Min Födelsedag :)

Igår var det min födelsedag. Blev uppvaktad av familjen på morgonen. Fick ett par vita jeans, en parfym, ett armband och en nyckelring :) Lite senare kom Malin och Aisling förbi och då fick jag OREO kakor, namnam! Precis innan lunch kom Ita förbi med en liten tårta :)
Efter middagen fick jag en tårta till, från familjen. Som Ursula bakat. Petra skickade en VooDoll som var rätt i prick! :)

Stella Posh älskar att ha roligt! Hon vill dricka drinkar och dansa hela natten men är trött på inskränkta typer som tror att man inte är intelligent och framgångsrik bara för att man är snygg. Stella Posh finns alltid i de rätta sammanhangen och är grym på att shoppa. Hon har näsa för stil och detaljer och köper alltid det som är helt rätt. Killar dras till hennes charm och attityd. Hon skäms inte för att dejta en handfull heta hunkar på en gång. Stella Posh ger dig kraft att vara glamourös hela natten utan att ens bli bakis.
Och lite svenskt godis. Mamma och Lasse förde över pengar så jag ska köpa mig något snyggt nu. TACKAR SÅ MYCKET ALLIHOPA :)

På kvällen delade jag och Ursula några flaskor vin. Det kändes i morses kan jag lova. Men det var trevligt :) På lördag ska vi gå ut och fira mig och Stina eftersom hennes syster kommer på torsdag och vi har inte hunnit fira henne.
I lördags var det Laurens communion. Helt otroligt så mycket folk. Men det var roligt :) Var där med barnen och när Ursula slutat jobbet kom även de ut till kalaset.

Veckorna rullar på nu och snart är det första Maj. På måndag är det bankholiday så då är vi lediga :) Eller jag jobbar söndag kväll så jag jobbar morgon på måndag.

Har jag sagt att jag fått en egen bil!? Har haft den i snart tre veckor. Jätteskönt att kunna åka vart jag vill, när jag vill. Får dock betala bensin själv. Om jag inte kör med barnen förstås.

Ursula och Declan har fått en ny aupair. Hon är från Tyskland och ska komma när jag åker hem. Nu är det verkligen på riktigt. Jag kommer hem! :D Ska bli skönt, är ju som sagt ganska trött på detta nu. Känner att jag behöver lite spänning i mitt liv. Som i söndags :p Jag och Gary var på stranden och fick för oss att klättra lite på bergen. Och ut på en udde, Gick bra dit, men påvägen tillbaka hade tidvattnet kommit in och jag halkade på berget och ramlade i vattnet :( Skrapade upp mitt finger men jag överlevde :) Var kul att göra något annorlunda.
Som min och Stinas lunch förra veckan, Stina fick för sig att göra spenat soppa och varken hon eller jag tycker om spenat. Men den var väldigt god :D

PUSS

27Juli :D

Nu far det vara nog, Nu ar jag trott pa det har. Orkar inte mer, vill hem till Sverige och gora nagot annat. Ar trott pa aupair livet. Stada upp efter nagon annan hela tiden och aldrig kunnna komma och ga som man behagar. Nu far varen/sommaren ga fort! Blir nog hemresa den 27juli. Da javlar har jag mycket att ta igen hemma i Sverige. Sa nu kommer ni INTE undan :p

Mamma, Lasse och Ramona var ju har. Vi hade en jattebra vecka, vi var pa stranden och i mobile. Var pa puben :) Sen tog vi en heldag nere i Tipperary dar familjen hade hyrt ett hus for veckan. Vi var i badhuset med dem och lekte. Sen at vi middag dar och nar kvallen kom och det var dax att aka "hem" fick vi slita Grace och mamma fran varandra :p
Kom hem och var helt slut efter en tva timmars korning sa jag gjorde det enda ratta och tog ett glas rott, hehe. Spelade lite spel innan vi gick och lade oss.

Pa onsdagen var vi ute hos Stina och halsade pa, fick elva fika :) De andra dagarna shoppade vi lite och tog det lugnt. Var aven ute pa Blarney Stone och kollade, hade jattefint vader. Synd att vi glomde fika!

I helgen var jag ute hos Stina iallafall, Pa fredagen tog vi Mark och Lauren pa bio, sag Monsters VS Aliens, Den var riktigt rolig, fan vad vi skratta :D
Pa lordagen tog vi tjejerna in till stan for att shoppa till Lauren och ta henne pa lunch. Vi motte Malin och Carina i stan och efter en stunds shopping tankte vi ga for lunch. DA ringde Yvonne, var massa strul med deras gamla hus vi flangde som nagra darar i ett par timmar innan vi lost allt och kunde ata lite lunch :)
Pa kvallen blev det vin hemma hos Stina med Yvonne och en massa tjot.

Pa Sondagen blev det stranden med picknick for mig och Stina :D Arets forsta dopp blev av, ganska kallt men solen los sa vi varmdes ganska fort. Sen akte vi hem til Stina och sloade i solen innan jag drog mig hemat.

Nu har veckan precis borjat, men jag ar som sagt helt slut pa detta. Det har ju varit lov i tva veckor sa inget ar som det brukar. Nar rutinerna kommer igang igen sa blir det bra. De ska bara komma igang forst. Pa lordag ar det Laurens Communion, Alla tjejer klar ut sig till brud och far ta nattvarden ungefar. Det ar en jatte stor grej har sa det ska bli roligt :) Det kommer ca.80pers till Stina och dem sa vi HOPPAS HOPPAS pa fint vader, annars ar vi ganska Screwd! Men det ska bli roligt, jag ska ta med Grace till kyrkan och sen ska vi hamta Brian innan vi aker ut pa kalaset. Blir roligt. Det ar mycket som ska ordnas bara hemma hos Stina, de har malat och grejer. Jag ska baka kola kakor och snoddas. Och pa torsdag kvall ska jag kora ut bord till dem.

Nej nu ska jag se om barnen sover, Jag jobbar lite. Och Grace ville inte sova. Men jag sa till henne att hon maste. Hon ar tyst iallafall :p

PUSS O KRAM
Uppdatera mig har borta lite, vill ju inte komma hem och inte veta na`t
:p

Petra!

Oxegen är en festival som hålls här på Irland, en bit utanför Dublin. www.oxegen.ie Riktigt många bra band som ska dit i år. Bla. The Killers, Kings of Leon, Jason Mraz, The Script.

Jag fick allt dina mail, vad gullig du är som tänker mig :) Tror dock inte jag vill leva aupair liv längre. Vill göra något annat nu. Tack ändå! Svarade på dina mail, du kanske inte fick dem?!

Älskar dig
Puss o Kram

Hej hå

Jag, jag är en Mycket upptagen kvinna. Det  vet du väl Petra? :p
Nej det har inte hänt så mycket egentligen. Vi har varit i Mallow och softat. Sen har jag jobbat. I fredags var vi på bio, såg "the boat that rocked" Den var väldigt bra. Trodde den skulle vara bättre dock, lite för överreklamerad. Men vi skrattade ganska mycket :)

Har börjat rensa ut i mitt rum nu. Har packat första boxen som ska skickas hem inom kort. Ska se hur mycket mamma och dem kan få med sig hem först. Biljetter till Oxegen är bokade! Och nu håller vi på att avbetala. Snart klara med det och då kan vi få lite pengar över äntligen. Hehe, för tillfället lever jag på ingenting :p Men det ska bli så otroligt roligt med Oxegen.

Ikväll har jag kört Stina till flyget, så nu är jag snart helt ensam. Ska köra Carina på onsdag morgon. Sen kommer mamma, Lasse och Ramona på lördag morgon :D
Det är påsklov nu och Grace är hemma från skolan. Första dagen har gått sådär. Hon är ju så bortskämd när mamma är hemma. Men vi överlevde dagen och imorgon är det nya friska tag som gäller!

Nu ska jag iallafall sova, hörs en annan dag! PUSS