citat:

Hopp är i sig en slags lycka -
kanske den största lycka denna världen kan erbjuda
!?

image250

FROSTNATT :S

Jobba ju igår och vi åkte till monkey maze med barnen. Det var superkul. Jag klättra omkring med barnen, var helt slut efteråt typ. Grace och hennes kusiner drog mig upp och ner, ner och upp, runt alltihopa, genom dom MINSTA hålen och trångaste ställene. Men KUL var det :) Jag och Stina ska dit imorgon med bus-ungarna. Bäst att åka dit tidigt för då är alla barn i skolan ,och då är vi ensama!
Vi var iallafall på monkey i närmare två och en halvtimme. Det bästa var när jag satt i bollhavet med Brian så kom Grace in och fråga om jag ville ha tea eller kaffe för dom skulle gå och köpa, jag sa cappuchino, men Grace kunde inte uttala det, så hon hade sagt till Urs att jag ville ha en "dino" haha, Urs fatta inte vad hon mena så hon kom tillbaks och jag sa bara kaffe, då gick hon till Urs och sa tea, HAHA :) Så jag fick tea, men men det funka ju ;)

När vi kom hem gjorde vi middag och sen när Declan kom hem och dom satte sig ner för att äta smög jag iväg, åkte över till Stina och hade middag. Efter middagen åkte vi och köpte GODIS! :) Och vet ni, dom hade lakriskolor som är sådär syndigt sega och goda, dom är svarta med en vit spiral i mitten, YUMMIE! Vi åkte hem till Stina och frossa innan vi gick och lade oss. Sen gick vi upp vid sju i morse och jag åkte hem, och det var fan fittkallt när jag åkte hem. Det var tillochmed frost på rutorna så jag fick slänga på kokat vatten, På irland när det är frost så kokar man vatten och slänger på rutan. Isskrapa vad är det lixom!? Skulle vi slänga vatten på rutan i Sverige skulle den ju spricka, knas-irland :)

Väl hemma hade jag blivit varm, men gud va kallt det var. 3c när jag kom hem kvar i åtta. Brr! Börja jobba och Urs och Dec åkte till jobbet, utan tårar från Grace. Hon har faktiskt varit jätteduktig idag, inga probs överhuvudtaget, min lilla prinsessa. Hon blir ju så stor, tänk att jag snart varit här ett år nu, och hon har växt så mycket och blivit så vuxen. Runt tio kom Stina och M-e vi gick ner till dammen och mata ankorna, det var ju jättefint väder då. Solen var framme och himeln var blå och det var sådär friskt kallt, vi pälsa på ungarna, säkert alldeles för mycket. Men dom frös ju iallafall inte :) Alltid jag och Stina!

Vi kom tillbaks lagom till lunch och efter lunch gick jag och Grace ner till Ursula och hämta bilen sen åkte vi till Douglas Court och köpte strumpisar, sen hem till mig och Stina drog och hämta Lauren. Jag tog hand om tvätten och när jag hämtat strykbräddan och skulle stänga dörren var Brians lilla hand där så jag råka klämma honom :/ Stackarn, det gjorde säkert JÄTTEONT, han vart alldeles blå och röd och svukken, men inget brutet. Svullnaden och det gick ner så nu vart det bara lite rött kvar.
Sen kom Stina och Lauren och Brian somna, och jag strök tvätt medans tjejerna lekte :) Sen vid fyra drog Stina och barnen. Jag softa massa då, kolla lite TV och typ så. Sen kom Ursula och efter det kom Declan och vi åt middag och sen lekte jag och Grace med Playdoh och nu sitter jag här. Ska ut och gå med Ita snart så fram tills dess ska jag softa i min säng med min musik och bok :D Later, tills vidare bjuder jag på två bilder från Frankrike :)

image248 
Jag och Brian på stranden i Mimizan
image249 
Jag och Grace på puben kvällen innan jag åkte hem :)

förbannad

Skrev precis ett TYP superlångt inlägg, och sen försvann det. Och nu måste jag skriva om! :( HATAR verkligen blogg.se när sånt händer. Varför kan det inte sparas typ var femte minut. Jag förhandsvisa inlägget och när jag gick tillbaks var det borta och det finns inte sparat! ARG! eller snarare förbannad, USCH

11,35

Har vaknat för lite mer än en timme sen. Riktigt skönt med sovmorgon! Har ätit frukost och städat undan lite, klätt mig och nu gör jag ingenting direkt. Sitter här och skrivier lite. Väntar på att Ursula och barnen ska komma hem och vi ska äta lunch, sen ska vi nog åka och bada, eller det kanske blir monkey maze. Vi får se. Sen ska jag iallafall till Stina senare och äta middag :)

Gick och lade mig vid halv elva igår, så jag sov typ nästan i tolv timmar oj! Men det var skönt. Blir ju aldrig att jag och Stina sover länge på helgerna när vi är lediga, går ju alltid upp tidigt och i säng tidigt ;) eller sent kanske man säger.. !?

Har superont i munnen, har blåsor och sen har jag fått ont i halsen och jag är slemmig, skitjobbigt ju! :/ Usch, är helt bortdomnad så jag kan knappt prata.
Försökte lägga upp bilder på
www.bilddagboken.se igår, det är ju fan segaste sidan på hela internet. Tar ju fan år och dar att lägga upp några bilder. Fattar inte att folk orkar lägga upp typ 20bider varje dag?! Jag vill ju att det ska gå fort och inte ta hela dagen! Eller natten :/ Ladda upp dom igår kväll och lät det vara på hela natten och det verkar som dom inte blivit uppladdade än. Blir fan trött :S

Är det någon som läser min blogg ?? Aldrig någon som kommenterar nuförtiden, i början var det alltid någon som skrev, men nu är det fan dött. Bara mamoo som skriver :)

Nu ska jag göra något vettigt, som vad!? PUSS

Spindel

Har fått ett husdjur, eller han bodde i Tv-rummet ett tag, sen flytta han till köket och nu vet vi inte vart han bor. Men någonstans i huset antar vi :) Visst är han söt?

image247

Lite håriga ben dock, men det går nog raka :)

Idag :)

Gick upp strax innan åtta i morse och börja jobba. Var verkligen dödstrött i morse :/ Så när Urs, Dec och Grace åkt åt jag frukost, och sen tog jag med Brian upp till mitt rum och jag halvsov lite medans han lekte :) Sen hoppa jag in i duschen och fixa mig. Gick ner och sopa och skura golvena i köket, Tv-rummet och hallen. Sen somna Brian. Tio i tolv var jag klar och vi gick och hämta Grace i skolan. När vi kom hem gjorde jag lunch åt mig och Brian. När vi ätit klart städa jag undan och sen tvätta jag spisen. Sen gick vi ut och lekte i trädgården. Det var supervarmt ute idag, i solen iallafall :) Liiite kyligt i skuggan.
Sen kom Ursula hem och vi städa ur barnens garderober, sen kom Ursulas bror och lämna hans dotter Ash som Ursula skulle passa en stund. Vid halv tre åkte Ursula med alla barnen och jag satt och kolla på Tv:n en stund innan jag gick en promenad :) Var ute och gick i en halvtimme nästan. Men fort. Det var jätteskönt! När jag kom hem satt jag här på bloggen en stund innan jag hoppa in i duschen. Sen fixa jag inför middagen; duka bordet, tog ut allt och rev ost. Sen ringde Harry.

Efter det kom Ursula, Grace och Brian hem. VÄLDIGT Sent, hehe. Men jag hade ju förberett allt för middagen så det blev inte försenat. Men Declan var sen, som vanligt ;) Nu har vi ätit och plockat undan. Stina ringde och hade slutat, REDAN!? Det är ju unbeliveable ;) Fråga om jag ville komma ut, men jag vet inte. Tror jag stannar här ikväll och softar. Har sovmorgon imorgon :D Ursula behöver mig inte fören eftermiddagen. Då ska vi ta med barnen och bada. Sen ska jag på middag hos Stina imorgon :D Sover kanske, kanske där. Får se! Om jag orkar gå upp TIDIGT på torsdag morgon...

Väderprognos: Vädret har varit KANON fint idag. Soligt och ganska blå himmel. 15,4c :) Varmt som attan i solen, liite kyligt i skuggan. Perfekt höstväder :)

Ska fixa lite nu, ska nog ändra press bild, later! PUSS

She`s so lovely - Scouting for girls

image246
I love the way she fills her clothes.
She looks just like them girls in vogue.
I love the way she plays it cool.
I think that she is beautiful.

She's so lovely
She's so lovely
She's so lovely
She's so lovely

She's Pretty, a fitty
She's got a boyfriend though and thats a pitty.
She's flirty so flirty
And that kind of girl thats really dirty.

I don't know
I don't know
I don't know
How we'll make it through this.
I don't know
I don't know
I don't know

I love the way she bites her lip
I love the way she shakes them hips.
I love the way she makes me drool.
I think that she is beautiful.

She's so lovely
She's so lovely
She's so lovely
She's so lovely

A stunner, I want her
Was she this fit when she was 10 years younger?
Come see me discreatly.
She says shes got a trick or two to teach me.

I don't know
I don't know
I don't know
How we'll make it through this.
I don't know
I don't know
I don't know

I think that you are lovely
I think that you are beautiful.

She's so lovely
She's so lovely
She's so lovely
She's so lovely

I don't know
I don't know
I don't know
How we'll make it through this.
I don't know
I don't know
I don't know

SKÖNASTE låten just nu, lätt!

Måndag och biokväll :)

Måndagen var jag trött :/ Gick upp vid åtta och börja jobba. Hade Grace och Brian fram till ett medan Urs gjorde ärenden. Stina och M-E var över på lunch. När vi käkat åkte Urs och barnen iväg. Grace skulle på musik-klass och Brian skulle på hälsokontroll efter det.


Jag och Stina gick en promenad, till banken och posten. Sen frossa vi i choklad innan dom var tvungna att åka hem. Jag städa undan alla mina sommarkläder :) Så nu är det byxor som gäller. Sen kom Urs och barnen hem. Och sen Declan vi käka middag, sen drack vi tea. Jag passa barnen medans Urs och Dec gick ut och röka. Vi måla lite :) Sen åkte Urs iväg på salsakurs! Hon ska dit nu varje Måndag I tolv veckor framöver, så jag ska hjälpa Declan lite. Declan lade Brian medans jag passa Grace. Sen lade han Grace och jag drog på bio med Stina :) Vi såg på superbad. En lite grabbig film antar jag, var mest killar där :) den handla iallafall om tre killar som snart går ut high-school och vill ha sex innan avslutningen. Dom får sin chans när dom får frågan att fixa alkohol till en fest. Lite American-pie stuk faktiskt. Men bra, hade sina stunder. Ganska rolig faktiskt :) Sevärd iallafall!


image245
image247














image246




















enjoy today :) PUSS *

Lördag 22/9 och Söndag 23/9

I lördags gick vi upp vid ett och käka brunch :) Sen åkte vi in till stan när vi duschat och sånt. Gick runt en liten stund innan vi åkte till Carrigaline och hämta Mark för att köra honom till stan. När vi släppt av honom åkte vi till Tesco för att köpa snacks :) När vi kom hem till mig börja jag jobba. Först fick jag sminka Ursula, hon vart jättenöjd :D Sen läste jag en saga för Grace och lade henne. Vid åtta körde jag in Ursula och Declan till stan. Körde vägen förbi Douglas och in på Tesco (igen) köpte Cola och en film (Save the last dance) sen plocka jag upp Marika och åkte hem till mig, där Stina passa barnen :P Ita kom även över och vi beställde pizza. Eller Stina och dom åkte och beställde medans jag stanna hemma och häll ställningarna. När dom kom hem med pizzan var jag utsvulten. Vi slängde på en film (Bridget Jones Diary 2) till pizzan. När filmen var slut gick Ita hem och Stina körde hem Marika. När hon kom tillbaks gick vi och lade oss. Brian vakna vid tjugo i sex men somna om. Och Grace vakna vid halv sju och ville in till mamma, jag bar tillbaks henne till hennes säng men mamma kom och hämta henne. Sen vakna Brian kvart i sju och vi gick upp. Grace kom ner kvart över men stanna bara en stund innan hon gick upp igen och somna om. Sen kom hon ner vid åtta men upp lika snabbt. Kom sen ner vid halv nio och ville ha frukost. Så hon och Brian åt medans jag gjorde ingenting. Vid halv tio (?) kom Stina ner och vi käka frukost innan vi gjorde oss ordning. Sen åkte vi och gjorde min familjs vecko-handling med barnen.


När vi kom tillbaks en timme senare var Urs och Dec uppe. Urs var hos sin mamma, och Declan åkte upp dit med Grace och lämna bilen medans jag och Stina packa upp. Sen kom Urs och mormor hem och jag gav Brian lunch, sen åkte jag  och Stina ner till dammen och hämta Mary-ellen som vi skulle passa ett par timmar. Vi åkte in till stan och käka lunch, sen satte vi oss på ett fik och satt där i typ tre timmar. Ita kom en sväng och sen även Marika. Sen gick vi lite på stan innan vi åkte hem till mig på middag :) Efter middagen kolla jag och Stina på film och käka Doritos :D:D Sen åkte hon hem och jag skrev vykort innan jag somna.

image244PUSS

FREDAG 21/9

Och det var utgång :D
Jobbade ju på dagen. Gick upp på morgonen vid åtta och körde Ursula till jobbet och sen softa jag lite innan Stina och Mary-ellen kom över och vi åkte och bada allihopa. Sen åkte vi till donken på lunch. Vi satt där i nästan två timmar tror jag. Och Mary-ellen kissa på sig på golvet, haha! Sen åkte vi hem till mig och gjorde inte alls så mycket. Stina var tvungen att hämta Lauren i skolan så hon åkte vid två tiden. Brian sov och tjejerna lekte medans jag baka bullar (äpple & kanel, kokos och vaniljbullar) Mycket bullar blev det! Supergoda :) Sen gjorde jag köttfärsås också! Sen ringde Stina och sa att hon skulle hämta Mark samtidigt för det var så mycket trafik, så hon kom inte fören strax innan fyra.
När jag höll på att baka hörde jag tjejerna som var i lekrummet och skulle städa asgarva och M-E säger "WOW Dude!" Jag går in och kollar vad dom gör: Grace lägger upp ett målarblock i bokhyllan som glider ner, Mary-ellen står två meter bakom och skrattar så mycket så att hon ramlar baklänges medans hon säger "WOW, dude!" haha Fatta att jag garva, Grace lade upp boken flera gånger och den bara gled ner, och M-E Garva som tusan! SÖTPLUTTAR :D

Stina kom tillbaka med Lauren och Mark vid fyra och då stanna dom bara en kort stund och lekte lite sen åkte dom hem. Och jag städa undan, sen åkte jag och barnen och hämta Ursula på jobbet (Declan är på college nu varje fredag ett bra tag framöver) Så vi åt middag, och sen lekte jag med barnen en stund eller vi busa :) haha asgarv! Sen softa Ursula och barnen lite medans jag städa mitt rum och valde kläder att ha på kvällen. Sen lade Ursula Brian och jag och Grace kolla på TV:n. Sen kom Ursula och kolla lite, innan jag hoppa in i duschen. När jag kom ut kom Stina :D Vi fixa oss på mitt rum med varsin grogg :P Sen kom Declan hem och gav mig min lön, sen åkte vi in till stan. Gick till Long Island och tog en drink innan vi skulle möta Marika på penneys. Mötte upp henne och tog med henne till Old oak, där det visar sig att jag och Stina blivit portade, fråga mig inte varför :P Men man ska ju bli portad någon gång också ;) Så vi gick till Waxys och tog en öl innan vi gick till Platos och fortsatte drickandet. Innan Cubins öppna och vi gick dit. Jag och Stina är ju numera VIP där så vi kommer in gratist :) Ena stället är vi portade på andra är vi VIP, inte illa :) Vi träffa ett gäng grabbar där som vi följde med hem på efterfest. Vi råka tappa bort Marika i bara farten, men hon överlevde :) Sen var vi hemma vid fyra på morgonen, softa lite och prata i köket innan vi slockna i min säng image240image242image243
Vad gör Stina?! :) *smajl*

30 saker killar måste veta om tjejer

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor
-En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner
- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes fördelsedag för guds skull! Glömmer du den
- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

:D:D:D

Disturbia

I onsdags var det upp klockan åtta och börja jobba, jag var gött sleten. Skulle ju sova tidigt och softa på tisdag. Men istället fastna jag framför Nothing Hill som gick på TV:n och den var inte slut fören halv tolv. Så jag läste en stund och så. Sen somna jag.
Ursula tog Grace till skolan och Declan åkte till jobbet, så jag och Brian var ensama. Men strax kom Stina och Mary-ellen :) Vi gjorde inget alls. Jag gick upp och hämta Grace vid tolv och Stina stanna hemma med bäbisarna och fixa lunch. När vi kom hem var det lunch. Sen åkte Stina och hämta Lauren på skolan och jag stanna hemma med alla barn. Sen kom Ursula hem och strax efter Stina och Lauren. Ursula tog med Grace och Brian till chuckies och jag och Stina gjorde inte så mycket, då messa Mark och sa att han redan slutat. Så hon lämna Lauren och Mary-ellen hos mig och åkte och hämta honom.
Sen lekte barnen själva och vi kolla musik :D Sen åkte vi till mahon point och in på Tesco för att handla lite middagsmat. Sen åkte vi till Stina och softa lite. Sen åt vi middag när Yvonne kommit hem. Sen drog jag och Stina på bio :)
Såg Disturbia en skräckis, inte så bra. Var mest gulli-gull. Var mer romantisk än hemsk. Men vissa delar var allt lite creepy. Den funkar.
Handlar om en kille som förlorat sin far och slår till sin lärare och får därför husarest i tre månader, med fotboja och kan därför inte lämna sitt hus. Han börjar spionera på grannarna och upptäcker något som han nog helst önskar han inte gjort.
image236
image237

Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte ut till Monkey maze och mötte Stina klockan tio. Sen åkte vi hem till mig och käka lunch :) Sen kom Declan hem och åt lunch, och åkte igen. Stina och hämta Lauren. Sen gick jag till affärn och köpte mjölk och bröd. Sen har barnen lekt utomhus mestadels av dagen. Vid fyra åkte Stina och barnen hem och jag passa på att stryka tvätten. Sen åkte jag och hämta Ursula och sen har vi ätit middag. Idag ska jag inte möta Stina utan vi ska softa på varsit håll, och idag SKA jag softa. I morgon blir det utgång, och lördag blir det jobb. Söndag ska Yvonne springa tjej-maratonet. Eller det är inte ett maraton, men 6km :) Så vi ska hjälpa Frank med att hålla ordning på barnen i stan, och självklart se när Yvonne springer i mål :) Sen blir det kanske mys på kvällen. Sen är det en ny arbetsvecka sdom startar. Men jobb måndag och fredag kväll. Och mys med Stina ;)

Nej nu ska jag upp och lyssna på musik och softa med min bok, eller kanske sova?! Nä, det är nog liiite för tidigt, klockan är bara åtta :) PUSSAR

HÖST :D

Jo, det är höst på Irand och det är UNDERBART. Supermysigt med kalla vinden :)
Skolan har börjat och det är full rulle hela dagarna! Idag har dagen spenderats med Stina och Mary-ellen. Och nu sitter jag här. Ska snart ta och köpa mig ett frimärke. Ska skicka kort till min kompis som fyller år. Hoppas det kommer fram i tid. I kväll blir det kanske bio med gullet, eller soft hemma hos henne. Vi får se. Båda alternativen låter ju bra :P

Hur är vädret i Sverige? Har ni fortfarande sommar, eller har hösten kommit?

Lots of Love
/Pyret

Em

image235

Saknar dig, Em! Massa kärlek <3

Sverige, Fest och annat :)

På lördagen gick vi upp vid elva-tolv och tog ganska lång tid på oss att äta frukost och göra oss ordning. Väl klara åkte vi till stan och kika runt lite, sen åkte vi till mig och satt i hammocken och myste i solen med ett glas rött var :) Sen grilla vi kött, och gjorde potatisgratäng, yummie! Sen gjorde vi oss ordning och tog en buss in till stan. Vi var inne på Crane Lane och det var riktigt kul, men sen fick jag superont i huvudet. Sen mötte vi en gammal kompis och han och hans kompis köpte cider till oss, och mitt huvud höll på att sprängas, men ändå gick vi på efterfest, var inte hemma fören fem eller något, sex kanske?! Aja på söndagen gick vi upp vid tio, typ. Och grilla lite kött till brunch :) Käka och sen åkte vi till mahon point, tror jag. Eller stan, sen på kvällen åt vi middag hos mig iallafall, grynkorv och potatismos, Kan det bli mer svenskt? Sen åkte vi ut till Stina vid halv tio, gick in till Yvonne och Frank och sa hej innan vi gick till Stinas rum och satt och tjöta en stund, innan vi somna. På måndagen jobba ju Stina, så vid sju gick hon upp, jag somna om :) Gick upp vid typ tio. Vi gjorde typ ingenting på hela dagen, satt inne och gjorde lite kort och så. Sen på eftermiddagen när Stina laga mat satt jag och Mary-ellen och kolla på Tv:n, jag somna och vakna när Frank kom hem med barnen. Sen satt jag mest och dega innan Yvonne kom hem och vi käka middag. Efter middagn åkte vi till mahon point och köpte biljetter till 1408. Sen åkte vi till mig och gjorde mikrokola, som vi skulle äta på bion :) Filmen var en skräckis av Stephen King, Den var superbra, hemskt! Jag var rädd och Stina ville gå hem ;) Men vi såg klart den och åkte hem till Stina och sov.

På tisdagen var jag helt död, hörde inte ens Stinas alarm eller när hon gick in vid sju. Jag vakna och gick upp vid halv tio. Gick in och käka frukost, sen gick jag och duscha och gjorde mig ordning, sen åkte vi in till stan och vi gick till ett fik och drack kaffe. Sen åkte vi hem till mig och åt lunch, sen spendera vi hela dagen där. Mary-ellen sprang runt och lekte ensam. Vi åkte hem till Stina och laga middag och sen på kvällen satt vi bara i hennes rum och åt choklad :)

På onsdagen gick jag upp vid halv nio, hoppa in i duschen och sen gick jag och åt frukost med Stina. Sen gjorde vi oss ordning för att åka till flygplatsen, eftersom jag åkte hem till Sverige :) Det var ingen som visste att jag skulle komma förutom min syster Petra och hennes familj. Mamma och Lasse och Ramona skulle oxå till Petra och dom visste inte att jag skulle vara där som dom vart jättechockade :) Mamma fatta inget. Hon var chockad i typ en kvart, sötplutt! :D Det var jättekul att se er alla igen :) Och Adam var så stor, har ju inte träffat syrran och hennes familj sen i julas, det är ju ett bra tag! Jag åkte vattenskidor och vindsurfa och vi basta :) Det var jättebra. Stanna ju dock inte så länge, kom hem onsdags kväll och flög tillbaka fredagkväll. Vi hade kalas för Adam på fredagen eftersom han fyllde tre.
Sen flög jag hem till Irland, jag höll nästan på att missa planet. För vi var lite sena. Men jag hann. Det var ett gäng killar med på planet, i typ 35-års åldern, typ sju-åtta stycken var dom. Dom skulle till Dublin och golfa och dom var rätt så fulla :) Men dom var roliga, haha. Satt och prata för hela planet och sjöng, hehe.
Väl framme i Dublin gick jag och satte mig i restaurang delen och läste i min bok och lyssna på musik, sen ringde Ted och prata lite med mig, det var ju ganska tråkigt att sitta där. Landa halv tolv på fredag natt och mitt plan ner till Cork lyfte 8 på lördag morgon. Det var lite segt att sitta där, kunde inte sova heller. Men jag som typ en och en halvtimme på planet från Sverige, men jag var gött trött när klockan var halv åtta.
Somna på planet typ direkt. I Cork kom Stina och hämta mig :D Vi åkte in till stan och åt frukost, sen åkte vi hem till mig och jag gick och lade mig och sov i två timmar, sen när jag vakna hade grannen, Ita kommit över och hållt Stina sällskap. Jag gick ner och sa hej, sen städa jag badrummet och sopa hela övervåningen och skura golvena, sen sopa jag trappan och hela undervåningen och skura dom golvena. Sen satt vi ute alla tre och prata i solen. Sen hoppa jag in i duschen och sen åkte vi och köpte mat att grilla :)

Höll dock på att glömma köpa kyckling :) Men den kom med, så vi grilla kyckling som vi marinerat i chilli och citron, supergod! Sen hade vi potatis som vi grillat i ugnen med olja, salt och peppar. På kvällen var vi ute :) Det var super kul. Sen vart det lite strul så jag och Stina gick hem till Ted och satt och prata lite med honom och kolla på TV:n, sen gick vi hem till mig vid två, var hemma halv tre. Åt det som var kvar från middagen, sen gick vi och lade oss vid tre. För att sedan gå upp vid åtta för att åka till Shannon och hämta Urs, Dec och barnen. Vi åkte två bilar så det var lite tråkigt. Men det gick ganska fort, två timmar typ :) Väl framme fick vi vänta lite så vi köpte en kopp kaffe. När dom kom tog vi Stinas bil hem, men vi körde vägen genom Limerick, men allt var stängt. Så vi åkte och picknicka, men det börja regna :/ Så vi satt i bilen och åt. Det funkar ju :P

Väl hemma hos mig var det bara in och vända. Åkte till Douglas och plocka upp en finsk aupair. Vi åkte in till stan och kolla på matchen, men efter halva insåg vi att Cork skulle förlora så vi gick en en annan pub och satt ute i solen. Sen gick vi och åt middag på Zanzibar, sen skulle vi bara säga hej till Ted och hans vänner, men det blev att vi gick med dom till en pub, klocka var typ sex då. Det var superroligt, vi drack lite och dansa :) och prata, sen gick vi till en annan pub, innan vi åkte hem. Var hemma vid tolv och klockan sju kom Ursula och knacka på min dörr, och jag fick gå upp med Brian. Var lite seg första halvtimmen, sen kom jag igång, plocka ordning i köket och städa lekrummet, klädde Brian och gav honom frukost, vek MASSA tvätt och strök ÄNNU MER typ. Vid halv tio kom Urs, Dec och Grace upp. Jag åt frukost, och vek lite mer tvätt. Sen åkte Urs och gjorde lite ärenden, sen åkte även Declan iväg. Så jag var hemma med barnen. Stina och Mary-ellen kom och vi gjorde lunch, och sen åt vi. Och både Dec och Urs var hemma. Sen åkte Urs iväg med Grace till musik-klass som hon börjat på. Declan fixa i trädgården och jag och Stina gjorde inte så mycket, barnen lekte själva. Sen åkte Stina till stan för att hämta Mark i skolan, och jag åkte till mahon point med Brian. Köpte mig ett par svart jeans :) Skitsnygga! Sen åkte jag hem, så gick jag till posten med Brian och köpte frimärken.

När jag kom hem var Ursula och Grace hemma. Jag vek mer tvätt och strök lite till. Sen åt vi middag och efter det gjorde jag mig ordning och sen kom Stina. Vi åkte in till stan och mötte den finska tjejen, Marika. Gick till Fransiscons Well. För det var en kille som hette Seaumus som spela. Han var superduktig. Vi drack lite öl och cider, sen åkte vi hem. Var hemma vid halv ett och vi satt och prata lite innan vi gick och lade oss. Och i morse klockan sex gick Stina och åkte hem till sig för att jobba.
Jag gick upp vid åtta och börja med att ge Brian frukost, sen åt jag själv. Och Dec åkte till jobbet och Urs tog Grace till skolan. Jag vek lite tvätt och sopa golvena, och sen softa jag mest. Sen gick jag och hämta Grace i skolan vid tolv. När vi kom hem gjorde jag lunch till mig och Brian. Sen kom Ursula hem, och jag har inte gjort så mycket. Och nu har jag slutat, Ursula har tagit med barnen till mahon point, och jag ska nog ta och vila lite. Är supertrött! Men ikväll ska jag lägga mig tidgt, jag och Stina ska inte träffas. Vi kanske ska till stan i morgon kväll och se på Seaumus, haha ;)

Orkar inte skriva mer nu, men nu har jag skrivit i kapp :P KRAMAR

Frankrike :)

Nu ska ni äntligen ta del av min semester :) Vi åkte ju upp till Shannon på lördag eftermiddag. När vi kom fram till hotellet checka vi in och sen gick vi till restaurangen och åt middag. Efter det gick vi över till flyplatsen och tog en drink och barnen sprang runt och lekte lite. Sen gick vi tillbaka till vårat rum och lade barnen. När dom sov gick Ursula och Declan till baren och jag somna. Var ju supertrött. Och det var upp tidigt på söndagen. Kvart i fem ringde klockan och jag hoppa in i duschen. Sen packa vi in oss i bilen och åkte dom få hundra meterna till flyplatsens parkering. (Det ösregna!!) Vi checka in och sen gick vi och åt frukost. Sen blev det nästan lite stressigt till gaten. Men det gick bra vi hann. Vi landa i Frankrike runt halv tio tiden men fick vänta ett bra tag på väskorna. När vi väl fått dom gick vi till bilen vi hyrt och åkte till stället vi stanna på, som ligger nere vid Beritz. Vi bodde på i en villavagn på en campingplats utanför en stad som hette Castas eller något sånt. När vi kom till receptionen och skulle checka in var det stängt. Så vi åkte och åt lunch på donken och sen när vi kom tillbaka fick vi checka in.
Jag packa upp och tog på mig bikinin, och sen tog jag med mig Grace till poolen. Efter en halvtimme kom även Ursula, Declan och Brian ner till poolen. Vi bada och sola lite, sen gick vi till puben och tog en öl. Innan vi gick tillbaka till våran vagn, där bada vi barnen och vi själva duscha och gjorde oss ordning. Sen gick vi ner till restaurangen och åt middag. Efter det var det dax föf barn-klubben, eller tiger-club som den kallades.

Efter tiger-klubben var det lite uppträdande för vuxna. Dom gjorde lite musik och dans nummer, Declan var uppe på scenen och dansa. HAHA :D det var superkul, jag skratta så tårarna rann. Framåt tio-elva gick vi hem igen och satt uppe och drack lite vin.

På måndagen var vi uppe relativt tidigt och käka frukost tillsammans, innan vi åkte och handla lite mat. Åkte till ett jättestort köpcenter, dom hade typ allt! Sen åkte vi tillbaka och packa upp maten, hade lite lunch och sen gick vi ner till sjön och sola, och lekte på stranden. Jag bada och det var jätteskönt. Sen gick vi till poolen en lite stund. Sen hem, duscha, bada barnen och sen hade vi grillkväll :) Sen var det tiger-klubben och sen var det lite lekar igen. Denna gång var det jag som fick gå upp på scen och sjunga. När vi kom tillbaka drack vi lite vin och prata en stund innan vi gick och lade oss.

Tisdag var jag lite bakfull, efter fyra dagars drickande. Så jag var bara hemma på förmiddag och passa Brian som sov. Ursula och Declan var nere vid poolen med Grace. När dom kom tillbaka åt dom lunch, jag palla inte så mycket. Sen åkte vi till en jättestor strand som låg i Mimizan, havet var supervarmt och skönt! Vi stanna inte alltför länge på stranden utan gick runt och kolla lite i stan, sen köpte vi glass och drack kaffe innan vi åkte tillbaka och grilla, igen :) Sen gick till tiger-klubben och så. Men efter alla uppträdande gick vi hem och spela kort, sen gick vi och lade oss.

Onsdag gjorde vi i ordning lite picknick och åkte tillbaka till stranden i Mimizan. Det var supervarmt ute och jag låg mest och sola. Det var inte riktigt lika varmt i vattnet som dagen innan. Men jag bada ändå :) Sen gick Ursula och Declan en promenad på stranden med Grace, för Brian sov. Så jag passa på att sola, jag somna nästan så kom Declan och nöp mig i tån, jag blev skiträdd. Hjärtat slog i hundraåtti tio minuter efter. Vi hade tänkt att äta ute i Mimizan, men allt öppna ju inte fören sju och klockan vara bara fem och ungarna var redan hungriga, så vi åkte hem och gick ner till restaurangen istället. Efter middagen gick vi hem och duscha och bada barnen. Sen gick jag och Declan ner till tiger-klubben med Grace. Efter tiger-klubben var det quiz, som jag och Declan vann :) Sen gick vi hem till Ursula och satt uppe en stund och prata och drack lite vin :)

Torsdag skulle vi åka till en marknad, vi kom dit och det fanns bara mat. Så vi åkte till en annan stad till en annan marknad som låg längre bort. När vi kom dit var det bara mat, så vi gick runt i staden och kolla i affärer istället. Sen åt vi pizza till lunch, dom var tunna som papper och SUPERGODA! :) Sen åkte vi tillbaka hem, eller först åkte vi till ett köpcenter. När vi kom hem gick jag och Grace till poolen i ungefär en timme sen gick vi hem och vi grilla :) Sen var det dusch och hela köret innan vi gick ner till tiger-klubben. Efter tiger-klubben var det ännu en qiuz, som vi än en gång vann :D Vi gick hem ganska tidigt och satt uppe en stund innan vi gick och lade oss.

På fredagen var det upp halv sju, äta frukost och sen åkte jag, Declan och barnen till flygplatsen för jag skulle åka hem, Och Ursulas mamma skulle komma. Vi kom till flygplatsen som är typ minsta i världen, nej men den var superliten. Jag checka in och sen satt vi och drack kaffe innan jag skulle åka. Jag sa hej då och sen flög jag hem. Jag var typ supertrött, men kunde inte somna på planet, så jag satt och läste i två timmar, väl hemma i Irland fick jag vänta ett tag på bagaget och sen fick jag leta efter bilen en stund. Jag hitta den och börja köra hemåt till Cork :) Jag hann inte mer än stänga av motorn innan Stina ringde och sa till mig att komma till stan, jag skulle med och hämta Lauren på skolan halv tre och jag var hemma kvart i två. Så jag sprang bara in med väskorna, bytte om och drog. Väl inne gick vi och hämta Lauren sen gick vi och åt lunch (jag hade inte ätit något sen frukost kvart i sju) Sen gick vi och hämta Mark, sen åkte vi hem till mig och jag packa min väska eftersom jag skulle sova hos Stina. När vi kom ut till henne, laga vi middag och sen på kvällen åkte vi till en strand i Youghal (uttalas yol) Vi satt där i mörkret och ät godis :) Sen åkte vi hem till Stina igen och kolla på film, men jag somna typ. Sen gick vi och lade oss.

PUSSAR

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från mina resor, först Frankrike, sen en snabbvisit i Sverige :)
Jag är supertrött, men har haft en SUPERBRA semester. På måndag börjar verkligheten igen, i morgon ska jag hämta familjen på flygplatsen. Ikväll grillar jag och Stina kyckling, och dricker rödvin. Kanske tar en visit till stan senare, för ett glas... eller två :P

Orkar inte skriva HELA historian från semestern, men jag ska göra det i nästa veckan (lovar inget dock)
PUSS :)

Visste du att...

  • Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)
  • Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)
  • Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)
  • En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)
  • En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)
  • Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)
  • Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ("Älskling, jag är hemma! Vad f...?!")
  • En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta ??)
  • Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)
  • Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)
  • Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!)
  • Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Hmm...)
  • Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!)
  • Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra......)
  • En katts urin lyser under svart ljus? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det ?)
  • En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)
  • Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)
  • Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!)
  • Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då??)
Ha en jättebra dag!
Ett gott skratt förlänger livet!

  


See you later fellows ;)

Nu drar jag till Frankrike, snart! i morgon bitti, ikväll åker vi upp till shannon för att bo på hotell, be back in a week. Hörs då! PUSS