"All Summer Long"

It was 1989, my thoughts were short my hair was long
Caught somewhere between a boy and man
She was seventeen and she was far from in-between
It was summertime in Northern Michigan

Splashing through the sand bar
Talking by the campfire
It's the simple things in life, like when and where
We didn't have no internet
But man I never will forget
The way the moonlight shined upon her hair

And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet home Alabama all summer long
Singing Sweet home Alabama all summer long

Catching Walleye from the dock
Watching the waves roll off the rocks
She'll forever hold a spot inside my soul
We'd blister in the sun
We couldn't wait for night to come
To hit that sand and play some rock and roll

While we were trying different things
And we were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet Home Alabama all summer long
Singing Sweet Home Alabama all summer long

Now nothing seems as strange as when the leaves began to change
Or how we thought those days would never end
Sometimes I'll hear that song and I'll start to sing along
And think man I'd love to see that girl again

And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet home Alabama all summer long
Singing Sweet home Alabama all summer long

/Kid Rock

Gammalt, men har inte haft tillgång till internet..

I fredags jobbade jag. Gick upp på morgonen och strök en massa, städade badrummen och sedan gick jag och barnen ner till Ursula för att hämta bilen. Gick först till supervalu för att handla. Hämtade bilen, körde hem för att göra lunch. Och min Kära Luckasz var tillbaks på spar :p

Åt lunch och diskade. Packade in barnen i bilen, körde dem till Helen - som skulle passa dem medan jag hämtade Familjen Fenlon på flygplatsen. Körde dem hem till mig där deras jeep väntade. De packade om väskorna och åkte sedan hemåt. Jag åkte till Helen för att hämta barnen, körde ner till Ursula för att lämna bilen och gick hem. Brian sovandes i vagnen och Grace pladdrande bredvid i det fina vädret :) Kom hem och jag vek tvätt medan Grace lekte i trädgården. Sen satt jag i hammocken och läste en stund innan det var dax för Brian att vakna. Väckte honom och satt med honom en stund innan jag började med maten. Sen kom Ursula hem och vi åt, eftersom Declan var sen. Sen kom Declans syster hennes man och deras son. Sen även Declan. Strax efter åkte jag till flygplatsen för att hämta Stina :D :D :D Kom dit och fick parka bilen för att springa in och välkomna henne, baywatch, eller vad sa du baby? ;)

Körde hem till mig, packade upp presenter och satt och tjöta på min säng i evigheter innan vi drog till tesco för doritos och hot salsa :) En Vps efter satt vi hemma med varsin grogg och en film. Jag somnade och efter ett tag stängde Stina av filmen och jag vakna och vi gick och lade oss i min säng.


På lördagen vaknade vi vid åtta, men somnade om och gick inte upp fören halv tio. Till en frågande Declan. (Någon hade slagit av hans ena sidospegel på bilen under natten) Han undra om jag hade gjort det. Iallafall jag fick ta tag i att städa huset och få barnen klädde. Declan hade massa saker att fixa innan Ursula kom hem från jobbet, eftersom de skulle åka när hon kom. Jag passa barnen och fixa hemma. Ursula kom hem vid ett och jag hade lunchen klar. Vi åt tillsammans allihopa och sen kom Ursulas bror med fru och barn. Två minuter i halv tre stod jag och Stina på driven och vinkade av min familj. (De har åkt till Frankrike för två veckor) Vi gick in och började städa huset! Sen tog vi oss till Tesco för lite middagsmat (Slutade med en HEL DEL mat :P) Åkte sedan till Mallow för att plocka upp Malin, snörade runt en stund innan vi äntligen hittade framn till tågstationen (Där Malin stod och låtsades inte om att känna oss, hehe) Åkte till Douglas för jag behövde handla lite :) Hem till mig för att fixa middag. Efter en massa grill mat och lite vindrinkar efter bar det av till duschen, haha. Tog sista bussen in till stan och besökte ett flertal pubar, hehe. Tog sedan en taxi hem och satt hemma och åt rester tills ögonen nästan föll ihop på oss. Gick och lade oss och fick efter en minut i sängen ett telefonsamtal med en inbjudan till efterfest, Too Late sa vi och somnade :p


På söndagen var vi lite slöa och gick upp ganska sent, åt lite frukost och dorg sedan till stan för att ta en kopp kaffe :) Åkte sedan hem och gjorde middag. Efter det diskade vi allt tänkbart i huset (Eller vad säger du Malin?) Stackarn! Sen bar det av till Stina, Där hela familjen väntade på henne. Vi satt uppe och pratade med dem ett tag sen gick vi och lade oss.


I måndags sov jag länge :) Har ju semester! Gick upp och åt frukost, sen fick jag och Stina leka bilmekaniker :P Fick starta Peggy med startkablar, och vi är ju svenska brudar så självklart fick vi igång henne :) Tog en testsväng för att se att han fungerade som vanligt. Kom hem och åt lunch, sen spenderade vi eftermiddagen med att se på film och spela spel med barnen. Yvonne och Frank kom hem och vi gjorde middag. Efter vi ätit och plockat undan spelade vi poker med Mark och Lauren. Sen gick vi och lade oss.


I morse gick jag upp ännu senare :p Åt frukost och sen gjorde vi oss ordning. Fixade sedan lunch och efter lunchen körde jag hemåt. Var tvungen att gå till banken och lämna in bilen på verkstaden. Körde även ner handukar till sallongen. Skulle sedan stryka och sätta på sängkläder hemma OCH packa. Sprang runt som en skållad råtta, när jag var klar med allt kom Stina och plockade upp mig. Vi körde hem hennes barn och sa hej då. Åkte till Lidl i Fermoy, och sedan tog jag bussen upp till Dublin från Fermoy. Tog ett par timmar, skulle tagit en buss till Dublin city för att sedan ta en buss ut till flygplatsen, men vi stannade på en mack för att invänta en annan buss för de skulle byta förare. Så vi blev försenade, så våran busschaufför körde oss hela vägen till flygplatsen. Kom hit vid ungefär halv ett igår natt. Nu är klockan snart sju och jag har inte sovit en blund! Mitt plan till Sverige går halv tio. Så om en och en halvtimme kan jag checka in. Har läst lite, kollat på en film och lyssnat på MASSA musik. Sitter nu och skriver på min laptop, men har tyvärr inget internet på den, så därför kommer jag publicera detta inlägg när jag befinner mig i Sverige, antagligen senare i eftermiddag om jag hinner.


Men så länge, Puss hej


O´boy är sååå gott! :p

Jag var duktig och tog mig en promenad :) Efter det tog jag en kall dusch. Vädret var jättefint och varm, så jag satte mig i hammocken och läste en stund. När barnen hade somnat färgade Ursula mitt hår, färgen hade gått ur lite. Sen kom Malin över och vi kollade på "sex and the city" och drack O´boy :) yum!
I morgon hoppas vi på fint väder! Ska över till Malin med barnen iallafall, vi får väl se vad vi hittar på. Kanske ska baka chokladgrottor.

Mamma, Jag vill ha: Fiskgratäng, Fläsk med löksås, Grillat och Kassler på risbädd när jag kommer hem :) OK? Jag kan laga det, bara jag får det. Yummy, hehe

Nej nu ska jag sova, PUSSAR så länge

förresten vad har hänt?? INGEN kommenterar? :( Jag vet jag är usel på att uppdatera, men jag vill ändå ha kommentarer..

Långhelg :)

I fredags jobbade jag som vanligt. Tog en promenad på förmiddagen med Malin och Ais. Sen stanna de på lunch och barnen lekte utomhus. Vid två kom Dee och hämta Ais och Malin stannade en stund innan hon gick till Douglas. Jag fyllde upp poolen till barnen, men Brian var lite dålig så han tyckte inte det var så roligt :S Han lekte istället med annat, Grace däremot Älskade det :p Jag fixa lite i huset och Ita var över en stund. När Ursula kom hem åt vi middag, sen tog vi det lungt. Declan kom efter ett tag, och sedan även Malin :) Vi åkte på bio, skulle se på "The love guru" tänkte vi, men ångrade oss i sista minuten och såg Batman, The Dark Knight istället. Den var bra, men lite seg emellanåt. Är ju gansla lång. Vi kom inte ut fören vid ett :p Jag körde hem Malin och sen åkte jag hem.
På lördagen tog jag en ganska lång sovmorgon :) Ita kom över och gjorde pannkakor till frukost åt mig :) Fast jag fick steka dem själv, eftersom hon behövdes hemma. Sen kom Malin över och vi åkte till Douglas court, kollade lite och köpte mat. Åkte sedan hem till mig där de packades, de skulle ner till mobile. Jag hjälpte dem lite, sen när de hade åkt satte sig jag och Malin i hammocken och softa lite. Lagade sedan mat och sen gjorde vi marräng swissch (Stavas??) till efterrätt, YUM!
Jag skulle sitta barnvakt åt Ursulas systers barn så vi tog hand om disken sen körde jag hem Malin innan jag åkte till Douglas. Skulle vara där vid halv nio. Barnen var vakna när jag kom, men bebisen somnade innan föräldrarna hade åkt, sen när de hade åkt lade sig de andra två. Så det var ganska lungt. Lite tråkigt men jag överlevde, somnade nästan på soffan :p De kom hem vid tjuo över tre. Var ganska trött då. Men åkte hem till ett tomt hus :S Fick efterfrågan att komma på fest, men kände inte riktigt för detta klockan fyra på morgonen. Eller jag kände för det, men jsg var smart och sa nej! För på söndagen åkte jag och Malin ner till min familj som var i mobile.

Det var en festival på där, inte så mycket och se. Mest gamla bilar och traktorer. Stannade på middag med min familj sen körde vi hem till mig och korkade upp vinet :) Softade lite innan vi började göra oss ordning. Tog oss iallafall in till stan. Och in till long Island. Där de var glada att se oss :) Vakten bugade sig för oss, hehe. Väl inne fanns HELA dublingänget i stort sett. Lenny, Philip, Garry, Stevie, Erik. Ah Stina TYP ALLA! :P
Stannade där tills det stängde, gick då till the Classic eller till nattklubben över Wagamama´s. Där inne träffa vi Philippe :) och hans kompis Will. Sprang även på Alan och hans bror, sjukaste någonsin. Är nog fan ett år sen jag såg honom sist, ojoj! Det var riktigt roligt där iallafall :)

På måndagen var vi sega sega, klädde oss inte fören vid halv tre haha. Åkte till Blackpool shoppingcenter och jag köpte lite presenter, sen körde jag hem Malin eftersom hon skulle jobba. Jag åkte hem till mig och lagade middag, efter det somnade jag på min säng :p Vaknade vid åtta när Urs, Dec och barnen kom hem. Mamma ringde då oxå. Sen satt jag, Ursula och Declan ute och snacka med lite vin :)

Igår, tisdag jobbade jag. Vi gjorde inte så mycket eftersom vädret var kasst. Åkte ner till Malin en stund och lekte innan lunch bara. Sen på em åkte vi allihop ner till mobile för att hämta en fläkt. På kvällen tog jag och Malin en promenad sen dela jag och Urs en flarra vin :P Satt ute och prata fram till nästan tolv. Sen gick vi och lade oss. I morse vakna Brian halv åtta, så jag gick upp vid åtta och strök massa tvätt. Ursula åkte för att hälsa på hennes kusin. Så jag och barnen gick ner till dammen där vi träffa Malin och barnen. Kom hem lagom till lunch och när vi ätit upp kom Ursula. Hon åkte för typ en timme sen, skulle köra sin mamma och hälsa på sin syster. Jag slöar som vanligt :P Funderar på att ta en promenad, för vädret är ganska fint. Men jag kan inte finna motivering :/

Bara Tre (men denna dagen är nästan över) dagar kvar, Stina :D :D :D :D
Och om En Vecka Landar jag i Sverige, lunch tid! Drar nog ner till Skåne då. Kommer upp på fredagen igen, och helgen spenderas nog I gbg. Kan möjligtvis ha en lägenhet tillgänglig om någon vill kommer ner :)

PUSS