Onsdag morgon

Idag testar jag något nytt; bakar hallongrottor, men istället för att göra massa formar har jag gjort en stor paj av det hela. Får se om det blir bra :) Ska köpa lite grädde senare att servera till. Hade ingen hallonsylt dock, men när Declan var i Frankrike så köpte han sylt. Blandade bär, ganska god.

Idag regnar det, inget roligt alls. Men så är det. Var kanon fint i söndags jue, jag och Stina solade hela dagen. Vilket har gett resultat. Har varit lite röd sen dess, men nu så är jag snarare brun :D

Har inte hänt så mycket här. I måndags morse gick jag upp lite för fort så jag svimmade. Ursula blev skiträdd. Så jag fick INTE göra något på hela dagen. Bara vila. Men det gick ju över så jag mår bra nu. Inget fel med mig överhuvudtaget! Igår kväll var jag ute hos Stina. Dh är över så vi rensa eller hon rensa lite i sin garderob och jag höll henne sällskap. Sen kollade vi lite på tv:n.

Tack så mycket MAMMA för inbjudan, men tyvärr så kan jag inte komma hem på midsommar (Vilket du antagligen redan vet) :p Men jag ska försöka få med mig lite sill och grejer när jag är hemma veckan innan så vi kan fira här. Ska nog fira med ett par svenskar. Leffe får ta med sig lite sill om inte jag kan :p

Nu ska jag snart börja med lunchen. Sen ska jag och Brian hämta Graces kusin och sen ska vi köra mormor till bouling. I eftermiddag blir det slappt, sen ska Grace och hennes tvp kusiner ha ballett uppvisning i Oprah huset. Så jag ska vara hemma med Brian. Stina kommer över :)

I helgen är det ju långhelg (som jag nog skrev sist!?) Hoppas på fint väder och lite grillning och sangria kanske :p

Om exakt två veckor idag ska jag börja min hemresa till Sverige för Ramonas student. Ska bli så roligt att träffa er alla :D Men RAMONA du får allt ta och berätta vad du vill ha. Samlar glas? Grejer till lägenhet? Kläder? Smycken? Tell me!

Nu ska jag mysa med Brian innan det är dax att fixa lunch, PUSS

Senaste veckan och lite till..

Förra helgen jobbade vi på fredagen hos Stina. Men bara till midnatt, sen åkte vi hem till mig eftersom jag skulle jobba lördag morgon. Vi gjorde inte så mycket med barnen för det regnade, men på eftermiddagen blev det soligt och vi var på kalas hos Aisling :)

På kvällen var vi på ett gig i stan; Jag och Stina. Ett band som hette Delorentos, De var ganska bra. Var även två förband som var jättebra. Träffade tre svenska grabbar som vi drog med till the Classic när giget var över. Hade en jättetrevlig kväll.

I veckan har det varit jobb och inte så mycket mer. På onsdag var det puben som vanligt, men Tim var sjuk så det var en annan kille som spelade. Som var väldigt duktig :)

I fredags var vi på en bbq för Laurens skola. Jättegod mat och gratis bål, som var väldig god. Bara jag och Stina som drack av den dock :p
Vid ett lämnade vi hotellet där bbq:n var och gick ner på stan. In till Cubins där vi träffa Phillippe och hans broder. Hade jätte trevligt. När Cubins stängde åkte vi hem till mig och igår åkte vi till mobile. Satt ute i solen och sen kollade vi på film. Idag har vi suttit i solen och läst i ett par timmar. Sen åkte vi till stan för att hitta en present till Frank som fyller år i veckan. Gick inget vidare. Vi gick till The Pav istället där ett band spelade. Leffe kom efter en stund. Nu har jag kommit hem och packat upp. Imorgon är det måndag igen :( Men nästa helg är det långhelg :D

Puss o Kram

Lite bilder från förra helgen..

.. ord är överflödiga :p

Studenten :)

Jag har fått min dator tillbaks :D:D YEy! Finally typ.
Här rullar det på, händer inget utöver det vanliga typ. Jobbade i söndags, kollade på film och sen slockna jag.
Var ju ute på fredag. Först på lokal puben med Ita och Carina, sen drog jag och Carina in till stan. Det var trevligt, var inte inne så länge dock.
På lördagen var vi och shoppade på stan :) De köpte en klänning till mig i födelsedags present. Sen kanske jag ska få en piercing också. På kvällen drack vi lite vin hemma hos Ita innan vi åkte in till stan. Gick till Long Island och tog en shot som smakade massa kanel, Yum! Sen gick vi till The Clancys för The Clockworks (Garys band som spelade på balen) skulle spela. Jag och Carina dansade konstant i typ två timmar. Var riktigt kul. Vi drog upp nästan alla på dansgolvet. Gick sedan vidare till The Pav, stannade där till stängning. Jag åkte sedan hem, var helt slut och kanske lite full :p hehe.
På söndagen var jag helt död typ. Gjorde ingenting mer än att jobba på kvällen.
På måndagen drack jag och Gary kaffe :) och på kvällen var jag, Carina och Malin på bio. Vi såg Ilove you man, den var jätte rolig! :D Garvade hur mycket som helst.

I tisdags gjorde jag ingenting, mer än att jobba. På onsdag morgon var det fika hemma hos Carina. Stina fick tårta (kladdkaka :p) Och present. På kvällen var det puben som vanligt. Riktigt trevligt! Idag har jag varit trött och less på allt. Men Stina och Mary-ellen var här HELA dagen. Kom vid nio i morse :p Trevligt!

I morgon kanske vi ska åka till mobile. Siten öppnaden förra helgen så nu jävlar ;) Kanske åker ner och slappar lite. Jag jobbar lördag kväll sen. Ska komma hem på Ramonas student i Juni, Kommer hem torsdag-söndag så jag hinner nog inte träffa så många. Om ni inte kommer på hennes student då vill säga ?! ;) Kanske går ut med henne på fredagen dock i Göteborg, så är ni sugna. Keep your eyes and ears open!!

PUSS