HARRIET

Eftersom jag inte kommer kunna skriva på några dagar så skriver jag till dig idag gullet ;)
GRATTIS på STOOORA dagen :D Besökt systemet än? hehe Ha en superbra dag, och ät lite tårta åt mig, har ju inte fått någon :( Gjorde ju en till syrran igår men! Nej nu ska jag dcra mig. PUSSPUSS love you!
image170

Min födelsedag :D

image169

Idag fyller jag år ;) Blev firad i morse av familjen Lynch/Kennedy. Fick en pyjamas, en klocka och duschtvål/parfym/lotion :D Allt i ROSA.
Har ju jobbat idag, jag och Ramona gick in till stan med barnen, där vi besökte Pennyes och Ramona shoppa loss. Jag köpte kläder till barnen, med pengar jag fått av Dec :P En t-shirt och kjol till Grace och ett par shorts till Brian. Jättefina! Sen köpte vi glass på donken, jag och barnen när Ramona shoppa. Barnvagn med två barn på Pennyes är ett skämt! Usch, det funkar INTE! Ska vi inte göra om :P

Sen gick vi till en lekpark som ligger typ fem minuter från själva centrum. Bredvid Dec´s jobb, så han kom ut och sa HEJ. Hade med oss lunch: Frukt/sandwiches och godis. Var där i ca. en timme innan vi gick till bussen och åkte hem. Var supertrångt på bussen :S Men vi skulle ju inte så långt, så vi kom hem. Lämna bara lite grejer innan vi följde Ramona till salongen, hon skulle klippa och färga håret. Sen gick jag hem igen med barnen; Städa/Vek tvätt/Strök tvätt/Mata Brian/Packa/Bytte lakan i Graces säng. Sen kom Urs hem och var förvånad att det var så rent :D Och hon undra HUR jag får energin och HUR jag hinner? Mitt svar är VET INTE. Fattar inte, men jag är knas. Ska ALLTID överträffa mig själv!

I onsdags jobba jag, Men bara eftermiddag. Gick ändå upp tidigt på morgonen för att möta Stina på Mahon Point vid tim. Tänkte gå hemifrån och ta bussen dit 9,55 :) Skulle kommit ganska mycket försent. Men Ursula körde mig, det var snällt! Men Stina kom sent iallafdall :P Framkalla kort till en klippbok vi gjorde till Harriet som åkte hem igår :( Sen köpte vi även en gul T-shirt till henne med en giraff på :D och ett armband med G-klavar och Noter. Som matchar hennes halsband hon köpte till sig själv i födelsedags present förra helgen :D
Sen åkte vi hem till mig och fixa med klippboken. Blev klara som tur var. Gud vad vi stressa. Men resultatet blev jätteBRA! Tycker vi iallafall :)
På eftermiddagen hade jag Brian, gjorde inte så mycket då. Städa mitt rum och plocka ordning lite i huset bara allmänt, orka inte göra så mycket!
På kvällen lade jag Brian sen kom Stina och hämta mig, och vi åkte in till stan. För att möta MAMMA, LASSE och RAMONA :) Vi mötte upp dom gick till Ovens Bar dit även Sandra och Kevin kom senare. Sen åkte mamma och dom vidare. Dom har hyrt en stuga i Baltimore, som ligger en timme från Cork. Strax efter kom HEDERSGÄSTEN för kvällen: HARRIET :D:D Hon fick sina presenter och blev jätteglad, sist men inte minst fick hon klippboken, hon hann läsa halvvägs innan hon börja gråta :( kommer sakna henne så mycket!
Vi gick till Donken en sista gång också :) Sen till bilen och där var de lilla julafton, Harriet hade massa saker som hon inte skulle ta med hem, som vi fick :D Sen börja dom åka och jag och Stina hoppa in i bilen, och där låg ju Harriets födelsedagskort, Så jag sprang ut och skulle springa till Harriet och dom, men dom såg mig inte, det gjorde däremot en GARDA, som stannade Harriet och uppmärksamade henne, hehe. Så hon fick sitt kort och vi åkte hem.

Igår jobba jag hela dagen. Och hade inte en lugn stund. Det börja på morgonen, Brian hade bajsat mega mycket så han hade på ryggen och överallt typ, så det var bara att duscha av honom. Sen kom Stina med Lauren och Mary-ellen. Jag tog med Grace ner till salongen för att klippa mig och färga, så Stina passa Brian. När jag sitter på salongen med färg i huvudet ringer Stina "Har ni en läcka i köket?" "Det droppar vatten från taket" Ingen aning säger jag, jag tar det med Urs så får jag kolla när jag kommer hem säger jag. Urs fatta inget, hon hade inte sett något. När jag var klar sprang jag hem med Grace, men först in i affären och handla. Hem käka lunch med Stina och gänget. Sen börja jag med en tårta till syrran. Sprang runt som en yr höna eller något. Sen åkte Stina och dom hem. Och jag städa mitt rum med Grace. Sen fixa jag med tårtan samtidigt som jag tog hand om tvätten och städa. Sen skulle jag även laga middag till alla, mamma och dom skulle även komma över.
Så jag står där, lagar mat köttfärssås och spagetti, garnerar tårtan, passar barnen OCH matar Brian. Då slår det mig, en gränsallad kanske vi ska ha. Tänkt och gjort, herregud ALDRIG varit så stressad i hela mitt liv. Sen kom Urs hem och strax efter Dec. Sen ringde mamma och fråga lite efter vägen. Jag skulle gå och möta dom, men råka säga höger istället för vänster. Men dom hitta till slut. Hem och äta, sen åt vi tårta :D
Sen lade Dec och Urs barnen och jag visa mamma och dom runt i huset. Vi prata lite innan dom åkte vidare till Baltimore. Ramona stanna här över natten. Så vi kolla lite Tv. Innan vi gick och lade oss! Och i morse ringde Petra mig kvart i åtta :S Somna om i tjugo minuter typ innan jag gick upp.

Så nu är dagen snart slut. Ska alldeles strax lägga Brian och sen kommer Mamma och Lasse och hämtar mig och syrran och vi ska åka till Baltimore och äta middag :) Sen ska jag vara med mamma och dom HELA helgen är ledig fram till onsdag, så jag kommer hem på Tisdagkväll. Så jag kommer troligtvis inte blogga så mycket dom närmsta dagarna.

Pussiknull som vi sa ;)

uppdatering.. igen

Oj va jag uppdaterar idag :D Känner mig verkligen på topp-humör idag. Vet inte varför. Kanske för att mamma och dom kommer i morgon ? eller så är jag bara allmänt glad, har ju inte direkt hänt något ovanligt.
Nu kom Stina :D

PUSS

Ingen hemtelefon

image167 
Så här såg våra köttbullar ut ungefär :P

Igår kom Harriet över med Euan, en sista gång :´( Vi gjorde köttbullar, brunsås och potatis till lunch. Underbart gott :P Sen hitta vi även något som liknade lingosylt i smaken :) Barnen lekte och vi snacka blaj :) Sen kom Ursula hem och Harriet var tvungen att åka och hämta Josh på skolan. På eftermiddagen åkte Urs iväg med Brian. Grace var på 4-års kalas hos kusinen Drew. Jag slappa mest, plocka ordning i mitt rum, tog en dusch. Sen skulle jag sätta in pengar på banken, men när jag kom dit tio över fyra så märker jag att dom stänger ju fyra. Så det var bara att knalla hem igen. Lade mig och läste. Fick ju en bok från Harriet, svinbra!
Sen kom Harriet över på middag. Urs tyckte synd om Harriet som aldrig fått äta middag som en familj här på Irland, förutom dom två gånger hon varit här. Så hon bjöd in henne :D Men Harriet kom lite sent, för D kom sent hem. Men iallafall. Sen fick hon en avskeds/födelsedagspresent från familjen Lynch/Kennedy. Hon är så snäll Ursula.
Senare när jag och Harriet satt och drack tea, så börja vi gråta FAN Harry du kan inte åka hem! Kommer sakna henne. Hoppas du kan komma och hälsa på snart :) Vi har ju msn och varandras adress.

Efter en stund kom även Stina över, och vi satt och mobba Dec lite :D innan vi satte oss och kolla på Tv. Och snacka. Dom åkte inte hem fören tolv eller ett, minns inte. Var nog tolv! Sen låg jag och läste jättelänge innan jag somna. Och i morse vakna jag vid sju av panik att jag försovit mig, knas :S Hade ju inte det som tur var, blev väldigt glad när jag insåg att det var en timmes sömn kvar :)
image168
Det är så att våra telefon har krånglat, först var det en massa brus i telefon när man prata med någon så man hörde knappt vad som sas. Sen försvann allt ljud och man har inte ens kunnat ringa hit de senaste dagarna. Urs ringde och dom sa att det var något fel på linjen. Så igår var det en gubbe här och kolla lite. Så visar det sig att Declan har av misstag när han grejat med trädgården klippt av kabeln, hahahaha. Så smart :)
Så nu får vi vänta lite till på en fungerande telefon, först måste dom hitta delen av kabeln som är av, och sen fixa det. Stackars Dec, haha. Vi tycker det är jättekul :P


I morgon kommer Mamma, Lasse & Ramona *LÄNGTAR* Ska bli så kul med lite sällskap, lagom till min födelsedag också på fredag :D Hoppas ni kommer med lakrits och choklad [chåklaa] eller hur Johan? :)

Idag har Stina varit här med Miss trouble. Senare idag hade vi Drew och Susie här, fast jag behövde inte jobba så mycket då. Var på banken idag istället :D Så nu är det gjort! Och nu sitter jag här. Drew och Susie har åkt hem och Urs tog barnen på en promenad. Så jag ska ta och lägga mig och läsa min braiga bok nu :) Och slappa, senare ikväll blir det väl att hitta på något. Stina kommer efter middagen sen får vi se. Ska ju hitta på något med Harriet självklart!
Och min bartender har inte hört av sig ännu, dålig stil. Fast veckan har ju ioförsig bara börjat, får se framemot fredag!

Ha en bra eftermiddag alla sötisar :D

Väderprognos: Igår var det regn och grått 14c. Idag har de varit ungefär samma. Men inte så mycket regn. Väldigt varmt faktiskt, och solen smyger fram lte bakom allt det gråa 17,1c just nu och upphåll :)

Pussipuss

Dagens citat

"Ingenting är omöjlig
Bara mer eller mindre komplicerat"

Mamma & Ramona

Det ska bli så kul att ni kommer hit. I morgon kväll ses vi :D Saknar er så otroligt mycket. Ska bli roligt att visa er mitt nya hem, och familj :) Och lilla söta Stina. Harriet vill gärna träffa er också. Så vi får väl försöka ses. Hon åker ju hem på torsdag morgon :( Och gud va jag kommer sakna dig, min lilla norrländska! Ett helt år ska jag och Stina bo kvar utan alla dina knasigheter. "Är de sant eller?" Kommer alltid minnas våra galna upptåg :P Love you girlie!

Hoppas ni får en bra resa ner till mig, mamma, Ramona och Lasse. Och glöm inte Lasse att de är vänstertrafik på Irland :P De går nog bra att köra får vi hoppas ;) hehe 

SES SNART :D:D:D

Ett brev

Jag tog mod till mig och skrev ett brev skickade iväg det. Fick ett samtal till följd. Thats it! Man kan inte älta allt i hela livet. Ibland måste man gå vidare. Det finns fortfarande massa frågor utan svar. Massa saker är gjorda utan förlåt, men man måste gå vidare. Inget är glömt, men man kan se förbi. Nu får vi se hur allt utvecklar sig. Det kanske stannar här. Man vet inte, ingen vet. Det är bara att vänta. Att brevet blev skrivit och skickat är inget jag ångrar!

image165

Börjar vi bli gamla?

Ojoj, va kul det är och farligt när man vet hur man ändrar header och annat. Håller på hela tiden. Blir nog inte kvar så här som det är nu, allt för länge :P

I fredags baka jag födelsedags tårta till Stina. Med lite hjälp från Harriet. Den blev god! Sen åkte vi till carrigaline, där vi har bott denna helg :D Vi festa i fredags, i Carrigaline. Först förfest hemma hos Sandra, sen vidare ner till centrum. Och in på puben "The corner house" Det var Stina, Harriet, Sandra, Kevin och jag. Snäll Allan körde oss ner. Så tog vi taxi hem. Var hemma ganska tidigt och i säng när klockan var två. (börjar vi bli gamla och grå? Stora frågan denna helg) Lördag vakna vi vid halv nio ungefär, Harriet kom in till mig och Stina, sen låg vi i sängen alla tre och tjöta fram till halv elva. Tänkte åka ner och käka pizza när klockan var nio, men insåg att det var nog inte öppet. Så vid elva ungefär åkte vi ner till centrum, tyvärr var det fortfarande stängt :( Så vi gick och handla lite saker till senare. Då vi tänkte grilla. Det blev kyckling, supergott. När pizzerian öppna var vi på plats och åt frukost/lunch :P Sen tillbaka hem till Sandra och kolla på när hon skulle hoppa, även Kevin hoppa. Och båda vann pris :)
Sen skulle Stina åka och hämta Mark och köra hem honom, jag följde med. För jag behövde hem till mig och hämta kläder inför utgång på kvällen. Hem till Stina först, duscha. Vidare till stan med Mark och sen till mig. Hämta grejer och vidare till Carrigaline. Där Harriet och dom andra vänta på oss. När vi kom tände vi grillen och börja grilla kycklingen. Jag hade gjort en supergod marinad på MASSA rödvin och vitlök, lite salt och peppar och grillkrydda; som Sandras mamma skickat från Sverige :) Det blev jättegott. Sen var det bara att börja dricka; vin/bål/öl/smirnoff Ice :D

