Förra helgen

Förra helgen hade vi som sagt mini-jul i Mallow :D Jag, Carina och Ita kom dit runt två och Malin och Stina stod och kokade tomtegröt. Dem hade gjort en julgran. Av presentpapper, haha. Den var jättefin! De är så finurliga de där två :p
Gjorde lite mat, sen åt vi en massa julgodis; Mintkyssar, polkatryffel, saffrans biskotti, pepparkakor :)

Sen var det dax för julklappar och glögg :) Jag fick Desperate housewifes DVD-box säs.2 & 3 :) TACK SÅ JÄTTEMYCKET BRUDAR! Runt halv fem åkte Ita hem till Cork och vi andra typ somna på sofforna framför elden. Sen kom Malin på en SUPER idé: Att städa ut elden, som var tänd. Men det gick och den blev ren :) Sen spelade vi spel och softade.
När det sedan var dax för gröt blev vi besvikna, vi hade lyckats bränna den, så det smakade bara bränt :S USCH! Det fick bli macka med philla och salami istället, inte fy skam heller :p

Vi somnade framför brasan, vid två gick Malin upp till "sitt" rum och vid sex gick jag och Stina upp till "vårat" rum. På söndagen var det upp ganska tidigt och äta brunch, gjorde oss ordning och åkte sedan till Cork. Släppte av Malin hemma hos henne och sedan fortsatte vi ut till Ballincollig, där vi skulle hjälpa Stinas "uncle" Martin. Var där HELA dagen. Men vi fick betalt och några vinflaskor :) Åkte hem till Malin en sväng och sa hej, sen hem till sängen.

Veckan har rullat på ganska så fort. Har jobbat och slappat mest :) hehe. Endast Två arbetsdagar kvar nu! Fast jag jobbar lördag kväll och måste ta barnen en stund på söndag morgon, men bortsett från dem dagarna :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback