Oj nu var det länge sen..

Nu är det jätte länge sen jag skrev. Jo sen sist då var syrran, Petra och hälsade på mig när jag hade semester. Vi hade ett par riktigt rolga dagar tillsammans :)
Åkte runt lite och såg en del utanför Cork. På fredag och lördagen var vi på puben. Mycket trevligt. På lördagen var Stina med och vi träffade en del gamla kompisar som ville säga hej då innan vi flyttade hem. Blev en del tårar men kvällen var lyckad :)

Sen kom familjen hem och Petra åkte hem igen. Sista veckan med familjen var bra. Som vanligt, fast med tanken att jag skulle lämna dem inom kort fanns i bak hela tiden.
Måndagen jobbade jag bara halv dag så jag åkte ut till Stina och sa hej då till hennes familj. Höll på att börja gråta men höll mig eftersom jag inte ville att barnen skulle se.

Tisdag kvällen var jag, Ita, Kevin och Paul ute hos Stina och sa hej då. Trevlig kväll men skumpa :) hehe jag körde dock så smakade bara lite.
Onsdag var Stina hemma hos mig för att säga hej då. VI åt middag och sen fick barnen presenter och även Ursula och Declan. Jag hade gjort ett album på mina tre år med barnen. Det blev en del tårar i ögonen. Senare hämtade vi Stinas mamma och syster på flygplatsen, blev donken innan vi besökte an bodhrán en sista gång för att säga hej då till Tim. Gary kom även dit och fick sin hej då gåva från mig och Stina :)

På torsdag natt kom nya tjejen, Sheila. Jag stannade uppe för att säga hej, men gick sedan och lade mig. På morgonen var det bara jag och barnen där när hon vakna. Vi gjorde inget speciellt. Jag visa henne mest huset. Det regnade så vi kunde inte gå ut :(
På kvällen var jag ute med Gary och åt indiskt :) Mycket lyckad trevlig kväll som slutade med ett par glas vin på en mysig pub. Sen fick jag min hej då present: En digital fotoram. Han är galen :p Han hade lagt in ett par bilder på mig, Stina och från när vi var på oxegen tillsammans :)

Lördag morgon och lunch var jag hemma med barnen och Declan :) Vi gjorde inte så mycket. Efter lunch åkte jag och skrev ut några kort sedan åkte jag hem till Paul och sa hej då :(

Kom hem och gjorde mig iordning för Malins hej då fest. Jag och min familj var där. Fick lite mat och massa vin :P Jag och Malin gjorde en god sangria :) Runt nio gick vi hem och jag nattade Brian för sista gången :( Sedan gick jag, Ursula och Declan till lokal puben. Dit kom även Ursulas äldre bror, John. Vi tog ett par glas innan vi åkte vidare till stan och deras favorit pub, "Idle Hour" Det var knökfullt med folk men jag och Ursula dansade på bra, hehe. Träffade på Brians blivande lekis fröken, vi dansade en hel del med henne. Sen hängde vi från talkbalkarna, haha jag hade ont i kroppen tre dagar efteråt :)
 
Åkte sedan tillbaks till Malin där hennes "föräldrar" fortfarande satt uppe. Vi stannade bara en stund sen gick vi hem. Jag och Ursula satt sedan ute och pratade och grät en hel del :´(
På söndag morgon kom Brian in halv nio och ville gå ner, sötplutt! Han och jag gick ner och kollade på tv:n. Vid halv tolv kom Ursula och Grace ner. Jag gick och lade mig igen, men Stina ringde precis när jag lagt mig så jag gick upp och tog en dusch istället.
Sen åt vi lunch innan jag åkte iväg till mp för att skriva ut lite kort och sedan plocka upp Stina. Min hej då fest startade vid fyra så strax innan började det komma folk :) Mycket trevligt hade vi det. Nästan alla ursulas syskon med familjer kom, Declans föräldrar m.fl. Malin och Stina var även över. Och Ita, såklart :)

Även Niall kom över för att säga hej då. När alla gått hem sade jag och Declan hej då. Sen gick han och lade sig men jag, Ursula och Sheila satt uppe en stund till.
På måndag gick jag upp vid halv nio. När Grace skulle iväg på sitt sports camp vid halv tio började hon gråta. Stackarn! Ursula kom hem runt elva och vid halv tolv bröt vi båda ut i gråt. Vid tolv var det bara att säga farväl till Brian. Det var otroligt svårt. Efter tre år är han nästan som mitt egna barn. Jag bryr mig om honom som om han vore min egna son. Saknar honom otroligt mycket :´(

Ita och Ursula körde mig till flygplatsen. Ursula började gråta när jag gick igenom säkerhets kontrollen. Jag höll på att börja gråta när jag satt vid min gate och väntade. Ringde Gary och Paul för att säga hej då ännu en gång.

Hemresan gick bra och strax innan tio landade jag på Svensk mark!

Puss