Galway


Well, vi åkte till Galway. Fyra Svenska brudar i en jeep. Hade riktigt rolig påvägen upp :) Tog ett par timmar, men vi hade sju sorters kakor med oss och kaffe. Stannade på Shannon airport och fikade. Körde sedan vidare och äntrade Galway vid tio tiden ungefär. Kollade några hostel som alla var fulla så vi bestämde oss för att sova i jeepen. Haha, hittade en bra parkering där vi svidade om lite för att kunna besöka en pub för ett glas eller två. Blev några fler än vi tänkt oss, och kvällen blev senare än vi trott. Hamnade på nattklubb och grejer.


Galway var verkligen en stad för oss brudar. Det var liv och rörelse överallt, hela tiden. Inte bara inne på pubarna och klubbarna utan även på gatan. Alla pratade verkligen med en. Jättemysig stad, blev förälskade allihopa. Men Tacka vet jag Cork killar, snygga OCH charmiga. Galway killarna var tyvärr inte lika snygga :P


Efter ett par timmars sömn (skratt och stoj, inte så mycket sömn :p) i bilen vaknade vi och åt lite frukost som vi medtagit. Körde sedan upp mot Connemara, som är ett jättefint natur reservat (tror jag!?) tyvärr hade vi ösregn så vi såg inte så mycket, men det var väldigt charmigt. Kom tillbaks till Galway lagom till lunch :) Åt lite innan det var dax att checka in på vårat B&B. Slöade ett par timmar, dushade och fräshade till oss innan vi drog ner på stan för lite shopping. Försökte sedan hitta en restaurang dit vi kunde gå och äta middag. Irrade runt på Galways gator i ösregnet i över en timme innan vi äntligen hittade till "restaurang gatan" :) Fick bokat ett bord och tog oss hem till vårat B&B. Duschade och pimplade vin innan vi beställde taxi. Beställde mat och åt med god aptit :) Väldigt god mat. Efter maten drog vi till puben. Var även på nattklubb och dansade. Hade jättetrevligt!


Söndagen spenderade vi på stan :) Kollade i MASSA affärer, började med julklappar. Känns skönt att ha börjat! Framåt fyra började vi hemfärden mot Cork. Stannade i en liten stad kallad Ennis. Jättesöt och liten stad. Kom lite sent dock så allt var i stort sett stängt. Tog en varm choklad på ett café och fortsatte sedan ner mot Cork. Var hemma vid nio någon gång.


Var en jättelyckad helg! TACK så otroligt mycket brudar, det var outstanding. Och vi MÅSTE göra om det. Februari Malin :p

Puss o Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback