When we met Gaylord :)

Me and Stina went galavanting in town one night. And we met Gaylord. Who was on a stage, he was getting married. It was a great night in the Baileys :) haha England here we come baby..
Gaylord och jag :D
Jag och min engelsman :p

OXEGEN baby :)

Det började redan på onsdagen med pre-oxegen hemma hos mig :) Vi packade och handlade inför helgen. Hällde upp allt vin på plastdunkar (eftersom man inte får ha med sig glas flaskor in på området)
Torsdagen jobbade jag och sen var det stressigt, bakade och gjorde pasta sallad. Packade och åt. Packade om och packade ut i bilen. Ita kom över med alla sina saker och vi begav oss mot Stina. Påvägen dit plockade vi upp Yvonne. Kom till Stina och Ita insåg att hon glömt biljetterna! Pucko lixom, så efter en god middag fick vi bege oss mot Cork igen. Hämtade biljetterna och åkte tillbaks till Stina. Drack lite vin med Yvonne och Helene innan vi gick och lade oss. Vid fyra var det dax att öppna ögonen. In i duschen och sen frukost!
Var klara och redo att åka kvar över fem. Tog oss en timme och 45min upp till OXEGEN. Var inte så lång kö in så det var skönt. Det gick igenom väskorna och grejer. Kom in till camping området till slut och satte upp vårat tält. Utan problem! Hade världens bästa plats. Nära till allt!

När tältet var uppsatt korkade vi upp vinet och åt frukost :) Tog en sväng runt camping området för att kolla läget. Vid två började första bandet "The coronas" Bra band! :) Sedan rullade det på hela helgen. Såg ett flertal band. Det gäller ju att se så många som möjligt, jag och Stina såg bl.a

Blur, Snow Patrol, The Script, Lily Allen, The Coronas, Keane, Duke Special, Republic of loose, Fight like apes,
Swedish house mafia, Kings of Leon, James Morrison, The blizzards, Fred, The Killers, Razorlight, Paolo Nutini,
Lady Gaga,
Kate Perry, White Lies, Jason Mraz, Noisettes, Andrew Hosier Byrne

Den bästa showen var Noisettes, hon var skitgrym! Kings of leon var bra, men showen var ingen höjdare! Razorlight och The killers var grymma! :D Och the Script, James Morrison, Duke special, Keane. Lady Gaga var skit kass. Hon är så fake, hade singback och Playback. Kate perry var dyngrak men rolig att se på :p

Helgen var kalasbra! Synd med en massa regn men vi torkade ganska snabbt när solen kom fram. Vi frös iallafall inte. Dansade lite oxå på Live box arenan. En skitstor skärm som spelade musik fram till klockan fem varje morgon. Riktigt grymt! Gary och gänget var där uppe :) Roliga grabbar! Hade med mig min svenska flagga så alla visste att vi var svenskar haha :) Våra grannar älskade oss!

Körde hem efter the killers show på söndag natt. Vi var hemma vid fyra på måndag morgon! Stina skulle upp och jobba men jag och Ita fick sova :) Dem väckte mig när lunchen var klar kl. 2 *oops* Och Stina -världens bästa fruga- hade gjort fry-up till lunch :D Thanks darling! It was so so yummy :)

XX Pyret

I söndags..

Kollade vi som sagt på film och njöt av att vara ensamma hemma. Men som tåget rusar förbi kom familjen hem med buller och bång :p Vi tog på oss och drog till Mp, gick på donken :) Sedan körde jag hem Stina och vi pysslade lite hemma hos henne. Innan jag åkte hem körde jag förbi Paul för att hämta mina och Stinas ljuskoppar ;) Väldigt fina sådana.

I måndags var kusinerna här, Ciára och Emmet. Passade dem fram till halv tre. Laurie var även här, en tredje kusin. Men han är 14 så han tar hand om sig själv. Ursula kom hem vid tolv så jag var inte ensam med dem hela dagen. På eftermiddagen åkte Ursula iväg med barnen och jag tog det lungt. På kvällen somnade jag gott efter att ha sett premiären av Allsång På Skansen :) Sommar känsla till tusen!! Vi ska till Liseberg 20 Augusti och se på LEDIN och 18 September för att se HELLSTRÖM. Sommaren är räddad! :p

I  tisdags var det lek-avslutning för våra barn. Eftersom min famillj åker till Frankrike på söndag och Carina har flyttat hem när dem kommer tillbaka och Stinas familj kommer vara i Malaga.
Alla barnen var här Tio stycken, Plus Laurie. Fullt hus med andra ord.(Det regnade hela tiden så vi var inne) Barnen lekte och vi vuxna drack kaffe :p Sen lagade vi lunch och alla åt. Hel galet vad högljuda barn är men otroligt duktiga när det finns många av dem :) Sen hade vi lite disco i lekrummet med ABBA.

<3 Love Always

På eftermiddagen när alla åkt hem somnade jag nästan. Brian höll mig vaken dock "Wakie Wakie Pyret" :p
På kvällen jobbade jag, Stina var över och vi kollade på svensk reklam :)

Igår var det onsdag och jag jobbade, hjälpte Ursula att packa inför Frankrike. På kvällen var det puben som vanligt :) Mycket trevligt. Tim har lärt sig Mama Mia :) Inte dåligt får jag säga. Han behöver lite träning, men det duger hehe. Försökte ju få Seamus att spela ABBA i ett år, men det gick inte. Tim tog det bara ett par månader att övertala :p

Idag har det regnat nästan hela dagen. Var nere hos Stina hela dagen och lekte. Eller barnen lekte, jag och Stina drack kaffe hehe. Ikväll pular jag i mitt rum. Kan inte fatta att mina tre år på Irland snart är över. Känns ganska vemodigt. Men ska bli skönt att flytta hem till Mamma :)

Nästa vecka ska jag passa Helens barn mån-tors. Bra med lite extra pengar :) Är ju ledig och har inte mycket att göra så kan lika gärna passa dem. På fredag ska vi ju till OXEGEN :D Ska bli så otroligt kul. Hur många bra band som helst som ska dit :)