Låååång dag

Det verkar bli en låååång dag det här. Usch. Inget jag kan göra direkt mer än att göra det bästa av situationen. Tur att det inte regnar iallafall. Ett litet ljus. Men dagen blir nog lång ändå är jag rädd för :(

Haha Petra :)

Självklart mena jag fullt med träd, inte fult ;) Sry. Har korrigerat mitt lilla fel! Miss you too. KRAMAR

Regnskog

Gick inte så jättebra att mysa med Brian, jag hade ju hoppats på att han somna och jag hade kunnat läsa en stund, men det gick inte. Han ville bara leka hehe. Vi låg iallafall i min säng och han kröp omkring överallt. Sen messa Stina och fråga om dom kunde komma över, så jag fick ta på mig lite kläder och fixa ordning mig. Sen somna Brian i vagnen :D Så jag passa på att städa badrummet medans jag vänta på Stina. Och med min tajming, kom dom precis när jag var klar :) eller jag skulle precis skura golvet när dom ringde på. Dom var här en stund innan dom var tvungna att hämta Lauren. Jag satte mig framför Tv:n en stund med Brian innan det var lunch dax. När jag höll på att mata Brian kom Urs och Grace hem. Vi hade lunch tillsammans, det var trevligt. Händer ju inte så ofta :) Sen måla jag lite med Grace och lekte med henne, sen mata jag Brian innan Urs skulle ta med barnen någonstans.

Jag tog en promenad, (kom precis hem) gick i en timme :D Jätteskönt. Med lite bra musik i öronen är det inte så jobbigt. Gick en jättemysig väg, fullt med träd och växter. Kändes lite som en regnskog, var lite fuktigt sådär. Bara gick och njöt hela vägen. Alldeles fridfullt, inga större störande ljud, inte för att jag kunde höra så mycket med Mp3 i öronen ;) Fåglarna kvittra och folk rasta sina hundar. Det är mitt smultronställe from now on ;) Man kunde verkligen rensa tankarna där.

image193

Nu ska jag ta mig en dusch, sen ska jag lägga mig och läsa min überbraiga bok ;D I kväll ska jag jobba lite, bara lägga Brian. Sen ska väl jag och Stina hitta på något, får väl se vad det kan bli?! Bio, puben, promenad, vps ;)
Btw det har slutat regna ;) Solen lyser lite, men det är inte direkt varmt ute 16,9c
Puss!

Regn, regn, regn :(

Vakna upp för nästan en timme sen, och såg till min förvåning att det regna. USCH igår var det ju solsken, och varmt och skönt. Trodde de skulle fortsätta i den riktningen, men icke. Man blir ju lite småless på regn när man bor på Irland. Man blir ju inte direkt van bara för att det regnar jämt. Lite deppig blir man också :/
Nej nu ska jag mysa med Brian istället för att bry mig om att det regnar :)

PUSS

Zodiac

Igår jobba jag lite, sen fastna jag i min bok och låg och läste hela eftermiddagen. Vila ut efter helgen :) Boka även resan hem, så nu är det klart jag kommer hem över midsommar :D:D Ska fira med mina närmsta i Bohus; Mamma, Lasse (frigolitpappan), Johan (lillebror) Och Em (min flickvän). Vet inte om Ramona, Sandra och Mattias ska fira där oxå, det får vi se :) Är helt exalterad över resan hem, svensk mark igen, vädret, maten, människorna, och havet ;) Solen.

image192

Igår kväll var jag och Stina även på bio, Zodiac; Den i särklass absolut sämsta filmen jag sett. Trodde det skulle vara värsta thrillern, lite rysare typ. Men ack så fel vi hade! Handla om en seriemördare som skickade brev till en tidning där han förklara hur han mördat sina offer. Breven ville han skulle publiceras i tidningen. Historien var baserad på verkliga filer. Polisen var inkopplad och man hade sina misstänkta, även en kille som jobbade som seriefigurs-ritare på tidningen gjorde sina efterforskningar. Efter att polisen lagt ner målet efter en tystnad på fyra år fortsatta han att leta efter Zodiac (som mördaren kallade sig) Men när filmen sluta, efter sega tre timmar hade man fortfarande inte hittat Zodiac. Hade kanske varit en bra film om den inte varit så seg, och inte så lång OCH om man fått veta vem "Zodiac" var. Rekomenderas INTE!

Var inte hemma fören halv tolv, läste en stund innan jag somna. Och i morse var jag uppe vid åtta. Åt frukost och sen börja jag städa. Sopa och skura golvena på nedervåningen. Sen kom Stina och Mary-ellen över en sväng. Vi satt i solen på hammocken och drack kaffe. Snacka lite.
När hon åkt gick jag och hämta Grace. Väl hemma igen åt jag och Brian lunch innan jag strök lite tvätt. Sen kom Urs hem. Jag gjorde inte så mycket. Sen körde dom in mig till stan och jag kolla runt lite. Köpte mig faktiskt en sax som klipper mönster :) Sen gick jag hem i solen. Hemma satt jag i hammocken och läste en stund innan de blev lite kyligt och jag gick upp på mitt rum och fortsatte läsa :)
Sen kom Urs och barnen hem. Jag satt på mitt rum när jag hörde Urs ropa i panik på mig. Jag rusa ner för trappan och in i köket där stod Urs med Brian i famnen alldelse röd i ansiktet. Han hade satt en äpple bit i halsen och höll på att kvävas. Herregud! Fick ju nästan en hjärtattack. Som tur var kom äpple biten upp. Usch, det var hemskt!

Nu har jag ätit middag och ska nog bege mig till Stina och se en film, eller softa hemma? Hmm, svårt val. Får väl se helt enkelt. I morgon ska jag jobba iallafall. Dec ska till college så jag måste även jobba kväll. Eller jag lägger ju bara Brian sen är jag ledig.

Väderprognos: Soligt, blå himmel, upp emot 20c. Varmt och skönt, lite små kyligt framåt kvällen. Annars varma vindar :)

Nu ska jag bestämma mig för vad jag ska göra med mitt liv, Tjing!

"Jag fryser om mina strumpor"

I fredags var vi ute på puben; jag och Stina. Börja med förfest hos mig, sen in till stan. Först in på Old oak, och sen vidare till Crane Lane. Inne på Crane Lane är det 21. Men vi kommer alltid in, och det är jämt samma vakt som släpper in oss. Och han ska ALLTID se ID-kort. I fredags fråga vi honom varför, eftersom han känner igen oss. Då sa han "I´m just messing with you" Jaha där ser man ;)
Sen gick vi och åt innan vi åkte hem. Var hemma vid halv två (!!) Vad är vårat problem då? :P I lördags gick vi upp vid halv elva-elva. Vi behövde inte jobba som tur var :D Vi sega ganska mycket innan vi kom hemmifrån. Först åkte vi in till stan, men hitta ingen parka och ides inte leta så mycket så vi åkte ut till Mahon point istället. Köpte present till Sandra och sen åkte vi till Carrigaline och mötte upp Sandra på Lidl. Där handla vi lite inför kvällen, sen vidare till Dunnes store handla lite till, sen åkte Sandra hem och jag och Stina åkte till Supervalue för att handla de saker som inte fanns på dom andra ställena. Sen åkte vi hem till Sandra och hjälpte henne med att fixa inför festen, blåsa ballonger, förbereda middag, blanda bål m.m. Sen åkte vi hem till Stina för att göra oss ordning och köra Mark till stan. Vi var ute hos Sandra igen vid åtta, ungefär :)

Det var svinkul på festen, vi garva hur mycket som helst. Det var en kille som sjöng och spela gitarr som tyckte jag likna Roxette, haha :) Vi gick inte och lade oss fören typ sex, eller något. Sov alltså inte så mycket eftersom jag vakna vid tio och somna inte om utan gick upp vid halv elva. Vi åt frukost och fixa oss, så stod vi i köket och jag frös som tusan om mina fötter så jag -smarta Pyret- säger " Jag fryser om mina strumpor" haha. Dagens citat, LÄTT!
Sen åkte vi in till stan där Oriflame hade öppet hus, eller vad man ska kalla det ;)
Sen åkte vi till Blackpool, shopping center. kika runt lite och åt. Så åkte vi hem till mig, och somna i min säng. Efter en halvtimmes skrattanfall åt min anka :D interskämt!

Nu har jag ätit lite mat och så, är über-trött så jag ska gå och sova. Go´natt!
Btw ni har väl inte glömt mors-dag!? Min mamma är BÄST, älskar dig mamoo. Ska bli så kul att komma hem i midsommar och fira med er. Saknar ju er här på Irland.

PUSSAR


igår..

.. slappa jag ganska mycket, tror jag. På förmiddagen var Stina och färga håret så jag hade Mary-ellen här och Brian och Grace. Vi var  ute och lekte, sen tvätta jag mina kläder och strök lite, baka även en banankaka. Blev väldigt god ;) Sen kom Stina och hämta Mary-ellen för att hämta Lauren på skolan. Vi åt lunch; jag och barnen, sen åkte vi till en lekpark med Stina och barnen. Var hemma vid ungefär fem, då vek jag lite kläder och fixa ordning i huset. Sen kom Urs och vi fixa middagen och mata Brian. Precis när vi satt oss för att äta kom Dec hem. (Urs har satt en deadline nu för middagen. Prick 17,45 sätts den på bordet och den som inte är hemma då får äta när han kommer) Stackars Dec var tre minuter sen ;) Hehe
Sen prata vi om våra stolar i köket, vi behöver ju köpa en till. Vi har bara tre och vi är fyra som äter. Så en får ALLTID stå när vi äter, brukar bli Urs. Dec tyckte att Urs kunde låta mig ta barnen på onsdag morgnar så kunde Urs åka iväg ensam och köpa stolar. Då sa jag att Grace är i skolan på onsdagmorgnar och Urs har faktiskt ViktVäktarna då. Då sa han "ni har alltid ursäkter". Då fråga jag vad hans ursäkt var. Han kan ju faktiskt fråga mig oxå om jag kan ta barnen en lördag morgon/fm så kan han åka iväg och köpa stolar. Så på lördag får jag jobba. Alltid jag med min käft hehe. Men Dec kastar nog bara in Brian mellan mig och Stina. Han tar nog med Grace. Vi ska ju ut ikväll; jag och Stina :D Ska bli kul. (hoppas vi)

Får skriva mer sen, Stina och trubbel är här. Later folks!

"Cause I don't care if I ever talk to you again"

You talk about life, you talk about death,
And everything in between,
Like it's nothing, and the words are easy.
You talk about me, and you talk about you,
And everything I do,
Like it's something, that needs repeating.
I don't need an alibi or for you to realize,
The things we left unsaid,
Are only taking space up in our head.
Make it my fault, win the game
Point the finger, place the blame
It does me up and down,
It doesn't matter now.

[chorus]
'Cause I don't care if I ever talk to you again.
This is not about emotion,
I don't need a reason not to care what you say,
Or what happened in the end.
This is my interpretation,
And it don't, don't make sense.

The first two weeks turn into ten,
I hold my breath and wonder when it'll happen,
Does it really matter?
If half of what you said is true,
And half of what I didn't do could be different,
Would it make it better?
If we forget the things we know.
Would we have somewhere to go?
The only way is down, I can see that now.

[chorus]
'Cause I don't care if I ever talk to you again.
This is not about emotion,
I don't need a reason not to care what you say,
Or what happened in the end.
This is my interpretation,
And it don't, don't make sense.

It's really not such a sacrifice
If I never talk to you again,
This is not about emotion,
I don't need a reason not to care what you say,
Or what happened in the end.
This is my interpretation,
And it don't, don't make sense.

And it don't have to make no sense to you at all,
'Cause this is my interpretation, yeah, yeah, yeah.

Ibland tröttnar man på vissa människor, så mycket så man faktiskt "don´t care" Det har jag märkt sen jag flytta till Irland, att jag faktiskt "don´t care" about some people! Ni jag bryr mig om Ni vet vilka ni är :)


Tips

Måste bara tipsa om en otroligt bra krönika som Izza skrivit
http://www.izabella.tjejsajten.se/articles/kroenika/izza--byt-riktning--svaeng-hoeger_6-268.htm 
Så rätt, diggar dig Izza!

"Det behövs bara EN person för att göra skillnad. Våga vara den personen."
/Izza

Perfect for you

image196

I don't mind spending some time
Just hanging here with you
Cuz I don't find too many guys
That treat me like you do
Those other guys all wanna take me for a ride
But when I walk their talk is suicide
Some people never get beyond their stupid pride
But you can see the real me inside
And I'm satisfied, oh no, ohh

Even though the gods are crazy
Even though the stars are blind
If you show me real love baby
I'll show you mine

I can make you nice and naughty
Be the devil and angel too
Got a heart and soul and body
Let's see what this love can do
Baby i'm perfect for you

Jo Pyret kan :) I´m PERFECT for you, promise!

Bio med Stina; Alpha dog

Igår jobba jag ju, hände inte så mycket ovanligt. Var inne i stan när jag slutat. Köpte mig en ny väska :D Och örhängen? (har jag redan sagt detta?) Anyway, sen gick jag ju hem från stan i det fina vädret. Sen var det middag och efter det natta jag Brian. Sen bio med Stina. Vi såg Alpha dog; En väldigt bra film med Justin Timberlake. Basserad på en sann historia. Handlar om knarkare och deras värld. En kille är skyldig den andre killen pengar. Den andra killen tar den första killens brorsa som gissla. Justin Timberlake spelar en väldigt dum-blåst kille, givetvis knarkare och vän med den andra killen. Han blir den som får ansvaret över "lillbrorsan".
Se den! Ni kommer inte ångra er. Och speciellt om ni diggar Justin, riktig heting på vita duken ;) Glöm inte spana in nästa film Justin Timberlake kommer medverkar i (minns inte namnet på den)

image187

Idag har jag jobbat. Var supertrött i morse. Usch! Så när Brian sov och jag skulle passa på att klä på mig, somna jag i min säng, haha. Sen städa jag badrummet och sen kom Stina och Mary-ellen över en stund innan jag var tvungen att hämta Grace från skolan. Stackarn ramla i gruset på vägen hem :( Skrapa upp sitt knä. Sen gjorde jag lunch när jag kom hem och Urs kom hem. Nu har hon åkt iväg med barnen och jag sitter här och slöar. Behöver egentligen gå och posta ett brev, men orkar inte. Gör det senare, eller i morgon. Men då kanske det blir försenat? Äh det löser sig!

Vet inte vad som händer ikväll, kanske ska träffa Stina eller så blir det soft hemmakväll. Declan ska låsa in sig i lekrummet och kolla på matchen ikväll (Liverpool något, final) Så jag sitter väl här eller ligger i sängen. Vi får väl se. Kanske tar en promenix med Stina.
Gud va hungrig jag är, redan. Eller det är ioförsig 4timmar sen jag åt. Men ändå. Försöker att inte äta en massa onödigt mellan lunch och middag. Blir så mycket godis. Är ju inte så lätt att låta bli när man har ett helt lager i mitt rum, fick en låda med typ 3kg svenskt godis i födelsedagspresent. Fatta eller!? Försöker iallafall. Idag har det gått bra. Faktiskt inte rört godiset, inte ätit något sen lunch heller :)

Snart är det helg :) HÄRLIGA helg, långhelg dessutom. Riktigt nice. Irland är lite kul, dom har "bankholiday" lite när som helst, utan anledning verkar det som. hehe as-soft att ha långhelg emellanåt :D Så på fredag blir det utgång; jag och Stina. Och på lördag fyller Sandra 26år, så hon ska ha fest hemma i Carrigaline. Soft :D Ska bli kul, och söndag blir det väl antingen soft, eller supa :)
-super vi för mycket Stina?
-Nej då, vi lever livet och har lite kul bara.
-Jo men, vad har vi gjort sen vi kom till Irland?
-Vadå? När vi är 80 år, kommer vi inte sitta på hemmet och tänka tillbaka, Varför gjorde vi aldrig de, och de, och de?!

HAHA du o Jag, Stina :D Lätt!
(Nej Sverige, och alla jag känner: Ni behöver inte vara oroliga, vi super inte så mycket. Vi vet vad vi gör hela tiden. Och sköter vårat jobb!) Har lite kul bara;
"Remember when you were young
You´d lose yourself
In the morning, you know you won´t remember a thing
In the morning, you know it´s gonna be alright"

Vill ha svensk sommar :) Midsommar here I come. Älska svensk sommar eller? Jordgubbar-solen-havet-bada-party-almesåsen-stranden-kärlek-regnet-tälta-kyssar-grilkvällar-solnedgångar-dagg-ljumma vindar-gyllene tider

Väderprognos: Ganska OK väder, mulet men otroligt varmt. 24,3c

Puss o Kram

Uppdatering
Filmen som Justin Timberlake kommer medverka i heter "Black snake Moan" Och jag ber om ursäkt för mitt uttalande att filmen "alpha dog" är basserad på en sann berättelse. Är bara delvis sann.  Filmen är ett drama baserat på verkliga händelser ur Jesse James Hollywoods liv, en knarklangare som blev en av världens yngsta någonsin att hamna på FBI`s "most wanted list". Sry again!

Polly reklamen

image185

Kommer ni  ihåg Polly reklamen? (Nå´t sånt här) "Petter och jag, vi är goda vänner. Fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker, Petter går på gym, jag promenerar, Petter är hjulbent, jag är kobent. Men en sak har vi gemensamt, POLLY" :D Så bra ju, dom är så söta. Och Polly, hur gått är det inte med Polly? Gahh det ska jag köpa när jag kommer hem till Sverige. namnam. Usch inte bra det här, när man tänker till för mycket så kommer man på saker man saknar med Sverige, gud all god mat vi har. Har sagt det för, säger det igen; Svensk husmanskost Is THE shit! Lätt

In the morning

I don´t know what I´m doing wrong
Maybe I´ve been here too long
The songs on the radio sound the same
Everybody just looks the same
But then last night was so much fun
And now your sheets are dirty
The streets are dirty too but
You never look back on what you´re gonna do

Remember when you were young
You´d lose yourself
In the morning, you know you won´t remember a thing
In the morning, you know it´s gonna be alright


Mickey mouse and Donald duck

"Stinas" Frank:
"Stina are Mickey mouse and Pyret, she is Donald duck :)"

Jahapp, då var man seriefigurer :P Är vi nå´t lika eller?

image184

Hehe, Nu ska jag ta en dusch. Sen vankas förhoppningsvis middag ;) Sen ska Brian nattas och efter det gissa vad Pyret ska göra då? JO hon ska på bio med Stina, för ovanlighetens skull ;)

Väderprognos: Lite mulet i morse, trodde det skulle bli regn vid lunch men det blev istället solsken, UNDERBART. Varmt och skönt ute, med lite ljumma vindar. Termometern visar just nu 25,9c. Kan det bli bättre?

KYSSAR

Städmani

Det är vad jag har fått idag. Har varit uppe sen åtta och städat hela tiden. Knas-pyret, verkligen! ;) Ska snart fortsätta städa lite till, men först ska jag klä på mig. Stina och mary-ellen är påväg. Så då kanske det inte är så smart att gå i morgonrock.
När jag kom ner i morse så gick Urs upp och klädde på sig och gjorde sig ordning, då börja jag städa. Så när hon kom ner igen sa hon "You are down here and it´s tidy, I´m down here and it´s a mess" Hehe, Jo städmanin har börjat. Nu ska jag klä på mig och sen dammsuga lekrummet, So long folks! Vad gör ni idag?


image183

































PUSS

Stranden :)

Sitter och väntar på Stina (ovanligt va?!) Vi ska åka till stranden med hennes barn, och steka oss lite :P
Ikväll ska vi på bio med Harriet´s ex-familjs nya aupair, Nina från Holland. Vet inte vilken film, en bra får vi hoppas! I morgon jobbar jag som vanligt, igen. På kvällen blir det väl soft. aja vi hörs sen eller något.
Mamoo om du läser, hör av dig när du fört över pengar! Love you KRAMAR


Frukost

Frukost time, alldeles strax :) Vet inte vad jag ska äta bara, får nog bli kellogs ! Sen ska jag duscha och stryka tvätt, och vika tvätt :( Inte superkul direkt. Men det behövs! Ha en toppen dag! Puss

Lillsyrran

Vilken färg på necesärena? Kan jag köpa och ta med i midsommar eller? Orka skicka lixom. Jo tofflorna förresten finns inte, tror dom bara säljer dom på vintern, typ.
Kommer hem i midsommar nu, gott folk! Har inte bokat ännu. Men de kommer i veckan. Blir fredag 22juni - onsdag 27juni. Midsommar i Bohus med Em och familjen ;)
Ni andra som vill träffas, Let me Know and we sort something out, OK?! Love you folks. PUSS

