putt :P

Stina, vadå? Jag var väl inte ensam heller ;)
HAHA Ursula och Declan vet inte vart dom ska ta vägen.

Vi kan väl inte råför att Irländare är GALNA i oss svenskar?! och att vi är jävligt heta, det skyller jag på mina gener-

Saknar dock min Stina inatt, vi jobbar ju på olika håll. Första gången sen jag vet inte när. I morgon ska vi ses dock :) Ta ett par drinkar, ett stopp i carrigaline och wilton oxå kanske? ;)

Jazzfestivalen

I fredags var det FEST. Efter middagen åkte vi till stan och köpte strumpbyxor. Sen hem till mig och grogga :) Gjorde oss ordning och vid tio åkte vi in till stan. Börja med att gå till Scotts för att låna toan. Sen messa Sandra och sa dom var på Crane Lane, så vi gick dit för en drink. Sen gick vill The Slanté, och sen Eddies. Det var hur mycket folk som helst. Gick vidare till Platos, där träffa vi ett par grabbar som drog med oss till Iso bar. Sen gick vi till donken där vi mötte Sandra och Harriet. Satt där en stund, sen skulle vi dra hem. Men gick till Hillbillys istället för att träffa Ted.
Kvällen sluta med ett stop i Wilton och ett i Carrigaline. Innan vi var hemma runt två tiden i lördags :) Jag hann inte klippa mig, eftersom jag var försen. Men nästa vecka hoppas vi!

Vi tog en snabb dusch och bytte om, sen drog vi till stan igen. Gick runt och kika i stan innan vi skulle ta en drink innan på en pub, men den var så fullproppad och varm, så vi drog till tesco och köpte mat och vin. Sen gick vi till Stinas bilparka där vi parkat bilen. Käka middag och drack vin :)
Gjorde oss ordning och sen drog vi till Bierhause, satt där i två timmar lite drygt med en cider, hehe. Det var soft. Dock var det en pollack eller något bredvid mig, som var SVINFULL (klockan var 19,50) han höll på och stötte på mig, Usch!
Sen kom Katharina, en tysk tjej. Vi satt kvar en stund sen gick vi till en pub som heter Cunahans, där stanna vi inte så länge, för det var så jävla varmt, typ som i en bastu. Drog istället till The Roundy. Där vi mötte ett par grabbar vi sett på Bierhause tidigare. Den ena killen kom fram och snacka med mig, en fransk kille. Trevlig men inte direkt my cup of tea ;)

Sen hade jag så ont i fötterna så vi drog hemåt. Var hemma vid ett ungefär, vilket är ovanligt för oss :P Men det var behövligt, mina fötterna är döda!
Nu har vi vaknat till liv och ska äta frukost. Ikväll jobba vi, på varsitt håll. Så jag ska ta ett bad tror jag :)

PUSS

Fyra ungar och jag

image266

Det är fredag och vi har slappat mestadels av dagen. Så åkte jag ner till Ursula för att se om hon kunde klippa mig, då visa det sig att hennes bror, David var påväg hem till oss för att lämna sina barn Neofe och Ashley så att han  kunde gå och klippa sig. Jag har väntat på att det ska bli fredag sen i söndags kväll. Och jag har väntat på att klockan ska bli 17,30 HELA dagen, för att jag skulle sluta. Men nu är jag här, hungrig med fyra ungar istället för två. Och utan klippning :S Livet är UNDERBART! Önskar klockan var sju, Stina var här och vi kunde fixa oss inför kvällens utgång, MEN man kan ju inte alltid få som man vill. Usch, KOM hit nu Stina och rädda mig! Hon skulle till tesco och sen köra barnen till Yvonne, så hon kommer väl om en halvtimme hoppas jag.

Var iallafall på monkey maze i morse med barnen och Stina. Det var rätt ok, sen hämta Stina Lauren och vi gjorde lunch när vi alla var hemma. Jag och Stina gjorde supergod makril med pasta och grejer :) Borde öppna lunch restaurang ;) Sen har ungarna lekt. Grace skulle på kalas klockan tre så jag körde dit henne. Hon var jätteblyg och ville inte att jag skulle gå. Efter en timme åkte jag hem med henne. Och sen var jag hemma en halvtimme innan jag åkte ner till Ursula och nu är jag ju här igen.

Som jag sa LIVET ÄR UNDERBART idag :P Ikväll blir det kiwi drink med Stina på mitt rum, senare utgång i stan och vi ska röja. Igår börja jazzfestivalen och det är jazz hela helgen. Utgång idag och i morgon, jobb på söndag. Utgång på Måndag :P

Livet är en fest! PUSS

Hela veckan

I måndags var vi på bio. Vi såg Black sheep en film som handlar om en bonde som gör expriment på får. Fåren blir helt galna och börjar attackera människor. En otroligt konstig och ganska dålig film enligt mig. Kände mig mest äcklad och efter filmen funderade jag starkt på att spy. MEN jag hade ju bra umgänge :) Min lilla pärla Stina var ju med, såklart!

I tisdags var det jobb som gällde. Stina och Mary-ellen var över och vi gjorde lunch. Sen hände inte så mycket mer. Ursula kom hem med Grace och hennes kusin Susie. Vid två åkte Stina och Mary-ellen hem, och strax efter tog Ursula barnen på en promenad. Så jag passa på att softa.
Senare på kvällen kom Ursulas systers man och son. Dom skulle hämta Susie men det sluta med att Ursula fick köra henne. Susie, Grace och Jack var i lekrummet och lekte. Jack måla naglarna på tjejerna, sen när jag kom in måla han nagellack i Grace ansikte (!!) Det gick bort SOM tur var lite skrub med baby wipes ;)

På kvällen låg jag och läste och bara softa. Gick och lade mig ganska tidigt.

I onsdags hade jag Brian på förmiddagen. Gjorde inte så mycket, strök lite och plocka ordning mest. Vid tolv gick jag och hämta Grace i skolan. Och när vi kom hem laga jag lunch, sen kom Ursula hem. Vi gjorde nästan ingenting fram till två då vi åkte och hämta Ursulas mamma för att köra henne till boule. Sen åkte vi till Tesco och handla lite saker inför vårat halloween party på tisdag. Sen åkte vi hem och gjorde inte mycket.

Vid fyra åkte Ursula och barnen och hämta mormor och jag packa min väska eftersom jag skulle över till Stina. Jag åkte till stan vid fem för att hämta Declan. Åkte hem och dumpa honom sen åkte jag till Stina. Eller först till tesco för att plocka upp middagen :P Det var fem byggarbetare som sluta jobba HELT för att spana in mig, i typ tio minuter stod dom och råglodde ;) (jag är smickrad!)
När jag kom till Stina hade jag huvudvärk och var döhungrig. Drack massa vatten och sen börja vi laga middag. Åt inte fören halv nio typ. Men det var SUPEPRGOTT!

Hade lite vin oxå :) Sen satt vi och snacka med Helen och Yvonne ganska länge. Sen skulle vi hoppa i säng, men blev sittandes i soffan. Gick och lade oss vid halv tolv. Och i morse vid sju var det någon vid namn Pyret som var trött. Men det var bara att gå upp och köra hem. Väl hemma var det jobb som gällde.
Vid tio gick vi ner och hämta bilen hos Ursula och när vi kom hem var Stina och Mary-ellen redan här. Vi drack lite kaffe och tjöta lite. Sen åkte vi ner till mahon point för att gå till Tesco, köpte lite saker där. Sen gick vi på marknaden dom har där varje torsdag. Åkte hem och gjorde lunch. Sen gjorde vi cupcakes med barnen. Och vanliga chokladmuffins :D Stina hämta Lauren och kom tillbaka och då lekte barnen, medan jag och Stina chilla :)

I morgon är det Utgång :) PUSS

Årets replik:

" I´m not fucking Irish, I don´t drink tea when I´m upset!! "

/An upset Pyret ;)


image265

Hopplösa

Pyret och Stina är som två grodor utan ben...

image264
...Hopplösa ;)

 

Helgen

I fredags var Stina och Mary-ellen här :) Vi träffades på monkey maze vid tio och barnen lekte en hel del. Sen åkte vi hem till mig och gjorde lunch. Gjorde en typ wok-gryta med ris, som var supergod. Sen lekte barnen och vi softa lite. Innan Stina hämta Lauren i stan. När hon kom hem gick vi på en promenad med Ita och sen gjorde jag middag, medan barnen lekte på trädgården i det vackra höstvädret. Sen åkte Stina och lämna barnen hos Yvonne och Ursula kom hem. Sen åt vi middag när Stina kom tillbaks. Sen städa jag ordning medan Ursula lade Brian. Sen åkte jag och Stina till tesco för att köpa hallon :) Gjorde hallondrink när vi kom hem. Hoppa in i duschen och sen gjorde vi oss ordning för en kväll ute på stan ;)

Vid ungefär tio drog vi in till stan, mötte upp ett par grabbar på Shelbourne. Tog ett par glas innan vi drog till Reardens det var superroligt. Sen var vi på efterfest och sen var det hem. Eller vi kom hem på morgonen :P Skulle gå och lägga oss men vi var inte trötta så vi slängde på en film och käka toast. Men somna *hehe* Sen vakna vi vid halv ett typ, jag var jättedålig. Så det tog typ en timme för mig att vakna till liv, in i duschen och sen drog vi. In till stan och kolla runt lite, käka middag. Och sen åkte vi ut till Wilton och hälsa på en par vänner. Sen åkte vi hem till Stina för att passa barnen. Vi börja med att städa ordning lite. Sen kolla jag och Lauren på film en stund innan jag och Stina laga middag till oss :) Tomat och Basilika soppa med vitlöksbröd, yummie! Sen kolla vi lite på TV:n innan barnen somna. Sen bada vi jacuzzi med MASSA skum :) Var riktigt najs!

Sen slökolla vi lite på Tv:n innan vi gick och lade oss. I söndags morse vakna vi vid elva, men gick typ inte upp fören tolv-halv ett. Käka lite frukost innan vi gjorde oss ordning och drog till Bandon, åkte typ dit och tillbaka, hehe. SÅ nu har vi varit där oxå, och i Innishannon (vi passera där) Sen åkte vi till stan och käka lite mat. Kolla runt lite sen åkte vi till marinan och satt i bilen och snacka i ett par timmar innan vi åkte hem till mig, och typ satt i bilen och snacka med Ita i två timmar. Sen mötte jag en gamal kompis och vi körde en sväng. Sen körde han hem mig och jag läste en stund, och typ städa mitt rum innan jag gick och lade mig.

I morse var det klockan åtta som gällde :S Var uppe tio i, gick ner och plocka ur diskmaskinen. Sen åt jag frukost och gav Brian frukost innan jag klädde honom. Ursula åkte vid nio och jag gick och tog på mig, sen klädde jag Grace och hon och Brian lekte en stund medan jag vek tvätt, sen kom Stina och Mary-ellen. Dom stanna på lunch, sen lekte dom med Play dough innan Grace skulle på musik-klass. Stina åkte för en stund sen, och Brian är med Ursula så jag sitter här. Har inte så mycket att göra.

Ikväll kommer Stina hit, blir nog ingen bio. Vi har inte råd, eller vi har kanske. Men vi ska spara pengarna till helgen då vi ska på jazz-festivalen :) Blir najs. Ska bli superkul!

Om exakt en vecka har jag varit på Irland ett år, ETT ÅR fatta eller?! Shiit, har gått så fort. Men det är kul, stannar till nästa år :) Augusti har vi sagt, så det blir nog så.

Puss

Grönsaks-soppa :) Sverige minnen

Drog till stan i onsdags eftermiddag. Tog bussen in, köpte några vykort. Sen gick jag hem :) Det var jättefint väder! Väl hemma skrev jag vykort och kolla på film. Efter middagen skulle jag jobbat eftersom Declan skulle på middag, men den blev inställd så han kom hem. Så jag gick och mötte Stina vid halv åtta hos hennes mekanicker :P Han drog loss hennes avgasrör så det ligger i hennes bil nu ;)
Sen åkte vi hem till mig och lämna bilen, sen gick vi en promenad. När vi kom hem åt vi godis och drack tea :) Sen åkte hon hem och jag gick och lade mig. Läste en bra stund, sen somna jag.

I morse var jag inte så trött, som jag varit resten av veckan. Gick upp och börja jobba iallafall. När klockan var halv nio hade jag redan ätit frukost, Stina ringde och sa att hon snart skulle komma över, så jag och barnen gjorde oss ordning, sen gick vi och hämta bilen. Väl hemma lekte barnen massa, och jag och Stina gjorde grönsaks-soppa till lunch :) Grace smaka, men gilla inte. tror hon gilla, men att hon bestämt sig för att inte gilla det! Brian åt iallafall för fullt, första gången han åt soppa :)
Sen hämta Stina Lauren och vi gjorde rulltårta, men jordgubbs sylt och en med choklad-smörkräm :) YUMMIE! Sen åkte dom hem och vi åkte ner till Ursula för att lämna bilen, men hon var typ klart. Så hon klippte Grace och sen slängde hon i färg i mitt hår som vi sköljde ur här hemma :)

Nu har vi ätit middag och jag ska hoppa upp i duschen strax sen blir det soft ikväll, vila och så inför imorgon. Ska ut med Stina :) På lördag jobbar hon så vi ska dit och bada jacuzzi :) Ska bli nice, hehe!

Nej nu blir det puss och hej, leverpastej


Invasion

Det blev bio igår :D Och dubbeldejt, haha. Nej men vi träffa två kompisar till en annan kompisar som gick med oss. Det var roligt! Vi såg på Invasion med Nicole kidman. Väldigt bra film, anser jag :) Spännande, och lite skrämmande. Väldigt djup, och realistiskt. (Ska tydligen vara baserad på en verklig händelse, hörde jag. Men vet inte helt säkert)
image263

Var hemma vid elva igår tror jag. Gick och lade mig ganska snabbt. Och jag var helt död i morse. Vet inte vad som är med mig, är verklige jättetrött hela tiden. Gick iallafall upp vid åtta och börja jobba. När klockan var kvart i tio hoppa jag in i duschen, då hade jag; Bytt sängkläder i min och Grace säng, sopat och skurat golvet i köket, städat badrummet, vikit tvätt. När jag duscha åt jag frukost och sen satt jag och kolla på Tv:n med Brian. Han somna och jag med. Så sov jag i typ en halvtimme, sen gick jag upp. Och vi gick och hämta Grace i skolan. Sen kom vi hem och åt lunch. Sen vek jag lite mer tvätt och plocka ordning, sen kom Ursula och nu har dom åkt för att hälsa på lilla Conner. Jag ska snart dra mig till stan tror jag. Måste göra något, annars lär jag somna i min säng :S Har huvudvärk också :/ Tog två piller och hoppas att det går bort snart (paracetamol asså :P)

Ok då blir det Sverige i jul, har inte sagt det till Ursula och Declan än bara. Dom ska ju betala resan så jag borde kanske säga till dom :P Så blir det jul på Liseberg med fam. Järnfors :):) Inte samma parka dock!!

Nej nu ska jag bege mig, ha det bra! PUSS

ingen bio :/

Verkar som att det inte blir någon bio ikväll. Stinas avgasrör på bilen håller på att lossna, så hon kan nog inte ta sig hit :( Vad ska jag nu göra ikväll?
Utan Stina, ingen fungerande Pyret. Tragiskt, men Sant! :(

Polarbröd

Det finns polarbröd på Irland, I cork :) Fatta vilken lycka! Supergott ju. Lite variation istället för toast varenda jävla dag. Jag och Stina är saliga :D Är ju så gott!

image262



Idag :)

Gick upp vid åtta i morse och börja jobba. Eller jag softa typ fram till halv elva, då börja jag göra något :P Har strukit och vikit tvätt och plockat ordning lite. Sen hade vi lunch och sen kom Ursula och nu har dom åkt iväg till Grace´s musik klass. Så jag softar lite. Ska ta och städa lite i mitt rum snart, har inte bäddat sängen än.
I kväll ska jag och Stina på bio :D Vad annars, det är ju måndag!

I morgon är det jobb igen och resten av veckan. Kan det inte vara fredag i morgon!?

Puss

Söndag

Brian börja med att sova hela nätter för några veckor sen, han sover vanligtvis till halv sju nuförtiden. Men nu i helgen när jag passa barnen (och skulle gå upp med dom) Så vaknar han klockan fem på morgonen, Jag gick och lade mig vid tolv. Jag var helt död, och kunde döda någon. Jag försökte få honom att somna om men vid halv sex gav jag upp. Vi gick ner och jag satte på Tv:n. Klockan sex somna vi båda två på soffan och vakna en timme senare :) Sen kolla vi på Tv fram till åtta då jag orka göra något. Gav Brian lite frukost och sen vid nio vakna Grace och hon kom ner. Sen strax efter kom Stina ner och vi åt frukost. Sen drog vi iväg och gjorde shoppingen åt min familj. När vi kom hem hade Ursula och Declan precis vaknat. Dom hoppa in i duschen och gjorde sig ordning sen drog dom.

Jag och Stina slappa lite sen drog vi till stan. Körde runt i kanske en halvtimme för att hitta en parka plats. Men det gick inte så vi åkte hem till mig för att hämta Zappern till Stinas carpark, vi kom tillbaks till stan och då var det redan någon som parkat på hennes plats (idiot!) Så vi körde runt fem varv till innan vi hitta en parkaplats i stan. Vi gick till Harveys och käka lunch. Sen kolla vi runt lite i stan, gick till chokladCafeét där vi mötte ett svenskt par från Strömstad :) Dom var jättetrevliga. Vi satt och prata en stund innan dom var tvungna att gå för att hinna med sin buss, men efter fem minuter kom dom tillbaks. Dom missa bussen :D Så vi snacka en stund till tills nästa buss kom. Sen drog jag och Stina på en lite Vps innan vi åkte hem, var hemma vid halv åtta. Kolla min mail, städa mitt rum och vid nio somna jag. Var mega trött :S

Puss


Party fredag

Jobba i fredags som vanligt. Stina var över med Mary-ellen. Jag var på jättedåligt humör. (Sorry Stina) Brian bara skrek, och skrek men ville INTE sova. Och Grace var uppkäftig. Så jag lämna Stina med Grace och M-e och gick till posten med Brian. Han somna i vagnen efter två minuter. När jag kom hem var jag på liiite bättre humör. Vi käka lunch och sen hämta Stina Lauren och åkte hem. Jag tog med mina barn till Douglas för att köpa foundation till mig och Stina. Och för att fördriva tiden lite :P Åkte hem och gjorde inte så mycket, softa mest. Sen kom Ursula hem och strax efter kom Stina och vi åt middag. Sen lade Urs Brian och vi softa lite, innan vi åkte till tesco.

Kom hem och gjorde jordgubbsdrinkar :) Svingod! Sen gjorde vi oss ordning och åkte in till stan. Där mötte vi den finska tjejen, Marika och två andra finska aupairer. Vi gick först till Lond Island, sen till Platos med där kom inte finskarna in så vi gick till Cavanghs istället och sen gick vi till Cubins, finskarna kom inte in men vi gick in iallafall. Det var superroligt! Dansa massor, sen gick vi på efterfest hemma hos "Fader Ted" även kallad "nurse Ted" ;) Hehe. Var hemma vid nio på lördag morgonen, hehe Fick smyga in :P

Sov några timmar innan vi gick upp och drog till stan. Gick till Insomnia och tog en kaffe, sen till donken och åt lite. Sen åkte vi till Tesco och köpte middag :) När vi kom hem gjorde vi inte så mycket. Dom hade precis lagt Brian så vi softa lite, sen skulle jag lägga Grace, men det gick inte. Eller hon ville inte. Hon ville att mamma skulle lägga henne, så det gjorde hon. Sen körde jag Urs och Dec till stan och sen hem till Stina :) Vi laga middag. Sen kom Ita över och vi åt och kolla på Tv:n innan vi slängde på en film Notebook tror jag den hette, Jättebra film :) Stina sov i soffan. (hon hade redan sett den) När filmen var slut gick Ita hem och vi gick och lade oss.

Puss

Vilma

image261
Min sötplutt till systerdotter :)

Toni

Låter jätte spännande med Shrek 3 och msn :) Har sett filmen och den är bra!
Moster, gammalt? Jo jag är 20. Men mitt första  systerbarn kom för åtta år sen :) Då var jag tolv, hehe. Nu åtta år senare har jag fyra, och om en månad fem. Hehe
Tänk min mamma var under 40 när första barnbarnet kom, inte illa det! Men sen var hon ju oxå 18 när min storasyster föddes ;)

Lite scary

Att både lilla Conner och min systerdotter föddes pa samma dag, (natt) med endast två timmars mellanrum :) När Conner skulle fötts nästa måndag och min systerdotter skulle kommit i lördags.


Men det skulle vara ännu mer scary om nu Emelie (min syster) och Deidre (Urs syster) får på samma dag. Dom ska ha med två veckors mellanrum, ojoj bara vänta nu och se :D

Välkommen till världen

Min vackra systerdotter som föddes inatt :)
All lycka till dig <3

Välkommen till världen

Lilla Conner Ursulas brors son som föddes inatt
All lycka till dig :)


Onsdag & Torsdag

Hade sovmorgon igår :) Sov fram till halv elva, det var superskönt! Gick upp och åt frukost, sen kom Stina med bäbis och sa hej. Strax efter tolv kom Ursula hem med barnen, och Stina åkte för att hämta Lauren. Vid två åkte vi till lekparken och mötte Ursulas två systrar och barn. Vi var där i två timmar innan vi åkte hem igen. Väl hemma gjorde vi inte så mycket, fixa inför middagen och så. När Declan kom hem åkte jag ut till Stina på middag :) Vi åt och drack vin, sen plocka vi undan och efter det hade vi ost-bricka :P Sen gjorde vi ansiktsmask, hehe det var roligt. OCH väldigt skönt! Sen satt vi och flamsa ganska mycket innan vi hoppa i sängen.

I morse var det upp och hem klockan sju :S Dö sill, var ordet. Kom hem kvart i åtta och börja jobba. Vid halv elva kom Stina och bäbis, precis när vi skulle gå till Ursula och hämta bilen. Vi gick ner och Stina vänta hemma med bäbis. Sen kom vi hem och vi åkte till blackpool shoppingcenter igen, köpte ett par brallor till Ursula. Stina köpte två till sig själv ;) Sen åkte vi hem och laga lunch. Sen strök jag tvätt och fixa. Stina hämta Lauren och sen åkte vi till Douglas court och jag köpte ett par brallor till Deidre. (Likadana som till Ursula men dom hade inte hennes strl i blackpool) Sen åkte vi förbi Ursula med brallorna innan vi åkte hem och satte på middagen. Brian var jääättetött så jag lade honom i tjugo minuter. Sen kom Ursula och Declan hem och vi käka mat. Och nu sitter jag här igen :) Ska kanske köra Declan till stan senare. Och sen ska jag ut och gå med Ita. Men nu ska jag snart ta en dusch och softa lite :)

Vad gör ni ikväll? XX


Bio och soft

Jobbade ju igår och gjorde ingenting på eftermiddagen, som vanligt ;) Eller jo jag städa mitt rum duktigt! sen slappa jag i mitt rum, läste lite och skrev vykort. Som jag skulle skickat idag, men har inte gjort :S Ska göra i morgon, eller på torsdag, Lovar mig själv!
Sen skulle jag skrivit ett brev idag, men det gjorde jag inte heller. Men eftersom jag inte ska göra något ikväll mer än att kanske gå en promenad med Ita om hon vill så kan jag göra det :)
image260

Efter middagen igår åkte jag på bio iallafall med Stina :D:D Vi såg på Halloween: En bra film, som var läskig! Man behöver inte ha sett dom andra halloween filmerna, utan detta är egentligen "första filmen" skulle man säga. Eftersom man får se hur det hela börja, och vad som hände. Jag är absolut inget fan av halloween filmerna, men när jag såg trailern för denna film kände jag att jag ville se den. Och jag ångrar mig inte, den har hög skräck-faktor, jag var riktigt rädd i slutet. Pyret och Stina på skräckfilm börjar bra, sitter i varsin stol tillbakalutade och följer handlingen, i slutet sitter vi nästan i varandras knä :P En sevärd film verkligen. Om man gillar skräck :)

Idag har jag jobbat och inte gjort mycket alls! Var supertrött imorse, så jag låg typ och sov medan Brian lekte. Sen vid tio hoppa jag in i duschen. Sen somna Brian så jag slappa lite, innan vi gick och hämta Grace. Och det ösregna ut :/ Så jag som hade plattat håret hade inte så platt hår när jag kom hem.
Vi kom hem och gjorde lunch sen kom Ursula hem och vi slöa lite innan vi åkte till blackpool shopping center. Kika runt lite där bara, tog en kaffe sen åkte vi hem och gjorde middag. Nu sitter jag här och dricker tea och softar :)
Ska ut med Ita sen, hon texta precis. Men det blir inte fören halv nio-nio så jag ska sitta här en stund sen ska jag skriva mitt brev, och sen läsa min bok :) Och SOFTA! Det är ju tisdag och då softar vi. I morgon åker jag nog till Stina på middag och stanna över natt.

Hörde från en säker källa att det snöa i Sverige igår kväll ?! Jag vill me ha snö, nu nu nu! :P Vi har regn då, och tråkväder :S Skickar ni lite snö eller? ;)

PUSS

Stina och Jag :)

image259

Så här porriga var vi i fredags, grrr ! :)


Hela veckan lång :)

Har ju inte skrivit på över en vecka, sorry folks!
Men iallafall, förra tisdagen gjorde jag inte så mycket. Eller jo visst kom Stina och Mary-ellen över en sväng? eller nej det kanske dom inte gjorde.
Hmm iallafall på kvällen slöa jag nog, tror jag. Minns inte ;)

Men i onsdags jobba jag. Gick upp på morgonen vid åtta. Gav Brian frukost och klädde honom, sen körde Ursula Grace till skolan. Sen kom hon hem och var hemma kanske en halvtimme-timme innan hon gick till mahon point med Brian. Så jag var hemma ensam och Stina kom över med Mary-ellen. Sen på eftermiddagen åkte jag, Ursula och barnen och bada. Sen på kvällen åkte jag över till Stina på middag :)
Gjorde inte så mycket, åt middag, åkte till Fermoy och sen satt vi bara och tjöta lite innan jag åkte hem. Var hemma vid halv tolv typ, så jag lade mig och läste en stund innan jag somna.

Sen i torsdags var det upp och jobba som vanligt. Stina och M-e kom över och jag passa M-e medans Stina gick och klippte sig hos Ursula. Jag tog med alla tre (Mary-ellen, Brian och Grace) barnen till dammen. Det var jättefint väder, så barnen sprang runt och lekte lite. När vi kom hem var Stina redan där. Hon åkte nästa direkt för hon skulle hämta hennes familjs förra aupair (jasmin) på flygplatsen. Brian sov och Grace lekte lite innan vi åkte till mahon point och käka på donken :) Sen strosa vi runt där inne lite innan vi åkte hem. Och gjorde inte så mycket. Slappa! Sen kom Urs hem och vi gjorde middag, sen åt vi. Urs och Dec lade barnen sen körde jag Declan in till stan. När jag kom hem städa jag lekrummet, sen satt jag på mitt rum och läste typ hela kvällen ;)

I fredags var det slapp-dag, vilket det ALLTID är på fredagar! Stina och M-e kom över på lunch. Sen kom Ita över en sväng och vi gjorde mikrokola :)
Sen gjorde jag appletart till mormorn. Den var bra :) Sen hämta Stina Lauren. Och när dom kom tillbaks gjorde vi inte så mycket. Barnen klädde upp dig till prinsessor :)

image257
 
Vid halv fem gick Stina med barnen till Yvonnes jobb och jag börja med middagen. Sen kom Urs och Dec hem och dom åt. (jag skulle ju ut och äta så jag åt inget) Sen hoppa jag in i duschen, när jag kom ut svepte jag en kopp kaffe och blanda mig en drink :)
Sen måla jag naglarna innan jag sminka och fixa mig ;) Vid halv nio kom Stina, Yvonne och Jasmin och hämta mig, och vi åkte till Douglas, där Yvonne bokat bord. Vi mötte Meraid (Vet INTE hur det stavas) på stället vi åt på. Fick vänta en stund på ett bord, men vi beställde vin :) Sen fick vi vårt bord och vi beställde in maten. Det var supergott! Efter maten gick vi ner en våning till puben :) Tog oss en drink innan vi åkte hemåt. Eller jag och Stina fick skjuts in till stan :) Gick till Crane Lane och chekka läget. Mötte två grabbar som vi mötte på scotts förra helgen :S Sen gick vi till Cubins och dansa loss :) Det var superkul! Sen mötte vi Simon och skulle hem till honom, men vi drog hem till mig istället. Och han drog till sig, Eller till sin vän där han skulle sova.

Vi var hemma vid fyra. Somna kanske vid halv fem, kan jag tro. Sen vakna jag vid nio och var super pigg. Men somna om för att gå upp vid halv elva. Tog en toast och sen åkte vi med Stinas bil till hennes mekanicker. Lämna bilen och sen gick vi hem till mig, drack kaffe och tjöta. Sen gick vi och hämta hennes bil och drog till stan. Gick till insomnia :) Där dela vi bord med två grabbar. Det var superfullt. Satt där en stund sen gick vi till Dunnes, och sen åkte vi till Douglas. Och jag klämde mitt finger i Stinas bildörr. Jag stängde dörren helt med mitt finger emellan. Det gjorde svinont, höll på att svimma, Kände mig jättekonstig hela dagen typ.
Iallafall sen åkte vi hem till mig och kolla på film. Sen drog vi ut till Stina för att passa barnen. Vi gjorde middag och sen kolla vi mest på Tv:n. Vid halv nio åkte Stina till stan för att hämta Mark, så jag lade Lauren.
När Stina kom hem kolla vi på Tv i kanske en timme innan vi somna. Sov kanske tre timmar på soffan innan Yvonne och Jasmin kom hem, då gick ut till Stinas rum och läste en stund innan vi somna.

I söndags gick vi upp strax efter tolv :) Sovmorgon! Gick upp och duscha och sen gick vi in och åt lunch :) Efter lunchen åkte vi in till stan till Insomnia :) Och gissa vilka som satt på bordet bredvid oss, jo grabbarna från lördagen, haha. De visa sig att dom är från Tyskland. Dom var trevliga! 
Sen övergav Stina och Jasmin mig för att åka till Fermoy :/ Så dom körde hem mig och vi hade napp-sökning här hemma. HAHA hitta den tillslut. Sen när ungarna gått och lagt sig gick jag på en promenad med Ita, var ute i typ en och en halvtimme. Sen kom jag in och softa innan jag somna :)

Idag har jag jobbat. Brian var helt omöjlig idag, har gråtit typ hela morgonen, och Grace bara är bortskämd. Och jag vakna på fel sida tror jag. Har varit på jättedåligt humör hela dagen, börjar dock bli bättre nu. Men usch! och sen har jag tappat mitt örhänge :/ Tror det ligger här hemma någonstanns, men kan inte hitta det. Ploppen ramla ur föut när jag stod och strök, det var då jag märkte att jag tappat det. Har kollat i mitt rum, men det är inte där. Och jag har soppat alla golv, men kan inte hitta det :S:S FAN!! Inte min dag som sagt !
Borde nog somna om igen, för att vakna på rätt sida! Men jag ska till banken nu. Så PUSS

Sanningen :)

Eftersom alla verkar vara så nyfikna på VARFÖR jag är stolt över mig själv, så är det så att bara för att :)
Nej men massa anledningar, för den jag är! Vad jag gör, och har gjort :) Vad jag kan. Vad jag lärt mig. Vad jag vet om livet och mig själv. Bara för att jag är mig själv helt enkelt!

Så nu vet ni det! ;P XX

Jag måste bara erkänna!

Att jag är så jävla stolt över mig själv ;)

Facebook

Jaha! Då var man en av alla de tusen som skaffat facebook.
Fattar verkligen inte ett skit av det, men det ska nog lösa sig ;)

Jul

Fira jul i Sverige med familjen, eller på Irland med extra familjen ? :S
Jag är kluven, HJÄLP mig någon!


Va tycker ni?
Julen ska ju firas med familjen, men ändå så vet jag inte. Vore ju kul att se hur dom firar på Irland, men det blir nog kanske ensamt?! Har ju redan varit hemma TRE gånger detta året, hehe, en fjärde gång då eller?

Sen blir det nog inget mer, iallafall innan midsommar :P
Sen flyttar jag ju hem i Aug, OM allt går som planerat ;)

Gud va svårt det ska vara, vet iallafal vad jag får i julklapp från Ursula och Declan, en resa hem till Sverige. Och jag får välja hem till jul eller efter jul. Ska jag ta till Jul? Va tycker ni? jul med familjen i Sverige, Snö och massa kul :) Inga sura miner som i midsommras.
Jo men det kanske blir så då, jul i Sverige!
Men då blir det nyårs fest hos mig, eller hos Stina :)

Nej nu ska jag sova, och fundilera! PUSS

Fredag, Lördag, Söndag, Måndag & Tisdag :)

Skulle ju ut och gå med Ita förra torsdagen, det tog ju en evighet innan hon var klart, typ. Gick ut vid nio och vi gick väl i kanske en halvtimme, det var jävla kallt ute, mysigt! :)
Kom hem och gick och lade mig typ. Läste lite först! Och i fredags gick jag upp vid åtta och börja jobba. Klädde barnen och åt frukost, sen gick vi ner till Ursula och hämta bilen och drog till Monkey maze där vi mötte Stina och Mary-ellen. Vi var där fram till halv två. Vi åt lunch där, och barnen lekte massa. Men stackars Brian hade jätteont i munnen p.g.a en tand som är påväg upp. Han försökte bita på ALLT, sötis!

Väl hemma hos mig fixa jag tvätten och Stina satt på internet ;) hehe
Sen åkte hon och hämta Lauren och Mark, kom tillbaka till mig och dom hade lunch, sen lekte dom med Grace. Satt och lekte med playdoh i typ över en timme :) Hon var överlycklig! Vid fyra åkte Stina för att lämna Mary-ellen hos Frank och sen Lauren till Yvonne och sen köra Mark till någon grej, han skulle vara där vid fem sa han. Stina var där lite sent, men då visa det sig att det inte var fören sex. Och Stina som skulle äta middag med oss, hehe. Vi åt innan henne, vi var precis klara när hon kom :) Så hon åt och sen slog vi in paket till Grace´s kusin. Sen lade Ursula Brian. När han somnat åkte vi till Tesco för att köpa SPRIT ;) hehe eller slö, sprit hade vi :P
Hem till mig och vi satt i mitt rum och snacka och drack rödvin jättelänge innan vi hoppa in i duschen, och jag SMARTASS spillde hela Stinas glas med rödvin på mitt lakan :S Och torka upp med min handduk, inte så bra eftersom mina lakan är VITA och som man vet, RÖDVIN + vitt = DÅLIG kombination! Men jag tvätta på lördag och det gick bort :D:D
image252
Sexy in black :P
image251
Ska jag köpa mig en sån hatt? Ganska porrigt va!? ;)

Sen duscha vi och gjorde oss ordning, sen satt vi lite på MSN innan vi drog ner till bussen som tog oss in till stan :) Gick till *hmm låt mig tänka* Crane Lane, just de! Tog en cider som vi svepte sen gick vi till Scotts för att säga hej till tyskarna, men vi blev fast. Vi satte oss sjävla på ett bord och då kom det fram en kille som hette Tomas,(Det är hans hatt jag bär) från typ tyskland eller nåt. Han var jättetrevlig! Sen hämta han sina polare och vi satt och snacka med hela gänget, dom var typ Italienare, tyskar, estländare och ja allt möjligt :) Men dom var trevliga. Vi dansa och så, sen gick vi med dom hem på efterfest. Och vi var väl hemma vid halv sex, hehe :P

I lördags gick vi upp vid halv ett tror jag, hehe. Åt brunch som vanligt, och sen softa vi lite. Innan vi åkte in till stan och kika runt. Träffa en av killarna från kvällen innan, Gianluca från Italien. Tog en kaffe och sen drog vi. Åkte till tesco och köpte grejer till en picnic :) Köpte bröd, philadelphia, kyckling fileér, lakirs-kolor :), salami korv och vitlöks-ost.
image255
image254
Åkte hem till mig och stekte kycklingen i chillisås, och gjorde varm O´boy :) Tog med filtar och åkte ner till marinan och picknicka :):) Det var supermysigt, vi hade ljus och flecefiltar, och varm O´boy :D Vi var där i typ två-tre timmar. Sen åkte vi på VPS innan vi åkte hem till mig och somna (?!) Sen gick vi upp vid halv ett för att åka och hämta Yvonne på välgörenhetsgala, vi skulle ju BARA hämta så vi åkte som vi var, jeans och hood-tröjor. Men när vi kommer dit så ringer Yvonne och säger att vi måste komma in, vi var ju inte klädde direkt. Men det var ju bara att knalla in. Åkte inte fören halv tre :s Var ju ganska trötta då. Och i bilen påväg hem somna Yvonne och sen spydde hon i peggy :/ Så det var bara att stanna utmed vägen och torka, bil och henne. Herregud! Vi var hemma vid halv fyra och somna vid fyra. Gick upp vid elva i söndags och Stina gick in och hämta frukost så vi käka i sängen :)

Sen när vi gjort oss ordning åkte vi hem till mig och softa i min säng i två timmar :) Sen åkte vi in till stan och gick till Insomnia och tog en kaffe, sen gick vi runt i stan och bara myste i flera timmar. Vid halv nio åkte vi till dunnes och testa skor :P Sen körde Stina hem mig och jag städa mitt rum innan jag gick och lade mig.

I måndags var det upp klockan åtta för att jobba. Hade Grace och Brian på förmiddagen, vi gick en promenad och lekte lite. Sen efter lunch kom Ursula hem och vid halv två åkte och Grace iväg för att först hämta Ciará och Emmet och sen åka till music-class med Grace. Jag stanna hemma med Brian och vi gjorde inte så mycket, jag stängde in oss i lekrummet och softa lite, sen tog vi en promenad :) vid halv fyra kom Ursula hem med alla ungarna. Dom måla lite teckningar, och sen hämta Helen Ciará och Emmet vid fem. Och när Declan kom hem åt vi middag. Sen åkte Ursula på salsa, och Declan lade Brian och jag och Grace kolla på bilder :) Och sen kom Declan ner och tog med Grace upp och jag åkte och mötte Stina.

Vi åkte först till Dunnes och köpte ett par skor, sen åkte vi på bio. Med Simon, från Kerry men bor i Cork. Vi såg Death proof, kan inte förklara vad den handla om, för jag vet inte. Den var KONSTIG rakt igenom. Men bra!
image256image257
Var hemma och i säng vid tolv i natt :) Och upp strax innan åtta idag. Var helt DÖD hela morgonen, städa ordning och fixa innan jag käka frukost. Sen städa jag badrummet och sen gjorde jag mig ordning. Sen tog jag och Brian en promenad, han gick med mig :) STORpojken :) Min sötplutt! :) Sen kom vi hem och myste lite innan vi käka lunch. Sen kom Ursula och Grace hem.
Vi gjorde inte så mycket, lekte lite och busa. Sen satt jag och Grace och hade te-kalas och Urs var i garaget, Brian var i ett av skåpen och rota, sen hörde jag att han ramla, jag sprang dit och han hade slagit i ögat, eller precis brevid, typ slutet av lgonbrynen, men lite lägre ner, stackarn, var alldeles blå :( Han överlever!

Sen kolla jag och barnen på Happy feet i tio minuter innan Ursula tog med barnen till chuckies, och jag är ensam :) Jag sitter här, och tvättar! Orkar inte göra något!

XXX