Usch

Fan varfor kan vi inte bara halla oss till en sak!? Igar var vi javla bakis, sa vi tankte ta det lugnt igar och inte dricka, Men alla tjata sa mkt och sen sa drack vi iaf, Dock inte sa mkt. :) Sen skulle vi in till stan, men missa sista bussen in. Tack vare Johan! Sa vi tankte ta en taxi, men angra oss sen for vi blev sa trotta. Sa vi gick och lade oss. Gott som fan.

Sen sov vi typ jatte lange idag :) Sen stada vi upp hemma hos Harriet. Sen blev det promenix med hunden. efter det tog vi det lugnt i en timme eller tva, hehe. Sen akte vi och kaka sen var det bio; Santa clause 3, the escape Santa. Ingen bra film, eller den var val bra. eller det var sa har, vi trodde det skulle vara varldens typ "jul-film" och att det skulle vara sa har mysig julstamning, men icke! Sen var den konstig. Sa den var inte kanske vart pengarna. Vi ska ga och se The Holiday nar den kommer ut istallet 8dec :D

I morgon da, jobbar jag 9.30-12.00 underbart sovmorgon :) Sen ska vi nog till Johans B&B och se pa film jag o Harriet. Bara slappa!

Vaderprognos: Blasigt, kallt. Regn pa em. Annars ganska fint, Lite molnigt. Kanske 8grader i snitt

Puss och God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback