skrivare sa jag kan skriva ut mina kort pa en gang ;) Klader, Pengar, Sex & the City boxen alla avsnitt, Pirates of Caribean 1 & 2, Tarzan tecknad version. Aterkommer med en langre lista, om jag kommer pa fler saker! :D

Maten ar snart klar sa jag far sluta, for den har gangen! Msn ikvall for er som vill :)

Pussar Pyret


Forsta gangen...

Har for forsta gangen i hela mitt liv, varit hos en frisor. Jag har blivit toppad en gang, nar jag praktiserade, Men det raknas inte hehe. Iaf, jag har fargat mitt har :) Brunt, som vanligt. Men sen har jag lagt i nagra ljusare slingor. Jag ar jatte nojd, ar super fint ;) Ni vet nar man jobbar for en frisor, sa far man ju nagra fordelar. Behovde ju inte betala for fargningen, Underbart! Ska klippa mig ngn dag oxa, men det far bli langre fram =P


Har kort bil oxa,
pa fel sida. Assa vanster. Kandes ganska knas, men det gick bra. Var inte sa farligt, bara lite. hehe. Vi tog bara en svang runt kvarteret, Jag o mamman o barnen. Ska ut med pappan ngn dag, utan barn. Sen sa ska jag forhoppningsvis kunna ta bilen sjalv. najs :)

Har bokat biljetter precis, Jag, Harriet o Johan ska ga o se Borat pa BIO :) Sanna kanske kommer, o kanske Lisa. Men dom visste inte. O Linnea har blivit sjuk, stackarn sa hon ville vara hemma o kurera sig. Men vi kanske gar till puben i morgon :D Ta en Kopparberg HAHA

Satt uppe sent igar, Sag pa film, Save the last dance gick pa Tv:n sa jag kollade pa den. Den var slut kl. 12.00 Men sen kunde jag inte somna foren typ halv tva. Bara for att jag somna en halvtimme pa dagen. Inte bra! Jag o mamman dela pa en flaska vin igar kvall oxa, :D som jag o Mamoo brukade gora, eller vi dela en box, men va fan samma sak, hehe  Lika gott iaf

Som Ronja sa: Pyret du kommer bli alkolist innan du vet ordet av det, haha :D Kanske sant, gar ju ganska ofta pa puben. Men vi tar bara 1-2 Kopparberg :P

Vaderprognos: Lite duggregn har fallit pa fm, annars uppehall. Ca. 11-12grader, Hela dagen. Ganska varmt, (gick med bara troja forut) Vindstilla :P

Lots of Love Pyret


Tva veckor

Igar passa jag barnen, dom sov ju hela tiden sa det gick bra :) Jag sag pa film "ten things I hate about you" svinbra film!

Idag vet jag inte vad som hander. Tror jag ska ta bussen in till stan snart o kika runt lite. kanske ta en kaffe. Sanna kanske ar kvar i stan. Far messa henne.

Idag ar det exakt tva veckor sen jag kom. Kanns super bra, o javligt roligt :D Ni maste komma o halsa pa, sa ni far se hur jag bor o varan stad hehe.

Vaderprognos: Mulet, men solen kommer nog fram senare :P ca.12 grader. Inget regn i sikte =)

Love Pyret

18.48

Aaand Pyret is back =P
Akte in till stan forut, Ensam. Messa Sanna o Johan, men ingen av dom horde av sig. Sa jag gick ensam i stan i ca. 1.5tim sen horde Antligen Sanna av sig, o Vi motes upp :) Sen efter tva timmar typ sa kom Johan in.

Nar jag gick runt ensam, hitta jag en butik, Som hade Sjuuukt mkt scrapbooks grejer. Du MASTE komma hit Petra. Jag gick nog dar i ca. 30-40min ensam o kolla.. Fanns sa mkt fina saker. Ska ga in dit o handla lite en annan dag. Jag o Sanna gick dit oxa, o vi var dar nastan lika lange haha.

I veckan sa ska jag ga o farga mitt har, Pa min hostmamas salong :) Blir bra. Asbra att bo med en frisor hehe. Sak ga o klippa mig ngn dag oxa, hehe. Blir najs har ju aldrig blivit klippt av en frisor forut sa haha. Har inte fargat mitt har hos ngn heller, sa det blir gott :P

Har inga planer for veckan, men det ar ju inte mandag an. haha sa vi far se :) Tror jag ska kolla med Harriet om vi ska gora ngt i morgon kvall. Foresten pa lordag ska vi nog hem till Linnea, for hon ar ensam hemma sa vi ska typ ata middag eller ngt. Sannas mamma o kille kommer pa torsdag sa hon kan inte vara med. 

Sen har vi planerat att typ sista veckan innan alla aker hem till jul sa ska vi ses o typ dricka glogg o ata pepparkakor o gora lussebullar =P Sannas mamma ska ta med Glogg hit, Guud va gott. Dom dricker ju inte sant har. Ni vet det ar ju typ nordiskt! Vi ar ju sa javla bra i norden !

Miss you Ronja, sa mkt! 

Bye

 

Qube

Shiit vilken gardag :) Forst jobbade jag ju pa dagen, det gick jatte bra som vanligt ler! Det regna igar, for forsta gangen sen jag kom. Sa iaf jag kunde inte gora sa mkt med barnen, sa vi lekte med playdoo, mala, laste, sag lite pa film o sant. Sen lagade jag middag jag ska laga middag torsdag-fredag. Det gick bra, typ aslatt. det var typ wraps som jag bara satte in i ugnen tills dom var klara. hehe

Iaf pa kvallen skulle vi ut, sa efter middagen gjorde jag mig ordning o tog bussen ni till stan :D Dar mote jag Sanna, Linnea o Harriet. Sa gick vi till ngn pub, ingen aning om vad den hette hehe. Iaf dar var det skit kul, mkt folk o sa :) Sen gick vi till Sannas pojkvans lagenhet, o drack annu mer ler. Sen gick vi till Qube, en natt klubb i stan. Shiit  va kul vi hade dar, Vi dansa o drack, Hade verkligen kul :D
Sen tog vi en taxi hem. o sov, typ hela dagen hehe. Sov till tva :) Sen drog vi in till stan, o kaka. Det var gott, var ju skit hungrig. Aven fast vi at pa donken innan vi akte hem. Fatta att dom inte har Mc'feast har pa Irland, det ar ju helt sjukt! Sa jag fick ata BigMac :( Men jag var vralhungrig, sa det gick ner!

I kvall ska jag da vara barnvakt, far se hur det gar. Men det blir nog inga problem. Dom gar typ nar lilltjejen somnat, sa da har jag bara lillkillen o han gor inte sa mkt direkt haha, sover mest o ater. Sa ikvall ska jag se mina filmer som syrran o mamoo skickat :) "Ten things I hate about you", "Moulin Rouge", "Den basta sommaren" & "Lilja forever" Riktigt najs!

Pussar Pyret

Fan kom pa att jag glomde vader prognos:
Gardagen: Regn mest hela dagen, inte osregn utan bara regn 13.9 grader hela dagen. Uppehall pa kvallen!
Idag: Uppehall, ca. 13 grader hela dagen. Mulet. Lite blasigt o kallt pa kvallen!
 
Bye

Friday night :P

Annu en vecka till anda :) Nu har jag jobbat tva hela dagar i strack. Funkar bra. Barnen verkar acepterat mig iaf *hehe*
I onsdags var jag hemma for forsta kvallen pa nagra dagar :) Tittade pa festival, men somna hehe.. Vilket resulterade i att jag inte kunde somna pa natten, tog kanske tva timmar =I

I kvall ska vi iaf ut, har ju fatt lon =P Vet inte vart vi ska, men vi far se. Ska ta bussen in senare sa far vi se vad som hander. I morgon fm , skulle jag passat lillkillen nagra timmar, men behover ej det. Sa jag ar ledig hela dagen i morgon. Ska sitta barnvakt pa kvallen, for foraldrarna ska ut. Men sondag ar jag ledig. I morgon ska vi till Pennyes :) Har sett en jatte snygg kacka, kanske ska kopa. Sen en jatte fin cardigan, Kanske ska kopa, far se hur mkt pengar jag har hmm :)

Fick post idag, yeah Fran syrran o mamoo, eller dom hade inte skrivit ngt, men det var fyra filmer! TACK sa jatte mkt! =) Far se nar jag har tid hehe

Borjar bli lite sjuk, hade ju ont i halsen o nu har jag borjat bli snuvig, inte bra. Men jag frisknar la te HAHA

Dinner is soon ready,
need to go! =D

Bye Pyret

Moi

Moi :P

Jag

Jag

Bada

Igar var vi pa puben, det var riktigt kul :) Traffade Harriet, hon var en trevlig tjej. Jag gick till Douglas, sen fick jag ju ga hem, usch det var trakigt att ga ensam, utan musik. saknar min jukebox :(  Maste ta med den nar jag kommer hem over jul, dor ju annars!

Em jag vet inte vad jag vill ha, hmm ingen aning. Men du kommer sakert pa ngt, Vad vill du ha?

Idag sov jag lange, hihii sen var jag inne i stan en snabbis bara, o kika lite :) Sen nu pa EM har jag varit o badat med dottern, Det var roligt :) Men har i Cork MASTE alla anvanda badmossa, ni vet en san dar ful som alla tanter i sverige anvander, for att dom inte vill bli blota i haret. Kande mig ganska lojlig i den, men ALLA hade en san, sa!

Har fatt ont i halsen :( Inge roligt, men det gar nog over snart, hoppas jag! Har kopt Strepsils sa, vi far val se hehe, Sen dricker jag Te hela dagarna.

Vaderrapport: 14grader, varmt ute. Molningt, kommer troligtvis regn senare!

Pa fredag kommer vi troligtvis hitta pa ngt, far se vad. O pa Lordag ska vi traffas pa Penneys :) Sen ska vi forsoka ga oa BIO ngn dag, vi ska se Borat . Men vi far val se hur det blir.

Pa sondag dag, ska jag visa Johan stan, hehe Vi far se hur det gar, Blir nog kul :D

I morgon o fredag kommer jag jobba hela dagarna, fran 8-17. Sa det blir tufft hehe. Nej det gar nog bra, kanner ju barnen nu sa. Grace fick valja idag vem som skulle folja med o bada, Urs eller jag. Da valde hon mig :) Det var kul!

Saknar er dar hemma lite, inte sa att jag kanner mig ensam. Men ni vet, saknar att kunna ringa nar som helst, eller traffas ofta o sant. Men jag har verkligen the time of my life here. I realy enjoy it :) Har ju traffat ett antal vanner, vi har sa kul ihop. :) Men nagra aker hem till jul, sa det blir nog bara jag o Sanna kvar, Lisa oxa saklart. O kanske Harriet, Men hon ska nog aka hem. Sa aja vi hittar val nya aupairer :D

Eftersom jag var ute igar, sa ska jag vara hemma i kvall. Orkar inte ga ut. Ar faktiskt valsigt trott idag :/ Sa jag ska bara softa framfor TV:n med en bok. Kanske tar en promenad oxa.

Lots of Love Pyret


Tisdag

Idag ar jag ledig fram till 14.00 :) Underbart att fa sova, sov till typ 10.30, gick upp o Duscha sen har jag satt igang en maskin med klader, sa nu ska jag bara slappa fram till tva :)

Igar gjorde jag inte sa mkt. Var ledig ganska mkt, efter middagen gick jag o en van o fika. Var inte hemma foren halv tolv. Da var jag trott.

I morgon sa ska vi tjejer nog traffas, oxa Johan tror jag. Vi tar val en fika ellre ngt sant. Kanske gar till en pub, blir nog najs vilket som ;)

Med forfragan fran syrran sa ska jag nu borja kommentera vadret i Cork.
Idag: Har inte varit ute, men tippar pa att det ar ca. 10grader, ganska mulet, lite ratt kanske.

Fick en korg med bocker fran mamman, Eller det ar sana bocker hon inte vill ha, o dom jag inte vill ha ska hon ge bort till typ second hand. Ska borja lasa engelska bocker nar jag ar har, tror jag. Dom har ju bibliotek o sant, sa varfor inte. Sen blir det ju annu lattare att forsta allt. Sa det ska jag gora!

Fatta att mina halar varker, efter mina skor. Det gor ganska ont fortfarande :(

I kvall ska jag nog bara softa, orkar inte hitta pa ngt. Har ju hittat pa saker varje kvall nu i fyra dagar. Har kommit hem sent varje kvall. Sa i kvall ska jag vara hemma. Ta en promenad tror jag. Sa ni som har hemnumret hit kan ju alltid ringa mig ;) alltid roligt att prata lite hehe

Puss Pyret

17.33

Har precis pratat med mamoo o syrran :) syrran ska skicka nagra filmer till mig, tack! Men gor det snart nu, ok?! 

Hade ju tankt mig en lugn hemma kvall, eftersom vi ska ut i morgon. Men vi ska ut i kvall is :) Ska ota dom andra i Douglas vid atta :) de blir najs!

I morgon ska jag forsoka aka in till stan o kolla runt lite. Eller om jag gar till Dougas, hmm De far vi ses i morgon.

Ska ata middag snart, sa jag maste sluta. Men jag kommer ju tillbaka :)

Petra det gar bra att du skickar hit, hor bara av dig innan. hmm jag har inte hittat ngn riktig butik, men jag har hitta ett par stallen som har lite scrap-books saker :) inga tidningar men jag koper om jag ser.

Pyret


sumering av veckan som vart

Ok, nu har jag varit i Cork en vecka, anlande forra sondagen. Detta har jag gjort pa en vecka, forutom passa barnen, o hjalpa till har hemma:

Tagit bussen in till stan o handlat. Har kopt mig: En jacka, En trekvartsarmad troja, tva t-shirt, ett par pumps, ett par innetofflor, ett diadem, ett par mysbyxor *hmm* tror det ar allt :)

Jag har varit inne i stan tre kvallar i rad, Fredag var vi pa puben, Lordag var det skandinavisk fest o i sondags var jag o Johan inne o at pizza :P

Fatt hjalp av Johan tre kvallar i rad att komma hem, TACK!

Tagit fel buss hem, sa jag kom tillbaka till stan o inte hem. Tack vare Sanna, hehe

Cyklat till Douglas, Livsfarligt!
Cyklat fel i Douglas,
Dom har tva kopcenter i Douglas, hitta bara till det ena, Men nu hittar jag till bada :)

Sett alla tre filmer jag hade med mig; Festival, GT- en sten, vid en sjo i en skog & Snygg, sexig, singel :) Maste ta med mig fler filmer nar jag kommer hem over jul :)

Ja det ar val nagra saker hehe :) Trivs super bra! Familjen ar jatte bra o allt, Har traffat massa nya vanner oxa, kommer ha de skitkul har.

Dom tycker jag pratar valdigt mkt, hmm varfor de tro ?

Slem, jag var inne o blev medlem pa
www.alc.cx det ar en hemsida for aupairer. Dar far man fylla i vart man vill aka o sant, typ som en CV, (skriv pa Engelska bara, annars far du gora om allt, sa dom forstar!) Sen skicka dom mail till mig om familjer som skulle passa mina val o sa fick jag svara pa dom jag var intresserade av :) Sen ringde mamman mig o vi bestamde att jag skulle komma. Sa bli medlem dar! Ja det vore svin kul om du kom hit, sa jag kanner fler :D

Petra, om du laser detta, vilket du troligvtvis gor ;) GRATTIS i forskott!  Vart ska ni aka pa semester? Hoppas ni far en super bra vecka, eller ni kanske stannar tva ? Iaf :D
Jag trivs verkligen jattabra Angrar inte att jag akte, familjen ar jatte bra. Har varit inne pa Vero Moda, var jatte latt o hitta, Patrick street ar typ affars gatan i Cork, alla affarer ligger dar. TACK for allt dit stod och pushande prat :)

Ar ledig nu fram till i morgon vid typ Tva :) Super bra. Men torsdag och fredag kommer jag jobba fran typ 8-17 sa det blir langa dagar.. annars ar det kanske korta dagar dom andra :) Kanske ska bowla med tjejerna i veckan o Johan. Johan kanner inga andra svenskar har, bara oss tjejer sa han far vara med oss. hehe Typ alla killar han traffat har har inte riktigt alla hastar i stallet, assa svenska killar. Funderar pa om jag skulle ringa Sanna vi kanske kan ta en Fika i Douglas idag eller ngt.. hmm bra ide (fan hittar inte apostrof eller hur det nu stavas)

Har skrivit har varje dag sen jag kom nu tror jag :D

Lella det ar klart jag inte glommer er hemma i Sverige, Sa lange ni inte glommer mig sa, deal?

Lots of Love Pyret


Lordagkvall i Cork

tjabba :)

Igar hade vi fett kul :) Det var skandinavisk fest i stan. Jag skulle ta bussen 19.50, sa jag gick ut sa jag var vid bussplatsen typ 19.45, sa att jag var i tid. Vet ni nar den javla bussen kom ? 20.30 Det var ganska kallt att vanta. sen skulle vi motas typ 20.15 i stan for att ga till puben ihop. Jag kom 20.40 Tack vare min javla buss, men dom vanta pa mig iaf :) Snallt av er!

Sen sa kom vi da in pa puben. Vi satte oss ner o bestallde, kopparbergs :) Sa satt vi o tjota lite hade gor trevligt.. Traffa massa folk, danskar o norskar o svenskar sa klart :) Finns ganska manga sana har. Dom kommer hit for att jobba pa appel, eller siemens. O vi tjejer kommer hit for att plugga eller vara aupair. Det ar bara Johan som ar udda, han jobbar med ost haha, Sorry var bara tvungen ler. Inge fel pa ost assa! ;)

Typ vid halv tva stangde dom puben vi var pa, det skulle vara efterfest, men alla typ forsvann.. hmm Sa jag o Johan skulle ga till centrum till en annan pub men alla stangde. Da ringde vi Lisa, Dom var pa ngn fest, vi hitta inte dit riktigt, o Lisa visste inte riktigt var dom var, sa typ ta-halv tre borjade vi leta efter en tom taxi. Det fanns typ inga. Vi leta som fan, men alla var upptagna.. Iaf vi borjade ga mot stalle dar jag bor, Johan bor bortanfor mig. Da mote vi en taxi som kunde ta oss hem :) TACK for de! Det var ganska kallt. Jag hade namligen kjol o linne. Och jacka for ovanlighetens skull *hehe*
Nar vi gick runt o leta efter en taxi insag jag att jag blodde en hel del pa mina halar. Var inne i stan igar o kopte mig ett par nya skor ;) Ett par skit snygga svarta pumps :) Men dom hade skavt upp hela mina halar igar, nar vi gick. Jag kande ingenting men idag gor det ganska ont far jag erkanna.. :(

Igar tog jag cykeln till Douglas Typ en plats utanfor Cork. For det forsta sa ar det livsfarligt att cykla i Cork, fy fan det var ingen trevlig tur. Familjen sa att jag var tvungen att ha hjalm om jag skulle cykla, Tack gode gud for de. Det behovdes verkligen. Iaf i Douglas finns tva kopcenter, jag skulle till det ena, men hitta bara de andra, sa jag gav upp o cykla hem o tog bussen in till stan. Dar kopte jag ett par mysbyxor, hade ju inte med mig nagra fran sverige. Sen kopte jag en trekvarts armad troja o ett par skor :)

Jag tror jag ska ga bort till Douglas idag, det tar kanske en halvtimme. Men sakrare an Cykel. For jag o en kompis ska se pa film :) O bara slappa, ar ju ledig till i morgon..

Pussar Pyret


Gardagen

Igar var jag inne i stan o traffa en annan svensk aupair, Vi gick i affarer o sen tog vi en kaffe. Senare pa kvallen akte vi hem till mig o gjorde ordning oss lite, vi skulle namligen folja med hennes kille o hans kompis nar dom skulle spela poker.
Jag o Sanna tankte att vi skulle sitta i baren nar dom spela, det maste ju finnas en bar. Men nar vi kom dit, sa var det typ helt dott, o ingen bar fanns. Sa vi gick till ett annat stalle sjalva. Old oaks, tror jag det hette. Sen kom Johan, en annan svensk kille in. Sen nar jag skulle ta sista bussen hem, sa stod vi o vanta pa bussen, sa fraga sandra buss chaufforen om det var buss nummer 2, som jag skulle med. Det var det. Sa vi sa hej da o jag hoppa pa bussen. Men de visa sig vara fel buss sa jag fick aka in till stan igen sa dela jag o Johan en taxi hem. Eller han betala, jag ska betala honom.

I kvall ar det da en Skandinavisk fest inne i stan, massa svenskar komemr o andra manniskor oxa saklart. Sanna ska tyvarr sitta barnvakt sa hon ska inte med. Men jag ska dit :) Johan ska oxa dit. Sen Lisa o Linnea, tva andra svenska aupairer. Kommer bli fett kul hehe

Idag ar jag hel ledig :) gott, sov till tio, det var skont faktiskt. Nu ar familjen ivag o handlar sa jag ar ensam hemma. Funderar pa om jag ska dra in till stan, men jag vet inte. Vad ska jag gora dar typ!
Ska ju in senare i kvall sa. Hmm

Puss Pyret

Svar till er i Sverige

:) Hejsan

Det ar verkligen jatte roligt att lasa alla era inlagg, men eftersom ni inte skriver eran mail eller ngt annat sa kan jag inte svara till er personligen sa jag tankte svara er alla har is :)

Ok, hmm vad fraga ni nu igen hehe
Jag har annu inte gett mig ut i traffiken, pappan i familjen ska ta med mig ut dar det inte ar sa mkt traffik, kanske i morgon, eller pa sondag. Far se hur det gar, om det gar bra sa kan jag anvand en av deras bilar om jag vill. Hmm ska bli spannande. Hor av mig om hur det gar senare!

I familjen ar dom fyra stycken, Tva barn Grace 3ar o Brian 9veckor. :) o mamman o pappan ar 38 bada tva :) Dom ar jatte trevliga o det f unkar jatte bra med spraket, dom tycker faktiskt att min engelska at valdigt bra, sa det ar kul.Trodde det skulle bli problem, men det har det inte blivit annu :)


Har ett eget rum, med Tv, Video, DVD o Stereo :) Jatte bra, sa nu kan jag lyssna pa Per, Hakan o Bjorn, hur ofta jag vill :) Sangen ar jatte stor o underbar att sova i. Har bara varit har, snart en vecka men trivs redan. Ska in till stan om en timme o traffa Sanna, Som ar en svenska aupair fran Sthlm. Hon ar hos en familj inte sa langt fran mig. Hon umgas med tva andra svenska aupairer har i Cork :)


Va roligt att ni vill komma o halsa pa mig :) Jag far ha en person i taget har, bara tjej kompisar, inga killar tyvarr ;) Men en liten bit fran huset sa finns det tva B&B som ar ganska billiga, typ 200:- /natt sa det ar inte sa farligt.

Beccy nu vill jag vet allt, vem ar han med massa tatoos? Var har du traffat han? O vad ska gitte o peter gora i KINA ?? Ska ni inte fira jul hemma??

For alla som inte last, eller uppfattat sa kommer jag hem den 22 Dec, o aker tillbaka den 1Jan :) Da kan ni ringa hem till mig o sa far vi se till att ses. Kommer ga till Casa juldagen :) Med Lella, Bella, Sonja, Em o kanske Ronja.. Alla far garna komma dit :) Vore kul

O ni som annu inte fatt mitt nya mobil nummer har: +353 870577214
Det ar sa dyrt att skicka sms sa jag kan tyvarr inte skicka numret till alla. F-lat for det. Men har har ni det. Ni kan ju alltid sms mig nar ni har trakigt..Da blir jag glad :)

SLEM vad har du nu gett dig in pa? Ska du soka Aupair du med? eller vad har du gjort? Vore gor kul om du kom till Cork oxa :) Det ar verkligen fint har.. Hur gar det med andreas?

Kara Mamoo Det ar klart jag fixar det, jag ar ju din dotter hehe :) Ursula trodde att vi pratade jatte lange igar. For du ringde ju sen efter typ en halvtimme ringde du igen, Men jag var ju pa mitt rum da, sa hon trodde vi pratat i en timme hehe :)

Nu kommer jag inte ihag vad ni har fragat mer, hmm men jag far val aterkomma, antar jag

Puss Pyret


Torsdag

Idag var vi nere vid dammen o matade ankorna med gammalt brod :) Sag nagra svanar oxa. Sen at vi lite lunch o efter det tog jag bussen in till stan,. for forsta gangen helt ensam. Det gick jatte bra :)
Val inne i stan var jag inne pa Penneys (tror de stavas sa) 12€ Sa det var inte alls dyrt.

Sen kopte jag mig ett par inne tofflor, dom anvander ju skor inomhus har. Och det ar valdigt kallt pa golvet, sa jag har fatt anvanda mina raggsockar hehe.. Dom kosta oxa 12€, sa det var inte dyrt.

hmm i morgon kanske jag ska traffa den andra svenska tjejen. har inte fatt tag i henne an, men vi prata ju igar o sa att vi skulle ses i morgon. sa vi far se..

Maste ju saga Grattis till min sota alskling vet inte om du laser detta, men om du gor :)

Puss Pyret

Hemresan bokad :)

Igar bokade jag min flygbiljett hem. Kommer hem den 22Dec Och stannar hemma till den 1Jan :) Sa nastan tio dagar. Ska bli kul att komma hem. Trivs jatte bra har, redan. men det kommer ingen sno har 
:( Bara lite lite grann valdigt sallan, Sa det kanske inte kommer nagon i ar. Jag som alskar sno. Men vi har soligt is, o ganska varmt :)

Har varit ute pa en promenad idag, det var skont.. Hade ju sonen nagra timmar i fm, sa nu ar jag ledig :) Softar lite bara. Dom kommer val snart hem da ska vi ata middag tror jag.

Forsoker fa tag i en tjej som ar au-pair har oxa, Hon ar svensk o bor inte sa langt ifran familjen jag bor hos. Hon vet var au-pairerna traffas, dom brukar traffas onsdag kvallar. Sa jag far se om jag far tag i henne, isf kanske jag aker in till stan i kvall o traffar dom :)

I helgen ska pappan i familjen lara mig kora i vanster traffik. Far se hur det gar. For det finns en bil som jag kan anvanda om jag vill. Men forst maste jag kunna kora vanster traffik. Hmm blir kanske svart. Men jag lar mig, forhoppningsvis. Annars finns det buss, och familjen har en cykel jag kan anvanda.

Allt for idag, Klart slut!

Love Pyret

20.05 I'm back :)

Pratade med en svensk  aupair forut :) Vi ska kanske ses pa fredag.. hon bor en bit ifran mig. O pa lordag ar det typ en festival o en massa aupairer ska traffs pa en pub inne i stan.. Ska nog ga dit, kan bli kul :)

Har varit ute pa en promenad nu i kvall, riktigt skont faktiskt. Ska forsoka ga en promenad varje dag, tror jag :) Nej nu ska jag ta en dusch

Pyret