Vidare in till stan, dit vi tog bussen. Väl inne gick vi till Clevers (tror de stavas så) Stanna inte så länge där inne, utan gick vidare till en pub bredvid Cubins. Där dansa jag och Harriet :D Hade jättekul där inne. Senare gick vi till AdBróg men efter en stund gick vi, värsta takistället. Alla såg ju höga ut. Så vi gick till donken istället :P Sen vidare till en taxi som tog oss hem. Var i säng även denna natt klockan 02,00. När jag kom in till rummet och skulle hoppa i säng, låg Harriet och Stina redan och susa så sött :D

Idag gick jag inte upp fören elva-halv tolv :P Gick upp och åt frukost med Stina. Plocka ording i rummet vi "bott i" Sen gick vi ner till ridbanan med Harriet. Snacka med Sandra och kolla på ponny-ridning, eller det var en hopptävling med ponnysar. Dom hoppa jättehögt och dom som red var kanske 6-8-10år gamla. Jätteduktiga! Sen åkte vi in till stan, leta parka-plats typ superlänge. Sen gick vi och kika runt lite, inte så mycket. Avsluta med en kaffe på choklad cafét. Sen stod vi vid bilarna i över en timme och snacka. Innan Stina körde hem mig. Här hemma har jag ätit lite och fixat bloggen. Nu ska jag snart sova :) Ramona fick du kortet? GRATTIS ännu en gång :)

Pussiknull ;)

Dagens citat

"Dåren talar om vad han hört,
den Vise talar om vad han ser"

Sen kväll

Vet inte varför jag ska skriva, eller vad jag ska skriva. Kände bara för det. Är faktiskt inte trött, konstigt för att vara mig. Eftersom klockan är halv elva. Men de kan bero på att vi körde friskis & svettis i går kväll.
Slutade ju klockan två-halv tre idag. På eftermiddagen hade jag bara Brian så vi gick till dammen och mata ankorna. Sen när jag slutat gick jag in till stan (hurtig som jag är) kika runt lite, köpte lite saker på vibes & scribes. Sen gick jag hem. Duktigt va? Varm var de, Underbart! Lite brun har jag allt börjat bli ;) Hur går de för er svenskar? När jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Softa, nu har jag tagit en dusch och plockat ordning i mitt rum.

Nu är de bestämt, jag ska med familjen till frankrike första veckan i september. Dom stannar två veckor, men jag stannar bara en vecka. Sen om jag åker till Sverige och besöker er, eller om jag åker hem andra veckan; Vet jag inte. Det får sommaren utvisa ;)

Väderprognos:
Lite kallt i morse, trodde faktiskt det skulle bli en grå dag när jag gick upp. Men va fel jag hade. Vid tio tiden börja det klarna och molnen försvann. Solen visa sig, och framemot eftermiddagen var det riktigt varmt och soligt. Knappt några moln på himlen. 21c som varmast.

Nu då? Vad händer i mitt liv nuförtiden, hmm? I morgon ska vi FESTA. Stina fyller år. Vi ska ut till carri och förfesta. Sen vet vi inget mer, får vi se i morgon eller nåt :P Först ska jag ju jobba på dagen. Har båda barnen och kanske Mary-ellen på förmiddagen, eller morgonen. Stina ska nämligen klippa sig, och jag erbjöd mig att ta lilla Miss.Trubbel ;) Så slipper hon följa med till salongen, kan bli jobbigt.
Harriet och Euan brukar ju komma på fredgar, men i morgon blir det nog inte så :( Harriets SISTA fredag :´( Hon måste vara hemma för den där jävla handlingen kommer mellan 10 o 12. Kan man inte bara säga en tid? Nej mellan en massa jävla timmar. Men vi ses ju på kvällen iallafall, och då ska vi FIRA :D

Fick VÄRLDENS sötaste anka från Urs. Hon fick en massa gosedjur/leksaker/kläder etc. från någon hon kände, Men Grace har så OTROLIGT mycket sånt, så hon slängde ganska mycket, men jag fick ANKAN :)

image164

ÄR HAN INTE FÖR SÖT? jättegosig ;)

PETRA: Tackar, jag kände att det var dax för lite förnying. Både på bloggen och håret. Det var faktiskt Urs som klippte mig, och bestämde hur det skulle vara. Jag fick ju givetvis säga vad jag ville oxå. Men jag är supernöjd, verkligen. Alla tycker jag är så lik dig nu. Jag tycker jag är lik mamoo. hehe. Ha det super! Love you. Kramar

Ska jag sova nu då? Eller, är ju inte så trött. Kan ju läsa lite. Fick en bok av Harriet "På det fjärde ska det ske" Det är ju vi då: Stina, Harriet och Jag. Trion på Irland, hehe :P God natt nu: Sverige, alla jag känner, och er andra som jag inte ens vet existerar. Dröm sött ;)

XX er egna speciella, lite knasiga, galna PYRET




Morgonen

Stina var här i morse. Och nu är jag ensam med Brian. Urs tog Grace med sig ut. Så vi ska gå till dammen nu och sola och mata ankorna :D:D Snart åker Harriet hem :(:( Men först ska vi fira våra födelsedagar, i morgon blir det fest och på Lördag. Supa supa supa, ska vi göra. Hehe. Nej jag har inte blivit alkis, eller kanske lite ;)
I eftermiddag är jag ledig, då ska jag allt pallra mig in till stan, by foot :)
Igår var vi ute hos Sandra och kärde friskis och svettis i 50min. Shit va otränad man är! Det får vi ändra på! Sen fika vi, kladdis och kanelbullar, Mmm :P Kanske inte så smart, but who cares? Iallafall var inte hemma fören tolv eller ett, usch va trött jag var i morse. Men men nu är jag allt lite pigg. Nu måste jag börja röra på mig, Linda kanske ska med :D

Pussar på er alla i sommar vädret :D


Flera dagars uppdate

Idag ska jag äta fisk till middag.. mmm så gott :D Fattar inte att folk INTE gillar Fisk. Underbart gott. Och ägg-sås. Vet inte vad jag ska ha för sås, om ja ens ska ha sås. Ska äta panerad fisk med potatis klyftor. Hinner kanske inte lägga upp några bilder idag. Harriet ringde och fråga om jag ville med till Sandra ikväll. Hon hade gjort ett träningsprogram till oss alla, så gulligt av henne. Så vi tänkte köra ett pass ute hos henne ikväll, får väl se hur det blir!

Jag har verkligen blivit jättedålig på att uppdater min blogg, jag vet. Men jag hinner nästan inte längre. Och de är så fint väder ute så jag har ingen lust att sitta inne framför datorn hela dagen. Och på kvällarna så är jag ju med tjejerna :D Igår var Harriet över en sväng, vi satt och var sugna på allt möjligt. Sluta med att vi satt framför Tv och kolla Ally Mcbeal och Desperate Housewives. Det var ju bra att vi inte åt en massa onyttigt.
Jag har gått upp alldeles för mycket sen jag kom till Irland. Dax att börja träna nu! Usch, det är bara för den här jävla maten dom äter här, fet som bara den. Tacka vet jag SVENSK husmanskost! När man är liten brukar man inte gilla sån mat, men gud va gott det är. Ta vara på den maten ni hemma i Sverige. Pizza och donken kan ni äta utomlands istället.

I måndags var vi ju på Bier hause det var trevligt. Men vi fatta inte riktigt alla frågor. Så vi var ju inte bäst direkt, haha. Men vi hade lätt BÄSTA team name :D Orka inte stanna tills det var slut. Så vid elva åkte vi hem. Trötta som tusan! Jobba även i måndags och efter det gjorde jag inte så mycket. Åkte jag in till stan? Njae tveksam. Just de, jag följde med Stina och barnen till stranden. En STOOR strand, men ganska smutsig. Eller vad man nu ska kalla den. Bada benen, liiite kallt!
I tisdags jobba jag halvdag. Åkte till mahon point med Brian och mötte Stina och mary-ellen. Gick och kolla lite affärer innan jag åkte och hämta Grace på skolan. Hon var överlycklig att jag hämta henne. Med bil dessutom :D:D Åkte hem och strax efter kom Urs hem. Vi käka lunch och sen åkte Urs iväg med barnen. Jag tog de ganska soft. Innan jag bestämde mig för att åka till Harriet och hälsa på :) Där drack vi kaffe och fika (inte bra vi VET) sen spola jag av bilen lite och städa inuti. Orka inte dra ut damsugaren så vi sket i de! Åkte hem och käka middag med familjen och sen kom ju Harriet :)

Idag har jag jobbat, hade Brian i förmiddags. Då passa jag på att städa lekrummet. Damsuga och torka av överallt. Bara få Grace att sluta äta mat inne i lekrummet. Vilket inte går, eftersom föräldrarna tillåter det! :/ Efter det gick vi och hämta Grace. Sen gick vi hem och jag laga lunch till mig och Brian. Jag åt risotto med bacon i wraps med tzatsiki, yummie :P Brian fick korv och mos. Hitta pulvermos på Tesco, köpte för att smaka. Märke Knorr, så jag tänkte att det kanske var gott. Usch smaka pyton. Men Brian gilla det!
Strax innan två kom Dee (Urs syster) och hämta Grace för att åka till Grace kusins konfirmation. Urs var redan där. Då mata jag Brian och sen bytte jag kläder på honom för han skulle oxå till konfirmationen fast lite senare. Vid halv fyra kom Dec och hämta Brian för att åka iväg. När dom åkt börja jag baka bullar och nu är dom snart klara :) Synd att Irländsk mjölk är så äcklig, för det SKA vara nybakta bullar med Iskall mjölk, mmm

image161

Har ju inte visat hur min nya frisyr ser ut :D Här är två bilder. Blev fakiskt väldig nöjd. Snyggt som satan :P Eller vad tycker ni?image162
































Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag äta en bulle till efterrätt :D

Puss på er!

Kanelbullar :D

Nu baka jag bullar, mmmm ska bli gott när dom är klara!
Senare ska jag lägga upp bilder på vad jag har handlat under min tid här på Irland, haha. Det är ganska mycket kan jag säga ;) Men nu måste jag gå, bullarna ska bakas ut :P

Puss så länge

Ps. Sommar och SOL idag 17c :D D.s

Dagens citat

"Vänner är som änglar som hjälper oss att flyga
när våra vingar har glömt hur man gör!"

image159

En lyckad helg; Fest, middag, film, stranden, myspys

Helgens pinsama: Do I have to shave me under my arms?

Frank: No your ok

 

Haha

Var ju inte riktigt meningen att jag skulle visa honom, trodde Harry kom upp för trappan själv. Men oj så fel jag hade, för där kom Frank när jag står och håller upp armarna. Aja kul var det iallafall, skratta i typ tio minuter. HAHAHA 

I fredags var vi hemma hos Stina och käka mat :D Självklart gjorde vi även quaca och hade hotta-chilli chips till :P Sen såg vi på film "The hills have eyes" Ganska bra film, eller vad säger du Harry? Haha hon var så trött så hon somna innan filmen börja, vakna tio minuter in i den och somna om, så söt ;) Nej men den var ganska bra. Inte så mycket skräck film, mer råa scener. Men vi ska lätt gå och se tvåan på bio nu :D 

Gick och lade oss efter filmen, skulle upp ganska tidigt på lördagen så. Harry gick upp vid åtta. Stina likaså. Jag själv sov till nio :) Sen åt vi frukost. Så åkte Harry in till stan, för hon hade tid hos frissan. Jag och Stina slöa lite. Duscha och så. Sen skulle vi köra Lauren på balett och Mark till first aid. När vi kom till stan och skulle lämna Lauren så visa det sig att det inte var någon balett. Så vi åkte och lämna Mark. Sen åkte vi till Douglas Court. Skulle hitta något snyggt till kvällen, men det gjorde vi inte. Åkte hem till Stina istället. Föräldrarna var hemma så Stina sluta. Yvonne körde in oss till stan så vi kunde hämta Stinas bil. Så gick vi till Pennyes, där köpte jag en cardigan och två par cityshorts :) Sen gick vi till ett ställe och käka pizza. Inte världens godaste men botten var väldigt god! 

Åkte till Tesco i Douglas för att möta Harry. Hon hade fått 300? från Frank för att köpa sprit och mat till hennes "go-away-party". Vi köpe en hel del saker, massa smörgåsar. Och MASSA sprit :D:D
Harrys phone dog, så hon var tvungen att åka hem till Monkstown för att hämta laddare. Jag och Stina åkte upp till Frank och börja göra smörgåsar och bål. Tillslut kom Harry och Eva till Frank. Då var i stort sett allt redan klart, så vi börja duscha och göra oss ordning. Sen kom Frank hem, för att göra sig ordning. Först städa han huset. Han skulle på middag, så han åkte vi åtta.
Vi börja dricka lite, men de verka inte som att de skulle komma något folk. Sandra kom tillslut. Så vi satt och prata och drack, käka chips och quaca :D:D Sen åkte Sandra ner och hämta Kevin, som var full :P hehe. Han åt iallafall våra smörgåsar. Innan dom åkte hem. Vi plocka ordning lite innan vi hoppa i säng. Frank kom hem och tyckte synd om Harry för att det inte kom någon :( Dålig stil av folk att inte komm tycker jag. Vissa kunde faktiskt komma! Finns några jag syftar på, men vill inte nämna några namn. Kan ju vara förudmjukande! Eller vad dom nu tyckte.Iallafall vi har en jävla massa sprit till nästa vecka. När vi ska fira Harry, Stina och mig :D För vi blir 20! Ska bli fett kul. 

Idag har vi varit på stranden, det var lite molnigt men ganska varmt. Vi satt och myste och snacka, Harry spela lite gitarr. Sen åkte vi förbi Sandra och Kevin för att säga Hej. Dom har hästtävlingar så vi kolla lite innan vi åkte in till stan och käka på Zanzibar, väldigt gott :) Sen åkte vi till Frank för att hämta Harrys bil. Stina körde hem mig :D Så nu är jag hemma. I morgon ska vi till Bierhouse dom har tävlingar där på måndagar. Får se om min bartender dyker upp. Nu ska jag snart sova. Ganska trött efter helgen.


Palle
jag fatta inte riktigt vad du mena, men jag ska snacka med mamma :D Ha det så kul med att jaga indianer. Fånga en åt mig och skicka hit ;) Som du läser så har jag det ganska bra här på Irland, eller jag har det Super-duper-uber bra :D Kommer hem till midsommar, kanske ses då. Ha de bra! 
Kyss & smek
Mitt liv är en lek :P
 

Ronja, Bella, Em

Ni är UNDERBARA! Ni är min värld.
Och kommer alltid dela den specielaste platsen i mitt hjärta <3

Älskar er, föralltid! PUSS

Dagens citat

"Om du har en underbar bästa vän,
ta dig tid att låta vännen veta att denne är underbar"

Helgen, Bio, Stan

Har ju inte berätta för er om min helg, som dessutom varit en lång helg :D I fredags satt jag hemma och gjorde inte så mycket. Slappa och såg en film, städa mitt rum (känns som jag redan skrivit om min fredag?! men men uppdate) I lördags vakna jag vid tio första gången av klockan. Råka visst somna om, för helt plötsligt vakna jag och då var klockan halv tolv :-O Gick iallafall upp då och åt frukost innan jag knalla iväg till frissan. Hade tid vid 12,30-13,00 Var där 12,40. Färga, slinga och klippte håret. Så nu är det heeelt nytt och annorlunda. Kort kan man oxå säga ;) När jag var klar satt jag och vänta på att Urs skulle bli klar och stänga, ca.40min satt jag. Sen åkte vi till Tesco och gjorde storhandlingen. Sen åkte vi hem, och då gjorde vi inte så mycket. Satt i trädgården i hamocken och sola, typ. När barnen lekte.

Sen tänkte jag ha en liten hemmakväll, tänkte jag. Harriet och Stina var ju inte hemma så fler alternatin fanns inte direkt. Drack lite vin och satt vid datorn, när Harriet ringde och fråga om jag ville gå ut med henne och Fredrik. Jag var lite tveksam, men Urs sa till mig att åka. Så det gjorde jag. Jag var inne i stan vid tolv. Harriet och Fredrik däremot fick jag vänta på. haha dom hade somnat när dom skulle göra ordning sig efter middagen :D Men jag hitta en trevlig Slovakier vid namn Mark (Om jag minns rätt) att fördriva tiden med, medans jag vänta. När dom andra väl kom hade vi väldigt roligt. Iallafall jag och Harriet, stackars Fredrik hade ryggskott :S Efter Old Oak (Som vi självklart var på, vad trodde ni?) Gick vi naturligtvis till Donken. Sen gick jag hem från stan (inte populärt av Urs & Dec, inte så sent sa dom) Oops, Sry! Var hemma vid fyra eller strax efter :P

I söndags vakna jag vid ett-halv två, hehe. Skönt att sova ut. Familjen var inte hemma, dom var på egghunting. Men kom strax efter att jag ätit frukost och hoppat in i duschen. Det var underbart (eller vad kallar du blå himmel, strålande solsken, inte ett enda moln på himlen och 20c i skuggan) väder, så jag gick ut till dom andra på trädgården. Utöver familjen var även; Urs syster + man + 2barn, Urs mamma, Urs gudson, Dec´s mamma & pappa, syster + 2barn. Mycket folk alltså. Vi var ute hela dagen, åt middag ute, gör mysigt. Gick inte in fören vid halv sju på kvällen typ.
På kvällen gick Urs och Dec ut, så jag var hemma och passa dom sovande barnen. Satt vid datorn och snacka med lite folk. Vid tolv gick jag och lade mig. Mådde inte helt hundra.

På måndagen vakna jag med magvärk, typ katarr :S Åt lite frukost. Sen åkte jag, Dec och Grace ner till B&Q stort köpcenter eller typ som IKEA men inte möbler utan mer tapeter och sånt, trädgårdssaker Där nere kände jag mig inte helt på topp, ganska vek. Strax efter att vi kom hem åt vi lunch. Sen gick jag och kolla lite film, familjen åkte iväg och jag låg och slappa. Sov ganksa mycket. Vakna vid halv sju, men låg kvar i sängen i typ en timme innan jag gick upp. Hade fortfarande magvärk. Gjorde mig ordning, eftersom jag skulle hämta Stina på flyget. Hade ingen vidare matlust, så jag tog bara ett äpple när Urs och Dec åt middag.
Åkte sen och hämta Stina, hitta till flygplatsen UTAN prob, STOLT! Resten vet ni! Pub, vakten numera bartender, hem köra fel, hitta, sova :P

Igår kväll var vi på bio (Harriet, Stina, Eva och Jag), såg Messenger en skräckis, gud var livrädd, nej inte livrädd. Men rädd. Skrek flera gånger. haha. Stina fick lov att följa mig till bilen sen, så körde jag henne till hennes bil :)
Idag har jag jobbat, Stina var över på förmiddagen med kidsen, vi gjorde pastasallad till lunch *Mmmmm* underbart väder så vi var ute, åt även lunchen ute :D Grace har varit jätteduktig idag, inte bråkat något :) Urs kom hem strax efter två och Stina åkte en stund efter det. Sen gick jag till banken satte in pengar, gick in till stan, köpte en cardigan till mig, fixa EBS åt Urs, köpte äntligen boken åt Dec! Sen gick jag hem. Har varit hemma en timme ungefär. Snart ska jag lägga Brian och senare ikväll, vet jag inte vad som händer. Något med brudarna tror jag :)

I morgon är det torsdag, vilket betyder JOBB hela dagen. Så vi hörs efter det, eller en annan dag! På fredag ska vi göra smörgås tårta hemma hos Stina :D Hon hade med sig jäst till mig så jag ska baka bullar snart oxå. Hon hade även med sig turkisk peppar :D:D TACK!!

Nu ska jag ringa Stina och se vad som händer ikväll. Ska göra något att äta oxå tror jag. Lite hungrig. Vad har ni gjort i helgen?

Puss


Monkey Maze

Vet inte vad jag ska skriva. Har inte så mycket att skriva. Har jobbat idag. Igår var jag ledig och låg i sängen hela dagen. Mådde inte så bra. Typ magkatarr eller något :/ Vid halv nio hämta jag Stina på flyget :D Vi åkte hem till henne och lämna hennes väskor innan vi drog till puben i stan :) Var på en ny pub, för ovanlighetens skull :P En elegant, stilren pub. Lite mysig sådär. Träffa den polska vakten, som har har slutat som vakt och börjat som bartender :P Där ser man.
Det var en trevlig kväll, jag körde så jag drack cola och vatten. Och när jag skulle köra hem från Stina på natten körde jag naturligtvis fel. Men jag hitta hem tillslut och kom hem välbehållen, utan punka :P

I morse hade jag fortfarande lite magvärk, och har inte känt mig helt 100 idag. Idag passa vi även Drew och Susie (Urs systers barn) Så det var fullt hus. På eftermiddagen åkte vi till Monkey Maze första gången för mig. En stor lokal med en massa klätterställningar, bollar, rutschkanor m.m som barnen kan springa runt och leka i. Superbra! Mamoo skulle vara svinbra för kortis, för det är vaderat ÖVERALLT! ;) Tell Morgan!

Snart ska jag iväg på bio :) med Brudarna, såklart! Orkar egentligen inte, eller Orkar gör jag väl men känner mig inte helt pepp. Men wtf vila får jag göra i graven ;)

Allt för mig, XX

Dagens citat

"Tala alltid om vad du tycker om folk till dom.
Du mår mycket bättre om dom vet"

SOMMAR

Orkar inte skriva så mycket idag. Igår var jag ute och söp, hehe :D Roligt roligt. Var hemma vid fyra typ. Somna! Idag gick jag upp vid ett halv två och åt frukost sen gick jag ut och satte mig i solen.
Där har jag suttit hela dagen och firat påsk med familljen :) 20c varmt, Blå himmel, SOLIGT. Kan det bli bättre än så? Hörde att ni har snö i Sverige :P

Glad Påsk pussar på er

Ensam :(

I torsdags kom ju Fredrik till Harriet så sen dess har jag varit ensam. Utan brudarna :/ KOM TILLBAKA SNART STINA & HARRY!
I torsdags kväll gjorde jag inte alls för mycket. Kolla en folm och somna när klockan var nio :) Superskönt att få sova länge. Gick upp 8,10 på fredagen och jobba. Brian var omöjlig heeela dagen typ, ville inget mer än att vara uppe i mina armar, kanske inte låter så jobbigt. Men jag fick varken sitta eller stå still, utan var tvungen att gå omkring med honom hela dagen. Ganska jobbigt. Men jag överlevde dagen.
Dec kom hem redan klockan tre för att fixa i trädgården så Grace var med honom där ute. När Urs kom hem orka vi inte äta någon middag så vi vänta till senare. Då åt vi Pizza och lite räkor :D Sen kolla jag lite på Tv:n och städa mitt rum lite. Sen gick jag och lade mig vid elva.

Satte klockan på tio idag, vakna men måste somnat om. För jag vakna sen och då var klockan halv tolv. Så jag gick upp och åt lite brunch, om man nu kan kalla razors+sandwich för de? Iallafall sen gick jag ner till salongen för att klippa mig och även färga håret. Det blev kort, men fint :D Jag gillar de. Får se vad brudarna säger på måndag!

Efter frisan åkte jag med Urs och hennes mamma att handla mat ute på Mahon Point. Sen åkte vi hem till Dec och barnen. Sen har vi suttit ute i trädgården och njutit av solen. underbart! Ska äta middag när barnen gått och lagt sig. Är inte så hungriga än så vi väntar.
I morgon är de easter sunday då ska familjen till Urs syster på egg hunting sen kommer dom hem och vi ska äta middag med Urs mamma. Vet inte om jag ska följa med till systern får se senare!

Väderprognos: Soligt, blå himel 17c som varmast. (nu är de 15,2c och klockan är: 18,35) VARMT!

Lena hur har det gått har du skaffat dig en blogg? Du måste ju ge mig adressen så att jag kan gå in och läsa :D

Petra ok, ha det så trevligt och bryt inga ben :P Jag solar vidare här borta, så hörs vi om en vecka!

ALLA ANDRA HEMMA I kalla SVERIGE: Jag har INTE glömt er, förlåt att jag är så dålig på att höra av mig, via mail etc. men det är inte så lätt för mig att skriva til ungefär 70,0000 (ok överdriver) Det är ju kanske lite lättare för er att skriva till mig så svarar jag. Ni har ju lixom bara en att hålla kontakten med. Försöker verkligen så gott det går. Men det är inte så lätt! Har iallafall inte glömt er. Ni finns fortfarande i mitt hjärta <3 <3 <3

Nu ska jag dra mig! Puss o kram

Dagens citat

"Kom alltid ihåg komplimanger du fått,
Glöm alla otäcka gilringar"


Tisdag, Onsdag & Torsdag

I tisdags var det ju rättegång, Gud. Trodde inte det skulle vara så jobbigt att dra upp allt igen, men jojomen! Urs var tvungen att jobba, men hon tog med Grace. Så jag hade bara Brian som var sjuk. Men han var så duktig när jag prata i luren. Tog ju bara en knapp halvtimme. Men gud så jobbigt det var. Satt och lipa i tjugo minuter efter :( Tack mamoo att du ringde! Det var gulligt :D

Igår jobbade jag knappt något. Skulle börja vid nio, men åtta kom Urs in och fråga om jag kunde ta Brian, så hon kunde gå och sova en timme. För hon hade inte sovat på hela natten pga. av Brian.
Så jag gick upp med honom, Dec åkte till jobbet, så jag kolla på tv med Brian en stund, sen somna han. Då åt jag lite frukost och sen kom Urs och Grace ner. Typ 20min efter att dom kommit ner åkte dom iväg till WW. Och jag var ensam med Brian, som sov.
Så jag kolla Tv, och fixa lite i huset. Sen vid typ elva kom dom tillbaka, bara för att hämta Brian och lite fika. Så åkte dom till FOTA; en djurpark typ. Harriet är ju ledig, så vi bestämde för att hitta på något. Jag hoppa in i duschen, tog bussen in till stan och hämta bilen på Dec´s jobb. Åkte iväg till Harriet i Monkstown där gjorde vi lite picknik och drog iväg till stranden. Oh GUD vilken underbar strand, och ganska varmt var de. Så vi låg och gassa i solen i två timmar lite drygt :P Sen åkte vi hem och påvägen köpte vi lite grejer till middag. Som blev UNDERBART god! Gud, vi höll på att börja gråta båda två, för det var så svenskt: Kokt torsk, äggsås & färskpotatis. Supergott lixom :) Säger då de: "svensk husmanskost slår ALLT, med hästlängder" :)

Sen chilla vi mest innan läggdags. Sen låg vi och tjöta en stund innan vi somna. Och eftersom jag skulle köra hem till mig i morse, så fick jag gå upp tidigt. Dec skulle ha bilen 8,15. Jag åkte 7,30 in case the trafic u know! Men det var typ inte en enda ute, så jag var hemma på en kvart :P
Sen idag har jag inte orkat göra så mycket åt hushållet, behöver städa toaletterna, hade tvätt som skulle vikas och strykas, golvena behöver tvättas. Innan tio halv elva gjorde jag typ inget. Sen gick vi till affärn, när vi kom hem gick vi ut och satte oss på trädgården, satt där till efter lunch. Åt lunch ute på en filt Gömysigt! Sen gick vi till dammen och mata ankorna, tog med filten och satt där i en o en halv timme ungefär. Lite mer kanske. Underbart som tusan!
Harriet kom över til lunch och var även med till dammen :) Så efter dammen åkte hon hem, och jag var hemma och plocka ordning, för det såg ut som ett bomnedslag i köket. Orkade faktiskt vika kläderna oxå, men inte stryka. Gör det i morgon eller nåt :P

Sen har vi ätit middag och efter det satt vi på baksidan i solen och myste. Och Grace sprang runt och lekte :) Ikväll ska jag ta de lugnt! Lägga mig tidigt. Stina är i Sverige och Harriet får killbesök ikväll. Så till helgen blir det en lugn hemma weekend, med familjen.

Väderprognos: SOL, hela dagen med Blå himmel, inte ett moln! Varmt som attan. som mest vad jag har sett 21,6c, fatta att sommaren är här! Gud så underbart :P
Vad har ni för väder i Sverige? I Norr har dom snö vet jag :P

Nej nu får de räcka för idag, Sry för min OTROLIGT dålia bild-uppdatering men jag hinner inte. Och orkar inte. Men det kommer någon gång i framtiden. LOVAR!

Pussigull och nyp i stjärten :P

Fisk, potatis & sas

Nu ar vi hos Harriet och ska ata torsk, farskpotatis och aggsas :)
Har legat pa stranden och glassat i solen hela eftermiddagen, hur underbart som helst. Och idag var vi pa en annan strand, som var finare och storre an den vi var pa i helgen. Dar ska du och jag Stina tillbringa varan sommar! Jattefint och verkligen havet. Kandes som att vara utomlands, det ar vi ju, men alltsa typ spanien eller nagot sant!
Nej nu ska jag ga och se hur det gar for maten.

Puss o hej
Uppdaterar i morgon, Promise

Förlåt, jag har gjort det igen!

Inte bloggat på flera dagar alltså! Förlåt alla, men jag har blivit en mycket upptagen kvinna här på Irland, har ju skaffat kille och allt. Kommer nog inte hem på ett tag, kanske några år. Kommer troligtvis få sluta som aupair, dom är inte så nöjda med mig. Dom tycker jag festar alldeles för mycket. Men det gör inget, för jag och min kille har planer på att flytta ihop. Han är verkligen UNDERBAR! Så det kommer nog funka superbra.

HAHAHA skojjar bara, nej jag har inte skaffat kille, absolut INTE! Men jag kommer nog stanna längre än planerat. Om Stina får som hon vill så blir det troligtvis till slutet av juli 2008. Vi får väl se! Och jag ska stanna hos Urs och Dec!


Ok nu ska jag ge er en uppdate på vad jag har haft för mig dom senaste dagarna.
Torsdag: Harriet kom ju över på kvällen och vi skulle in till puben, jag körde. Harriet skulle öppna sin vinflarra innan vi for och hämta Stina, hon är ju så smart så hon försökte öppna den med vinöppnaren, fast det var skruvkork på den, haha :P smartgirl!Sen hämta vi då Stina, åkte in till stan. Och först gick vi till Old Oak. Det var trevligt som vanligt, stanna inte så länge, utan gick till Crane Lane (tror det heter och stavas så) Där tog Stina och Harriet varsin cider innan vi gick vidare.Och påväg mot nästa pub, mötte vi några gatumusikanter som Harriet självklart skulle spela med. Hon är faktiskt duktig, men kanske inte när hon är full :P No offense, bruden!
Vi gick vidare till Ad Brod och där skämde vi nog ut oss. Först skulle Harriet prata med musikern som spela, och råka förstöra hans utrustning, eller en del av den! Men han blev inte arg, sen bad han henne att sitta ner bredvid medans han fixa det, och vi sa även till henne, då skvätte hon öl på oss och på två killar som satt bredvid oss, PINSAMT! Men men det var lugnt, kom nästan på musikerns utrustning oxå. Sen skulle hon försöka laga hans pryl och satt och smekte och pussa på den, haha!  Sen åkte vi hem, körde först hem Stina och självklart körde jag fel när jag åkte från henne, men det löste jag med lite hjälp från Stina. Harriet däcka i baksätet redan innan vi kommit ut ur stan :P Nästan hemma fick jag punktering, lagom kul! Vi åkte hem och parka utanför huset och försökte byta däck, men vi är ju inte super starka. Och Harriet var väl kanske inte till så mycket hjälp, hehe. Men hon stoppa en snäll gubbe som försökte hjälpa oss, tyvärr så var det en av bultarna som man behövde ett special verktyg till (som låg i bilen berätta Dec dagen efter) som vi inte hitta, så det var ju bara att gå in och väcka Urs och Dec kl. Ett och förklara vad som hänt, det var lugnt. Och på fredag morgon bytte Declan däck. Så nu är det fixat!  

Fredagen flöt på som vanligt, Harriet sov ju hos mig så hon åkte till Douglas vid åtta på morgonen för att hämta barnen hos Frank. Tyvärr kunde varken Stina eller Harriet komma över med barnen, så jag var ensam hela dagen. Minns inte vad vi gjorde med något gjorde vi säkert. Jo just de, jag städa garaget!
På kvällen kom Stina och hämta mig, vid kvart i nio och vi åkte ut till Frank i Douglas, där Harriet var. Vi var redan i ordning, så vi gjorde lite quacamole och dippa chips. Sen kom Frank hem, han ville köra Tequila. Han hade aldrig gjort det innan! Det var roligt, sen drack vi en hel del massa mer innan vi bestälde taxi in till stan, som Frank pröjsa för, fast vi sa NEJ! Aja väl inne i stan gick vi till Long Island, som har drinkar. Och som tydligen är en gay-bar fick vi veta senare.Vi drack våra drinkar och drog, gick in på två eller tre andra barer, och bara kika lixom, men inget verka vara något att ha, så vi gick till Old Oak, vart annars! Ujuj, vi var rätt fulla och skämde nog ut oss. Harriet tappa sin blixt till sin telefon, lite på grund av mig, Sry bruden!

Tog en taxi hem till Frank på natten och sov där. Vakna vid halv ett, tror jag. Frank var inte hemma, men hade skrivit en lapp att det fanns frukost i kylen (Vi skoja med honom om att vi ville han skulle göra Irländsk frukost åt oss, så han hade köpt saker för de) Brudarna ville ha kaviar till äggen, så vi åkte hem till mig och hämta de! Sen käka vi, och Frank kom hem.
Sen åkte vi till stranden. Och bada :) Japp ni läste rätt; BADA i havet. Det var lite kallt, men man vande sig. Solen var ju ganska varm så den värmde. Eftersom jag körde börja Harriet och Stina dricka redan på stranden. Påväg hem åkte vi in till Mahon point för Harriet ville köpa en kjol. Blev tyvärr ingen, men vi åt på Donken. Sen visste vi inte vart vi skulle, hade messat med Frank om att ha Tequila race, men han verka inte så pepp. Så vi våga inte åka dit. Eller vi åkte dit, men han var inte hemma så vi åkte igen. Sen messa han och sa att det var lugnt om vi kom. Vi fick även sova där om vi ville. Så vi körde dit, duscha och börja dricka. Drack typ tre st smirnoff ice-ich flarror var, sen en och en halv flarra vin dela vi på. Och sen hade vi Tequila race, och det blev många av dom. Sen några vodka nubbar på de. Sen beställde Frank taxi till oss, och vi sa att han INTE skulle betala denna gång, och han lova att inte göra de. När taxi kom följde han oss ut till bilen och precis innan han stänger dörren till taxin säger han: It´s payed allready!

Väl inne i stan hade vi bestämt att INTE gå till Old Oak, men vi hamna där iallafall, skulle dit snabbt bara för att fråga efter Harriets blixt, som dom inte hittat. Sen försvann vi från varann där inne ett tag. Men hitta tillslut varann, och Harriet hade dansat med en kille typ hela kvällen, han kom ut till oss och prata och fråga om dom kunde byta nummer, visst sa Harriet och tog upp sin telefon, då rycker han den ifrån hennes hand och bara kutar där ifrån. Senare fick vi ett samtal från polisen, att Harriet var där. Så vi traska dit, jag och Stina (Pyret VÄLDIGT berusad) :P

När vi kommer dit, visar det sig att dom sagt fel station till oss så vi fick vänta en stund på Harriet, men eftersom hon var väldigt full, så tog dom inte henne på allvar, även fast vi hade bild på killen som gjorde det. Så vi tog en taxi hem, och Harriet var helt förkrossad och gick in till stackars Frank och grät. Jag somna ganska fort. På morgonen var Stina och Harriet uppe tidigt, för att åka till stan och polisen med bilden och grejer. Jag var inte så pigg, så jag stanna kvar i Franks hus ensam och sov. 

Framåt tre kände jag mig bättre och tog bilen in till stan och mötte upp Harriet och Stina.

Vi gick till O´briens och jag åt en smörgås. Sen körde jag hem Stina, sen åkte vi vidare till Harriet. Där slängde hon i sig en smörgås, sen åkte vi hem till mig.

Tänkte gå till tivolit, som är en bit från mitt hus, men när vi kom dit var det så satans kallt och lång kö. Så vi åkte hem till mig och satte på en film. Och bara softa. Harriet åkte hem vid halv tolv tror jag. 

Idag har jag jobbat, lite. Hade Brian på förmiddagen, han är sjuk. Så jag gjorde inte så mycket med honom, satt mest och myste. Vid lunch kom Ursula hem med Grace, vi åt och sen åkte dom till stranden (inte för att bada) Jag tog bussen in till stan och gick till EBS åt Urs och köpte ett puder och rouge till mig. Sen gick jag hem. Det var 17-18grader i skuggan så jag hade på mig jeanskjol och linne, fan va folk glodde på mig, tuta och hade sig, HALLÅ har de ALDRIG sett en brud i kort kjol eller?

Väl hemma satta jag mig i hamocken på baksidan i solen och bara njöt! Satt där i ca.1,5tim. Innan Urs kom hem med barnen och sen var det middag strax efter. Efter middagen sopa jag golvena i hallen och köket och moppa dom. Sen satte jag mig här för att blogga. Och nu är jag klar. Vet inte vad som händer ikväll, blir nog soft hemma-kväll. Eller något!
Förresten vi har hittat en affär som säljer Estrella chips, dom har DILLCHIPS :) yummy

Nu är det INTE långt kvar tills mamoo, Lasse och syrran kommer ner. Och det ska bli så roligt när ni kommer! Längtar. Saknar ju er som tusan, förstår ni väl! :´(


Väderprognos:
Sommaren har kommit, 17-18c idag, och soligt och varmt, blå himmel. Det har varit soligt och varmt i flera dagar nu. Hoppas det håller i sig :)
 

Puss o Kram alla,

Jag har INTE glömt er!
Är bara en upptagen kvinna på Irland :P Som har the-time-of-my-life


Dagens citat

"När du tror att DU inte har den minsta chans att få som du vill,
får du senare EXAKT som du ville"