Gammalt, men har inte haft tillgång till internet..

I fredags jobbade jag. Gick upp på morgonen och strök en massa, städade badrummen och sedan gick jag och barnen ner till Ursula för att hämta bilen. Gick först till supervalu för att handla. Hämtade bilen, körde hem för att göra lunch. Och min Kära Luckasz var tillbaks på spar :p

Åt lunch och diskade. Packade in barnen i bilen, körde dem till Helen - som skulle passa dem medan jag hämtade Familjen Fenlon på flygplatsen. Körde dem hem till mig där deras jeep väntade. De packade om väskorna och åkte sedan hemåt. Jag åkte till Helen för att hämta barnen, körde ner till Ursula för att lämna bilen och gick hem. Brian sovandes i vagnen och Grace pladdrande bredvid i det fina vädret :) Kom hem och jag vek tvätt medan Grace lekte i trädgården. Sen satt jag i hammocken och läste en stund innan det var dax för Brian att vakna. Väckte honom och satt med honom en stund innan jag började med maten. Sen kom Ursula hem och vi åt, eftersom Declan var sen. Sen kom Declans syster hennes man och deras son. Sen även Declan. Strax efter åkte jag till flygplatsen för att hämta Stina :D :D :D Kom dit och fick parka bilen för att springa in och välkomna henne, baywatch, eller vad sa du baby? ;)

Körde hem till mig, packade upp presenter och satt och tjöta på min säng i evigheter innan vi drog till tesco för doritos och hot salsa :) En Vps efter satt vi hemma med varsin grogg och en film. Jag somnade och efter ett tag stängde Stina av filmen och jag vakna och vi gick och lade oss i min säng.


På lördagen vaknade vi vid åtta, men somnade om och gick inte upp fören halv tio. Till en frågande Declan. (Någon hade slagit av hans ena sidospegel på bilen under natten) Han undra om jag hade gjort det. Iallafall jag fick ta tag i att städa huset och få barnen klädde. Declan hade massa saker att fixa innan Ursula kom hem från jobbet, eftersom de skulle åka när hon kom. Jag passa barnen och fixa hemma. Ursula kom hem vid ett och jag hade lunchen klar. Vi åt tillsammans allihopa och sen kom Ursulas bror med fru och barn. Två minuter i halv tre stod jag och Stina på driven och vinkade av min familj. (De har åkt till Frankrike för två veckor) Vi gick in och började städa huset! Sen tog vi oss till Tesco för lite middagsmat (Slutade med en HEL DEL mat :P) Åkte sedan till Mallow för att plocka upp Malin, snörade runt en stund innan vi äntligen hittade framn till tågstationen (Där Malin stod och låtsades inte om att känna oss, hehe) Åkte till Douglas för jag behövde handla lite :) Hem till mig för att fixa middag. Efter en massa grill mat och lite vindrinkar efter bar det av till duschen, haha. Tog sista bussen in till stan och besökte ett flertal pubar, hehe. Tog sedan en taxi hem och satt hemma och åt rester tills ögonen nästan föll ihop på oss. Gick och lade oss och fick efter en minut i sängen ett telefonsamtal med en inbjudan till efterfest, Too Late sa vi och somnade :p


På söndagen var vi lite slöa och gick upp ganska sent, åt lite frukost och dorg sedan till stan för att ta en kopp kaffe :) Åkte sedan hem och gjorde middag. Efter det diskade vi allt tänkbart i huset (Eller vad säger du Malin?) Stackarn! Sen bar det av till Stina, Där hela familjen väntade på henne. Vi satt uppe och pratade med dem ett tag sen gick vi och lade oss.


I måndags sov jag länge :) Har ju semester! Gick upp och åt frukost, sen fick jag och Stina leka bilmekaniker :P Fick starta Peggy med startkablar, och vi är ju svenska brudar så självklart fick vi igång henne :) Tog en testsväng för att se att han fungerade som vanligt. Kom hem och åt lunch, sen spenderade vi eftermiddagen med att se på film och spela spel med barnen. Yvonne och Frank kom hem och vi gjorde middag. Efter vi ätit och plockat undan spelade vi poker med Mark och Lauren. Sen gick vi och lade oss.


I morse gick jag upp ännu senare :p Åt frukost och sen gjorde vi oss ordning. Fixade sedan lunch och efter lunchen körde jag hemåt. Var tvungen att gå till banken och lämna in bilen på verkstaden. Körde även ner handukar till sallongen. Skulle sedan stryka och sätta på sängkläder hemma OCH packa. Sprang runt som en skållad råtta, när jag var klar med allt kom Stina och plockade upp mig. Vi körde hem hennes barn och sa hej då. Åkte till Lidl i Fermoy, och sedan tog jag bussen upp till Dublin från Fermoy. Tog ett par timmar, skulle tagit en buss till Dublin city för att sedan ta en buss ut till flygplatsen, men vi stannade på en mack för att invänta en annan buss för de skulle byta förare. Så vi blev försenade, så våran busschaufför körde oss hela vägen till flygplatsen. Kom hit vid ungefär halv ett igår natt. Nu är klockan snart sju och jag har inte sovit en blund! Mitt plan till Sverige går halv tio. Så om en och en halvtimme kan jag checka in. Har läst lite, kollat på en film och lyssnat på MASSA musik. Sitter nu och skriver på min laptop, men har tyvärr inget internet på den, så därför kommer jag publicera detta inlägg när jag befinner mig i Sverige, antagligen senare i eftermiddag om jag hinner.


Men så länge, Puss hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback