Orkar inte blogga

Är fortfarande sjuk, usch. Har ont i halsen och den kliar och jag är jätte täppt i näsan :/
Igår jobba jag, på förmiddagen hade jag båda barnen och Grace kusiner, Ben och Laurie som är 15 och 12år. Dom var här för att fixa lite i trädgården åt Declan. Så jag fick agera BOSS :) Efter lunch var dom klara så vi lekte på trampolinen en stund innan Urs kom hem. Sen när hon körde hem Ben och Laurie åkte jag med. Sen åkte vi hem till Declans mamma och hälsa på hans syster från Amerika som är och hälsar på. Vi var där en stund och sen åkte vi hem till oss, och tog med Grace fyra kusiner. (Tur att bi har STOR bil) Sen lekte alla på trampolinen innan jag och Brian åkte och hämta Declan och när vi kom hem åt vi middag. Och sen körde Dec hem alla kusinerna med Grace. Och Urs lade Brian och jag åkte till Tesco. Sen när jag kom hem gick jag och lade mig typ. Tog en Lemsip och kolla DH i sängen innan jag somna :)

Sov till halv tolv i morse. Upp och baka kanelbullar :) Yummie, dom blev goda! :D Jag var klar vid halv tre, Vid två kom Urs och barnen hem. Vid tre åkte Urs och Grace iväg och jag hade Brian. Han bara skrek, ville inte vara på golvet, eller leka, eller i armarna, eller ute, eller i vagnen, han ville INGET. Vid fem kom Urs och Grace tillbaka och vi hade middag, innan vi gav barnen ett bad. Sen lade jag Brian och Urs lade Grace. Och nu sitter jag här. Ska nog hoppa i sängen snart, mår inte så bra. Och i morgon ska jag jobba HELDAG :/ Jag lär Dö! Och Declan är i London kommer inte hem fören i morgon kväll.

Puss


Hälsa på kanske? ;)

Andra veckan i September (fre 7- sön 16) är familjen i Frankrike, vilket betyder att huset är tomt. Så om någon skulle vilja komma och hälsa på lilla mig så är ni VÄLKOMNA. Gratis boende är ju ganska bra, eller? ;)
Om man ska flyga till mig så får man först flyga Sverige (Gbg, Sthlm, Malmö) till Dublin sen vidare till Cork. Jag brukar flyga med
www.ryanair.com Man kan även flyga via London, stansted med dom. Så sverige-london, london-cork. Eller så kan man flyga till dublin och ta bussen ner till cork eller tåget. (Bussen kostar 8? och tåget kostar nog 60?) Man kan även kika på www.mrjet.com efter billiga biljetter. (då får man oftast flyga via amsterdam) Hör av er om ni vill komma så kan jag hjälpa er! :) Vore kul om iallafall någon vill komma!?

Still sick :S

Fortfarande sjuk, usch och BLÄ! Hatar att vara sjuk, speciellt förkylning. Näsan bara rinner och man måste snyta sig varannan minut. Igår låg jag i typ två timmar innan jag kunde somna, bara för att jag var så snuvig och tätt i näsan. Fyfan! :(

I morgon är det nya tag, Ska baka kanelbullar, yummie! kommer ju äta alla, typ. Hehe. Gjorde kokostoppar idag, smarrigt! Puss

Förkyld :S

I söndags var det jag som fick gå upp med barnen. Brian vakna vid tre och jag tog in honom till mitt rum, sen sov han till strax efter sex. Jag gick ner, värmde flaskan, gick upp till mitt rum, han åt och jag sov :P Sen somna han också så gick vi upp vid sju. Satt vid Tv:n en stund sen kom Grace ner och vi hade frukost, sen städa jag lite medans Brian sov och strök massa tvätt och vek kläder. Sen vid halv elva åkte vi till mahon point, och när vi kom tillbaka efter en timme hade Urs precis gått upp, haha. Strax efter kom Dec och vi hade lite lunch. Sen hoppa jag in i duschen och fixa mig, eftersom jag var bjuden på middag hem till Stinas familj. När jag kom till henne var dom inte hemma. Bara Frank som packa resväskorna. Stina och hennes familj kom typ efter en kvart, och strax efter kom Yvonne och barnen. Men vi åt inte fören typ fem tror jag. Det var förrätt och varmrätt och efterrätt, och sen Te och kaka, herregud.

Sen spela jag lite Tv-spel med barnen. Och vid åtta tänkte jag åka hem, men då ringde min mobil. Det var syrran, men sen skulle mamma prata också, och sen frigolitpappa, och sen "lillebror" Mattias. Så jag satt i telefon en timme. Sen tänkte jag åka hem strax efter men Yvonne sa "jag ska gå och duscha nu och när jag kommer ner igen så kommer du vara kvar" She knows me, jag var kvar efter en halvtimme. Och åkte inte hem fören kvart över tio. Var hemma strax innan elva och i morse vid åtta var jag helt DÖD :S Hade ont i halsen och var snuvig. Så vid halv nio, när Brian börja bli trött gick jag upp på mitt rum med honom för att sova, men han ville inte. Så efter typ en halvtimme gick jag ner och lade honom i vagnen och han somna på två minuter, och jag med på soffan. Sov till tio då Urs ringde men somna om. Vid halv elva vakna Brian så jag lade honom bredvid mig i soffan så kolla vi på Tv:n men båda somna visst och sov till elva, oops :) Sen var jag lite piggare!

Plocka ur diskmaskinen och vek lite kläder, sen plocka jag ordning lite och klädde mig. Sen gjorde jag lunch och vid ett kom Urs och Grace hem. Vid två åkte dom för att handla och jag satt och kolla Tv, men vid tre gick jag in till stan. Kika lite. Sen tog jag bussen hem, för det börja regna lite smått och jag ville inte bli mer sjuk. Men det var dövarmt idag. Jätteskönt! När jag kom hem satte jag in potatisen i ugnen och sen duka jag fram på bordet innan Urs kom hem. Sen när Dec kom hade vi middag och sen softa jag framför Tv:n och nu är jag här. Helt död, är verkligen förkyld nu :S

Ska kolla om det är något på Tv:n, annars ska jag lägga mig och läsa och sen SOVA tidigt. Jobba i morgon. Har bilen så jag åker kanske någonstans med barnen OM jag orkar, kanske kan åka till Ita. Undra om hon jobbar i morgon?!
That´s all folks ;) XX

Telefonen

Som varit ur funktion ett par månader, har nu helt mirakulöst börjat fungera :) Så nu kan ni ringa mig igen, hehe. Jag väntar ;)


Vad tycker ni nu om min nya header och bakgrund? Klatshigt?! Mer färg är det ju nu iallafall. Ska se om man kan hitta någon bra presentations bild oxå, skulle vilja ha en i färg. Tröttnat på svart-vitt!

Körde Dec och Urs till stan förut, sen hem och satte mig här. Sen har jag pillat med bakgrund och grejer. Ita kanske ska komma över snart. Men jag vet inte, kanske ska sova snart. Lär ju bli tidigt i morgon, jag ska ju upp med barnen. Brian vakna för en timme sen, och somna inte om fören efter tio min en kvart, typ. HOPPAS han sover hela natten nu.
Ska ju då upp med barnen i morgonbitti :/ Kan bli när som helst, hoppas det blir sent ;P Ska försöka åka någonstans med dom, så vi slipper väcka Urs och Dec allt för tidigt.
Stina var här idag :D:D Med en tidning, jäst och ahlgrens bilar :) Hennes mamma hade köpt dom till mig, TACK så mycket Eva! :D

Nu blir det Tv, och snart sängen! Puss

Har tröttnat..

..på min header och bakgrund, är ju ganska tråkigt med Svart. Eller det är lite mörkt och så. Ska fixa lite mer färg, återkommer senare. Ska fixa något ikväll när barnen sover. Nu ska det bli klatshigt, precis som jag är.. eller?!!

"I'm Like A Bird"

You're beautiful, that's for sure
You'll never ever fade
You're lovely but it's not for sure
That I won't ever change
And though my love is rare
Though my love is true

[Chorus:]
I'm like a bird, I'll only fly away
I don't know where my soul is, I don't know where my home is
(and baby all I need for you to know is)
I'm like a bird, I'll only fly away
I don't know where my soul is , I don't know where my home is
All I need for you to know is

Your faith in me brings me to tears
Even after all these years
And it pains me so much to tell
That you don't know me that well
And though my love is rare
Though my love is true

[Chorus]

It's not that I wanna say goodbye
It's just that every time you try to tell me that you love me
Each and every single day I know
I'm going to have to eventually give you away
And though my love is rare
And though my love is true
Hey I'm just scared
That we may fall through


Precis, jag vet inte vart mitt hem är eller vart min själ hör hemma, men GUD så lycklig jag är ändå. Jag har ju typ minst femtio år på mig att hitta min själ och mitt hem :)

Bilen, inte så bra bild men ändå. Skrotad nu!

image215

Veckan i korta drag :)

Har inte skrivit på ett bra tag nu, Sorry! Iallafall var ju och bada i tisdags med Urs och barnen. Sen på kvällen softa jag bara med min bok ;)
Onsdags jobba jag inte så mycket, Urs var hemma hela dagen. Jag körde Dec till jobbet sen när jag kom hem gick Urs till affär´n med båda barnen, när hon kom tillbaka lekte vi bara typ. Sen gick hon på en promenad med barnen i en timme, så jag softa med min bok :) Sen kom hon hem till lunch, och vid två åkte hon för att träffa sin syster med barnen. Så jag satt och läste framför Tv:n hela eftermiddagen. Vid fem åkte jag ut till Stina på middag. Sen såg vi en film och jag sov över :)
På torsdag morgon gick jag upp kvart i sju, för att åka hem och börja jobba. Var hemma kvart i åtta, körde Dec till jobbet och sen åkte jag hem och softa. Städa lite och tvätta. Sen kom Stina och barnen över på lunch :) Efter det åkte vi allihopa och bada. Och innan vi åkte hem så stanna vi till hos Ita en stund. Sen hem och fixa middagen. Och tvätta lite och plocka ordning. Sen kom Urs och Dec hem och vi käka. På kvällen åkte jag och Dec till mahon point; Han skulle köpa present till Urs och jag skulle köpa saker till att göra en tårta. Var hemma vid nio, då slog jag in paketen till Dec och sen kolla jag lite Tv innan jag somna ;)

I fredags var det då Ursulas födelsedag, blev 39år :) På morgonen fick hon paket och sånt. Sen körde jag Dec till jobbet. Efter det åkte vi hem och börja baka :) Gjorde en tårta till Ursula CHOKLADTÅRTA: Choklad botten, delad i två med choklad-smörkräm i mellan, choklad tryffel på toppen, dekorerad med grädde och riven belgisk choklad.

image212

Stina kom över till lunch med Mary-ellen och Lauren. Sen gick hon och klippte sig och jag passa barnen. Vid halv två kom hon tillbaka och hämta barnen sen åkte hon till flygplatsen och hämta sina föräldrar :) Jag och barnen softa lite innan vi åkte till tesco och köpte saker för att göra quaca till middagen :) Sen åkte vi hem och hämta presenterna Urs fick jag Dec (Dom var för stora och för små) Så hon skulle byta dom, så vi åkte till salongen och lämna dom där. Sen åkte vi hem och fixa quaca och dekorera tårtan. Sen åkte vi till stan och hämta Dec på jobbet. Sen hem och fixa middag, sen kom Urs och vi åt middag och tårta. Den var supergod :) Mitt egna recept dessutom.  Dom älska den så jag ska göra tre såna till nästa vecka, då vi ska ha STORT kalas för Grace som fyllde fyra förra veckan. Och STORT då menar jag STORT, asså 25barn och 30vuxna. Hoppas det blir fint väder ;)

På kvällen igår gjorde jag TYP INGET, Stina var ju upptagen så jag var hemma :/ Låg och läste i typ två timmar, somna. Sen gick jag ner och satt och sortera alla mina TUSEN bilder, blev nog bra :) Sen gick jag och lade mig och sov länge i morse. Och nu har jag haft brunch, städat nedervåningen (sopat och plockat ordning) hjälpte Dec att klä barnen för ett kalas, duschat och klätt mig, och senare ska jag nog åkte med Urs och göra vecko handlingen. I kväll ska jag jobba, för Dec ska ta med Urs på födelsedags middag, gulligt eller?
PUSSAR I MILJONER till er jag älskar!


Ännu en helg

Jag och Stina åkte ju ner till mobile i fredags och softa, först åkte vi till tesco och handla middag bestående av: morotsstavar, gurkstavar, hotta-chilli-chips, vin, bröd ;) och gelé björnar och dinosarier. Och quacca. Vi åt och kolla på film, sen satt vi och prata en stund innan vi hoppa i sängen.
Jag var jättetrött på lördagen så efter frukosten vid elva tiden gick jag och somna om, stackars Stina fick underhålla sig själv. Jag sov nog fram till ett ungefär. Sen gjorde jag mig ordning och vi åkte ner till Sandra, som inte var hemma. Så vi åkte in till stan och Stina köpte sig en bikini. Sen åkte vi till mig och softa en stund innan vi åkte och hämta Mark och körde honom till stan. Och sen hem till mig och softa lite mer, och fixa ordning oss. Och börja dricka :P Sen bar det av in till stan med buss. Mötte upp Sandra och Laura i stan på clevers som har bytt namn till typ: Cavanaghas, eller något. Sen gick vi till Platos, men Sandra och Lauren gick till Cubins. Vi gick vidare till Old oak, där vi som stammisar fick gå före HELA kön, hehe. Det är ÄG :) Sen gick vi till Crane Lane och stanna inte så länge, gick istället till donke och sen gick vi hem till mig och sov :)

På söndag vakna vi runt tio, slängde på en film, efter den fixa vi brunch: Äggröra, bacon, toast, gruka, tomat, korv, annanas, juice och the :) Vi åt i sängen medans vi kolla på film. Vid två gick vi upp ur sängen :) Åkte till blackpool och bytte Stinas överdel till bikinin, eftersom den var för liten. Sen käka vi middag där och sen åkte vi bara runt lite och kolla. Så åkte vi hem till mig och gjorde inte så mycket utan Stina åkte hem sen så småningom. Och i går Måndag jobba jag, på eftermiddagen var jag med Urs och barnen ute i mobile en sväng. Sen grilla vi när vi kom hem. Det var supergott! Vädret var underbart.
Efter middagen och tre glas vin kom Stina över och vi skulle gå på bio, men det blev för sent. Var inga som gick typ. Inget intressant iallafall, så vi köpte lite godis och satte oss och myste vid floden. Sen körde vi VPS och sen hem.

Idag jobbar jag, har jobbat hela förmiddagen och snart ska vi åka och bada allesammans :) Puss så länge!


Så jävla trött

Nu är jag så jävla trött på all skit. Kan ni inte bara låta mig leva mitt liv? Måste ni bestämma om mitt liv, jag är för fan vuxen nog att ta hand om mig själv och skapa egna beslut och om dom inte behagar er så varför ska jag bry mig?!

Och vadå, DU inte fick försöka. Vafan fyra år utan ett jävla ord! Och när JAG väl skriver ett brev så har du inte ens mage att be om ursäkt för allt du sa. Har du förträngt det? Och vafan du ska inte säga något om vilka som är min familj, det är ju tydligt att du inte brydde dig under fyra år, så varför komma nu!? Jag lät dig ta del av mitt liv men du förstörde det ju bara. Du är inte ens man nog att inse dina fel! Och dra för helvete inte in mamma, hon har inte sagt ett skit om att jag skrev ett brev till dig, och om hon nu är arg/besviken/förbannad så skiter jag i det, jag gör vad jag vill! Hon har inte stått i vägen överhubudtaget det är DU själv som gör det. Lär dig att inse dina fel, du kan inte ens ringa själv utan ber syrran göra det. Och om ingen av er nu vill ha kontakten med mig så skit i det då! Är jag inte mer värd!? Screw ye I´m out!

Fredag :D

I morse kände jag bara för att softa, gick ner i morgonrock klockan åtta och gjorde allt utan stress :) Vid halv nio åkte Urs och Dec till jobbet. Jag åt frukost i lugn och ro, sen gick jag och tog på mig kläder medans Grace kolla Tv:n. Vid tio åkte vi till Ita och  barnen en sväng, när vi var där ringde Stina och ville att v skulle följa med och simma. Så vi åkte hem och käka lunch med Stina och barnen. Sen åkte vi och bada, barnen tyckte det var jätteroligt :) Sen åkte vi hem, så var vi hemma vid halv fem. Så jag strök lite ocg plocka i ordning innan Urs och Dec kom hem och vi åt middag. Eller jag åt nästan inget för jag och Stina ska ner till mobile senare så vi ska äta tillsammans :)

I helgen vet jag inte vad som händer, mer än att vi ska ner till mobile i kväll och sova tills i morgon. Och i morgon blir det nog SHOPPING, men vi får se :D

LENA: Gud va kul att komma hem igen, men lite jobbigt med flytten på en gång eller? Jodå jag hinner allt med en hel del, även fast jag passar två barn :) Lik mamma min ;) Synd att jag inte är i Sverige hade ju varit roligt att ses! Men det får väl bli en annan gång! Sköt om dig, KRAMAR

Puss hej


Kalas :)

Igår fyllde Grace år, hon blev STORA flickan; HELA 4år :) Så i tisdags kväll kom Stina över till mig och vi; jag, stina och Ursula satte ihop gungställningen som Grace skulle få i present! Det gick efter en stund ;) Nej men det funka allt bra, vi fick upp den utan problem (!!? :P) Dock myggbetna över hela kroppen, eller jag var inte så farlig men Stina, stackarn! Och Urs men Stina var VÄRST, Usch.
Sen körde vi en sväng för att kika på bilen, OJ den såg inte bra ut. Fatta vilken tur jag hade eller. Gud skulle ta kort men det var för mörkt så det vart inge bra. Men men strunt samma!

I onsdags körde jag Dec till jobbet, tog med mig Brian. När jag kom hem åkte Grace och Urs till badhuset. Och sen in till stan för att möta Dec för lunch. Jag och Brian fixa lite här hemma innan vi åkte och köpte lite saker till kalaset. Sen körde vi en sväng till Ita och barnen för att hälsa på en sväng. Sen åkte vi till mahon point för att köpa en födelsedags present till Grace. Det blev en bok om "fairys". Jättefin. Ska köpa något mer sen till STORA kalaset den 29juli :D
Sen var det hem för lunch och efter det var det stressigt, skulle slå in paketet, göra ett kort, fixa smörgås snittar, fritera cocktail-korvar, blåsa upp ballonger OCH samtidigt passa Brian. Herregud och allt detta på två timmar. Men jag hann. Dee och barnen kom vid halv tre när jag stod och blåste ballonger :) Vid tre kom Grace och Urs, med Ciara och Emmet. Och Strax efter kom Ita över och sen ströma Stina med barn in. Vi lekte på trädgården. Vid halv fem åkte jag för att hämta mormor, hem igen för tio minuter sen in till stan och hämta Dec, satt och vänta utanför hans jobb i tio minuter (var så trött så jag nästan somna) Sen ringer han och säger att han är i "centrum" och tänkte ta bussen hem (Gahh va gör jag i stan då?!!) Men jag åkte och plocka upp honom, sen åkte vi hem och käka mat och kakor och tårta (ALLA älska mina kanelbullar och smörgås snittar med svensk ost på) Sen åkte allt folk hem och jag gick upp på mitt rum för att städa lite och läsa en stund, sluta med att jag somna på sängen med boken i handen. Stina kom och väckte mig ;) Så åkte vi på bio, Shrek 3. Den var BRA! :D

Sen i morse gick jag upp vid åtta, körde Dec till jobbet med ungarna (eftersom Urs skulle åkta till jobbet) När vi kom hem åt jag frukost, tvätta mina kläder, vek lite tvätt, städa badrummena och förberede middagen, sen skulle vi till Stina. Så vi åkte dit vid elva var där vid tolv, så käka vi lunch och lekte lite i trädgården innan vi åkte till lekparken. Var där i över en timme innan jag var tvungen att åkte hem för att sätta på middagen. Det var JÄTTE fint väder idag, supervarmt, Underbart! Väl hemma vek jag mer tvätt, satte på en maskin, satte på middagen, städa ur Ursulas bil, dammsög och greja. Sen kom Urs och Dec och vi käka middag, efter det städa jag undan i köket och strök MASSA tvätt (istället för att göra det i morgon) Sen sopa jag hela nedervåningen. Gick upp på mitt rum, städa min garderob och bytte sängkläder. Och nu har jag tagit en dusch och sitter här. Ska strax gå och läsa och sova. I morgon blir det mer jobb. Ska till Ita med barnen på förmiddagen. Och på kvällen ska jag och Stina nog ut till mobile och softa :) Tjing!


Krock :S

Fy fan, krocka igår kväll. Var påväg hem från Stina. Skulle köra ut på stora vägen och stanna för stopp, det gjorde tyvärr inte pollacken bakom så han körde rakt in i baken på mig och knuffa ut mig i vägen. Tur att ingen bil kom. Bilen är helt kras, får troligtvis ut en ny på försäkringen för det är för mycket skador så det är ingen idé att laga. Men fan vilken tur jag hade. Jävla fitt pollack bara. Tänk om jag hade haft barnen med mig? USCH!
Pollacken sa till polisen "jag kunde ju inte veta att hon tänkte stanna" VA FAN det var en stopp skylt, så klart man stannar, eller? En jävla van körde han, så hans bil fick inte så mycket yttre skador. Min hade ingen bak ruta kvar, hela bagaget var intryckt och lamporna på höger sida funka inte. Men jag får väl se det ljusa i de hela; Jag kommer få köra en ny bil ;) Och jag fick skjuts hem från två heta poliskillar (eller den ena var het, den andra lite mindre) Så jag fick hela 40min i en polisbil med dom :P Inte illa, hehe!

Ramona: Nej jag har inte glömt dig, bara glömt fråga Urs ska göra det snart, OK!?

Mår bra iallafall, var lite stel i nacken i morse, men det har gått över. Dagen har varit hektisk. Vi var nere på verkstan för att lämna nycklarna till bilen så en bärgare kunde åka dit, sen till hyrningsfirman, sen åkte vi och åt lunch, sen hem för en timme och vidare till chuckies (som monkey maze) och sen hämta hyrbil och sen hem för middag. Jag är helt död! Snart kommer Stina över och vi ska kanske på bio. Men först ska vi hjälpa Urs med att sätta ihop en gungställning som Grace ska få i födelsedags present i morgon :D

Nej nu säger jag tack för idag, PUSS

Underbar helg med Stina :)

Börja i fredags då att jag jobba :) Var hos Ita med barnen och sen var jag mest bara hemma på eftermiddagen och vi städa lite i trädgården och sen i Grace´s garderob. Och sen slöa vi lite :) Fixa middag eller inte helt, men typ. Sen kom Urs och Dec hem och vi käka lite. Innan Stina kom och hämta mig för att åka till hennes gamla hus i Glanmire, vi förfesta lite där på vin och corona, yummie. Vid tio kom en taxi och plocka upp oss för att köra oss till stan, trevlig kille. Även fast vi ignorera honom nästan hela vägen, sen börja vi snacka med honom :P Väl inne i stan gick vi till Old oak, som vanligt :) Tog en drink där inne, men det var ju ganska dött så vi drog till Platos (eller vad de nu heter) Där drack jag iallafall teqila, utan salt. Slank ju ner ;) Vi stanna inte så länge utan gick faktiskt vidare till Crane Lane för att dricka lite till ;) Där mötte vi några grabbar, som jag knappt minns något från. (HAHA) Iallafall vi gick till en pub med dom, jag var så trött och FULL, så vi stanna inte så länge utan åkte hem till Stina. Jag somna i Yvonnes och Franks säng och Stina i sin egna. Vid halv sex vakna jag och kröp ner hos Stina :)

Vi sov till typ halv tolv innan vi gick upp och åt frukost och fixa oss. För att SHOPPA :) Vi tänkte åka till stan, men jag ville in på mahon point oxå, så vi tänkte åka dit först. Men påvägen dit var det vägarbete, så vi ångra oss och åkte till stan först iallafall. Jag köpte mig strumpor och trosor, och två tunikor/klänningar på Pennyes. Sen åkte vi hem till mig, och bestämde oss för att åka ut till vårat mobile, så vi hämta nyckeln och drog :) Men först till Mahon point där jag köpte mig en BH och sen köpte vi middag, innan vi åkte till Stinas nya hus för att hämta Mark och köra honom till first aid i stan. Sen åkte vi till mobile, käka och såg på film :D (The devil wears prada, Bra film) Sen gjorde vi oss ordning för att gå till Lokala puben, där tog vi ett glas vin innan vi gick "hem" och slänge på Yrrol. Det var inte direkt våran åldersgrupp där, typ 35- uppåt. Vi somna iallafall till Yrrol på soffan och vakna vid halv fem och gick och lade oss i sängen istället!

I morse vakna vi av strålande solsken. Gick upp vid halv elva och hade frukost på verandan. Sen hoppa vi in i dushen, då kom regnet. Det öste ner, men vi tänkte minsann inte låta det hindra oss från att åka till Kinsale. Så vi packa matsäck och drog. Först ett snabb stopp i Carrigaline hos Sandra :D Påväg till Kinsale öste regnet ner men väl framme var det SOLSKEN, dock lite blåsigt :S Men det funka, vi kika runt i stan som var jätte charmig, värsta hamnstaden lixom, eller seglar stad kanske man ska kalla det?! Iallafall det var jättemysigt. Vi åkte upp till ett gammalt fort och hade picknik och kika runt i gamla ruiner. Sen åkte vi till en liten "by" eller vad man ska kalla det. Det var iallafall en stor strand där och massa surfare ;) Dit ska vi igen, grr. hehe! Sen åkte vi hemåt efter en sväng på landsbygden. Vi åkte till Glanmire och käka middag, sen satt vi och myste framför brasan med varsin bok :) Sen körde Stina hem mig och nu är jag här :) Ska jobba i morgon, ska köra Dec till jobbet vid halv nio. Så det blir tidigt i morgon! SÅ God natt gullungar ;) PUSS

Gårdagen

Igår var jag supertrött när jag gick upp vid åtta :S Gjorde Brians flaskor innan jag klädde mig. För att sedan köra Urs till jobbet. Efter vi lämnat henne åkte vi bara hem för att hämta en väska innan vi åkte till Ita, som passar Grace och Brians kusiner, Ciara och Emmet. Vi var där fram till tolv, sen åkte vi hem och Stina och Mary-ellen kom över på lunch :D Eller dom hade med sig lunch ;) När vi käkat baka jag bullar, kanelbullar :D Som blev SUPER goda, jag lovar! Ojoj, måste göra fler hehe. Sen stanna Stina och Mary-ellen till halv fem nästan, gjorde inte så mycket mest slappa och så. Sen hämta vi Urs på jobbet och åkte hem och fixa middagen. Eller den var ju redan gjord :) Jag kände mig inte så bra, hade ont i huvudet och var äckligt trött! Så efter middagen tog jag en dusch, då kände jag mig lite bättre. Så jag satt på Msn ett tag innan jag gick upp och läste lite innan jag vid nio gick och lade mig. När klockan var kvart över nio fick jag ett sms, som väckte mig. Jag sov asså redan kvart över nio. Somna om när jag läst sms:et och sov fram till halv åtta i morse, men låg kvar och snozza fram till åtta :D

Jag var lite seg i morse så jag gjode inte så mycket. Städa undan lite och strök, innan vi åkte till Ita (igen) Och nu är vi tillbaka har haft lunch, och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska möta Stina på mahon point runt fyra, men klockan är bara två. Det är ju torrt idag iallafall :D Jippie! Så jag vet inte, kanske en sväng till dammen, var ju ett bra tag sen. Jag ska iallafall inte hämta Urs på jobbet idag, det gör Dec :) Och ikväll ska jag och Stina ut och festa :) Förfest hemma hos Stina, eller hennes gamla hus som är tomt, sånär som på några sängar :) Det är ju fortfarande ingen som hyrar det huset än, så vi ska bo där i helgen :)
Nej nu ska jag texta Stina och påminna om vinflaskorna, dom behövs ju ikväll hehe. Vi ska bli fulla som ägg. Var ett bra tag sen vi festa tillsammans nu, midsommar var ju senast. På hennes grillkväll!

 Pussar så länge, (kanske inte uppdaterar så mycket i helgen!)

full rulle

Jag är helt DÖD idag, Usch. Full rulle hela dagen! Ska sova nu, Puss


Onsdag 4Juli

I morse gick jag upp tidigt :) Klockan åtta steg jag upp och tog på mig kläder. Sen gick jag ner med Brian och gjorde hans flaskor och tömde diskmaskinen. Sen körde jag och Grace, Dec till jobbet. Var tillbaka vid nio tiden, då hoppa Urs in i duschen, och jag åt frukost. Sen hoppa jag in i duschen och efter det tog jag barnen till Helen så dom kunde leka lite. Var där fram till lunch och sen åkte vi hem och åt. Strax efter kom Urs hem, jag vek lite kläder och strök innan jag åkte iväg till Mahon point och kika lite, tänkte köpa lite saker. Men kom hem tomhänt istället, eller jag köpte mjöl och lite sånt. Tänker baka bullar i morgon förmiddag :D

Nu sitter jag här och väntar på, Ja vad väntar jag på!? Ingen aning :) Jag eller Urs ska hämta Dec på jobbet snart. Sen blir det middag och efter det ska jag ut till Stina. Hon tyckte vi skulle mysa på hennes rum ;) Du & Jag, bruden! I morgon jobbar jag hela dagen, så det blir nog bak på fömiddagen och på eftermiddagen åker jag kanske till Helen igen med barnen och leker lite. Eller kanske till Stina, eller Nina. Vi får se vad Grace vill :) Nej nu ska jag leka lite med Brian :) Puss o Kram

Utmaning

Anta utmaningen...

För hela ditt liv: 

(X) Rökt en cigarett
(X) Druckit så mycket att du spytt
(-) Krockat någons bil
(-) Stulit en bil
(x) Varit kär
(x) Blivit dumpad
(X) Haft sex på offentlig plats
(-) Fått sparken
(X) Sagt upp dig
(-) Varit i handgemäng
(-) Smygit ut ur dina föräldrars hem
(X) Blivit påkommen av någon när du haft sex
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
(-) Blivit arresterad
(-) Gått på en BLIND DATE
(X) Ljugit för en vän
(x) Skolkat
(-) Sett någon död
(-) Varit i Kanada
(-) Varit i Mexiko
(x) Flugit flygplan
(x) Gått vilse
(x) Rest runt i Sverige
(-) Besökt Washington DC
(x) Simmat i havet
(-) Känt som du skulle dö
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
(x) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
(x) Betalat för maten med enbart mynt
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
(-) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat i regn
(x) Skrivit till Jultomten
(-) Blivit kysst under en mistel
(X) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
(-) Gått på en fest du inte var bjuden till
(x) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor 

1. Vad gjorde du imorse? 
Jobbade, tog barnen till Stina :)

2. Din senaste resa? 
Körde bil från Stina

3. Något smeknamn?
Innan jag bytte namn var det Pyret

4. Pappas namn? 
Frigolitpappa, Lasse :)

5. Vilken är din favoritdricka? 
Finns ju så många; Vatten, cider, Mjölk, tea, sprit, teqila :P

6. Tatuering?
Jepps, en PÅ foten, föreställande mitt stjärntecken: OXEN

7. Kroppspiercing?
Naveln

8. Hur mycket gillar du ditt arbete (0-10)?
10000 :)

9. Födelseplats?
Lidköping

10. Favoritsemesterort?
Hmm, vet inte

11. Har du nånsin vart i Afrika?
Nope, men vill voluntära där

12. Någonsin stulit en trafikskylt?
Nej

13.Varit med i en bilolycka? 
Nej

14. 2 dörrar eller 4 dörrars?
Har ingen egen bil nu, men jag kör familjens två bilar som är fyra dörrars båda :)

15. Vad ångrar du? 
Försöker att inte ångra något utan bara leva i nuet

16. Din favoritkonstnär?
Grace Lynch :)

17. Vart vill du resa och varför?
Så många ställen, Afrika, New York, Scotland, thailand......

18. Favoritnummer?
6 :) 13

19. Favoritfilm?
SKRÄCKISAR :)

20. Favoritmat?
De mesta, men helst SVENSK husmanskost

21. Favoritdag i veckan?
Alla

22. Favoritmärke på kroppstvål?
Eee

23. Favoritserie? 
Desperate Housewife!

24. Tandkräm?
"Tescos egna"

25. Favoritdoft?
Sommardagg

26. Vad gör du för att koppla av?
Läser en bok

27. Meddelande till dina vänner som läser detta:
Lev livet

28.Hur ser du dig själv om 10år?
Reser runt med Stina, befinner oss nere i bangkok, utan pengar, utan pojkvän. Bara varann :) Försöker hitta en väg hem till Sverige, utan pengar. För där väntar våra familjer, dock inga pojkvänner. Bruden vi kommer förbli ogifta. Eller så hittar vi tillslut en Irländare som är bonde och rik. Hemsk tanke! nej så här får det inte bli! :D

29. Vad gör du när du är uttråkad?
Ringer Stina :)

30. Vad tycker du om att få?
Uppskattning!

31. Senaste person du var kär i
Ja ni de låter vi vara osagt ;)

Igår, Idag, i morgon :)

Igår jobba jag och efter det, låg jag i min säng och läste och sov hela eftermiddagen :) Efter middagen åkte jag till Mahon point och gick på bio med Stina. Vi såg Captivity, var dock inte superbra. Handlar om en brud som blir kidnappad och hålls fången i ett rum. Han drogar henne emelanåt och tvingar henne till olika saker. Den var från 18år så vi trodde den skulle vara SUPER bra, och en riktig skräckis. Men det var inte så mycket skräck över det hela, mest äckliga saker. Rått som vi säger!
I morse gick jag upp vid kvart över åtta, Urs var hemma men skulle STORSTÄDA hela huset så jag softa ganska mycket innan jag tog med barnen ut till Stina. Vi måla lite, lekte på baksidan och käka lunch. Innan vi åkte hem igen, till ett rent hus :) Urs tog med barnen till någon vän så jag kolla på film "Yrrol" och läste lite, och jag somna igen, hehe. Sen kolla jag lite på Tv innan Urs ringde och bad mig fixa lite med middagen. Sen kom hon och barnen hem, och vi fixa middag och käka, sen kom Dec. (Alltid han som är sen, hehe) Iallafall sen har jag kollat på Tv och läst :) Såg på Extreme makeover, home edition. Den är så bra, gråter nästan jämt. Man blir ju helt rörd av alla dom hjälper. Så nu sitter jag här, ska snart gå upp och lägga mig och läsa lite mer i min bok. Läser Ralphs party av Lisa jewell. Den är superbra! LÄS, för guds skull. Eller iallafall för min ;)

I morgon ska Urs till weight watchers och sen skulle hon någon mer stanns så jag ska ta med barnen till Urs syster, Helen. Ita passar dom i sommar och hon kan inte åka någonstanns eftersom hon inte har bil. Så det är lite småtråkigt att sitta ensam hemma med två barn. Så jag ska dit och liva upp huset lite med mina små bustroll :)
Har jag förresten berättat att Brian börjat krypa? Japp han börja när jag var hemma och fira midsommar. Så nu är det full fart hela dagarna, han kryper runt och ska SE ALLT, han är så söt. Han har fått en tand till oxå, så nu har han tre där nere, och tre stycken är påväg upp där uppe :) Ibland känns det nästan som att det är mina barn, eller det är ju MINA, precis som barnen på LANE :) Gud vad jag saknar dom! Och Grace är så söt :) Mina sötpluttar, lätt att jag ska kidnappa dom när jag flyttar hem till Sverige, hehe.

Boken kallar, Pyret pyret pyret LÄS mig! :) Hörs en annan dag! Och KOMMENTERA nu va!? PUSSSS


Helgen

Jobba ju lördag natt, gick och lade mig vid halv tolv, efter mitt heta bad. Det var underbart. Brian vakna kvart över elva och ville ha nappen, somna om efter det. Men vakna vid tre, då tog jag in honom till mig. Halv fyra vakna Grace för hon hade kissat i sängen. Bytte lakan och henne, sen somna hon om. Och jag med :P Tjugo över sex vakna Brian, och ville INTE somna om. Jag gav honom en flaska så låg han i min säng och åt den, medans jag sov lite till. Gick upp vid halv åtta. Men satt typ och sov i Tv-rummet med Brian, tills Grace vakna vid halv nio-nio. Då åt vi frukost och jag fixa lite, städa och tvätta och sånt. Vid elva tog jag med barnen till Blackpool shopping center, köpte mig örhängen. Sen åkte vi hem och Stina kom över på lunch. När vi var klara med lunchen kom Urs och Dec hem, så jag och Stina fixa oss lite innan vi åkte till stan och shoppa :) Jag köpte mig två par linnen, en T-shirt, ett par tofflor, en väska och ett par solglasögon :) Sen åkte vi ut till Mahon point men hitta inte så mycket där, så vi åkte hem till mig och softa innan vi åkte till stan och käka (SEN födelsedags-) middag :) Supergott var det! det hade vi förtjänat, flera gånger om. Sen körde vi en VPS innan vi åkte hem till mig och spela kort och snacka lite. Innan Stina åkte hem till sig och jag gick och lade mig. Och i morse fick jag sova till nio :) Nu är det snart lunch och jag har duschat, strukit och städat undan. Vad blir det till lunch idag då? ;) Kyss