Helgen med Stina :P

Eller jag kanske ska börja skriva om torsdagen?!
Jo som sagt (skrivit) skulle jag ju möta Stina på Mahon point, för att ta en promenad. Det gjorde vi :) Först parka vi bilarna en bit bort, gick in och hämta min klocka (som jag fick i födelsedagspresent, men som var för liten) Sen gick vi en promenad, ganska lång faktiskt (!!)
Sen tog vi en donken och åkta hem, HAHA "We´re soo good!"
Fredag morgon softa jag ganska mycket. Kom ner när klockan var halv nio till ett dött hus, det var jättetyst. Visa sig att barnen inte sovit så mycket under natten så dom sov fortfarande. Så jag plocka ur diskmaskinen, sen vakna Grace. Och tio minuter efter vakna Brian. Så åkte Urs och Dec till jobbet. Jag åt lite frukost, klädde barnen. Leta dinosaurier (!?) ;P Sen vid kvart över tio ungefär, kom Stina och trubbel :D Barnen lekte och vi drack kaffe. Sen gick vi till affär´n och handla youghurt. Så gick vi hem och gjorde lunch. Till mig och Stina gjorde vi hemmagjort kebab i pitabröd smaskens. Efter lunch gick jag och barnen ner till Urs och hämta bilen och Stina åkte till mahon point, dit även jag åkte när jag hämtat bilen. Där gick vi runt och kika lite. Yvonne ville att vi (stina) skulle köpa en avskedspresent till en kille på hennes jobb som skulle ut och resa och därför sagt upp sig. Vi hitta en blå skjorta med blommor på (låter inte så snyggt, var inte det heller ärligt talat) Yvonne ÄLSKA den däremot. Åkte och lämna den och sen vidare in till stan med barnen. Tog en evighet innan vi kom fram till ett parkahus och kunde parka. Gick till Puchinos och fika. Sen kolla vi lite skor oxå innan vi åkte hem. Och det kan jag lova tog lååång tid att komma hem, typ 30-40min p.g.a trafiken. Var hemma 16,55 ;) Strök lite och fixa middagen innan Urs kom hem och vi åt middag. Efter middagen lekte vi lite med barnen innan det var läggdags. När jag fått Brian att somna, tog jag en dusch och sen börja jag göra mig ordning. Sen kom Stina :D

Då börja supandet ;) hehe. Satt på mitt rum och fixa oss och drack, men sen vakna Brian. Vet ej om det var p.g.a oss men vi gick ändå ner och fortsatta våran "förfest" Declan kom hem och vi satt och garva som tusan, hehe. Det var jättekul, Urs och Dec tyckte nog oxå de. Sen skulle vi gå till bussen, hehe. Vi missa den inte mitt fel, LOVAR! :P Ok kanske lite mitt fel, men det kom en tio minuter senare, så vi kom in till stan iallafall. Nästan framme ringde Sandra och ville att vi skulle komma till Old oak, så där hamna vi. Tog en smirnoff och gick vidare till Crane Lane mysigt ställe :) Där träffa vi ett par killar, väldigt trevliga. När kvällen börja lida mot sitt slut, så åkte vi hem till ena killen på lite efterfest :D VÄLDIGT trevligt, och roligt ;) Tog en taxi hem till Stina senare och var hemma runt fem-tiden tror jag ;) *oops* Somna ganska fort. Yvonne kom in vid någon tid på morgonen och drog för gardinerna. Gullig hon är! Vi gick upp vid tio - halv elva. Åt lite frukost och fräscha te oss, innan Yvonne och Frank kom hem. Sen körde Yvonne hem oss till mig för Stina hade sin bil här. Declan var hemma med barnen och huset såg som vanligt ut som en rövarkula :P Fick byta kläder på Brian och fixa Grace´s hår, som vanligt ;) Sen åkte vi på picknik. Nej först höll jag på att dö tillsammans med Brian. Jag skulle byta blöja på honom och gick till bordet i köket, då halka jag på en vindruva och höll på att ramla, trodde Brians nacke skulle gå av, han blev jätterädd och börja gråta. Skällde lite på Declan för det, hehe ;) Sen åkte vi på picknik, men de blev inte mycket av picknik. Satt i bilen och åt :P
Sen in till stan och Puchinos (som vanligt) tog en kaffe och kika i stan. Åkte till Carri och hämta Mark hem till Glanmire med honom och packa Stinas väska. Hyrde skräckfilm och åkte hem till mig, fråga om vi kunde åka till mobile home, vilket var INGA probs, så vi packa min väska och begav oss. På vägen dit köpte vi med oss kina-mat. Väl framme åt vi maten (som inte var så god) och kolla på film. Sen skulle vi se skräckfilmerna vi hyrt, den första stängde vi av efter kanske 20-30min. Den var kass, kan säga "Jag kommer ALDRIG gifta mig med en bonde, eller ens dejta en" No ofense like, but no thanks, löv" :P Sen satte vi på Saw 3 vilken var bättre, men inte SUPERbra. Ganska rå, jag höll på att svimma mitt i filmen. Var gö läskigt. Satt och kolla på filmen så kände jag bara att jag höll på att svimma, så jag satte huvudet mellan benen. Fy fan! Kommer komma en fyra! Bärgis.

Somna vid halv två-två och gick upp vid kvart över tio-halv elva i morse. Det var jättefint väder så vi kunde sitta på altanen och äta frukost mysigt! Vid halv ett kom Urs, Dec och barnen. Sen farmor och farfar. Vi åt lunch med min familj och myste med Brian, min ögonsten! love him, so cute. Har jag föresten berättat att jag håller på att lära honom hur man kryper? Han gör framsteg, ge mig en vecka till. Max två! :D Sen åkte vi därifrån, hem till mig och laga middag och kolla på Festival sen hem till Frank, som inte var hemma. Så vi åkte och kika runt lite bara. Sen körde Stina hem mig. Ringde och prata med mamoo :P Sen prata jag med Urs lite och nu; gott folk, ska Pyret lägga sig och läsa, för att sen sova. Hörs i morgon!

Go´natt Pussar

Dinosaurier

image182
Det fanns inga dinosaurier i mitt rum, som tur var ;) Hehe Grace är för söt!








Ramona!

Jepps dom vart supergoda :P Gör du såna åt mig på midsommar eller? Tror jag får komma hem, men då blir det nog midsommarafton. Men det gick en plan så jag är hemma 12,45 Och det är ju OK så att säga. Ska kolla om jag får stanna en extra dag hemma då :) Blir billigare om jag kommer hem då också tror jag.
Tillbaka till kakorna ;) Dom är ju godare med pärlsocker, men vad ska man göra när det inte finns? Går ju inte direkt ta strösocker, hur gott skulle det bli? Nu ska jag gå och kolla om det finns några dinosaurier i mitt rum, Grace säger det. Jag är rädd :S

Älskar dig syrran, Puss o Kram

Chokladsnittar

image181

Som ju är syndigt gott ;) Bakade jag och Stina idag, eller jag kom över till henne förut med barnen och hon höll på att baka, men jag fick ta över, hehe. Dom blev otroligt goda, även fast dom var utan pärlsocker, sånt finns ju inte i detta land. När jag kom hem baka jag och Grace chokladsnittar igen, hehe. Även dom blev väldigt goda ;P Frös ner några för senare tillfällen :D
Nu har jag slutat och sitter och väntar på att Stina och jag ska mötas på mahon point :) vi ska ta en promenad tror vi iallafall, hehe. Kanske blir bio :P I morgon ska jag jobba igen och sen är de utgång som gäller, vet inte hur eller när, eller vart. Men det läser vi imorgon :) Var så kul förra fredagen. Nu har jag frågat om midsommar, HOPPAS JAG KAN KOMMA HEM! Urs ska kolla med Dec, han har ganska mycker på jobbet nu, så det är inte hundra att han kan ta ledigt två dagar. Hade varit perfa om det inte var en fredag. Mån-tis-ons är ju ABSOLUT inga problem att vara ledig, men torsdag och fredag är en annan femma. Men men vi hoppas än så länge ;)
Jag ska ju faktiskt jobba en lördag snart åt Dec så han kan plugga, så han borde vara snäll mot mig! Också stryker jag ju hans skjortor, och jag har tagit minst tre söndag morgnar för honom.
Aja, vi får se helt enkelt!

Puss puss PYRET

Gyllene Tider

Visst är Gyllene Tider bara VÄRLDENS bästa band? Eller iallafall sveriges! :D Är ju bara bra! Helt sjukt asså. Älskar dom, helt klart. En sommar utan Gyllene Tider är som kärlek utan kyssar, eller Irland utan Stina :P Eller ett liv utan mamoo :) I sommar lär det bara spelas Gyllene Tider i min bil iallafall ;) eller den är ju Declans men han får allt lära sig :P

Puss och Kram

EM <3

Min söta Em, du anar inte hur mycket jag SAKNAR dig! Det går inte beskriva i ord. Du är den bästa. Hoppas jag kommer hem i midsommar nu, DÅ SKA VI FIRA! Älskar dig så otroligt mycket. Saknar våra äventyr, som är helt galna :) Och våra hemligheter, tss BERÄTTAR ALDRIG FÖR NÅGON! Saknar våra pratstunder och impulsiva ideér.

image179
Vi två mot världen, älskling! <3

Vi strular till det, so what? Vad gör det om hundra år?! Exakt, ingenting :)

image180
Min sötplutt ;)


Stina?

Sitter här och väntar på att Stina ska dyka upp, hon borde komma snart. Vi ska hitta på något, men vet inte vad. Vi får väl se :D
Har jobbat idag, gjorde inte så mycket, städa ur kastrull skåpet och sen tvätta jag spisen. Annars bara lite tvätt och stryka. Så jag softa bara, typ. Sen körde Urs mig in till stan när jag slutat, och jag gick runt och kolla lite bara. Sen tog jag bussen hem och lade mig och läste. Boken jag läser är ruskigt spännande! Har lånat den av Stina. Finns flera böcker som handlar om samma personer, hon har några fler. Som jag MÅSTE låna. Denna är på svenska men dom andra hon har är på engelska. Bra att läsa på engelska, lite segare att komma igång bara. Sen brukar det lösa sig ;)

VAR ÄR DU STINA?!

Fy fan!! Orkar inte med mer

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1069832,00.html
Läste på aftonbladet precis, Jag blir så jävla upprörd. Jag fattar inte hur man kan vara så grym att man utsätter någon för mobbning, och hur lärarna kan förneka något så uppenbart!? Det är en jävla sjuk värld vi lever i. Jag sitter med tårarna i ögonen när jag läser om Emma, och när jag tänker på alla andra tusen människor som är mobbade. Jag fattar inte att någon inte kan gör slut på all mobbning?! Hur kan man vara så jävla feg som lärare att man "inte ser" ?? Det finns inte i min värld. Är så upprörd och arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag tror aldrig att man kan få bort mobbning helt, det kommer alltid finnas någon slags mobbning kvar, men när den är så jävla uppenbar så fattar jag inte. Och hur kan INTE gör något åt det?! Hur kan man stå och se på när en person bryts ner så otroligt mycket att den till slut inte finner någon annan utväg än självmord? Jag förstår inte, och kommer nog aldrig förstå! Jag kan skatta mig lycklig som aldrig blivit mobbad, men jag har så många i min närhet som har och är. Men bara för att jag inte varit där så kan jag ändå känna med dom som är i helvetet, dagligen! Och ni som är där, Hur orkar ni stå ut? Otroligt mycket cred till er. Stå på er! Alla är vackra på sitt sätt, och unika. Skit i alla andra, Ta ingen skit som grynet skulle sagt!
Jag orkar inte leva i denna världen mer när jag läser något sånt, Och hur fan kan ni lärare kunna gå hem och sova lugnt på natten? När ni vet att en person håller på att brytas ner så? Alla jävla skolor runt om i Sverige ser fan inte skogen för alla träd! Ni lärare som gör det, och gör något åt det, CRED TILL ER! Självklart är det säkert jättesvårt att göra något som lärare, i dagens samhälle är ju inte lärare värda något, dom har forlorat all sin resepekt. Man måste börja redan på dagis, och till och med föräldrar måste föregå med gott exempel, Ni vet barn gör inte som ni säger, dom gör som ni gör! När barnen leker när dom är två år och inte vill dela med sig eller vafan som helst, måste man ta tag i situationen på en gång, kanske låter överdrivet. Men jag tror att börjar man tidigt så kan man lösa det!

Och Emma, HÅLL UT! Du är jättesöt och dina ögon kan berätta om vänlighet. Alla andra där ute som är mobbade, Stå på er. Tillkalla pressen, polisen vafan som helst så ni slipper ut ur helvetet! Och kom ihåg: Det är bara den mobbade som kan bestämma om det är mobbning eller inte. Kompisarna kanske bara skojar, men för dig är de mobbning! Ta upp det! Låt oss kämpa allihopa MOT MOBBNING!

Kom ihåg


En äkta vän hjälper dig inte ur fängelse,
utan en äkta vän sitter bredvid dig och säger; "VI strulade till det!"


Nattsamtal

Vi var ju på bio igår kväll, men först var vi inne på Tesco; jag skulle byta en Tv-sändare åt Dec. Han hade köpt en men den funka inte. Så jag var där inne och fixa en ny, jag fick pengarna tillbaka så jag kunde köpa en ny, när jag kom till kassan och skulle betala, så hade snubben i kassan TUSEN frågor, HAHA tror han försökte stöta lite på mig. "What is it?" "Hows it working?" "Have you had one before?" herregud, tror inte de, tack ändå :p

Idag börja jag klockan 8,15. Men var nere redan vid 8,05 :D När Urs och Dec åkt åt jag lite frukost och sen lade jag Brian och börja städa; Sopa alla golv på nedervåningen, skura alla golv på nedervåningen, städa badrummet på övervåningen, städa ur Grace´s garderob, bytte hennes sängkläder, tvätta, vek tvätt, strök tvätt.
Vid lunch kom Urs hem med Grace, och vi åt lunch. Efter det åkte Urs med barnen och jag satt vid datorn, kolla lite på film, softa ;) Vid kvar i fyra kom Urs hem igen med barnen. Sen åkte hon iväg vid kvart över fyra. Grace spydde på hela sig, och soffan. Det var bara torka. *USCH* Sen vila hon lite och jag mata Brian, fixa middag åt mig och Dec. Så nu har vi ätit och Urs har kommit hem och jag är ledig :D Ikväll ska jag se DH :) Can´t wait!
Eller nu texta Stina och vill göra något. Kanske Carri ikväll då :P eller något annat. Vi får se helt enkelt, gud jag vill att det ska vara Fredag idag, så vi kan gå ut och festa. Var så jävla kul i fredags :)

Saknar alla nattsamtal :( Vad gör jag på Irland? Varför är jag inte i Sverige och har ett vanligt jobb och har kul som alla andra? Just de ja! Jag vill LEVA LIVET och ha kul på Irland, med lite nytt folk. Och få engelska språket. Däför är jag på Irland. :D Men jag saknar ändå nattsamtalen!

XXX

Glömd?


Har ni hemma i Sverige glömt mig? Ingen som skriver längre :´(


28 weeks

image173   image177

Ok, jag och Stina var på bio igår, såg 28 Weeks later. Den var BRA! Superbra! Precis som en skräckfilm ska vara, var den läskig. Och den var verkligen bra! Det är ju en sån sak som skulle kunna hända i verkligheten. Vilket gör den ännu läskigare. Var skiträdda jag och Stina. Vi var helt skakis efteråt. Vi ville hem. SE DEN! I recomend. Läskig som satan, riktigt bra rysare!








Nu ska vi ta och kolla på 28 days också. Det är filmen innan 28 weeks. Sen vill vi se Pirates of caribbean, och massa fler :D Detta var den bästa på länge vi sett. Nästan bättre än Black christmas, eller den kanske är bättre? Nej dom är nog lika, säger vi ;) Nu ska jag lägga mig och läsa en bok och äta godis, Ja jag vet jag borde inte, men Wtf?!

PUSS


Here is the uppdate I promised u!

Sist jag skrev var ju en vecka sen, förra måndagen. Sry! I måndags lade jag mig då ganska tidigt, Skönt!
Tisdag var Stina över på förmiddagen med Mary-ellen. Sen hämta jag Grace på skolan och vi softa här hemma tills Urs kom hem och tog barnen. Så jag blev ledig, va gjorde jag då? Minns inget, säkert inget vettigt ;D
Onsdag iallafall jobba jag, hade Brian på förmiddagen och Urs hämta Grace från skolan. Stina kom över och var kvar när Urs kom så vi åt lunch med henne innan vi åkte in till stan och kika runt lite. Sen åkte vi hem till henne med mary-ellen och fika ;) Sen hämta vi Mark i skolan, åkte hem till Stina och sifta. Jag mata Mary-ellen och sen kom Yvonne och Lauren hem, så beställde vi mat; Kina-mat till barnen och Indiskt till oss vuxna Supergott var de, men starkt! :D Efter maten gick vi en lång promenad, på en timme. Det var jätteskönt, sen kolla vi lite TV innan Stina körde hem mig.

I torsdag var jag trött :S Men det var bara att gå upp vid åtta för att börja jobba. Hade även ont i bihålorna och trodde huvudet skulle spränga, men ändå var jag ute på promenad med barnen på förmiddag, sen städa jag bilen, dammsög överallt! Sen på eftermiddagen gick vi ner till dammen och mata ankorna med Stina, trubbel och Lauren :) På kvällen jobbade jag, och sen tog vi en kväll från varann jag och Stina :P Jag tog en HET dusch, underbart. De släppte lite i bihålorna! Sen måla jag naglarna och vidare innan jag gick och lade mig, först kolla jag på GT-musik DVD :)  

I fredags var det tillbaka i huvudet och bihålorna :/ Men de spelar ingen roll när man är aupair, bara att se glad ut och fortsätta som om inget har hänt. På förmiddagen gjorde jag lite saker i huset, städa, tvätt, stryka, m.m. Sen på eftermiddagen tog jag med barnen till Monkey maze det var trevligt, Brian stod helt själv i några sekunder, höll i sig i en kant bara :D
Sen var de hem och ge Brian mat innan jag åkte och hämta Dec på jobbet i stan. Så åkte vi och hämta mat; hamburgare och pommes. Och när vi skulle åka därifrån så skulle jag vända bilen, ni vet en sån där liten U-sväng, då råka jag köra på trottoar-kanten, Ajaj, stackars bilen. Blev en repa på fälgen, Dec sa "shit happens" eller kanske inte ordagrant men han mena det iallafall, Tur de!
Väl hemma åt vi middag och sen tog jag en dusch, och börja göra mig ordning. Smink och hår och gud vet allt ;) Gud va skönt det måste vara för killar när dom ska ut, behöver inte stå och sminka sig i evigheter eller fixa håret, välja kläder U name it! Jag vet, ingen tvingar mig att göra ALLA dessa saker, men man vill väl vara fin? Passa även på att dricka lite cider när jag gjorde mig fin :P Sen kom Stina och strax efter Sandra. Vi börja grogga, och dricka vin och tjattra :) Sen drack vi även kaffelikör! Vidare med bussen in till stan. Där vi gick till Clevérs och drack tequila, och eftersom dom inte denna gång heller hade salt fick dom allt springa iväg till närmsta pub och låna lite :P Vi drack upp och gick vidare till en pub bredvid Cubins, tror den heter Patrons eller något sånt, får kolla upp de! Där inne drack vi ännu mer, Ovanligt?!! :o Dansa även en hel del, var superkul! Sen gick vi in till Cubins och dansa lite till! Sen åkte Sandra hem och jag och Stina gick och mötte upp någon kille, och hans polare. Så åkte vi hem till han och snacka lite. Drack öl :) Innan vi gick och lade oss. Vid åtta blev jag väckt av killen vi var hos, han skulle köra hem oss. Gud va trötta vi var. Väl hemma hos mig, var det kaos. Dec skulle ta med barnen in till stan, tänkte låta Grace gå med håret som en svinto, HAHA. Pyret fixar det med en borste och hårband! Och Brian hade fortfarande på sig haklappen, Den åkte av innan dom gick! När dom åkt tog jag och Stina en toast innan hon åkte hem och jag gick och sov en stund. Eller en stund, från 9-14,30 typ, i runda slängar!

Sen gick jag upp åt lite brunch, eller något. Tog en dusch sen kom Stina hit. Vi åkte in till stan och köpte nya tights, eftersom våra på något konstigt sätt gick sönder på fredag kväll :? Vi köpte lite saker för att kunna göra quaca och hemmagjord Pizza :D Hem till mig och börja baka, gjorde kyckling och vitlökspizza, och MASSA quaca. Som vi satt och mumsa på till Eurovision songcontest 2007. Gud vilka dåliga låtar som var med i år. Frankrike var lite kul iallafall :D Och Sverige ägde, tyckte iallafall vi :) Synd att inte resten av Europa tyckte det :( Aja inget och hänga läpp över, kvala nästa år då! Men låten som vann, ursäkta? och den gav Sverige en 8?!! Usch jag skäms! Efter det gick jag och lade mig, och Stina åkte hem. Jag jobbade ju och skulle ta barnen på söndag morgon. Dom sov HELA natten :P Brian vakna 6,10 och jag tog in honom i min säng, där somna vi om till 7,15 då gick vi upp. Så när vi satt och kolla på Tv och han fick sin morgon flaska, somna vi båda till :D Strax efter åtta kom Grace upp, hon åt frukost och jag strök och vek tvätt. Sen klädde jag mig och Grace och Brian innan jag hade min frukost. Och Urs kom ner vid elva. Sen gick hon upp och väckte Dec. Jag städa Brians garderob, hehe. I know I spoil the family Lynch/Kennedy!
Vi åkte till Douglas så jag kunde ta bilen, dom ställde den där på lördag kväll när dom var ute. Så åkte jag och köpte en födelsedags present till Lauren som fyllde sex förra onsdagen men hade kalas på söndagen. Jag var bjuden så jag åkte dit och där var det kaos, Allt folk skulle komma klockan fyra och jag kom vid halv tre. Alla sprang runt och fixa, och jag fick bada Mary-ellen och klä henne. Sen hjälpte jag till med lite allt möjligt. När folket börja komma så var jag och Stina köks-ansvariga. Vet inte i vilket stadie vi blev det, eller vem som utnämnde oss ;P Iallafall vi fixa allt, typ. Diska fyllde på mat och grejer. Sen när alla åkt, hjälpte vi till och städa undan, gick superfort när alla hjälpte till! Sen satt vi och snacka i några timmar innan jag åkte hem.

I morse hade jag lite sovmorgon, gick upp vid halv tio. Sen gick jag till Mahon point med Brian och mötte Stina och trubbel, vi åt lunch och sen gick jag hem igen. Hemma så vek jag tvätt och strök. Sen kom Urs och jag var ledig. Gick då till banken, och tillbaka hem. Där jag skrev vykort och gjorde gratulationskort :D Sen åt vi middag och nu ska jag iväg på bio med Stina. Blir nog 28 weeks; en skräckis. Hoppas den är bra.

Later folks

Lång uppdate

Känner att jag inte skrivit här på ett BRA tag, så nu är det dax! Ska försöka sammanfatta mina dagar ;)
Men nu ska jag visst äta middag, Boss is home! Be back after dinner.

XX

Mamoo

Ja det var lite jobbigt och ensamt när ni åkte. Men jag har ju Stina :D Jag hoppas oxå jag kan komma hem till midsommar. Funderar på att stanna med er i Bohus. Men jag vet inte. Lova ju att fira med Em. Men vi kanske kan vara med er båda två ;P Vi får se, först ska jag kolla med familjen så det är OK att jag åker hem. Och sen måste jag ha pengar till det oxå. Stina har bokat sin nu, gick till 2600:- från cork till landveter, med byte i Dublin och Amsterdam (tror jag) Tors-mån var det iallafall.
Jaha så Lisa jobbar hos er, menar du Karlsson? Hälsa henne så gott! Funkar det bra då? Saknar faktiskt er lite på Lane oxå. Men jag tror inte jag hade velat jobba där nu, när det har blivit så stort, det är ju så mycket personal nu. Det var ju trevligt när vi var ett litet företag. Man kände alla lixom.
Nej nu ska jag klä på mig, sitter i fortfarande i morgonrock. Sen ska jag nog ta med barnen på en promenix på förmiddagn och senare i eftermiddag blir det antingen monkey maze eller parken vi får se.

Love you mamoo
! KRAMAR

Petra

Hahaha, ja du får nog tagga ner lite oxå, hehe ;) Jag håller med dig, det var jättekonstiga svarsalternativ. Som den med tv-licens. Nej jag betalar inte, men familjen jag bor med gör det. Alla är ju inte 45-år med familj som gör testet. Lite knas tycker jag. Men jag får väl beställa en resa till kos nu då :P
Vad ska ni göra på midsommar? Ska ni fira i strängnäs, eller åker ni någon annanstans? Jag ska prata med familjen om jag får åka hem några dagar. Tror det är No. prob.
Nej nu ska jag passa på att äta lite frukost innan Brian vaknar :) Ha en bra dag! Love you Kram

VUXENPOÄNG

KOLLA DIN VUXENPOÄNG PÅ: http://www.vuxenpoang.com/

Mitt resultat:

Din vuxenpoäng är: 14.4


Din ålder borde vara 26.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
 
Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?

 
Hahahaa ;D

Nu

Ska jag lägga mig och läsa en bok, och lyssna på musik och äta choklad :P Och bara mysa med mig själv, för att jag tycker så mycket om mig. Jag är ju så jävla bra, så vem tycker inte om mig? ;) Känner mig lite EGO idag, Sry folks!  

I morgon ska jag jobba, men blir nog bara förmiddag med Brian. Eftermiddagen kanske jag tar en sväng på stan, annars blir det soft. Hoppas solen är tillbaka i morgon. Idag har det varit mulet och regn på eftermiddagen :/ Lite tråkigt, men så kan det vara! Stina och trubbel kanske kommer i morgon förmiddag oxå. På kvällen kanske jag ska hem till dom och äta middag. Lite omväxling, tihii. Dec har ju INTE college denna veckan så jag är ledig ons och fre kväll. Dock ska han ut på torsdag kväll och då behövs jag hemma. Men de är lugnt! Kanske ska jobba lördag oxå. Men idag sa Urs att dom kanske hoppar att gå ut på lördag. Och då blir jag ledig. På söndag ska Stinas unge, Lauren ha 6-års kalas på Monkey Maze, Skjut mig i foten.. lixom :D På kvällen/eftermiddagen ska dom ha midddag hemma, och då är jag bjuden. Så då kanske jag ska dit. Vi får se. Det är ju bara måndag än så länge. 


Nej nu väntar boken på mig, hörs! Miss you at home

KRAMISAR

Gammalt på mig ;)

127346-174

Skryter :D

Nu har jag målat naglarna :D (intressant att veta va?)
Jobbade ju bara förmiddagen idag. Från 8,30-14,00. Ganska skönt att ha eftermiddagen ledig :) Urs tog med barnen till parken eller nåt, så jag var ensam. Passa på att ta en lång, skön dusch och måla naglarna. Smörjde även in hela kroppen och noppra ögonbrynen. Så nu känner jag mig väldig fräsch! ;)

Hade Brian på morgonen, då slappa jag ganska mycket. Orka iallafall städa badrummet och vika tvätten och stryka lite. Så jag var allt lite duktig. Sen hämta jag Grace på skolan kl. tolv och sen gick vi hem och åt lunch. Jag hade pasta och skinksås. Väldigt gott! Jag är väldigt bra på att laga mat faktiskt, måste skryta lite ibland :P Sen hade Brian en skrik-timme. Han ville inget; inte vara i armarna, inte sova, inte äta, dricka, inte vara på golvet, inte i gå-stolen. INGENTING. Tillslut gav jag honom en flaska och han somna. Han har slutat äta en flaska mitt på dagen, men jag gjorde ett försök. Han tog knappt något från den men han somna iallafall! Så det var ju tur!

Nej nu är de middag, kallops på lamm. SÅ vi får se vad det smakar ;) Hörs senare kanske. Tror jag och Stina ska ta en kväll ifrån varandra, tss!

PUSSIGULL

I was born too late

Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late and to a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

When the head of state didn't play guitar,
Not everybody drove a car,
When music really mattered and when radio was king,
When accountants didn't have control
And the media couldn't buy your soul
And computers were still scary and we didn?t know everything

Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late and to a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

When popstars still remained a myth
And ignorance could still be bliss
And when God Saved the Queen she turned a whiter shade of pale
When my mom and dad were in their teens
and anarchy was still a dream
and the only way to stay in touch was a letter in the mail

Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late and to a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

When record shops were on top
and vinyl was all that they stocked
and the super info highway was still drifting out in space
kids were wearing hand me downs,
and playing games meant kick arounds
and footballers still had long hair and dirt across their face

Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late and to a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

I was born too late to a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

Å vi..

" ...har solen i ögonen å spilld mjölk överallt
Här stinker av gammalt groll
men vi har skuggorna bakom oss trots allt. "

ego :D

Everybody's gonna love today,
Gonna love today, gonna love today.
Everybody's gonna love today, gonna love today.
Anyway you want to, anyway you've got to,
Love love me, love love me, love love.

image171



Tacokväll/roadtrip/jobb :D

Jag har massa att skriva, men orkar inte skriva. Har ju gjort massa i helgen. Jag och Stina fick ÄNTLIGEN se lite av Irland. Vi åkte på en roadtrip, inget planerat. Bara en vägkarta och bil :D Vi hamna först i Cobh (uttalas cov) Sen vidare till beachen i Youghal (uttalas jål) Hade picknik där i det gröna.
Vi hamna tillslut i Waterford där vi tog in på ett B&B, sen gick vi ut och käka innan vi gick tillbaka till B&B och slappa :D
Dagen efter (alltså söndag för alla som hänger me) åkte vi till en liten strand eller den var MEGASTOR, sen till en jättemysig liten by. Tillslut hamna vi i Wexford där vi var inne på en kinarestaurang och åt middag/lunch. Det var en svensk tjej som jobba där. Eller hennes pappa var svensk mamma var från Estonia, men hon bodde och jobba på Irland, tjejen asså :P

Vi åkte hem efter maten för jag skulle jobba. Och Stina stanna över. Vi somna ganska tidigt. Sen i morse jobba jag lite. Sen efter lunch åkte vi på picknik; jag och Stina på stranden. Sen vidare till min familjs mobilehome (villavagn asså, inte husvagn) den var skitstor, 3rum och ett jättestort rum, med kök och frontoom typ. Toalett och dusch. Där ska vi bo i sommar, hehe :P Sen var vi hem till Sandra, men hon var inte hemma. Så vi åkte till Crosshaven en jättemysig hamnstad/by, eller nåt. Sen gick vi en promenad. Irra runt lite först för att hitta Blackrock castle gick ju inge vidare då, spar vi till en annan dag! :) Sen körde jag hem Stina och nu sitter jag här. Orkar inte skriva detaljer idag, får göra det en annan dag. Stina babysat i fredags förseten, så vi hade tacokväll :P GUD VA GOTT!

Vädret har inte varit superbra i helgen. I fredgas var det superfint. Lördags lite sämre och söndag likaså. Idag nästan ännu värre, blåsigt som tusan!

PUSSAR

I´m alive

Japp, det är sant! Jag lever. Men vädret är så fint, helt underbart. Så jag hinner inte sitta här och skriva. Men jag återkommer en annan dag. I går var det 27,9c i skuggan :D Och idag var de kanske 26.
Nu ska jag lägga min bäbis och sen bär det av till Stina på taco-kväll, och i morgon stranden! Och utgång :) Sändag blir det jobb. PUSS

Låång ledig :)

I onsdags kom ju då mamma, Lasse och syrran :D På torsdag var dom här på middag. Och Ramona stanna kvar hemma hos mig till fredag.
fredag kväll kom Mamma, Lasse och hämta mig och Ramona. Och vi åkte till Baltimore. Först till stugan med alla mina väskor ;P Sen gick vi till en restaurang i Baltimore och åt lite middag. Eller ja, klockan var nio typ. Sen gick vi till piben bredvid :) Där stanna vi inte så länge. Utan gick hem och spela kort. Fyrmanavist Jag och mamma vann! ;) Drack lite vin också. Sen gick vi och lade oss framemot fyra kanske, hehe. Eller var det tidigare?

Aja på lördag gick vi iallafall upp ganska sent, typ elva. Och åt frukost innan vi gav oss ut på våran låånga resa. Eller den blev inte så lång. Vi var ute på en udde som heter "sheepshead" Den sydligaste platsen på hela Irland. Man kunde gå JÄTTElångt ut och se havet. Jättefint. Och en massa får och även en Åsna, min nya vän :P Och vägen dit var jättefin, massa grönt! Sen körde vi hem och laga middag. Vi var hemma vid sju tror jag. Så spela vi kort och så lite innan vi laga mat. Åt middag, sen spela vi lite mer kort och drack vin :P Sen gick vi ner till puben. Mysigt ställe ;)

Söndag gick vi också upp ganska sent. Åt frukost och sen vidare på ännu en lång resa. Denna gången ännu längre. Det är verkligen jättevacker på Irland. Vi körde även upp i bergen, det var coolt. Se alla höga bergstoppar, och vi körde högt upp :) Massa får såg vi även idag! Vi körde igenom Kenmare, Sneem, Bantry, Killorglin, Killarney och några fler ställen. Det var verkligen jättefint och mysigt. Vi stanna på en mysig china-restaurang med en snygg servitör :P fan glömde ta kort :/ Vi var inte hemma fören nio på kvällen. Då spela vi mer kort och drack ännu mer vin :) Sen vidare ner till puben, eller?

På måndag tog vi det ganska soft ;) Sega på morgonen. Sen åkte vi och kolla på en strand. Och jag och Lasse tog ett dop i havet. kallt, men överkomligt :P Sen åkte vi hem och satte oss och spela kort på baksidan och drack ett äckligt vin :S Men de slank ner :P Sen laga vi middag och softa mest. Innan vi gick ner en sista gång till puben och tog en öl. Vi gick och lade oss relativt tidigt, om man kan säga det om klockan tre? =o Planen var att gå upp tidigt på

Tisdag, men så blev det inte. Gick väl upp vid tolv. Planen var att lämna huset vid tolv, hehe. Men men vi åt frukost och städa ur och lämna huset vid halv två. Och började resan till Cork igen. Puh, efter ett tag var vi hemma. Ca.2timmar. Vi kolla lite B&B i Dublin åt mamma, Lasse och Ramona innan dom åkte vidare till Dublin. Vi hitta ett 7min från flygplatsen. Var det bra?

När dom åkt röjde jag i huset, föreställ er en familj -som har en aupair och den åker iväg ett par dar, hur det ser ut i huset när aupairen kommer hem igen. STÖKIGT! Lekrummet var ett BOMB, men efter femton minuter var det fixat! Sen kom Urs hem med barnen. Grace var jätteglad, hon hade saknat mig så mycket! Och jag har faktiskt saknat dom med. Men det var en underbar semester :D Nu hoppas vi bara på att jag får åka hem till midsommar. Då ska jag fira med Em :) Jag vill till kusten. Kanske strömstad. Och för er som vill träffa mig när jag kommer hem hör av er! Kommer antagligen inte vara hemma så många dagar så. Men jag återkommer här när jag vet vilka datum som är aktuella. Och dom som vill får gärna komma ner och fira midsommar på kusten med mig ;) The more the merier :D:D
Nej nu ska jag ut och dricka tea med familjen. Senare kommer Stina och vi ska till Sandra och kanske se på solnedgången. Återkommer om min dag i morgon, eller senare.

Kyss & Smek