Ännu en dag..

Japp, ännu en dag avslutad. Eller inte riktigt ännu, men ändå :P
Har iallafall jobbat idag, gjorde inte så mycket. Skulle skura golvena, men sen kom det en snubbe som skulle fixa med våran värme, så jag sket i det. Eftersom han sprang in och ut. Så jag gjorde bara hallen och tv rummet. Får göra köket en annan dag. No harm lixom ;)
När jag slutade kom Stina och plocka upp mig och vi åkte till donken med hennes ungar, sen åkte vi till Dunnes och Tesco. Pyret och Stina har nu införskaffat sig deras första sak till deras nya hem; varsin läpptelefon. Skitcool :)
image296
 (våran är lite mer lila förgad)

Efter det åkte vi till Monkey maze med hennes barn. Sen körde Stina hem mig innan hon hämta Yvonne på jobbet. Vi har ätit och lagt barnen, och jag har kört hem mormor så nu sitter jag här och plinkar. Ska ut på en promenad med Ita och Paula senare, typ vid nio.

I morgon är det heldag som gäller, jippie :S Men vi överlever nog, Stina och Mary-ellen kommer antagligen över :) Lunch, och sen kanske bussen in till stan? Mjae, vi får suga på den karamellen :P

PUSS så länge

Kommentarer
Postat av: Emelie

Gums.. gahh! jag vill komma, men vet inte om jag kan.. det går inte bra flyg så man kan komma hem på söndag eller måndag.. utan de går på onsdag.. humm humm.. love you!

2008-01-16 @ 22:01:30
Postat av: pyret

och vem ar det som har tranat efter en sadan telefon i typ ett halv ar?! >P

Postat av: Ramona

IHHHH vad kostade den? ;O finns det i bananer också? ;O jag och Anna ska ha en sån läpptelefon och en banantelefon i våran lght ;O

2008-01-17 @ 20:38:40
URL: http://RMathison.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback