Onsdag OCH bio :)

Jobbade som vanligt heldag i onsdags. Hade även Graces´ kusiner, Aifoa och Jack på eftermiddagen. På morgonen när jag bara hade Brian passa jag på att skura golvena och stryka tvätt. Sen hämta vi Grace på skolan och sen kom Stina och Mary-ellen över en kort stund innan dom skulle hämta Lauren. Vi hade lunch och sen baka vi en mjuk pepparkaka. Sen kom Aifoa och Jack och vi lekte en stund på trädgården sen gick vi till affären. När vi kom tillbaks måla flickorna lite Jack kolla på Tv:n och Brian satt med Jack. Sen kolla även flickorna på Tv:n en stund innan Ursula kom hem och vi hade middag allihopa. Sen kom Aifoa och Jacks pappa och hämta dom och sen åkte jag på bio med Stina ;) Vi såg på Shrooms, handlar om ett gäng collegeungdomar som åker till Irland för att testa på shrooms (alltså magiska svampar) dom åker ut till en skog och plockar svampar som dom sedan kokar för att dricka som tea dagen efter. Dom campar i skogen, och efter första natten har redan allt ballat ur. Ingen av de sex ungdomarna kan längre skilja på verklighet och hallucinationer.
Jag tyckte att filmen var ganska bra, var ganska så rädd ett tag. Men i slutet blev jag bara besviken och tyckte att den var lite B.

Idag har vi varit och badat med barnen =) Sen åkte vi hem till mig och lunch. Efter det åkte Stina till stan och hämta Lauren och jag och mina barn åkte till tesco för att handla lite. När vi kom hem satte jag på nya sängkläder i Brians och Graces sängar. Sen kom Stina, Lauren och Mary-ellen och dom lekte med playdoh, jag strök och Stina satt vid datorn, eller först gjorde hon varm O´boy till oss alla :D Du är en PÄRLA gullet :P

När Stina och barnen hade gått skar jag sallad och rev ost till middagen. Sen kom Ursula hem och vi hade middag innan Declan kom hem, så hade han sin när han kom. Vid kvart i sju åkte Ursula iväg på mässa och klockan sju åkte även Declan.  Men först lade han Brian. Jag och Grace kolla på emerdale innan även hon gick och lade sig. Hon har varit uppe ett par gånger men nu tror jag att hon somnat. Jag har vikit Ursulas handdukar och rengjort sinken i köket. Och nu ska jag snart ta mig en dusch. I morgon är det utgång som gäller :)

PUSS

Mandag..

.. och ingen bio. Det var val forsta gangen, pa jag vet inte nar. Istallet var vi hemma hos mig, drack varm o`boy och trana cork-iska :P Ursula och Declan var pa smyths och handla julklappar. Nar dom kom hem satt vi och prata lite med Ursula innan hon gick och lade sig. Och sen satt vi vid datorn och lade in bilder innan Stina akte hem till sig.

Borjade som vanligt halv atta igar morse, hade jatteont i halsen nar jag vakna. Men det gick over under dagen. Fixa och dona hela dagen. Strok och vek tvatt. Dammsog lekrummet och plocka ordning. Sen var vi ute och Grace cycklade medan jag och Brian gick. Sen gjorde vi lunch och sen kom Ursula hem och tog Grace till musiken. Jag skulle stada mitt rum men istallet slog jag in mina julklappar. Sen kom Stina och Mary-ellen over vid halv tre, och strax efter kom Yvonne och Frank och hamta Mary-ellen och Stina fick eftermiddagen ledig, FOR FORSTA GANGEN! Sa vi akte ner till mahon point och tog en kaffe, eller jag tog en varm choklad, mest for sakens skull. Sen satt vi dar och chilla lite innan vi kolla nagra affarer, sen akte vi hem och hjalpte Ursula lite med middagen, inte sa mycket. Passa typ barnen. Sen at vi och efter det satt vi framfor Tv:n medan Ursula och Declan lade barnen, sen akte dom ivag och handla och jag och Stina drack varm o`boy och chilla. Gjorde inte sa mycket mer som ni redan vet :P

Nar dom kom hem satt vi och prata en stund med Ursula innan hon gick och lade sig, sen lade vi in lite bilder pa datorn innan Stina akte hem. Jag gick och lade mig, laste en stund och sen sov jag. I morse var det upp halv atta, borja jobba. Ingen vila :P Stada badrummet idag och tvatta lite klader, och vek och strok. Sen var vi ute och lekte pa baksidan. Brian hade jattekul :D Sen fixa jag lunch och vi at, sen somna Brian och jag passa pa att sopa golvena lite. Sen kom Ursula hem med Grace och dom var hemma en stund sen kom Aifoa och dom akte och hamta Jack i skolan och jag akte in till stan. Kolla runt lite och framkalla kort, sen gick jag hem. Och nar jag kom hem satt jag lite vid datorn och sen lekte jag med barnen innan middagen. Och nu sitter jag har, och skriver mitt inlagg for andra gangen. Det forsvann nar jag skulle spara det :/

Nu ska jag gora ett kort och sen ska jag kanske kolla pa stockholm live :) PUSS

Valkommen till varlden,

Annie :) Kan ju inte vara en stoltare moster. Hon ar ju for soter! Grattis Emelie och Mattias :) Nu vill jag hem till Sverige och traffa mina nya syskonbarn, Vilma och Annie :) Och dom andra sjalvklart Theo, Adam och My.
image286
XX

Hela helgen :)

I fredags fick jag sovmorgon fram till tio i atta. Det var ju inte helt fel. Men sen var det bara att borja jobba. Ursula bad mig aven att kora mormor till hennes datakurs om inte Dee hann gora det. Det betydde att jag skulle kora henne kvart over nio pa morgonen. Sa jag var tvungen att kla mig och barnen och fa i oss alla frukost innan dess. Sen visa det sig att Dee hann, sa jag stressa i onodan. Men jag fixa tvatten och grejer i stallet och gick ut med barnen. Vi bar ut annu mer saker till skjulet. Sen kom Stina och Mary-ellen runt elva.
Vi fixa lunch och sen fick vi stressa lite igen, eftersom jag skulle hamta mormor halv ett pa hennnes data kurs och kora henne till Dee. Men vi kom ivag i tid, jag lamna Brian hemma med Stina och Mary-ellen. Men det hade gatt bra. Nar jag och Grace kom tillbaks hade Stina tagit hand om disken och vi drog oss in till stan med bussen. Brian somna i barnvagnen pavagen in, men Grace och Mary-ellen var i extas hela vagen (Det var forsta gangen for Mary-ellen att aka buss) Val inne i stan kolla vi runt i lite affarer och sen gick vi till choklad cafe`et och drack varm choklad med barnen. Vilket dom uppskattade :) Brian at min choklad och hallde varm choklad pa min klanning. Sen tog vi bussen hem till mig och Ita kom over och holl oss sallskap en stund innan det var dax for henne att ga hem. Jag gjorde middag, Lasagne och sallad. Sen kom Ursula hem och vi at middag i lugn och ro. Aven fast vi hade tva gaster (Stina och Mary-ellen) Nar vi atit klart akte Stina och Mary-ellen in till stan och lamna mig och Ursula med disken :P
Nar vi tagit hand om den gick Ursula och kolla lite pa Tv:n med barnen och jag gick runt och fixa och dona, satt lite vid datorn och sen gjorde jag Brian ordning for sangen. Nar Ursula lagt honom gick jag upp pa mitt rum och lag pa min sang en stund och somna visst i kanske en halvtimme. Sen laste jag en stund innan Stina ringde och sa att hon var pavag. Sa vi bestamde att vi skulle ses pa spar och kopa slodryck. Jag gick ner och det var iskallt ute, frost och klockan var inte mer an strax efter atta. Sa jag vanta typ tva minuter pa Stina innan jag gick in och kopa vad jag ville ha. Sen gick jag hem och vanta pa Stina. Forsokte varma mig lite. Sen blanda vi drinkar och satt och prata lite innan vi gjorde oss ordning och tog bussen in till stan. Kom in till stan och gick till Crane Lane och tog en cider, och dar blev vi nog uppraggade av typ 8 killar. (Kan stolt erkanna att vi har lost koden; basta sattet att ragga ar att bara tumvantar. Det var varan power iallafall) Typ alla tyckte det var coolt ;)

Sen gick vi iallafall vidare till Long Island och tog ett glas vitt innan vi fortsatta till Cubins. Det var riktigt roligt dar. Bra musik som vanligt, och massa folk som dansa. Vi dansa en hel del. Sen var vi sa varma att vi kunde inte ens tanka oss att vi fruset sa mycket ett par timmar tidigare. Sen traffa vi ett gang grabbar som vi foljde med upp till deras hostel for att ta en ol. Men dom dela rum med typ tio andra grabbar, sa nar dom dok upp tio minuter efter oss fick vi ga hem. Grabbarna var nog lite besvikna, men men shit happens. Vi tog iallafall en taxi hem och var hemma vid tre. Tog oss en toast och gick och lade oss.

Pa lordagen vakna vi innan tio, Vi skulle vara hemme hos Stina vid elva sa det var bara att ga upp och fixa sig. Stina hoppa in i duschen och Brian kom in till mig och busa lite. Sen duscha jag och nar vi var klara drog vi och lamna Declan ensam med barnen :P
Var hemma hos Stina i tid. Prata lite med Yvonne och Frank sen stuva vi in barnen i peggy och akte till stan. Forst till Yvonnes syster for att lamna Lauren och sen till stan for att mota Marks kompis, som han skulle till. Nar dom kom gick jag och Stina med Mary-ellen till Harvyes och at lunch. Sen gick vi lite pa stan innan vi akte ut till Smyths och kopte julklappar. Sen akte vi till Aldi och Supervalu for att handla middagsmat. Sen hem till Stina. Vi gjorde kassler pa risbadd till middag, gott men inte som hemma. Sen kolla vi pa tv:n och Mary-ellen somna. Kolla pa "The Guardien" jag somna i borjan och Stina i slutet, sa vi sag typ halften var :) Sen gick vi och lade oss.

Och idag har vi verkligen inte gjort ett skit! Jag gick upp vid halv tolv, vi kaka frukost. Tv:n funka inte och inte varmen heller, sa vi tog ett VARMT jaccuzi bad och sen elda vi som tusan! Sen hade vi middag, och efter det somna Mary-ellen sa jag och Stina satt framfor brasan och laste en stund. Sen somna jag lite, och sen korde dom hem mig. Och nu ar jag hemma och sitter i mitt rum och bloggar :) Har fattt min laptop nu, eller den ar inte min. MenA jag kommer anvanda den och den kommer vara i mitt rum :):)

Men nu ska jag snart sova, hors en annan dag! puss

Heldag, på en onsdag! :p

Från och med i onsdags jobbar Ursula numera ons-lör. Vilket betyder att jag måste hämta Grace i skolan vid tolv och ha henne och Brian fram till fem. Jag överlever ju så att säga. Det blir ju lite mer att göra då, än att ligga i sängen och läsa en eftermiddag.
Iallafall, på onsdag morgon var jag uppe tidigt och körde Declan till jobbet, när jag kom hem skura jag golvena, medan Brian lekte med datorn ;) Sen duscha jag och fixa mig lite och bytte sängkläder i barnens sängar. Sen söla vi lite innan vi gick och hämta Grace, eller vi tog faktiskt bilen :P
När vi kom hem igen gjorde jag lunch till Brian. När han hade ätit somnade han, och sen kom Stina, Mary-ellen och Lauren och vi hade lunch. Sen lekte barnen en stund innan Stina och dom var tvungna att åka. När dom åkt plocka jag upp lite i huset, sen gick vi och köpte bröd. Efter det gjorde vi inte mycket alls innan Ursula kom hem och jag åkte iväg till Stina på middag. Shit vilken kö det var, tar ungefär 40min att köra till henne, utan traffik 30min. Det tog mig 1 1/2 timme att köra i går :/

Jag var där vid sju och Yvonne kom ungefär kvart i åtta. Vi började med maten iallafall när hon kom. Sen drack vi vin, och baileys coffe. Sen drack jag och Yvonne ren bailey :/ Usch! Jag som knappt tycker om det. Vi gick och lade oss vid ett ungefär och i morse var jag uppe vid halv sju, och åkte från Stina tio i sju. Ingen traffik överhuvudtaget, jag var hemma tjugo över sju. Ursula och barnen var vakna med fortfarande kvar i sängen. Jag gick upp till dom och sen gick vi alla ner och hade frukost. Ursula åkte vid halv nio och då kände jag att jag var lite dålig, Usch! Men men jag tog mig i kragen och vid kvart över tio kom Stina och Mary-ellen och vi drog iväg till badhuset. Badade i nästan en timme innan vi gick upp och duschade. Sen åkte vi till donken med barnen och fick i oss lunch Vi vet, vi är lite dåliga aupairer ibland :p

Sen åkte vi hem till mig och jag slängde in middagen i ugnen och Stina drog iväg till stan för att hämta Lauren. Under tiden hon var borta flyttade jag och barnen saker ut till nya skjulet och städa garaget lite. Det är jättestort nu, jag flytta ut massa skit :) Declan kommmer bli överlycklig! Han sa till mig att om jag inte har något bättre för mig kan jag börja flytta ut lite saker, och ni som känner mig; vet att man inte kan säga något sånt till mig utan att jag gör det. Utan att egentligen ha tid, eller ork. Sen kom Stina tillbaks med tjejerna och dom gjorde läxan sen lekte barnen med playdoh ett tag innan det var dax att säga hej då! Närr dom åkte plocka jag ordning och sen satte jag mig faktiskt framför TV:n en stund. Typ två minuter, sen kolla jag till barnen och sen satt jag ner två minuter och så höll jag på i typ 20min innan jag satte på potatisen och dukade bordet. Sen kom Ursula hem och vi åt middag och nu känner jag mig redo för sängen!
Men jag ska allt försöka stanna uppe ett tag, ska snart hoppa in i duschen och sen läsa lite. Kanske börja med julkortena, Har sån otrolig julkänsla! Vill ha snö, julmusik, levande ljus saknar mamoo, och våran lägenhet med alla ljus i, Vill komma hem! julbak, glögg, julpyntet. Jag vet att allt sånt är lite tidigt, men jag vet inte vad det är, jag har väl blivit knäpp eller något !?

X

Stina!

Nu tycker FAKTISKT jag att du är orättvis! Du är dum nu, som säger att "små barn roar sig lätt" Du är ju likadan, du är ju bara avundsjuk på mig för att du inte har en lika fin sopborste som jag har :P

Men gullet, Jag älskar dig ändå :) Xx

Sopborste :D

Jag har fått en ny sopborste :) Men blommor på, superhäftig. Jag förstörde den förra så Urs och Dec köpte en ny till mig i helgen :) Den är Perfect, jättefin :P

image285
Min är liiite coolare, för den har blommor ;p

Good Luck Chuck!

På måndag började verkligheten igen. Det var upp tidigt för att börja jobba. Declan åkte vid åtta och Ursula var fortfarande i Kinsale. Jag softa ganska mycket innan jag tog tag i mig själv. Gick och duscha och klädde mig när jag klätt barnen. Sen åkte vi till mahon point och jag köpte fler julklappar :) Jag är riktigt stolt över mig själv! Sen åkte vi hem och fixa lunch. Det vart lite stressigt eftersom jag skulle köra barnen till Carrigaline där vi skulle möta Ursula innan Grace´s musik lektion. Men jag var i tid, tillochmed lite tidig. Prata lite med Ursula innan jag åkte hem. När jag kom hem satte jag på middagen, sen vek jag tvätt och städa mitt rum. Och min garderob. Sen kom Ursula och barnen hem och vi gjorde inte så mycket. Strax efter fem åkte jag och barnen och skulle hämta Declan på jobbet, vi vänta i typ tio minuter sen ringde han och sa att han inte kunde sluta än. Så vi åkte hem och käka middag, sen åkte jag in och hämta Declan.

När Ursula lagt Brian satt jag lite vid datorn innan jag tog med Grace upp på mitt rum och vi kolla på The wiggels. Jag kolla i 45min med henne sen åkte jag på bio med Stina :) Vi såg Good Luck Chuck! Charlie (Dane cook) är tio år och får en förbannelse kastad över sig. "Alla tjejer han har sex med skall finna lycka i nästa man dom träffar". 25 år senare är han en känd tandläkare och har glömt allt vad förbannelse heter. Han möter Cam (Jessica Alba) och blir förälskad. Hur ska han kunna behålla henne efter att dom haft sex?
Den var helt Ok, rolig! Men lite tunn story.

image282
image279image280



















image283

Idag har jag jobbat, har strukit MASSA tvätt :/ Sen var jag och Brian ute och lekte lite, sen var det två killar här och satte upp Declans skjul. Efter lunch somna Brian så jag passa på att stryka det sista jag hade kvar. Sen städa jag badrummet. Sen kom Ursula och Grace hem. Dom var hemma i typ en timme, och nu har Ursula tagit med både Grace och Brian till Chuckies. Jag ska nog snart ta och läsa lite i min bok, den jag läser nu är jättebra! :) 

Finns det mycket snö i Sverige? Vi har det fittkallt här, men ingen snö :S VILL HA! :P PUss

Vitlök & Chili Lasagne

I lördags gick vi upp vid elva ungefär, åt frukost hos Stina och sen hoppa vi in i duschen. När vi var klädda och klara åkte vi till Blackpool och kolla lite. Sen till tesco i Douglas för att inhandla saker till att göra lasagne. Sen hade vi lunch på O´brians i Douglas innan vi åkte till mahon point och kika lite.
Sen bar det av hem till mig där Ursula färga mitt hår :) Sen lade hon och Declan barnen medan jag, Stina och Therese satt och chilla framför TV:n.

När barnen sov och Ursula och Declan var klara för att åka börja vi med middagen. Vi gjorde en grönsallad, vitlök och chili lasagne :) Och ciabatta med oliv och vitlöks dip :) SUPERGOTT vart det!
Sen satt vi och prata jättelänge innan vi städa upp. Sen gick Therese och lade sig och jag och Stina satt vid datorn en stund innan vi också gick och lade oss.

Eftersom Therese sov hos mig så hoppa jag in i extra sängen hos Brian. Jag sov jättedåligt :S Typ vakna varannan minut, och så fort Brian rörde på sig vakna jag. Sen fick jag nattsamtal också, som jag inte kunde ta. Men jag vakna när det ringde och stängde av ljudet. Sen vakna Brian klockan sex, jag försökte få honom att somna i en halvtimme, men det gick inte så jag gick ner med honom. Satt i lekrummet och myste, sen kom Stina och joina :) Hon var också uppe klockan sex, med Therese, sen körde hon henne till flygplatsen och när hon kom tillbaks joina hon oss. Så där satt vi och myste med Brian. Stina somna och jag gjorde lite nytta. Sen gav jag Brian frukost. Jag hade gjort en deal med Declan att jag kunde gå upp med Brian, så kunde Declan gå upp vid nio och jag kunde sova lite till. Typ tio i nio ringde Ursula, från övervåningen och bad mig komma upp med Brian. Så jag och Stina gick upp med honom, sen gick vi och lade oss och somna :)

Sov till typ tolv, sen låg vi i sängen och söla en timme innan vi gick upp och käka brunch. Sen åkte vi till Wilton och hälsa på. Sen var vi över hos Ita en stund innan vi gick hem till Declan, Ursula åkte till Kinsale med hennes syster på dagen, så han var ensam med barnen. Hon stanna över natt och kom hem idag (måndag) Vi hjälpte honom lite med middag till barnen sen gick vi upp på mitt rum en stund, innan vi gick ner och käka middag :) Sen åkte Stina "hem" :P Och jag satt vid datorn ett tag innan jag gick och lade mig.

XX


Tidig Fredag :)

I torsdags kväll kom Declan hem från Barcelona och jag fick en mega stor toblerone :) YUMMIE! Han är för snäller, han behöver ju liksom inte köpa något till mig när han är iväg, förstår att han köper till barnen och Ursula. Men han sa "alla måste få något" :D

Upp tidigt i fredags, som vanligt. Gick över till Ursula och hämta bilen vid tio. Och åkte till monkey maze med barnen :) Mötte Stina, Mary-ellen och Therese där. Sen åkte vi hem till mig och lagade lunch, waffels and razers till barnen och soppa till oss. Supergott!
Sen gjorde vi inte så mycket, hängde mest runt. Barnen var ute en sväng och lekte. Sen lekte dom i lekrummet. Sen satt vi och slöa i teverummet i typ två timmar nästan. Sen åkte Stina och dom hem och jag och barnen åkte och hämta Ursula. Väl hemma var det middag, och strax efter kom Declan hem.

Vid sju hoppa jag in i duschen och börja göra mig ordning. En evighet sen jag var ensam att göra mig ordning, Stina var ju hemma med Therese. Det var allt ganska ensamt. Men jag överlevde. Var klar redan halv nio, då gick jag över till spar och handla top up. Sen gick jag hem och blanda mig en drink som jag drack framför Vänner. Sen kom Stina och Therese och hämta mig och vi åkte in till stan.

Gick in till Crane Lane för en cider (som varje gång vi är ute) Sen gick vi vidare till Long Island för en drink, där stanna vi en stund och chilla innan vi gick vidare till Cubins, tror jag :) Vi var där iallafall och dansa och hade jättekul :D När dom stängde åkte vi hem, och var hemma ute hos Stina strax innan tre. Väldigt tidigt för att vara oss! Men vi hade en jätte trevlig kväll, Stina körde men det var inte så farligt :) Hon hade kul ändå. Men på fredag SKA vi allt gå ut båda två :D Blir kanske sista gången innan vi kommer hem till jul. Så vi får passa på! ;)

PUSSAR

Sverige, here I come :)

Igår boka jag min resa :) Flyger hem fredagen den 21Dec, landar runt 14,20 på Säve, Göteborg. Och flyger tillbaka till Irland onsdagen den 2Jan kl.14,45 . Så nu vet ni det alla! :) Hoppas vi hinner ses. Saknar er alla där hemma massa! KRAMAR

image278















Behåll lite snö till mig i år va ;)

Ensam torsdag

Idag gick jag upp tjugo i åtta, var helt seriöst DÖD, usch va trött jag var. Men efter en halvtimme piggna jag allt till. Plocka ur diskmaskinen och sen gick det bara undan. Jag klädde barnen och sen gick jag och duscha och fixa mig. Efter det somna Brian och jag och Grace baka en banankaka, med nejlika :) Jättegod, och det lukta jul i hela köket, VILL HA DECEMBER NU NU NU! :P
Sen städa jag ur kylen, diska alla hyllor och torka ur. Så nu är den jättefin! :) Sen vakna Brian och vi gjorde lunch. Och efter lunchen gick vi ner till Ursula för att hämta en check. Sen tog vi bussen in till stan, var ju flera månader sen jag gjorde det sist med barnen. Vi kom in till stan och gick till STORA leksaksaffären, Smyths. Där gick vi runt i nästan 40min och kolla. Och Grace visa vad hon önska sig i julklapp. Sen gick vi och hämta Ursulas bil, som varit på lagning (eller dom har fixat två bucklor som var på bilen) Det var ganska långt och Grace var nog ganska trött när vi kom till bilen. Vi åkte hem och jag plocka ordning lite.

Sen gick vi ner till spar och köpte citron till middagen. Sen när vi kom hem vek jag lite tvätt och sen städa jag ur dom sista två skåpena i köket. Nu är det bara lådorna kvar. Sen har jag städat HELA köket. Sen myste jag lite med Brian och sen städa vi lekrummet innan Ursula kom hem och vi gjorde middag, fish and chips :) jag fullkomligt älskar fisk, det är ju så gott! Och nu sitter jag här och skriver lite, snart ska barnen sova och jag vet inte vad jag ska hitta på. Kanske tar det lungt och sover tidigt, eller tar en promenad med Ita. Vi får se senare.

I morgon är det FREDAG :D Vilket betyder att dagen skall spenderas med Stina och Mary-ellen, och Therese givetvis :) Vet inte ännu vad vi ska göra, kasnske monkey maze om Grace vill. Tror inte hon vill det men, eller hon vill aldrig åka dit, men när vi väl är där så ÄLSKAR hon det :P

PUSS

Bad

Imorse fick jag lite sovmorgon, fram till tio i åtta :)
Sen har det rullat på. Innan nio hade jag skurat golvena i hallen och köket (och förstört sopborsten) Sen städa jag resten av hot press, som jag inte hann med igår. Sen gick jag och Brian till affären och köpte bröd. När vi kom tillbaka gjorde vi inte så  mycket. Strax efter tolv kom Ursula och Grace hem och vi hade soppa till lunch :)
Sen softa vi lite innan vi åkte och bada. Efter badet tog vi en kopp kaffe på ett kaffe i närheten.

När vi kom hem fixa vi middag och sen satt vi ner och kolla på Tv:n med barnen innan det var dax för sängen. Efter det har jag legat och läst en stund i väntan på Stina :D Hon kommer nog snart, hoppas jag! Hennes kompis kommer senare ikväll. Therese. Och hon har med sig SVENSKT godis, lakris :) :)

I morgon jobbar jag som vanligt, blir nog inte att jag gör så mycket. Kanske tar barnen på bussen in till stan, om det är fint väder!

Mamma: Klart jag kommer hem och städar hos dig :) Ursula tror hon har kommit till ett annat hem, hon känner inte igen sig någonstans. hehe. Snögubben skicka Petra till mig, hon och Adam har gjort den tror jag :) Jag har redan massa julkänsla, längtar till början av december då musik kanalerna kör jul sånger hela dagarna på repeat. Skitsamma att det är SAMMA låtar om igen, det är ju bra låtar :) Lova att behålla snö till mig i år va!? Ska bli så skönt och kul att komma hem och träffa er alla igen :) Saknar er massa! LOVE YOU! KRAM

Ramona:
Jag vet det är ofattbart hur man kan spendera så mycket pengar på så lite tid :P Glöm inte att spara lite pengar till julklappar nu! :) Trodde du skulle betala min resa förresten !? :P Ses om lite mer än en månad :) Saknar dig! Love you, kramar

Petra: Tack för bilden! Hoppas det var lugnt att jag lade upp den !? Den är jättefin :) Skickar du lite snö till mig eller? Hur går det med Vilma? Är hon snäll mot er? Du får skicka lite fler bilder till mig.

KRAMAR

Dagen so far

Igår baka jag tosca kaka, som vart jättegod :D
På kvällen kom Stina över och vi kolla på Tv och tjöta. Sen åkte hon hem vid elva och då gick jag och sussa, efter en stunds läsande :)

I morse gick jag upp halv sju :S Usch! Satt med Brian och kolla på Tv en stund innan jag plocka ur diskmaskinen, sen städa jag fyra skåp i köket, torka ur och grejer. Sen gick jag upp och duscha. Precis när jag kom ut ur duschen stängdes lampan av, strömen stängdes av. Den skulle stängas av mellan 10,30-11,30 idag, men det hade jag glömt. Tur att jag hann duscha iallafall! Sen tog jag en promend med Brian, gick och posta vykort och sen lämna vi in Declan´s kostym till dry cleaning. Brian somna i vagnen så när jag kom hem lät jag han sova och jag passa på att städa i hot press, Där Ursula och Declan förvarar sina kläder. Hann bara med hälften innan jag skulle hämta Grace på skolan.

När vi kom hem hade Brian vaknat och jag gjorde lunch. Sen städa jag ut lådorna där vi har kastruller Nu har jag snart städat ut ALLA skåp i köket och lådor. Sen kom Ursula hem. Jag satt i lekrummet en stund med barnen och somna nästan. Sen åkte Ursula iväg med barnen. Och jag satte mig här :)

Ikväll ska jag bara softa. Orkar inte göra något. Känner att jag behöver lite förlorad sömn. Ska försöka fixa det ikväll. Men vi får se. Jag lär väl fastna framför Tv:n eller i min bok :P

PUSS

White christmas

I'm dreaming of a white Christmas 
Just like the ones I used to know 
Where the treetops glisten, 
and children listen 
To hear sleigh bells in the snow 

I'm dreaming of a white Christmas 
With every Christmas card I write 
May your days be merry and bright 
And may all your Christmases be white 

I'm dreaming of a white Christmas 
With every Christmas card I write 
May your days be merry and bright 
And may all your Christmases be white 
  
image277

Hata måndagmorgon :/

I morse var jag DÖD, asså verkligen. Gick upp halv åtta. Var jättetjock i halsen på grund av min hes-het. Låter som jag vet inte vad.
Var död i två timmar innan jag piggna till och börja vika tvätt, sen har jag gjort massa saker idag. Strukit, tvättat, städat ur skåp i köket, sopat golvet, skurat badrummet, bytt sängkläder i Grace säng, städat hennes byrålåda, städat mitt rum, och vart på banken.

Nu ska vi snart äta middag och ikväll kommer Stina och vi ska på bio :D för vilka pengar typ..
PUSSAR

Slapp lördag

Vi var hemma hos mig runt två tiden på lördag.  Hämta Stinas bilnycklar och åkte till hennes mekaniker, David. Han skulle sätta på ett nytt avgasrör på Peggy. När vi kom dit säger han att han behöver de gamla avgasröret, som han tog av för ett par veckor sen, OCH som låg hemma hos Stina i Balinoe. Så det var bara att åka hem till mig, byta kläder och ta något snabbt att äta för att åka hem till Stina och hämta hennes avgasrör. Var tillbaka hos David kanske en timme senare, lite mer. Lämna Peggy och gick hem, men först till supervalu och handla middag :) Kom hem och jag börja städa som vanligt! Satte på en maskin tvätt och sen lade vi oss i min säng och kolla på Desperate Housewives. Sen ringde David och sa att bilen var klar, så vi gick och hämta bilen och åkte till tesco. När vi kom hem var vi helt döda :S min röst var borta och jag var jättetrött, Stina likaså. Så vi satt och kolla på Tv:n en stund, sen kom Grace och drog med mig till lekrummet för att pussla. Stina satt och halvsov framför Tv:n.

Strax efter sju åkte Ursula och Declan på middag. Jag och Stina satt och kolla på film med Grace, vid åtta lade jag henne. Hon ville ha mamma, men efter en stund var hon lugn och hon somna sen. Då gjorde jag och Stina middag till oss själva :) Satt framför Tv:n och åt. Fanns typ inget på Tv:n att kolla på. Så vid halv elva gav vi upp och gick och lade oss. Eller vi läste en stund.
Brian vakna sen halv sju, jag gick in och gav han nappen sen somna han om. I typ tio minuter, sen låg han och prata en stund, så jag gick in dit och tänkta lägga mig i extra sängen, då börja han gråta så vi gick ner och hämta hans flaska och han åt den i sängen medan jag halvsov :) Strax efter sju gick vi ner och stängde in oss i lekrummet. Jag halvsov i nästan en timme, sen hörde jag Grace. Hon hade väckt Declan så dom kom ner. Grace satte sig och kolla på Tv:n så jag sa till Dec att han kunde gå upp igen och sova. Han tog en cigg och sen smög han upp.

När Grace förstod att han hade gått upp ville hon gå efter. Men jag sa nej, så hon börja gråta. Och jag försökte få tyst på henne, men det gick inte så bra. Speciellt inte när jag min röst var typ borta :S
Sen lugna hon ner sig iallafall och barnen hade frukost. Sen börja jag städa i köket, vika tvätt och fixa. Vid tio kom Stina upp och då gick vi ner till affärn och handla bröd, sen gjorde vi frukost till oss själva. Sen kom Declan upp och efter han kom Ursula. Vid tolv åkte Ursula och Grace och handla. Strax efter åkte Declan och Brian iväg. Jag och Stina gjorde oss ordning och sen åkte vi till stan. Köpte faktiskt dom två första julklapparna :) Stolt! Nu är det bara typ 20 000 kvar, känns det som. Men det är ju en del att köpa till när man är stor familj.

Vi åkte hem vid fem och sen åt vi middag med min familj. Sen bada dom barnen så vi kolla på Tv:n en stund innan Stina åkte hem, och jag tog en promenad med Ita. Efter det gick jag och lade mig och läste en stund.
PUSS

Fest fredag :D

Mötte Stina och Mary-ellen på monkey maze i fredags, klockan tio hade vi dejt ;) Vi var båda lite sena, hehe. Ita var med också. Dom hade byggt till lite saker på små-barns hörnan. Det var jättekul tyckte barnen, men tror jag och Stina hade mer kul :P
Vi stanna där till strax innan tolv då vi åkte hem till mig och gjorde lunch. Ita gick hem till sig, men kom tillbaka ganska fort. Så även hon fick i sig lite lunch :) Sen lekte barnen och jag strök lite tvätt, medan Stina läste och Ita satt vid datorn. Sen åkte vi ner till Douglas och köpte saker till att göra tosca kaka. Men när vi kom hem var det försent att baka så vi får göra det en annan dag.

Sen strök jag lite till och barnen lekte och sen softa vi. Vid fem åkte jag och hämta Ursula och när vi kom hem satte vi på maten som jag hade glömt att sätta på. Sen kom Stina efter att ha lämnat Mary-ellen hos Yvonne. Efter middagen kom Ursulas bror och ena dotter. Vi hade kaffe och sen åkte jag och Stina till Tesco för att köpa lite dricka ;)

När vi kom hem slängde vi oss in i duschen och sen gjorde vi oss ordning och drack martini :) Vid halv tio kom Ita över. Och när vi var klara åkte vi in till stan. Gick först till Crane Lane och drack cider, sen vidare till The Bailey, och sen skulle vi möta ett par kompisar men dom var på Reardéns, så vi gick till puben mittemot, Washington Inn. Sen kom våra vänner över,  men då skulle dom typ stänga precis efter så vi blev utslängda. Så vi gick till The Bailey igen. Det var ganska kul, typ exakt samma play list som sist vi var där, haha! Men det var roligt ändå, hade ju bra sällskap och så :P Sen när dom stängde var det tre grabbar som ville ha med mig hem Jo jag är populär ;P Nej men den ena grabben hade jag knappt sagt mer än hej till. Knasboll! Sen var det fight mellan två grabbar om Stina. Stackars Stina! men vi kom iallafall till ett beslut och åkte till Wilton, till våra vänner. Där vi drack vin :) Eller iallafall jag. Vi slagga där och sen körde dom hem oss på lördag eftermiddag.

Det var riktigt roligt! Det får vi göra om, hehe :P Nej men wilton grabbarna är superroliga! PUSS

Slö

Idag har Stina varit över :) Hon kom vid tolv. Jag och Brian sov typ, hehe. Sen gjorde vi lunch (soppa och bröd) Sen har vi bara pratat lite. Ursula kom vid halv två med Grace och hennes kusiner, Ciara och Emmet. Vid två tog hon med alla barnen till Deidre, för hennes dotter, susy fyller 3år idag. Så dom skulle på kalas. Jag och Stina satt hemma en stund innan vi åkte till mahon point och handla grejer till middagen. Hon har åkt hem nu. Jag ska åka dit om cirka en timme, hoppas jag iallafall. Får se när bilen dyker upp.

Har varit slö hela dagen, inte orkat göra så mycket. Sen har det inte funnits så mycket att göra heller, eftersom jag gjorde så mycket igår. Men jag städa ordnig handdukarna förut, för det var en mess. Så det har jag gjort. Och det är typ allt. Torkat bänkarna i köket och plockat ordning lite där också.
Aja ibland får man vara lat. I morgon är det andra bullar som gäller. Grace är hemma och det är heldag. Och från och med måndag, jobbar jag hela dagar varje dag. Ursula måste börja jobba tisdagar och onsdagr, och måndagar har alla bankärenden att göra. SÅ nu ska jag bli heltids aupair :P

Vad händer där hemma? PUSS

Rödvin

På en tisdag, men jag saknar Stina :( plupp!
Men hon kommer i morgon :D och jag ska till henne på middag. najs!

image276
MIN Stina, bara min :P

30 days of night

Igår var det måndag, vilket betyder bio-kväll för Pyret och Stina :) Vi såg 30days of night: Filmen handlar om en liten stad i Alaska där solen går ner för 30dagar (Det är alltså natt i 30dagar) Vampyrliknande människor attackerar stadens befolkning. Eben, som är sheriff tar sig an att förgöra "vampyrerna" men hur dödar man något man inte kan se pågrund av mörker? Jag tycker filmen var bra, men jag är lite besviken. Trodde den skulle vara bättre. Lite för overklig med alla vampyrer. Men med Josh Hartnett i huvudrollen gjorde det inte så mycket, kunde ju dregla lite efter honom :P
image273
image274image275

Idag har jag jobbat sen halv åtta. Har strukit tvätt, sopat och skurat golvena i köket och hallen. Städat badrummet OCh städat barnens garderober. SÅ nu softar jag lite. Ursula tog barnen på en promenad. Jag ska snart ta och gå ut jag med. Måste gå till posten. Men orkar nog inte gå en längre promenad. Är ganska kallt ute idag. Och jag behöver faktiskt städa mitt rum. Ikväll ska vi nog softa, ska nog inte ses jag och Stina. Men man vet ju aldrig. Ska ut till henne på middag imorgon iallafall, Om jag får låna bilen, hehe :P

nej nu ska jag dra mig, hörs senare kanske. Om jag inte ska träffa Stina lär jag ju sitta här en stund. PUSS

Nyår

Idag sa Ursula att jag kan få stanna hemma till den 2jan :) Dom behöver mig egentligen den dagen, men hon sa att jag kan komma då, så jag kan fira nyår i Sverige :) Men bara om jag jobbar helgen som kommer den veckan. O vafan, klart jag gör det! Eller hur, för visst vill ni väl att jag ska fira nyår i Sverige? :P

image271
gänget förra nyår :)

image272
Och såhär såg jag ut (!?) förändrats, JA!

Fler bilder från våran galna, underbara, roliga, blöta nyår
www.pyret87.pixbox.se
PUSSAR

Fredag kväll :P

image270
image270

Måndag

I söndags slappa vi rejält! Vakna vid tio, halv elva satt vi på "DH" som vi sedan låg och kolla på fram till tre någon gång :) Var bara nere och gjorde lite brunch runt tolv :) Det var jättemysigt, vädret var jättedåligt ändå. Så vi bara låg där och kolla. När vi hade kommit upp och dushcat kom Ursual oah Grace hem, och strax efter dom Delcan och Brian. Vid halv fem åkte jag och Stina ner till Mahon point och kolla runt lite. När vi kom hem åt vi middag och sen gick vi en promenad med Ita. När vi kom tillbaks hem till mig satte vi på DH igen, kolla på ett program sen åkte Stina hem. Jag satt lite vid datorn, sen gick jag och lade mig och läste ganska länge, innan jag somna.

Idag har jag haft både Grace och Brian. Har bytt sängkläder i Graces säng, Brians och extrasängen, sen har jag sopat golvena. Efter lunch kom Ursula hem och hon stanna inte så länge. Eftersom Grace skulle på musikklass. Hon tog med Brian så jag har suttit här :) Ska ta och vika lite tvätt nu och sen ska jag göra ett kort och slappa lite, med min bok. Den är superbra!
Ikvälle blir det antingen bio eller DH hemma hos mig med Stina :) Vi är lite fattiga :/ Och vi som skulle julhandlat i helgen, haha!

Sverige, det blir inga julklappar från mig i år, jag och Stina har inte råd, för vi lever livet på Irland :P

Mamma!
Tack så mycket för paketet, det var jättefint :) Hade ju inte behövt köpa något alls. Love you, hälsa "friggo pappa" :)

PUss

football lads :)

Torsdag var det upp halv åtta, var ganska seg på morgonen. Gjorde inte så mycket. När alla var klädde gick vi ner till Ursula och hämta bilen, Francesca följde också med. Körde hem henne så åkte vi till Deidree Dunn (Declans förra sekreterare) Grace skulle leka med hennes dotter, Ella. Jag stanna på kaffe sen åkte jag och Grace stanna och lekte. Jag och Brian åkte hem och städa, gjorde alla golv och sen åt vi lunch, innan vi åkte och hämta Grace. Var där strax innan två och kom inte därifrån fören tre. Barnen hade jättekul, Brian också :) Väl hemma softa vi mest. Vid halv fem kom Francesca hem från stan, och vid fem åkte jag och Brian och hämta Ursula på jobbet. Vid halv sex hade vi middag, innan Declan kom hem. Han kom när vi var klara. Efter middagen måla jag naglarna och sen gick jag en promenad med Ita. När jag kom hem igen hoppa jag in i duschen och sen kolla jag klart på Edward sciscor hands eftersom jag och Ita aldrig såg klart hela. Sen somna jag.

I fredags var det upp tidigt och börja jobba, gick ner till dammen med Ita hennes kusiner och hennes faster. Mata ankorna och barnen lekte. Sen gick vi hem och jag plocka ordning lite hemma, innan vi gjorde lunch. Efter lunch baka jag och Grace och vid tre kom Ita över med hennes kusin som snart är tre. Dom stanna inte så länge, men Stina och Mary-ellen kom strax efter dom :) Jag och Stina hade kaffe och tjöta lite. Sen vid halv sex åkte hon och lämna Mary-ellen hos Yvonne. Ursula kom hem och vi fixa middagen, när Stina kom åt vi. Och sen lekte vi med Brian och Grace innan vi åkte till tesco och handla sprit :) Eller vi åkte till Douglas Court, kolla runt lite också. Hitta inget dock.

Åkte hem och blanda drinkar, satt och kolla lite på musik kanalerna innan vi gjorde oss ordning. Sen flumma vi runt en stund innan vi åkte in till stan. Jag svepte en halv liter vin på bussen, så efter en timme i stan, knappt var jag väck, vet inte vad som hände. Det slog helt fel, så Stina körde hem mig med en taxi, jag stupa i säng. Sov fram till sju på lördag morgon :D

Det är iallafall officiellt att jag och Stina INTE kan åka buss utan att bli ut-tittade. När vi gick på bussen i fredags vid tio var det ett gäng grabbar som är typ 15-18 år. Vi har sett dom förr. Dom busvissla när vi kom in i bussen. Vi satte oss ner och dom kom fram till oss, och satte sig bakom oss. Och snacka, typ: "You are beautiful, can I have a kiss" Och massa sånt, vi ignorera dom ganska fett. Sen kom tiggarna på bussen, fyra killar i 35års åldern. Dom börja också, sen satt typ hela bussen och kolla på oss. Och den ena killen satte sig i mitt knä och bara "Can I stick up a dildo in you" URSÄKTA, man säger inte så! Sen satte ena tiggaren på en porrfilm på sin telefon, som dom tryckte upp i ansiktet på oss. FYFAN! Usch, var svinförbannade när vi kom in till stan.

Stina kom hem vid nio och jag messa henne att ta med en toast, men hon svara inte och sen hörde jag Brian så jag var tvungen att gå ner och krama honom lite :) Sen gjorde jag toast och jag och Stina gick upp och låg i sängen och kolla på "Desperate Housewives" Vid ett gick vi upp ur sängen, duscha och gjorde oss ordning, sen åkte vi ner och jag klippte mig, ÄNTLIGEN! såg förjävlig ut i huvudet Sen fixa Ursula mina ögonbryn också, vilket också behövdes! Sen åkte jag och Stina till Douglas och träffa Marika, den finska tjejen. OCh en annan tjej som var tysk. Minns inte vad hon hette. Vi tog en kaffe med dom och sen kolla vi runt lite innan vi åkte ner till Marinan och gick på restaurang :) Åt kina-mat, supergott. Sen åkte vi in till stan och hämta Ita, körde hem henne innan vi åkte till tesco. Sen hem till mig och blanda drinkar, sen gjorde vi oss ordning. Åkte in till stan vid tio tiden. Gick till Platos och tog en drink, sen gick vi till ett nytt ställe (nytt för oss, puben är flera år gammal) Bailey, heter det iallafall. Först var det ganska tråkigt. Stod bara och prata och visste inte vad vi skulle göra. Sen hitta vi ett bord så vi satte oss där. Sen kom det fram en kille, eller kanske ska säga man ?! Iallafall han börja snacka med oss och han sa att han och grabbarna han var med, spelar fotboll för Cork och dom var ute och fira för dom hade tagit sig till semifinal, dom var superroliga, allihopa :) Vi satt där och dom sotd runt oss, haha. Det var en riktigt rolig kväll. När puben stängde snacka vi lite med två av grabbarna innan vi tog en taxi hem. Var hemma redan klockan tre (!) Dom var riktigt shyssta grabbar iallafall, vi får väl kanske se dom igen. Dom sa att dom skulle till samma pub om två veckor. hehe!

image269


PUSS

Halloween party

I onsdags var det upp halv åtta för att börja jobba. Plocka ur diskmaskinen och gjorde frukost till Brian, sen vakna Grace vid halv nio, hon hade kissat i sängen så jag var tvungen att ta av hennes sängkläder, sen hoppa hon in till mamma en stund och jag och Brian sota lite. Sen kom Grace ner och ville ha frukost. Vid tio kom Ursula ner och jag gick upp och duscha och gjorde mig ordning. Sen duscha Ursula och jag klädde Brian, sen åkte vi ner till Douglas med Ursulas mamma. Köpte lite saker till vårat halloween party som vi hade. Vi kom hem vid tolv gjorde lunch, och när vi satt och åt ringde Declan och sa att om tjugo minuter skulle jag vara nere vid spar för att köra honom till stan. Jag snabba mig att äta upp. Gick upp och städa badrummet och satte på sängkläder på Grace´s säng, sen ringde Declan och jag gick ner, var hemma vid strax efter ett och Ursula och Grace åkte på en gång, dom skulle hämta Francesca på flygplatsen. När dom åkt börja jag sätta upp dekorationerna och blåsa ballonger, sen kom Ita över och hon hjälpte mig att hälla upp ALLT godis i skålar. Sen sopa jag golvena på nedervåningen.

Ita ville låna något att ha på sig när hon skulle ut på kvällen så vi gick upp till mitt rum och kolla. Sen kom Francesca och Ursula tillbaka. Ursula var tvungen att åka på en gång för att hämta sin mamma. Så vi prata lite, och sen kom Ursula hem med Sara (Helens tyska aupair) och Ciara och Emmet. Dom lekte med Grace och Brian försökte allt vara med på ett hörn :) Sen börja alla folk komma, Deidree var över med lilla Amy, hon var jättesöt, och SUPER liten, vägde ingenting!
image268

Sen kom Stina med barnen, och massa folk var här. Det var nog cirka 15barn. Och massa nationaliteter. Det var Svenskar, en tysk, en österrikare, fransmän, Irländare, och halv engelsmän. Hehe! Det var ett lyckat party iallafall. Barnen gick trick or treat, jag stanna hemma med Brian. När alla kom tillbaks hade dom fått MASSA godis, och Grace smartast av alla hade två påsar och visade fram båda, så hon fick MASSA :P Barnen lekte en stund innan dom alla åkte hem, förutom Stina och barnen då :) Men dom åkte också till slut. Vi åt middag och sen softa jag bara. Tog en promenad med Ita.

Kolla även upp flyg för att åka hem och fira jul, tyvärr går det inga tillbaka så jag måste åka tillbaks innan nyår, kanske någon som är nyfiken på att fira nyår på Irland? ;)

PUSS

Förra veckan

Har ju varit ganska dålig på att uppdatera de senaste. Så nu kommer det en del :)
Förra söndagen jobbade jag och Stina jobbade också, så det var lite ensamt. Men vi överlevde! Mina barn sov vid nio och vid tio kom Ita över och vi kolla på film; Edward Sciscor hand Väldig konstig film, men bra. Klart sevärd!

Vid tolv gick Ita hem och jag gick och lade mig, halv tre vakna Brian. Jag stoppa om honom och han somna om. Klockan tre vakna Grace och hade kissat i sängen, så jag fick byta hennes sängkläder och henne. Sen somna hon om. Och jag med. Vakna vid halv fem av Brian, stoppa om honom igen och han sov till sju. Gick in och lade mig i extrasängen en kvart, sen gick jag ner och hämta hans välling, som han sedan drack i sängen, menda jag halvsov :P Gick upp vid halv åtta.
Vid nio kom Grace ner. Vi åt frukost och lekte, orka inte göra så mycket. Strök lite tvätt bara. Vid tolv gick vi upp till Ursula och Declan med vatten, painkillers, och toast (jo jag är världens bästa aupair, som ger föräldrarna frukost på sängen) Kan ju inte jag råför, hehe. Efter en stunds busande i sängen tog jag med mig Brian ner och vi började med lunchen. Efter lunchen åkte Alla iväg och lämna mig ensam. Eller Stina kom precis när dom stängde bildörren :D Vi softa lite först, sen åkte vi till supervalu och handla lite middags grejer. Åkte hem och laga mat Gjorde biff med grönsaker i black bean sause. Och kyckling i sötsur sås :) Ris till, det var supergott! och vi var jätte mätta efteråt. Satt och dregla framför Tv:n Shayne Ward ÄR årets snygging!

Sen softa vi lite och Ita kom över, sen vid sex drog Stina och mötte en kompis och Ita gick hem till sig, så jag plocka ordning i huset som redan var rent, satt och slökolla på Tv:n sen kom Urs, Dec och barnen hem :) Vi satt och prata en stund om när jag kom till dom. Var ju exakt ett år sen förra måndagen :) Sen lade dom barnen och jag gjorde drinkar till mig och Stina. Hon kom vid halv åtta och vi gick upp på mitt rum och drack lite drink och tjöta :) Sen tog vi bussen in till stan. Gick till Long Island och tog ett glas vin, och ett til :) Satt bara och prata där och hade det mysigt, sen tog vi sista bussen hem vid elva. Var skönt att komma hem tidigt och sova lite. Stina var ju tvungen att åka hem vid sex på tisdag morgon, eftersom hon skulle jobba. Jag fick lite sovmorgon. Ursula sa sätt ditt larm som vanligt, så ropar jag på dig när jag behöver dig. Hon kom in tio i nio :) Underbart!

Gjorde ordning barnen och fixa frukost, sen åkte Ursula iväg och Declan var fortfarande i sängen. Han hade tagit ledigt. Så jag och barnen gjorde inte så mycket. Vid tio kom Declan ner och vid elva kom Ursula och hämta honom, för dom skulle åka och beställa Ursulas nya bil. Jag var hemma med barnen och gjorde inte så mycket. Vid lunch kom Ursula och Declan hem, vi åt lunch allihop tillsammans (Tror det är första gången, asså vi har inte ätit lunch tillsammans hela familjen på ett år, förutom när vi var på semester) Sen var det rushigt, för dom skulle iväg och ta kort på familjen och Brian. Så alla skulle kläs. Jag fick hjälpa till, sen åkte dom iväg vid kvart i två och vid två åkte jag till Stina :) Mötte dom på lekplatsen, stanna där en stund innan vi åkte hem med min bil och lämna Mark, sen åkte vi till Midelton för att lämna Lauren på taekwondo (stavas!?) Medan hon var där, åkte vi till tesco och handla lite grejer till middagen. Vi åt och sen kolla vi på High school musical 2 Den var ganska bra, men tror jag tycker mer om ettan.
Sen kolla vi lite på step up, men kolla aldrig klart utan jag åkte hem strax efter tio. När jag kom hem prata jag lite med Ursula och Declan innan jag gick och lade mig. Läste en stund innan jag somna.

PUSS

och förresten..

.. jag har ÄNTLIGEN fått mitt hår klippt ;)

sann lycka

Kanon!

Helgen och veckan har varit kanonbra :D
Har dock inte haft tid att uppdatera här, sorry för det! Ska göra det imorgon. Ville bara låta er veta att jag lever och mår bra. Har det superbra! Saknar er där hemma lite, men jag kommer hem och firar jul :D Dock blir det nog nyår på Irland, men det ska nog gå bra ändå.

Puss